kızlar egitim baska bir konu tabiki üni bircok sey katıyo ama bazen essek ne kadar okusa da essektir.
o birsey değil de bu poyraz berk cok hos ya :)
yeni profilde yazmıs ya arastırma görevlisi ama lise mezunu :)
hangi üniversite kendine lise mezunu birini almıs bi türlü aklım almadı :)
ölecektim gülmekten
Sizde bir gariplik yok. Nezaket kuralları gereği cevap verilmesi lazım müspet menfi. Ben cevap yazmayanların profiline baktığımda genelde eğitim seviyesi düşük kişiler olduklarını görüyorum.
çok büyük bir önyargınızı açığa çıkarmışsınız aslında bu cümle ile. benim annem ilkokul mezunudur ama ondaki incelik ve başkasını kendinden fazla düşünme tanıdığım hiçbir ünv hatta yüksek lisans mezununda bile yok. bu insanlıkla ilgili olan birşey, birde aileden verilen eğitim. okulda ne yazık ki ahlaki ve insani eğitim filan verilmiyor.
Sen nasil anlarsankonuyu kapatmak mı? bu tür konularda konuyu kapatmak başkaalrının canının yanmasına göz yummak demektir siz ne dediğinizin farkında mısınız? bazen iyi niyet insanı cehenneme götütür sizinkisi de o hesap..
cnm ben profilinde yazanı dedim. allah yanıltmasın kimseyi. biri bi yalan söylediğinde er ya da geç allah eline yüzüne bulastırır. ben orda yazanı dedim lise mezunu ve araştırma görevlisi yazmış nasıl bi yalan içinde yaşadığı ordan bile belli sadece onu belirttim :) bu arada ben burdan sadece bi kez alısveriş yaptım Y yagmur7968 dan allah razı olsun bu kıs oglum üsümedi ustelik hediye de göndermişti allah razı olsun. rabbim hepinizi vicdanlı insanlarla karsılastırsın insallahcanım lise mezunu filan değil orta okul mezunu, karakolda çıktı foyası onun da..
Esi hapiste kendisi disarda..Hanımlar dolandırıcıyla ilgili son durum ne?
Beter olsun deme hakkimi kullanıyorum.cevabın için teşekkürlerEsi hapiste kendisi disarda..
Kendisi de sıkısmis bir vaziyette sikayetlerin geri cekilmesini istiyor..
Amiiinnn....Beter olsun deme hakkimi kullanıyorum.cevabın için teşekkürler
İnşallah canım.beni dolandirmadi ama konuyu devamlı takip ediyorum.bi sorayim dedim.ceksin cezasını.sanada hayırlı dogumlarAmiiinnn....
Rica ederim..
Daha guzel gelismelerle donecegim insaAllah...
canım sendende Allah razı olsun fotosunu gördüm çokta yakışmış yakışıklı Kereme .aynen katılıyorum sana bende bir kez giysi aldım bazıları soluk geldi belirtilmeliydi baştan. birde mama sandalyesi elden aldım çok sağlam ama daha kıyafet almıyorum ilk ve son oldu .cnm ben profilinde yazanı dedim. allah yanıltmasın kimseyi. biri bi yalan söylediğinde er ya da geç allah eline yüzüne bulastırır. ben orda yazanı dedim lise mezunu ve araştırma görevlisi yazmış nasıl bi yalan içinde yaşadığı ordan bile belli sadece onu belirttim :) bu arada ben burdan sadece bi kez alısveriş yaptım Y yagmur7968 dan allah razı olsun bu kıs oglum üsümedi ustelik hediye de göndermişti allah razı olsun. rabbim hepinizi vicdanlı insanlarla karsılastırsın insallah
ama burda herkes iyi cıkmıyo maalesef. o yüzden bence sıfırı mevsimi dısında alın sıfır alın üstelik kargo ücretine de katlanmıyorsunuz bazıları diyor ya yıpranmıstı fln öyle durumlar da olmaz nacizane tavsiyemdir
ben mesela kereme yazlıklarını ocakta aldım. mart bası da kıslıklarını aldım cok ucuzlamıslardı böyle seyler cok daha mantıklı geliyo bana
Sagolun.. InsaAllah..İnşallah canım.beni dolandirmadi ama konuyu devamlı takip ediyorum.bi sorayim dedim.ceksin cezasını.sanada hayırlı dogumlar
Sagolun.. InsaAllah..
Cok tesekkur ederim. Allah razi olsun..
Esi hapiste bildigim kadariyla. Kendisi dogum yapmis. Bebegi yogun bakimdaymis..gelişme var mı? son durum nedir merak ettim..
Esi hapiste bildigim kadariyla. Kendisi dogum yapmis. Bebegi yogun bakimdaymis..
Bu ay mahkemeleri var..
Dolandirdigi bazi arkadaslarin odemelerini yapti..
Bazilarinin yarisini verdi..
Bazilari da pesinde..
Dolandirilanlar birbirleriyle irtibat halinde..
zavallı bir sabiden cikmisEsi hapiste bildigim kadariyla. Kendisi dogum yapmis. Bebegi yogun bakimdaymis..
Bu ay mahkemeleri var..
Dolandirdigi bazi arkadaslarin odemelerini yapti..
Bazilarinin yarisini verdi..
Bazilari da pesinde..
Dolandirilanlar birbirleriyle irtibat halinde..
Ben de cok uzuldum bebege, agladimzavallı bir sabiden cikmisben boyle durumlarda cocuklara cok üzülürüm keske ondan cikmasaymis. allah islah etsin
cnm cocugundan haber alirsan bana yaz. suan esimin memleketteyiz suriyeliler milletin asma yapragini topluyo bi baktik kadin hamile ki hamilelikteki fitratin çocuğa bulasiyo cok üzüldümBen de cok uzuldum bebege, agladimAmin insaAllah..