- 31 Mayıs 2012
- 474
- 5
canım derginin adını bende bekliyorum ... yazılarını okumak istiyorum cok merak ettim
aynen canım bende bekliyorum inci mesaj atıcam demişti ama henüz bi haber yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım derginin adını bende bekliyorum ... yazılarını okumak istiyorum cok merak ettim
tamamdır bitanem sağolİnşaallah canım ya
Toparlamaya çalışıyorum
Telefonuna bak :)
tamam canım hadi sana kolay gelsin fazla yorma kendiniKızlar ben şimdilik kaçıyorum. Kendinize iyi bakın. Hepinizi seviyorum
tebrik ederim almina.çok sevindim ne mutlu sana hayırlı uğurlu olsun canım.merhabe kızlar. bu gün ne kadar sessiz buralar. incinin yokluğu belli oluyor.
ben test yaptırdım sonuç pozitif. Allahıma şükürler olsun.Allah herkese en yakın zamanda nasip etsin inşaalah.
ayy inşallah ne güzel gemişsin öyle happy.mart geldi çatti bakalım ne olacaksanırım şubatı kapattık hayırlısıyla şimdi mart anneleri için dualar inş.sizlerdende kimse negatifi görmez hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız ve bir gün buluşuruz.20-30 kişi ve bebekleri...
çok şükür iyiyiz canım sizlerin güzel haberleri için dua ediyoruz
canım hayırlı olsun allah yardımcın olsun inşallah sonunda kucaklarsın bebişini ağlama canım hep gül pozitif ol
günaydın canım hadi gözün aydın rabbim ayırmasın iyi olmanıza sevindim canım dikkat et kendine bol bol dinlen kaç haftalık oldun
zambakcım bebişlerinle demişsin ya hoşuma gitti. 2 tane transfer edildi bana da. daha önce yazmamıştım.ama senin içine doğdu galiba bebişler.
belirtilere takılmamaya çalışıyorum ama aklım takılıyor.
teşekkür ederim kızlar. çok sağolun. topiğin büyüsünü bozacağım diye çok korkmuştum aslında. hatta negatif falan olursa yazmayacaktım. ama çok şükür istikrar bozulmadı. inşaallah bundan sonra da aynı şekilde devam edecek. Allah ın izniyle ve doktorlarımızn uğurlu dokunuşu ile herkes bu duyguları yaşayacak inşaallah en kısa zamanda.
benim canım çok sıkılıyor az önce dr.dan geldim yarın şeker yüklemesi(OGTT)testi yapılcak.inşallah tedavimi etkileyecek bir sonuç çıkmaz dua edin bana lütfen.
inş canım bi sorun çıkmaz ama senin bugün ilk günün müydü anlamadım neden şeker yüklemesi yapılacak
yok canım ben daha başlamadım tedaviye.tedavi öncesi yaptırmam gereken tahlilleri başlamadan önce yaptırdım şekerim yüksek çıktı.onun için yarın bu test yapılacak tedavim mart ortası inşallah bi aksilik çıkmazsa.
ALMİNA cımmmm gözün aydın canım harika bi haber verdin nediyelim darısı mart ayına inş. adet olmayı hiç bu kadar istememiştim kızlar olsa da başlasam hemen
teşekkür ederim juliaa. inşaallah mart da böyle bomba haberlerle geçecek. sende de güzel haberler alıcaz.
canım daha önceki yazdıklarını okudum öncelikle bana bir umut oldugunu bilmeni isterim hepiniz oyle ama sen bı baska geldın bana bende memorialde hayırlısıyla basladım tedaviye yasım 29 ve 4 yıllık evliyim..benim bu aralar kafamı karıstıran tek konu var osa bana kaç emriyo yerlestirecekler..ben 2 istiyorum tabiki ama memorialin sartlarını bilmiyorum...cevaplarsan tesekkür ederim
canım bi umut olabildiysem ne mutlu bana. bende çoğu zaman kendimi burda yazılanlarla teselli ettim. burda ki hikayelerle cesaretlendim umut doldum. iyiki memorial a başlamışız. çok şükür. ben polikistiktim canım
ilk tedavimiz kasım ayında oldu malesef negatif oldu. 5 adet dondurulmuşum kalmıştı. negatif tüp görüşmesinde dondurulmuşları denemeye karar verdik. 2 embriyo istedik. sağolsun nur hanım da bizi kırmadı ve iki tane koydu. ilkinde de 2 istemiştik ama onu kabul etmemişti.bizde5 yıldır uğraşıyoruz.çok şükür bu günü gördük inşaallah sağlıkla doğduğu günüde görmek nasip olur. inşaallah sende tedavinde başarılı olacaksın canım. doğru yerdesin çünkü.
almina tebrık ederım cnm alah tamamına erdırsın
slm cnlrrr
ben daha ıyıceyım ama öksürüğüm geçmedi güldür güldürüm
bugün muayene oldum ciğerlede bişey yok dedı doktor ama ılac veremedı
mınoset ıcebılırsın dedı ama onu bıle ıcmeye cekınıyorum ne yapsam ki..
viks gibi bi karısım verd buğuseptıl dıye hıcbı zararı yokmus sıcak suya ıkı çay kasıgı koyup kafayı havluyla kapatıp 5 dakka burnunuzdan cekısounuz
ıkı gun bunu kullan gecmezse antıbıyotık dedı
ama tabı onermıyoruz antıbıyotık ınsallah gecer dedı
ıyılesemedım bı turlu
napıcam ben
slm cnlrrr
ben daha ıyıceyım ama öksürüğüm geçmedi güldür güldürüm
bugün muayene oldum ciğerlede bişey yok dedı doktor ama ılac veremedı
mınoset ıcebılırsın dedı ama onu bıle ıcmeye cekınıyorum ne yapsam ki..
viks gibi bi karısım verd buğuseptıl dıye hıcbı zararı yokmus sıcak suya ıkı çay kasıgı koyup kafayı havluyla kapatıp 5 dakka burnunuzdan cekısounuz
ıkı gun bunu kullan gecmezse antıbıyotık dedı
ama tabı onermıyoruz antıbıyotık ınsallah gecer dedı
ıyılesemedım bı turlu
napıcam ben
geçmiş olsun medi faranjit olabilir ciğerlerde bişey yoksa ılık ballı süt yada ıhlamur içmeye devam et canım Allah şifa versin..senin muayane tarihi bellimiydi?