- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
Çok şükür şimdi hastaneyle konuştum.DENİZİN sondası çıkmış....sadece biberonla emmerek besleniyor....
kaldı DERİN...Oda bikaç güne hallederse haftasonuna evimde olurmuyum dersiniz.... :)
çok özledim sizi geçen hafta işler çok yoğundu yazamadım pek nasılsınız kızlar bir yaramazlık yok inşallah
geçmişi okumayı çok istedim ama tam 130 sayfa birikmiş gözüm korktu açıkcası çoşmuşsunuz yine
tedaviye yeni başlayan arkadaşlar var yanılmıyorsam rabbim kolaylık versin sonu bebişli olsun inşallahhh
sümeyyecim nasılsın canım bende arı sütü bal polen karışımı kullanmıştım faydası olduğuna inanıyorum inşallah herkese şifa olur
merhabe kızlar. bu gün ne kadar sessiz buralar. incinin yokluğu belli oluyor.
ben test yaptırdım sonuç pozitif. Allahıma şükürler olsun.Allah herkese en yakın zamanda nasip etsin inşaalah.
hosgeldin canımmm
Çok şükür Yaratana. Çok az kaldı. Rabbim en kısa kucağınızda kızınız ve oğlunuzla zamanda evinize dönmeyi nasip etsin. Amin.
ElhamduLillah iyiyim. Bu gün ilk iynemi oldumBir az duygusaldım. Aglamak istiyordum. çok şükür ağlamadan atlattım.
Tebrikler Almina. Rabbim rahat bir hamilelik sonunda sağlıklı bebeklerini kucağına almayı ve burdan bize de müjde vermeyi nasip eylesin. Amin.
Ben senin için rahattım, idrar testinden sonra
Hoş buldum tatlım
Çok sessiz burası :26:
Sümeyyecim senin adına çok heyecanlıyım. Rabbim yavruna kavuştursun inşaallah...
Görümcen için randevu alabildin mi? Bugün arayacaktın sanki :26:
Hoş buldum tatlım
Çok sessiz burası :26:
Sümeyyecim senin adına çok heyecanlıyım. Rabbim yavruna kavuştursun inşaallah...
Görümcen için randevu alabildin mi? Bugün arayacaktın sanki :26:
teşekkür ederim canım. darısı sizlerin başına. 2 tane transfer etti sevgili doktorum. değerim 349.70 çıktı.
Amin İncim. Çok teşekkür ederim. Rabbim seninde en hayırlı zamanda tedaviye başlayıp bebeklerini kucağına alayı nasip etsin.
Randevunu aldım. 6 mart saat 2 - 2:30 a. Semra hanımla.Artık bende kısmen Memoryalli oldum sayılır
Hafızaya maşeAllah. Bu topiyin en-lerinden hafızası en kuvvetli - İnciiiiiiiiiii derim
mikronun yoklugundan olablırmı
inci canan nasılsınız kızlar
inci canan nasılsınız kızlar
İyiyim şükür canım. Sen nasılsın? İyileştin mi?
ben test yaptırdım sonuç pozitif. Allahıma şükürler olsun.Allah herkese en yakın zamanda nasip etsin inşaalah.
bende iyiyim incim iyileştim çok şükür cumarteside işe gitmedim :))) bir güzel keyif yaptım hafta sonu istanbulada gitmedik kendime geldim ya :)) senn gözler geçti mi hafta sonu sende mikroda pek yoktu aralrda baktım ama hiç göremedim ikinizide
canım nasılsın gözün nasıl oldu iyileştin mi?
Oh iyi yapmışsın :)
Geçti çok şükür. Mikro'nun misafirler vardı, modeminde arıza varmış ona bakılacakmış. Ben de işi yetiştirmeye çalışıyorum. Çarşamba teslim edeceğim ama hala tembellik ediyorum
İyileştim kuzum şükür.
Bu arada seni azminden dolayı tebrik ediyorum
Oh iyi yapmışsın :)
Geçti çok şükür. Mikro'nun misafirler vardı, modeminde arıza varmış ona bakılacakmış. Ben de işi yetiştirmeye çalışıyorum. Çarşamba teslim edeceğim ama hala tembellik ediyorum
İyileştim kuzum şükür.
Bu arada seni azminden dolayı tebrik ediyorum
çok şükür iyiyiz canım sizlerin güzel haberleri için dua ediyoruzaminnnnnn canım arkadaşım ben iyiyim sen nasılsın meleğin nasıl ??
bizde iyiyiz canım çok şükür canom sana mesaj atmıştım gelmedimicanım biz iyiyizzzçok şükür siz nasılsız
teşekkür ederim canım. darısı sizlerin başına. 2 tane transfer etti sevgili doktorum. değerim 349.70 çıktı.
çok az kaldı incim inşallah güzel haberler alıcağız incim sen şu yazdığın derginin adını vericektin unuttunmuYok canım bir şey olmaz korkma.
Biz de seni çok seviyoruz
Oh maşallah maşallahAz kaldı hadi bakalım :)
Hayırlı olsun tedavin.
İyiyim şükür tatlım. Evet büyük gün 13 mart
Almina çok sevindim. İdrarda çıktığı için kanda da pozitif bekliyordum açıkçası. Rabbim tamamına erdirsin inş. Sağlıklı, huzurlu bir hamilelik geçirmen dileğiyle
Çok şükür Yaratana. Çok az kaldı. Rabbim en kısa kucağınızda kızınız ve oğlunuzla zamanda evinize dönmeyi nasip etsin. Amin.
ElhamduLillah iyiyim. Bu gün ilk iynemi oldumBir az duygusaldım. Aglamak istiyordum. çok şükür ağlamadan atlattım.
Tebrikler Almina. Rabbim rahat bir hamilelik sonunda sağlıklı bebeklerini kucağına almayı ve burdan bize de müjde vermeyi nasip eylesin. Amin.
Ben senin için rahattım, idrar testinden sonra
çok az kaldı incim inşallah güzel haberler alıcağız incim sen şu yazdığın derginin adını vericektin unuttunmu
toparladınmı işlerini arpacıkları geçtimi
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Kendinize iyi bakın. Hepinizi seviyorum