Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya o koku ne öyle ya deliyorum evde aklıma geldikçe...benzeri yok...parfüm değil.süt değil.bebe yağı değil...cennet heralde....
annem hala camın arkasından görüyor...çıldırcak artık yazık...
nasibimizde yokmuş ne yapalım geç değil aslında yapmak isteyen yapabilir ama ben istemiyorum yaşım 26 ama şimdiden kendimi 46 gibi hissediyorum benim işlerden dolayı
oo baya kalabalık olduk...ama herkes geçmişe dalarsa yandık...ben şimdi süt sağmaya gidiyom...dönene kadar ben herkez okumuş gelmiş olur heralde:)
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın geçmişi okumaktan yazmaya vakit bulamıyorum tatlımhoşgeldinnn canımm naber iyisinnn
kızlar ben kaçıyorum eşimin elinden hem tv yi aldım hmde pc yi adam çok sıkıldı pc veriyimde oynasın kedicik
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın geçmişi okumaktan yazmaya vakit bulamıyorum tatlım
canım ya ben sana bi kaç soru sormuştum ama görmedin galiba.
merhaba..çok çabalamışsın gerçekten ama umudunu yitirme burda 8.denemede başaran arkadaşımız var bin şükür...öncelikle dondurulmuşlarını mutlaka dene bence...benim teyzemde almayada tüp bebek tedavisi gördü,3 oğlu var şimdi.ilki taze embriyo sonraki 2 oğlumuzda donduruulmul embriyo...ama bana ilginç gelen teyzemin her denemede iğne oldum demesi..orda farklı bi yöntem uygulanıyor anladılğım kadarıyla..ama kesinlikle dondurulmuş embriyolar çöpe gitmemeli onlar can yaaa.benim kuzularımda dondurulmuş o yüzden bu konuda çok hassasım...
cok tesekkür ederim hilbur, öncelikle yavrularin hayirli ömürlü olsunlar masallah cok tatlilar
aynen bende senin gibi düsünüyorum onlari cöpe atmak icimden gelmiyor kimbilir aralarindan biri o senelerdir bekledigim bebegim olacak (rabbim bilir). Transferden sonra Ultrogest veriyorlar vajinal kullaniliyor aksamlari iki tane. Siz transferden sonra ne gibi ilac kullandiniz?
hehehe iğneyle vedalaş ama ikiz annesi jel ve fitille 32+6 haftam geçti:) yenilerine merhaba diycen...
bizde transferden sonra progeston iğne yada crinone jel kullanıyoruz..aynı tarz sanırım...
dıyabet olabılırsın canm
dahılıyeyle gorus mutlaka
duzene koyarlar
yedıklerıne dıkkat et
sık sık az az ye
abur cubur yeme
taammı
canim bana transferden sonra kullandigin ignenin ismini yazabilirmisin nekadar kullandin? nezaman jel ve fitile gectin bunlarin isimleri nedir?