işte benim denturum yaaaa...
semiha annem ne diyor biliyormusun...hani seni görmeye gelen bi arkadaşın vardıya.işte onun ikizlerine yollarsın tulumları diyor...
ayy canımm benimm teyzeme çokk selam söyle öpüyorumm onu ellrinden yanacıklarından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
semiha annem ne diyor biliyormusun...hani seni görmeye gelen bi arkadaşın vardıya.işte onun ikizlerine yollarsın tulumları diyor...
allahın izniyle herşey çok güzel olucak gerçekten bak :)) ya aslında temelli gitmek istemiyorum ama yarında haftalık raporlar hazırlanıcak iyi olursam giderim
iş için değil ama inş.. iyi olursunn tatlımmm
daha iyyim mikrocum benim ilacım uyku ve dinlenmek bugğnde ikisini bol bol yaptım :))
denturr şimdide inci bizim canımıza okuycakkk
ohhh sefann olsunnn yarasınnn inş...
eyvahhh mikro korkumdan ben şimdi yazamamda enişte izin vermedi galiba
ayy nasıl seviyorum şu evde olmayı iş kadını olmak hiç bana göre değil artık kariyerimi ev hanımlığı üzerinde yapmak istiyorum
dentur kutuna bak canımm.ya eşim benle dalga geçiyoo mikro nedir mikrop mikropp diyoo:)))kızıyorum ona arkadaşalrın diyince yanlışlıkla kızmıyosun onlara diyooo
eee muhasebeyle uğraşınca ister istemez bazı terimleri üzerimize yapışıyor benimde bazı sitelerde üyelikliklerin makroydu :)))
bende açıkaçası çalışmayı pek sevmiyordumm.ablam öğretmen bana sürekli sınava gir diyordu bende demişimki ona ya abla ben kahvaltılara gidiyorum arkadaşlarımla çocuk doğurcam inş.. bırak yakamı :)))demişim kaç sen önce oda bayaa söylenmişti ki hala da söylenirrr.
yaz kuzum oda kıyamaz bize
:)) dimi ama hiçbirşey kabul etmemişti o gün bunu hemen etti
mikro eğer işim doktorluk yada öğretmenlik olsaydı sonuna kadar çalışırdım ama ben işletme okudum en başta hata yaptım onun içinde bir türlü çalışmayı sevemedim ablanın mesleği çok güzel haklı söylenmekte :)
ya benimkide çok komik turizm şirketi gibi :))) ogün benmde acele oldu sonradanda pişman oldum açıkcası
hilburr ne güzel kokuyolardır o canlar şimdi dimiii annen naptıı torunlarını görünce
rehber öğretmeni özel bir kolejde çocukları da aynı okulda.bencede keşke bende okusaydımm öğretmenlik ama o zaman farklı düşüncelere sahip oluyor insan