Memnuniyetsizlik Topiği!

Şuan eşi hala hapiste mi? Neredeyse 4 aydır uğraşıyormuşsunuz, yazık günah..
Mahkemeleri vardi 25 Mayista.
Esi de cikti cezaevinden..
Daha da ugrasicam.. Avukat tuttum bi ton para harcadim bu olay icin..
Kestirip atmam mumkun degil.. Maddi manevi cok yiprandim.. Hamile halimle 2.5 yasinda kizimla nelerle ugrastim... Sadece bebegine uzuluyorum.. Gunahsiz, herseyden habersiz.. Boyle anne-baba elinde buyuyecek.. Insanin inanasi gelmiyor bazen yasadiklarina.. Yani zaten stresli bir hayatim var bir de bunlarla ugrasiyorum...

Kestirip atmam mumkun degil.. Maddi manevi cok yiprandim.. Hamile halimle 2.5 yasinda kizimla nelerle ugrastim... Sadece bebegine uzuluyorum.. Gunahsiz, herseyden habersiz.. Boyle anne-baba elinde buyuyecek.. Insanin inanasi gelmiyor bazen yasadiklarina.. Yani zaten stresli bir hayatim var bir de bunlarla ugrasiyorum...
Allah yardımcınız olsun.. Bir iki kişi de değil dolandırdıkları.

nasıl çıkabildiki hapisten herkesin parasını ödediler mi?

ee nasıl serbest bırakıldı eşi o zaman..
resmen hırsız bunlar hayret birşey..
Canim biz durusmaya gidemedik. Mersin deyiz.. Durusma Ist.da.. Durusmaya giden sadece bir arkadas var.. Baska bir arkadas Izmir den.. Istanbulda olan arkadaslar da gidemedi.. Sikayet dosyalarimiz da birlestirilmedi. Sadece iki arkadasin dosyasi birlesik. Parasi odenenler de onlar zaten.. Resmen hirsizlar tabiki.. Bizden sonra baska bir arkadas daha cikti dolandirilan. Sahibinden.com dan. Yani durmak yok.. Suanda da devam ediyorlar. Belki de magdur ettigi insanlardan stokladiklarini satip ya da takas yapip gercekten alis veris yapiyor da olabilir ama bu hic bir seyi degistirmez. Hala yalan dolanlarla haram parayla bebegine bir seyler alma/ satma pesinde kisacasi..

Bu kadar uğraştıktan sonra gitmemekle hata yapmışsınız.

Itiraz etseniz ?

Tutuklama bir ceza değil,tedbirdir.belli şartlar oluştuğunda tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır sanıklar.(kaçma şüphesi yoksa,sabit ikametgah varsa,delillerin karartılma ihtimali yoksa gibi)
Tutuksuz yargılanıyor olması beraat ettiği anlamına gelmez.Mahkeme kararını verir ve bu karar kesinleştikten sonra cezasını çekecektir.Ceza davalarıbda cezalar kesinleşmeden infaz edilemez.Anlattıklarınıza göre büyük ihtimalle ceza alacaklardır.Mağdurların paralarını ödemiş olmaları indirim sebebi olur.yine de ceza alır.Birden fazla kişiye karşı işlendiği için mağdur sayısı kadar suç oluşur.iyi bir ceza çıkar yani.
Bozmayın moralinizi.

Tutuklama bir ceza değil,tedbirdir.belli şartlar oluştuğunda tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır sanıklar.(kaçma şüphesi yoksa,sabit ikametgah varsa,delillerin karartılma ihtimali yoksa gibi)
Tutuksuz yargılanıyor olması beraat ettiği anlamına gelmez.Mahkeme kararını verir ve bu karar kesinleştikten sonra cezasını çekecektir.Ceza davalarıbda cezalar kesinleşmeden infaz edilemez.Anlattıklarınıza göre büyük ihtimalle ceza alacaklardır.Mağdurların paralarını ödemiş olmaları indirim sebebi olur.yine de ceza alır.Birden fazla kişiye karşı işlendiği için mağdur sayısı kadar suç oluşur.iyi bir ceza çıkar yani.
Bozmayın moralinizi.
Aynen dediginiz gibi soylediler bize de.. Tesekkurler ilginiz icin..

gecmıs olsun sare... benzer sey benımde basıma geldı...

burda kızımın kuculenlerını paylasmak ıstedıgım hedıye olarak gondermek ıstedıgım bı arkadasla tanıstık actıgım konu uzerıne Cgnarse Cgnarse ısmınde...

ahbap olduk guvendık bı nevı...
bıgun kendısıne sagma makınamı bıberonları buhar makınamı bıberon ısıtıcımı ve etıketlı bıkac seyı hepsını satacagımı soyledım yanımda arkadasım var ona alalım dedı...ılana koymusken gerı kaldırdım urunlerımı...

bana , paranın 100 tl sını sımdı gonderıcem gerı kalan 150 tl sını ay sonunda dedı.
Bak dedım urunlerın hepsı philips pahalı urunler hepsı zaten cok uygun 250 tl resmen hedıye parası gondermemezlık olmasın dedım kendısıde bana guven o gondermese ben gonderıcem kefılım dedı!!!
pekı dedım gonderım...

100 tl anında gelsı ay sonu geldı gectı gerı kalan 150 yok :KK70:
ulastım dedım ay sonu hayırdır ?
e ben bu ay sonu dememıstım dıger ay sonunu kastedmıstım yanlıs anlasılma olmus !
orda bı salak yerıne konuldum...
neyse dedım hadı bı hatrımız var... beklerım dedım

bu ay sonu geldı...
bu arkadas bana yazıyor :KK70:
ee hanı ben yanımdakı arkadas ıcın ıstemıstım ya urunlerı hanı o almıstı ya
eee
e o kadın baska adama kacmıs
:KK70:
e dedım urunlerı gerı gondersın ozaman bende ona gore parasını verırım gerı
e yok urunlerıde almıs kacmıs :KK70:
yanı kadın kocasından baska adama sevgılısıne kacarken buhar makınasını sagma makınasını bıberon ısıtıcınıda almıs :KK70: bak sen ...

dedım sen kefılım dedın o odemese ben oderım guven dedın gonderdım, zaten cok pahalı kalıtelı urunler 250 tl gıbı fıyata gıdıyor bende sen ay sonunda gonderıceksın dıye borc aldım
yanı hem malımdan hem paramdan oldum ustune bırıne borclandım nasılsa para gelıcek dıye dedım

e ben almadımda sen benden ıstıyorsunda ....
yazdı yazdı yazdı...

dıyecegım o kı dolandırıldım :KK70:
mevzu kalan 150 tl para degıl...
salak yerıne konulmam oyalanılmam ... gercekden ıhtıyacı olan bırıne hedıye etsem ıse yarardı ona uzuluyorum neyıme benım urun satmak :KK70:

tabı ben bu ısın ucunu bırakırmıyım bırakmam...
kısının esının ıs adresı kendısının ev adresı telefonu ısmı resmı tum mesajlar konusmalar herseyı mevcut sonucta bende
burdada hamıle kadın hapıse gırdı boyle bı mevzudan

bılgınıze arkadaslar .

gecmıs olsun sare... benzer sey benımde basıma geldı...

burda kızımın kuculenlerını paylasmak ıstedıgım hedıye olarak gondermek ıstedıgım bı arkadasla tanıstık actıgım konu uzerıne Cgnarse Cgnarse ısmınde...

ahbap olduk guvendık bı nevı...
bıgun kendısıne sagma makınamı bıberonları buhar makınamı bıberon ısıtıcımı ve etıketlı bıkac seyı hepsını satacagımı soyledım yanımda arkadasım var ona alalım dedı...ılana koymusken gerı kaldırdım urunlerımı...

bana , paranın 100 tl sını sımdı gonderıcem gerı kalan 150 tl sını ay sonunda dedı.
Bak dedım urunlerın hepsı philips pahalı urunler hepsı zaten cok uygun 250 tl resmen hedıye parası gondermemezlık olmasın dedım kendısıde bana guven o gondermese ben gonderıcem kefılım dedı!!!
pekı dedım gonderım...

100 tl anında gelsı ay sonu geldı gectı gerı kalan 150 yok :KK70:
ulastım dedım ay sonu hayırdır ?
e ben bu ay sonu dememıstım dıger ay sonunu kastedmıstım yanlıs anlasılma olmus !
orda bı salak yerıne konuldum...
neyse dedım hadı bı hatrımız var... beklerım dedım

bu ay sonu geldı...
bu arkadas bana yazıyor :KK70:
ee hanı ben yanımdakı arkadas ıcın ıstemıstım ya urunlerı hanı o almıstı ya
eee
e o kadın baska adama kacmıs
:KK70:
e dedım urunlerı gerı gondersın ozaman bende ona gore parasını verırım gerı
e yok urunlerıde almıs kacmıs :KK70:
yanı kadın kocasından baska adama sevgılısıne kacarken buhar makınasını sagma makınasını bıberon ısıtıcınıda almıs :KK70: bak sen ...

dedım sen kefılım dedın o odemese ben oderım guven dedın gonderdım, zaten cok pahalı kalıtelı urunler 250 tl gıbı fıyata gıdıyor bende sen ay sonunda gonderıceksın dıye borc aldım
yanı hem malımdan hem paramdan oldum ustune bırıne borclandım nasılsa para gelıcek dıye dedım

e ben almadımda sen benden ıstıyorsunda ....
yazdı yazdı yazdı...

dıyecegım o kı dolandırıldım :KK70:
mevzu kalan 150 tl para degıl...
salak yerıne konulmam oyalanılmam ... gercekden ıhtıyacı olan bırıne hedıye etsem ıse yarardı ona uzuluyorum neyıme benım urun satmak :KK70:

tabı ben bu ısın ucunu bırakırmıyım bırakmam...
kısının esının ıs adresı kendısının ev adresı telefonu ısmı resmı tum mesajlar konusmalar herseyı mevcut sonucta bende
burdada hamıle kadın hapıse gırdı boyle bı mevzudan

bılgınıze arkadaslar .

İnsan hayret ediyor.sen güvenmişsin para talep etmeden küçükenleri göndermişsin. Yaptığına bak. Kendi satmıştır he onları.
Bizi haberdar et süreçten. İşin ucunu da bırakma. İnsanı salak yerine koymak neymiş anlasınlar Ki birdaha yapmasınlar.
Seninde kaçan kadından mı istemen gerekiyordu :KK70:

İnsan hayret ediyor.sen güvenmişsin para talep etmeden küçükenleri göndermişsin. Yaptığına bak. Kendi satmıştır he onları.
Bizi haberdar et süreçten. İşin ucunu da bırakma. İnsanı salak yerine koymak neymiş anlasınlar Ki birdaha yapmasınlar.
Seninde kaçan kadından mı istemen gerekiyordu :KK70:
dıyor kı bana :KK70:
kadının kacacagını ne bılım kefıl oldum ama dıyor :KK70:
kefıl olmak basıt bırsey degıl kı
bırde paranı yollarım ama hakkımı helal etmem dıyor saka gıbı ...

X