ilk tedavimde hamile kaldım. Tedavi sürecimde Nur Hanımın yakın ilgisini gördüm. Büyük bir talihsizlikle bebeğimi kaybettim. O süreçte de gerek Nur Hanımın gerek Semra Hocanın çok yakın ilgisi ve desteğini gördüm. Her seferinde yakından ilgilendiler. Yaşadığım olaydan sonra hem fiziki hem de psikolojik yönden desteklerini esirgemediler. Hemşireler de her seferinde hatrımı sordu. Güleryüzle karşıladılar. Ben hastaneden çok memnunum. Paragöz olduklarını da asla düşünmüyorum. Gerekmeyen hiçbir müdahale yapılmıyor. Nur Hanım şu anda bile tüm maillerime bıkmadan cevap veriyor , hatrımı soruyor. Semra Hoca da öyle. Yeni tedavime birkaç hafta sonra başlayacağım. Mustafa Bey ile devam ediyorum. O da çok profesyonel ve iyi bir doktor. Hastane ile ilgili olumsuz birşey söyleyemem. İnşallah bu tedavimde hamile kalırım. Ancak kalamazsam da bebeğime kavuşana kadar orada denemeye devam edeceğim.
Kızlar benim rezervim kötü ve en zor hastalardan biriydim..Yarını da sayar isek 7 gün olucak..Her gün kan ultrason bakıldı bana..Bu akşam çatlatma iğnemi vurdum..Yarın son kontrolüm var..Eğer herşey yolunda giderse pazartesi sabah opum olacak..Tek taş pırlanta yumimi alacaklar..Son 2 gündür Mustafa beyde idim..O yüzden o başlarda gezdiğim doktorları unuttum bile :)) İnş herşey güzel olur..
Kızlar benim rezervim kötü ve en zor hastalardan biriydim..Yarını da sayar isek 7 gün olucak..Her gün kan ultrason bakıldı bana..Bu akşam çatlatma iğnemi vurdum..Yarın son kontrolüm var..Eğer herşey yolunda giderse pazartesi sabah opum olacak..Tek taş pırlanta yumimi alacaklar..Son 2 gündür Mustafa beyde idim..O yüzden o başlarda gezdiğim doktorları unuttum bile :)) İnş herşey güzel olur..
inşallah canım inşallah dualarım seninle güzel haberlerini beklicez
Allah yardımcın olsun millstone ins Altın yumurtan bebiş olsun göbeginde 9 ay ayrılmasın senden
Allah muvaffak eylesin. Altın yumurtan sağlıkla döllenip en az 37-38 hafta seninle olsun inş.
canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...oğluşun olacakmış çok sevindim benim de kızım olacak Allahın izniyle....çok moral verici bir yazı yazmışsın canım...bu öyle zor bir yol ki kendini yeni yürümeye başlayan bebek gibi hissediyorsun ve tutunmak için sürekli birini arıyorsun...beni de farklı farklı doktorlar takip etti...memorialin tek olumsuz yanı bu zaten...ama arkadaşlara tavsiyem korkmasınlar yılmasınlar...evet benim ilk tedavim olumlu sonuç verdi ama olmayadabilirdi...doktorlar söylüyor hiçbir denemenin bir diğeriyle bağlantısı yok diye...moral çok önemli unutmayın...ve yine unutmayın ki pozitif sonucu alır almaz tedirginlik bitmiyor sadece yön değiştiriyor...bu seferde acaba sağlıklı mı diye bir sonraki randevu için gün sayıyorsun...panik yapmıcaz ve temiz kalple dua edicez...eskisi gibi çok sık giremiyorum ama kalbim tedaviye yeni başlayan ve hamiş arkadaşlarla...hepinizi öpüyorum...
arkadaşlar deneyimli olanlara birşey soracağım ben şuanda hastayım salı günü ilk randevumuza gideceğiz bundan sonraki adette mutlaka başlanırmı tedaviye?ne gibi durumlarda bekleniyor?
peki rahim içine normal muayenede baktığı gibimi bakıyor hsgmi çekiyor?
merhaba canım :) iyiyim çok şükür. benim hamilelik boyu tek sıkıntım mideden oldu, hala da öyle. ekşime, yanma, bulantı, ağrı.. bir midenin başına gelebilecek ne varsaama elhamdülillah..bebek sağlıklı olsun da. evet canım ya, kız sanıyorduk ama son gidişimizde net bir şekilde erkekti :) senin nasıl hamilelik? kızın mı olacak, maşallaahh.. ama değişime yine de hazırlıklı ol