Şeytan dile gelse "yahu senin kafa benden iyi çalışıyor kandırma konusunda" der heralde
Allah'tan korkmayan herkes bunun yaptıklarını yapabilir, kafasının çalışması ile alakalı değil.. zira Allah korkusu olmayan insan şeytanı geçiyor kötülükte. Şeytan bunu tek başına bırakmıştır bence, nasılsa cehennemlik, uğraşmama gerek yok bunla diye. Bilakis çok aptal biri..
Merhaba arkadaslar, burda hepimiz birseyleri degerlendirmek icin satmaya ve ihtiyacimizi bulup almaya ugrasiyoruz. Elinizde şu varmi, cocugum şu kadarlik sizde uygun neler var, bunlari aliyim, whatsapptan goruselim, baska varsa fotosunu yollayin vs... diye hepimize cevap yaziliyor. Iki arada bir derede cevapliyoruz, hurclari kurcaliyoruz. Buraya kadar hemfikir miyiz? Peki cevapladiginiz mesajlara karsilik, bir sade tesekkur ederim, bunlari almak istemiyorum, vazgectim vs.. gibi cevap bekliyor musunuz sizde? Ben de mi bir gariplik var??
Dimi ama. herkesin profili ne kadar dogru bilgi icerir bilemem ama orda istedigini yazsin insan belli ediyorlar kendini zaten.Sizde bir gariplik yok. Nezaket kuralları gereği cevap verilmesi lazım müspet menfi. Ben cevap yazmayanların profiline baktığımda genelde eğitim seviyesi düşük kişiler olduklarını görüyorum.
Aynen, ben de en çok buna kızıyorum. Zaten çalışıyorum. İki arada bir derede bulup buluşturup, fotoğraf çekip yolluyorum. Ama bi beğenmedim bile deme zahmetine girmiyorlar.Merhaba arkadaslar, burda hepimiz birseyleri degerlendirmek icin satmaya ve ihtiyacimizi bulup almaya ugrasiyoruz. Elinizde şu varmi, cocugum şu kadarlik sizde uygun neler var, bunlari aliyim, whatsapptan goruselim, baska varsa fotosunu yollayin vs... diye hepimize cevap yaziliyor. Iki arada bir derede cevapliyoruz, hurclari kurcaliyoruz. Buraya kadar hemfikir miyiz? Peki cevapladiginiz mesajlara karsilik, bir sade tesekkur ederim, bunlari almak istemiyorum, vazgectim vs.. gibi cevap bekliyor musunuz sizde? Ben de mi bir gariplik var??
Tabikide sizde bi gariplik yok.Gariplik,nezaketle ve sabırla verilen cevaplara karşılık alıcının sessiz sedasız konuşmadan ayrılması.Merhaba arkadaslar, burda hepimiz birseyleri degerlendirmek icin satmaya ve ihtiyacimizi bulup almaya ugrasiyoruz. Elinizde şu varmi, cocugum şu kadarlik sizde uygun neler var, bunlari aliyim, whatsapptan goruselim, baska varsa fotosunu yollayin vs... diye hepimize cevap yaziliyor. Iki arada bir derede cevapliyoruz, hurclari kurcaliyoruz. Buraya kadar hemfikir miyiz? Peki cevapladiginiz mesajlara karsilik, bir sade tesekkur ederim, bunlari almak istemiyorum, vazgectim vs.. gibi cevap bekliyor musunuz sizde? Ben de mi bir gariplik var??
Yorumunuz hoş değil, bunun eğitim seviyesiyle alakası yok, ben de lise mezunuyum, eğitim seviyem düşük sonuçta ama karşısındakini insan yerine koymayıp, 2 kelime yazmaktan üşenen nezaketsiz ve görgüsüz insanlara da bende karşıyımSizde bir gariplik yok. Nezaket kuralları gereği cevap verilmesi lazım müspet menfi. Ben cevap yazmayanların profiline baktığımda genelde eğitim seviyesi düşük kişiler olduklarını görüyorum.
E esmetime isimli arkadasim genelde demis cnm lutfen. Bunun okulla alakasi yok cnm. Egitim okul okumakla olmuyor sadece.Yorumunuz hoş değil, bunun eğitim seviyesiyle alakası yok, ben de lise mezunuyum, eğitim seviyem düşük sonuçta ama karşısındakini insan yerine koymayıp, 2 kelime yazmaktan üşenen nezaketsiz ve görgüsüz insanlara da bende karşıyım
Farkındaysanız cevap vermeyenlere demişim bu sözümü ve genelde demişim. Eğitim sırf okulla olmuyor ayrıca. Ailenin katılımı da var. Üniversite bitiren eşekler de gördüm, okumamış ama dünya tatlısı kibar insanlar da. Ama eğitimin insana fark kattığı bir gerçektir. Hanzo dediğimiz tiplerin yüksek lisans mezunu olmadığı açıktır.Yorumunuz hoş değil, bunun eğitim seviyesiyle alakası yok, ben de lise mezunuyum, eğitim seviyem düşük sonuçta ama karşısındakini insan yerine koymayıp, 2 kelime yazmaktan üşenen nezaketsiz ve görgüsüz insanlara da bende karşıyım
Ben de egitim seviyesi ile ilgisi oldugunu dusunmuyorum..
Aile, cevre, kisinin kendini yetistirme sekliyle alakali bir durum bana kalirsa.. Inanin bana hanzo diyebileceginiz tiplerden cok gordum universite zamanimda..
Kisi kendini belli ediyor zaten.
Alicinin bazen urunleri almayacagini bildigim halde ugrasiyorum..
Inanin bir gun toplu alicam deyipte makul fiyat isteyen bir alici icin saatlerce ugrastim. Geri donus yapip almayacagini bile soylemedi. Ondan cevap beklerken baska bir satisimi da engellemis oldu kendisi.. Nelere yol actiklarinin farkinda bile olmuyorlar..
Sadece biraz alınganlık ettimFarkındaysanız cevap vermeyenlere demişim bu sözümü ve genelde demişim. Eğitim sırf okulla olmuyor ayrıca. Ailenin katılımı da var. Üniversite bitiren eşekler de gördüm, okumamış ama dünya tatlısı kibar insanlar da. Ama eğitimin insana fark kattığı bir gerçektir. Hanzo dediğimiz tiplerin yüksek lisans mezunu olmadığı açıktır.
Siz kendinizi neden bu kategoriye koydunuz?
kızlar egitim baska bir konu tabiki üni bircok sey katıyo ama bazen essek ne kadar okusa da essektir.
o birsey değil de bu poyraz berk cok hos ya :)
yeni profilde yazmıs ya arastırma görevlisi ama lise mezunu :)
hangi üniversite kendine lise mezunu birini almıs bi türlü aklım almadı :)
ölecektim gülmekten
Cok sagolun..gecmıs olsun arkadasım.hamıle halinle cektın bunlardan baya,neyseki sonuc iyi oldu..
geçmiş sayfalarda sana yazdıklarını okudum da gercekten insanın acıyası gelmıyor..
olan doğmamış çocuga oldu..yazıkk
Amann kizlar sayfayi bir sure bos biraktik ne olmis buralar Allah askina yazilanlar uzucu ezici yipratici hele helede bir bebege kan veren can veren birinin baska annelere bunu ypmasi ve olayin uzayipta uzamasi .kusur ortmekte gece gibi olmak getek aslinda.Konuyu kapatip yaradana havale etmek en guzeli. rabbim gunahlarimizi affeder affetmez. o yaradan ve kul ile alakali. Ama yuce rabbim demis ki'' karsima kul hakki ile gelme "o hak ile mahser gunu o insanlar karsi karsiya gelicek .o ani az da olsa olabilecekleri dusunen insan oglu kul hakkina girmez girsede af diler helallik ister.Uzuldm okurken ki benim bu sitede en cok vakit gecirdigim ve cokkk guzel arkadasliklar edindigim bir topik norml haytta bile neredeyse hergun gorustugum arkadslara sahip oldum burada
Rabbim hep iyilerle karsilartirsin.
Ici kotulukle olanlarada hidayet versin.