- 29 Aralık 2011
- 722
- 0
günaydın canım nasılsıngünaydın arkadaşlar hayırlı günler
Hilburcum çok sevindim bebeğin çıkıyomuş nihayet hasret bitiyor inş derinde en kısa zamanda çıkar, birliktesiniz artık tüm gün ve gece ne kadar güzel olucak inş..Allah yardımcınız olsun..bence hastaneden çıkmanız yakındır :)
mikrom saol iyiyiz bizde işte randvu vermelerini bekliyorum..kasıklarım ağrıyo adet ağrısı gibi ondan başka çok şükür bişey yok..sen nasılsın??
senin de günün aydın olsun.
Bu gün yine sabah yürüyüşüne çıkmışdık. hafif koşu yapıyoruz arada . Ben koşarken düştüm Çocukluğum aklıma geldi. Ne zamandan beridir hiç böyle düşmemişdim, aynen çocukluğumda olduğu gibi. Dizlerim ve ellerim üzerine. Çok keyifliydi. Ellerim hafif çizildi
Bu arada dün doktora yürüyüş konusunu danışdım, hiç bir sorun yok dedi, aksine faydası olur dedi. Ben de çok memnun oldum. İşimi brakandan bu yana baya haraketsiz kaldım. Doğru-dürüst nefes bile alamıyordum. Yürüyüş çok iyi geliyor. Açıldığımı hiss ede biliyorum.
günaydın sümeyyecim nasılsın
ne güzel anlatmışsın çocukluğu ya ne günlerdi dert yok tasa yok
bende baya hareksizim bu aralar yürümek istiyorum ama havalardan dolayı onuda yapamıyorum yürü canım yürümek gibisi varmı
havalar ısınsın ben atıcam kendimi sokaklara