Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

iki üç güne adetimin gelmesiyle kısmetse ist.serüvenimiz başlayacak memorialle
bu yolda emek veren herkes için bu ay umarım herşey güzel olurr
heyecan bastı şimdiden:18:

Umutcum nasılsın?

iyiyim incim...bugün kontrolüm vardı 157 gr 15.5 cm olmuş benim cadı ... ama pilasenta hala tam olarak yukarı çıkmamış bir kısmı rahim ağzında...o yüzden yolculuğu yasakladı doktorum şimdilik...kanamam olur diye korkuyor...kaldım istanbullarda :KK14::KK14::KK14::KK14:
neyse bebişler iyi olsun da...senin nasıl gidiyor hamilelik....şaşkınlığı atabildin mi ben hala ara sıra şaşkın şaşkın aynada kendime bakıyorum...

iki üç güne adetimin gelmesiyle kısmetse ist.serüvenimiz başlayacak memorialle
bu yolda emek veren herkes için bu ay umarım herşey güzel olurr
heyecan bastı şimdiden:18:

Hayırlı olsun :)

iyiyim incim...bugün kontrolüm vardı 157 gr 15.5 cm olmuş benim cadı ... ama pilasenta hala tam olarak yukarı çıkmamış bir kısmı rahim ağzında...o yüzden yolculuğu yasakladı doktorum şimdilik...kanamam olur diye korkuyor...kaldım istanbullarda :KK14::KK14::KK14::KK14:
neyse bebişler iyi olsun da...senin nasıl gidiyor hamilelik....şaşkınlığı atabildin mi ben hala ara sıra şaşkın şaşkın aynada kendime bakıyorum...

Oh maşallah :nazar: Prenses geliyor demek :nazar: Yolculuğu falan boşver zaten. Doğuma kadar kıpırdamayalım yerimizden :)
Ben iyiyim şükür. Büyüyoruz hamd olsun. Bulantılardan pek anlamıyorum hamileliğimi geçince, farkına varacağım sanırım :)
Geçen haftaki kontrolde bizimki gösterdi kendisini biraz onun şaşkınlığı var şu an :) Nasipse oğlumuz geliyor :nazar::KK16:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun :)

Oh maşallah :nazar: Prenses geliyor demek :nazar: Yolculuğu falan boşver zaten. Doğuma kadar kıpırdamayalım yerimizden :)
Ben iyiyim şükür. Büyüyoruz hamd olsun. Bulantılardan pek anlamıyorum hamileliğimi geçince, farkına varacağım sanırım :)
Geçen haftaki kontrolde bizimki gösterdi kendisini biraz onun şaşkınlığı var şu an :) Nasipse oğlumuz geliyor :nazar::KK16:
ayyy incicim ya inanamıyorum oğlun mu olacak maşallah inşallah...darısı benimde başıma inşallah..

Evet canım inşaallah.

Facete görmedin mi sen :)

1 hafta sonra senin de güzel haberini alacağız inşaallah...
yok canım görmedim bir ara girmedim ya kaçırmışım...inşallah incim ya bana da nasip olur..ve isteyen herkesle beraber benim de olsun inşallh..tedavide hergün yalovadan git gel okadar yorucuyduki anlatamam.. oyüzden dondurulmuş olaması enazından bu tutmazsa yapacak birşeyim var..o nedenle birazdaha rahatım sanki..tabiki gerek klmaz inşallah

yok canım görmedim bir ara girmedim ya kaçırmışım...inşallah incim ya bana da nasip olur..ve isteyen herkesle beraber benim de olsun inşallh..tedavide hergün yalovadan git gel okadar yorucuyduki anlatamam.. oyüzden dondurulmuş olaması enazından bu tutmazsa yapacak birşeyim var..o nedenle birazdaha rahatım sanki..tabiki gerek klmaz inşallah

İnan transfer sonrası senin bu düşündüklerini düşünüyordum. Diyordum tutmazsa bir ay dinlenir sonra dondurulmuşları denerim. Ama Allah nasip etti bu tedavide şükürler olsun. İnanıyorum senin de öyle olacak Allah'ın izniyle. Bolca dua et, karnını okşa, bebeklerinle konuş. Onlar annelerine sımsıkı tutunacaklar inşaallah.

selam kızlar bugün gititk iyiydi herşey muayenem yapıldı hsg gerek görülmedi ama pco olduum için ohss riskim varmış o kötü bişeymi ?
amh testi verdim eşimde spermiogram ve genetik testi verdi.ilk adetinizde gelin başlayalım dediinşallah sorun olmaz ama şu ohss beni çok korkutuyor bu ne acaba bunu için doktor glifor diye bir ilaç verdi başladım içmeye folikasitede başladım herşeyin hayırlısı bakalım

canım burda bazı arkadaslarada ohss riski demişlerdi sadece dikkatli olmaları lazım ilaç dozu iyi ayarlanmalı dikkat edilmezse cok yumurtan toplanabiliyormus buda sende şişkinlik yapıyormuş Allah yardımcın olsun inş hayırlısı ile tedavini olur sonundada bebegini göbişine ve kucağına alırsın inş

canım burda bazı arkadaslarada ohss riski demişlerdi sadece dikkatli olmaları lazım ilaç dozu iyi ayarlanmalı dikkat edilmezse cok yumurtan toplanabiliyormus buda sende şişkinlik yapıyormuş Allah yardımcın olsun inş hayırlısı ile tedavini olur sonundada bebegini göbişine ve kucağına alırsın inş

Allah razı olsun .inşallah sorun olmaz herşey içime sindi ama bu ohss çok korkutuyor

Gunaydın arkadaslar tedavıde olan arkadaslara bol sans dılıyorum benımle bırlıkte tedavı oloan gökkusagı rumuz lu arkadasım sıteye gırıyor musun eger gıırıyorsan gebe kaldın mı ben kocaman bır negatıf aldım ıkı embıryo konuldu ama olmadı su anda dınlenıyorum hamıle arkasalar dua edermısınız benım gıbı olan herkese kendınıze ve canlarınıza ıyı bakın dualarınızı esırgemeyın hayırlı cumalar

arkadaşlar sabah itibariyle adetim başlayınca memoriali aradım
aylin hocadan randevu verdiler yarın için
ben bu dr u duymamıştım daha önce
tanıyanlar yardımcı olabilir mi
ufff heyecan tavan yaptı

Naptın canım seni merak ediyorum hamilelik nasıl gidiyor göbüşlerimiz iyice büyüdü artık bide senin ikiz dahada büyümüştür maşallah cinsiyetleri belli oldumu?

Mayıs Tayfası :KK16:
beylem :nazar:
mummu - gebelik test tarihi 7 mayıs :nazar:
nisannur - gebelik test tarihi 2 mayıs :nazar:
semra58 - gebelik test tarihi 1 mayıs :nazar:
sezyal :nazar:
verde - gebelik test tarihi 8 mayıs:nazar:

Hamilelerimiz :KK16:

adenes :KK49: :nazar:
almina :KK49::nazar:
beyzzmbak :KK49: :nazar:
canocanan :KK49::nazar: - prens ve prensesimiz geliyor :emir_bebek::emir_bebek::nazar:
cakır :KK49::nazar:
cemile :KK49::nazar:
dentur :KK49::nazar:
dicay :KK49::nazar:
esmerim452 :KK49::nazar:
gamzelim_2830 :KK49::nazar:
grafiking :KK49::nazar: - oğlumuz geliyor :emir_bebek::nazar:
happy :KK49::nazar:
inci :KK49::nazar:
juliaa :KK49::nazar:
kabakciceği :KK49::nazar:
ketenprensess :KK49::nazar:
kokoci :KK49::nazar:
led_zeppelin :KK49::nazar:
medical :KK49::nazar:
mikro :KK49::nazar:
mimoza06 :KK49::nazar:
mry24 :KK49::nazar:
mucize2013 :KK49::nazar:
nazyam :KK49::nazar:
nurme :KK49::nazar:
nzlyln :KK49: :nazar:
offfff :KK49::nazar:
pınarosm :KK49: :nazar:
sevda :KK49::nazar: - oğlumuz geliyor :emir_bebek::nazar:
sblkmbsr :KK49::nazar:
sumeyye :KK49::nazar:
umut27 :KK49::nazar:
western :KK49::nazar:

En kısa zamanda inşaallah hamileliğe terfi edecekler :KK16:

akasya :nazar:
aysunayy :nazar:
bebekdls :nazar:
begonvil :nazar:
belki :nazar:
beylem :nazar:
ceyda :nazar:
dilberimk :nazar:
eda3564 :nazar:
elifertoygurci :nazar:
gamzear :nazar:
qingdao :nazar:
julietta :nazar:
kezban :nazar:
melisdilek :nazar:
meryem :nazar:
mummu :nazar:
nisannur :nazar:
semra :nazar:
sezyal :nazar:
su1838 :nazar:
ugurbcgi :nazar:
umudumunumudusun :nazar:
verde :nazar:

oooo süper bir liste incim maşallah sende 11. haftadasın oh ne güzel hamilelik iyi gidiyordur inş çok sevdiğim bir arkadaşımda tedavide haziran tayfasına onuda eklersen sevinirim surett nicki :KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
X