- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
kızla şunun türkçe mealini yazabilecek olan varmı
GONAL F 450 PEN DTB(DÖRT) 4.1X150 BU 150 LİK DOZLAMI BAŞLAYACAĞIMI GÖSTERİYO
Umutcum nasılsın?
iki üç güne adetimin gelmesiyle kısmetse ist.serüvenimiz başlayacak memorialle
bu yolda emek veren herkes için bu ay umarım herşey güzel olurr
heyecan bastı şimdiden:18:
iyiyim incim...bugün kontrolüm vardı 157 gr 15.5 cm olmuş benim cadı ... ama pilasenta hala tam olarak yukarı çıkmamış bir kısmı rahim ağzında...o yüzden yolculuğu yasakladı doktorum şimdilik...kanamam olur diye korkuyor...kaldım istanbullarda
neyse bebişler iyi olsun da...senin nasıl gidiyor hamilelik....şaşkınlığı atabildin mi ben hala ara sıra şaşkın şaşkın aynada kendime bakıyorum...
ayyy incicim ya inanamıyorum oğlun mu olacak maşallah inşallah...darısı benimde başıma inşallah..Hayırlı olsun :)
Oh maşallahPrenses geliyor demek Yolculuğu falan boşver zaten. Doğuma kadar kıpırdamayalım yerimizden :)
Ben iyiyim şükür. Büyüyoruz hamd olsun. Bulantılardan pek anlamıyorum hamileliğimi geçince, farkına varacağım sanırım :)
Geçen haftaki kontrolde bizimki gösterdi kendisini biraz onun şaşkınlığı var şu an :) Nasipse oğlumuz geliyor
ayyy incicim ya inanamıyorum oğlun mu olacak maşallah inşallah...darısı benimde başıma inşallah..
hayırlısı olsun inşallah..iki üç güne adetimin gelmesiyle kısmetse ist.serüvenimiz başlayacak memorialle
bu yolda emek veren herkes için bu ay umarım herşey güzel olurr
heyecan bastı şimdiden:18:
yok canım görmedim bir ara girmedim ya kaçırmışım...inşallah incim ya bana da nasip olur..ve isteyen herkesle beraber benim de olsun inşallh..tedavide hergün yalovadan git gel okadar yorucuyduki anlatamam.. oyüzden dondurulmuş olaması enazından bu tutmazsa yapacak birşeyim var..o nedenle birazdaha rahatım sanki..tabiki gerek klmaz inşallahEvet canım inşaallah.
Facete görmedin mi sen :)
1 hafta sonra senin de güzel haberini alacağız inşaallah...
yok canım görmedim bir ara girmedim ya kaçırmışım...inşallah incim ya bana da nasip olur..ve isteyen herkesle beraber benim de olsun inşallh..tedavide hergün yalovadan git gel okadar yorucuyduki anlatamam.. oyüzden dondurulmuş olaması enazından bu tutmazsa yapacak birşeyim var..o nedenle birazdaha rahatım sanki..tabiki gerek klmaz inşallah
hayırlısı olsun inşallah..
Hayırlı olsun :)
teşekkür ederim:)
selam kızlar bugün gititk iyiydi herşey muayenem yapıldı hsg gerek görülmedi ama pco olduum için ohss riskim varmış o kötü bişeymi ?
amh testi verdim eşimde spermiogram ve genetik testi verdi.ilk adetinizde gelin başlayalım dediinşallah sorun olmaz ama şu ohss beni çok korkutuyor bu ne acaba bunu için doktor glifor diye bir ilaç verdi başladım içmeye folikasitede başladım herşeyin hayırlısı bakalım
canım burda bazı arkadaslarada ohss riski demişlerdi sadece dikkatli olmaları lazım ilaç dozu iyi ayarlanmalı dikkat edilmezse cok yumurtan toplanabiliyormus buda sende şişkinlik yapıyormuş Allah yardımcın olsun inş hayırlısı ile tedavini olur sonundada bebegini göbişine ve kucağına alırsın inş
Mayıs Tayfası
beylem
mummu - gebelik test tarihi 7 mayıs
nisannur - gebelik test tarihi 2 mayıs
semra58 - gebelik test tarihi 1 mayıs
sezyal
verde - gebelik test tarihi 8 mayıs
Hamilelerimiz
adenes
almina
beyzzmbak
canocanan- prens ve prensesimiz geliyor