- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
Yürüyüş bana da çok iyi geliyor. Ben de arada öğlenleri işyerinin etrafından yürüyorum. Ama şimdiki planım yüzmeye başlamak. Acil kilo vermem. Hem tedavi için.. Hem de kemik sağlığım için..
:26:
Akasya sana bir şey sorucam. Senin şu hastalığın, genetik açıdan tam dominantmı ( tam baskınmı), yoksa yarım dominantmı (kısmen baskınmı)?? Nasıl oluyor da sende hafif seyr ediyor?? Umarım sorum aydın olmuştur.
sümeyyecim bende daha önceki denemelerimde spora gidiyordum dr bana fazla haraket önermiyoruz nasıl bir tavuk yumurtalırının üzerinde yatıp büyütüyorsa sizde öyle spor yapmayın şu dönemde demişti:)) o nednle bende tedviye başlamadan bırakırım sporu ama acık havada hafif tempo yürüyüş faydalı olabilir tabi oda bir yere kadar yumoşların büyünce rahatsız edecektir seni..
Zaten benim de yapa bildiğim tempolu yürüyüşden çokda öte gitmiyor . Hızımı bir az artırsam çabuk yoruluyorum, paslandım ben, paslandım:44: Hele bir de tosbaga gibi karnım yumurtalarla dolsun, her halde ancak temposuz yürüyüş yapa bilirim
yok gayet memnun iptalinden tedavi olmuşta sanki döllenme bitmişte dondurulmuşların peşine düşmüş aman gerçekten öyle bundan sonra asla ve asla yorum yapmam ne yaparsa yapsın akasya bana sümeyye link attı birkaç sayfa öncesinde kaldı ordan bak istersen ben adaçayı içmeye başlıcam bu akşam hoplıyıp zıplıcam :)) inciden denenmiş:)) birde böyle deneyelim akasyam inş. oluruz ya
Zencefili çok okudum, adaçayı da progesteron içerikli. Hoplayıp-zıplamak da iyi geliyor. Ben de cumaertesi koştum, eve gelince iş tamamdı
kızlar zencefil iyi geliyormuş diye duydum ablam onu denemişti olmuştu inş gelir sizinkiler ya
Ben bir de tedaviye kadar çivanperçemli çay içtim. İlk karışım adetimi 3 gün öne attı. Normalde adetlerim hiç şaşmaz. İkinci içtiğim bir az başka karışımdı, etki etmedi.