ya bende cuma gitsem güzükürmü acaba çok merak ediyorum
acaba duyabilcem pıt pıt ları
cuma ne kadarlık oluyosun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi ya süper olmuş demekki erken görünüyo.şimdi bizim oluşmaya başlamışmıdır sence?benim adet olucak gibi kasıklarım ağrıyo bide yine çok gazım var:)karnımda baya büyük ama iğneler böyle yaptı...
cuma ne kadarlık oluyosun canım
hilbur hastanede kaça kadar kalıyorsunn
nurmecim takvimine baktımda sen şimdi 6 haftanın içindeymişsin haftaya 7 olur senin duyma ihtimalin daha yüksekk
en fazla 1 saat canım.14,30 da alıyolar yanlarına...o arada bakımları başlıyor zaten..ama ikisi aynı anda olunca hergün ancak birini alabiliyorum...bakımdan sonrada beslenme süreleri 30dak veriyorlar..15,30da ikiside yataklarına serilmiş oluyor tekrar hemşirelerde artık gidebilirsiniz gibi bakıyor...bende yollanıyorum yavaş yavaş..
bugün 5+4 günlük
ben gittiğimde ancak bu kadarlık olucam görülmese nur hanım gel demezdi heralde diye düşünüyorumm off bilemiyorumm işteee
yolk saçı ne canım ya çok cahilim bu konularda:)
mikrocum beni biliyosun çok erken başlamıştık konrtole 4 haftalıkken kese görülmüştü 7 haftaya kadar bekledik kuzumun kesesi boş kaldı ama o kese bile dünyalara bedeldi gözükür seninde canım bence
gebelik kesesi içinde görülen ilk yapı.bebkten önce o görünüyo daha sonra ona birleşik embryoo
benim randevum sat 4 te ama canımm inş. karşılaşma imkanımız olurr tuğçede gelmeye çalışacakkk bi isteğin olursa söylee
Allah aynı acıları yaşatmasın kimseye..inş sizinde yazılarınızı biz okuruz canlar..
sizi okuyorum kuzu ne güzel ortak noktaalar var hafta hesapları maşallah allahım nazarlardan korusun inş hepiniz pıt pıtlarıda duyduğunuzda hepimiz bir ohhhhhhhhhhhhhh çekicezzz :))
inş .belki kalp atışıda duyuluyodur ayyyy çok az kalmış yaa,biz şimdi kaçız 4 mü sadece?
benim iğne saati yaklaştı.bu son iğne olucak güle güle progestan görüşmemek dileğiyle:)))
mikrocum beni biliyosun çok erken başlamıştık konrtole 4 haftalıkken kese görülmüştü 7 haftaya kadar bekledik kuzumun kesesi boş kaldı ama o kese bile dünyalara bedeldi gözükür seninde canım bence
inş .belki kalp atışıda duyuluyodur ayyyy çok az kalmış yaa,biz şimdi kaçız 4 mü sadece?
benim iğne saati yaklaştı.bu son iğne olucak güle güle progestan görüşmemek dileğiyle:)))