Memnuniyetsizlik Topiği!

Cgnarse mi paranızı göndermeyen yoksa kefil olan mı o?
Hala satış felan yapıyorda bilmek için soruyorum.
Geçmiş olsun kesinlikle işi hukuki boyuta taşıyın kimse salak değil..
N nscckts
Merhabalar :)
kefıl olan kendısı bana guven gonder o gondermezse ben gonderıcem dedı
bahsettıgı urunlerı satın aldıgı sahıbı ben gormedım bıle
cgnarsenın dırek adresıne yolladım urunlerı

bana demın mesaj attı yarına paranı yollayacagım dedı
odemeyı aldıgımda buraya gereklı bıldırımı yaparım kımseyı zan altında bırakmamak ıcın...
tesekkur ederım :)

O zaman hiç hakımı helal etmem felan demesin tamamen kendi kefil oluyor siz kişiyi bile bilmiyorsunuz.
Ne malum kendine almadığı nasıl emin olucaz nasıl güvenicez değil mi?
Ben kesin kendine aldı demiyorum ama kefil olmakta öyle kolay iş değil önüne gelene kefil olunmaz.
Bankalar da kefil olunca neler oluyor milletin ocağı sönüyor hakkımı helal etmem de diyemiyorsun çatır çatır ödüyorsun :)
Doğru olan 'kusura bakma ben kefil olurum dedim ama benide yanılttı paranı gönderiyorum hesabına' demek olmalıydı. Buraya da yansımazdı, kendi içinde imaj zedelenmesi bi bakıma, profiline baktım çünkü baya alım satım yapıyor.
Neyse umarım siz sorununuzu çözersiniz

ıste bu...
cok tesekkur ederım
ben kefılım demek kolay degıl o sorumlulugun altına gırıyorsak
kadının kacacagını bılemeyebılır :) ama ölum var kaza var hersey var bu dunyada ...
sonucta ben hanımı hıc gormedım dırek cgnarse ıle kendısıyle muhattabım
demın bana cok uzuldugunu odemeyı yapacagını soyledı bana ınan guven dedı
ınanmak guvenmek ıstıyorum...

cok tesekkur ederım tekrardan :)

N nscckts cok Yanlış anlaşılma oldu cok uzüldüm urunu ben kendime almadigim takdirde bi yakinim aldi ve odemesini yapmadi..ama sirf kefilim dedim diye odeme yapacagim arkadaş mahçup olduğum için. Kendisi de olanlardan ötürü kusura bakmasın...kimse ye de iyi niyetine bakıp kanmayın benim gibi.durum ortada.

kimseyi de bilip bilmeden hakinda atıp tutmayin lütfen. Bu iki kişiyi ilgilendiren bi olay.

tamam...
bu konuda hatam olduysa affola, kımseyı suclamak rencıde etmek degıl maksadım
bu sayede yanlıs anlasılmayı duzeltmıs olduk.
yarına odemeyı aldıgımda burdan herkese bılgıyı verıcem kı zan altında kalma dıye...

Tutuştu paçalar tabi
Eh ders olsun...bi zahmet

Merhaba arkadaslar
durum bıldırmeye geldım...

Cgnarse gece hesabıma gereklı mıktarı hemen yatırmıs bulunuyor
son durumu guncellemek kımseyı zan altında bırakmamak ıcın gereklı bılgıyı vermek ıstedım
tesekkur ederım kısıye .

keske boyle seyler olmasa herkes karsılıklı dogru dıyolag kursa buraya kadar ıntıkal etmese...
ama malesef cok kırıcı uzucu durumlar oldu

dun hanfendının bana yazdıgı mesajdan sonra anladım kı bırıne bı yardımın dokunacaksa aracı degıl dırek kendım yapmalıymıssın.
cunku hanfendı aynen sunu dedı bana ...
ee ben hayrına kızın kıyafetlerını gonderdıgın komsuya anlattım oda bana ben nsccktsı ıyı bırı sanırdım ne kadar yanılmısız... sımdı bu hayrına gonderdıgı kıyafetlerın parasını da ıster ,ondan gelecek bırsey ıstemem ben , sonra demesın kıyafet yolladım para vermedıler demesın
dedı komsum dedı...

yanı ıkı cul caput ıcın dustugumuz durum gercekden kalbımın ıcı sızladı bu mesajına cok acı...

herkese tesekkur edıyorum arkadaslar.

100 e yakin kisi ile alis verisim oldu o kadar kisi icinden 2 kisi yatirmamisti parasini .1 sene sonra bana mesaj cekip yatiramadm deyip tekrar hesap no isteyip yine ytirmayanda cikti. Bir kasa elma alin illaki icinde curuk cikiyor .Ama bu vicdan kisilik ve ahlak meselesi
Ne uzucu olaylar heleki anne bebek bolumunde olmasi daha da uzucu
Herkese gecmis olsun

kuzum ben ne edem kafamı nerelere vuram

Bende E esmetime isimli üyeden birkaç parça ürün aldım. Hastane çıkışı, tulum ve yelek. Tulum ve yelek güzel ama hastane çıkışının beklemekten rengi solmuş. Tamam uygun fiyata aldım belki ama alırken bunu belirtmesini isterdim. Sıfır ürün diye ekliuor ama böyle birşeyle karşılaşacağımı tahmin etmemiştim. Yenidoğan için almıştım sonuçta. Artık evde giydiririm

E Elax2014 merhaba, sizinle konuşmamız olmuş kulüpte ancak en son mesajımdan sonra siz bana cevap vermemişsiniz ve alışverişimiz olmamış. Aynı paketinde hastane çıkışı başkalarına da satılmıştı, memnun kaldı onlar, hangi alışverişten bahsediyorsunuz?

Bir de sezon ürünü olan, markanın kendi sitesinde halen satışta olan, dolapta askılı duran, paketli ve tüm paketleri aynı renk olan bir ürün nasıl solmuş diye nitelendirilebilir ona da mana veremedim.

hem suçlular hem güçlüler bedavacılığa alışmışlar

O sıralar ihtiyacım olduğu için çok araştırma yapmıştım. Burdan değil ama ....da ... nikiyle konuştuk sizinle. Buraya koyduğunuz resimleri orayada koymuşsunuz ordan yaptık alışverişi. Bilmiyorum beklemekten sanırım rengi solmuş. Keşke paketin açık halininde resmini görüp alsaydım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de sezon ürünü olan, markanın kendi sitesinde halen satışta olan, dolapta askılı duran, paketli ve tüm paketleri aynı renk olan bir ürün nasıl solmuş diye nitelendirilebilir ona da mana veremedim.
Eğer ürünün orjinali de böyle soluk renkse sizin hatanız yok belki ama ben beğenmedim ürünü. Hastanede doğumdan sonra giydirecektim çünkü.

Eğer ürünün orjinali de böyle soluk renkse sizin hatanız yok belki ama ben beğenmedim ürünü. Hastanede doğumdan sonra giydirecektim çünkü.

E Elax2014 günaydın,

Evet o siteden alışveriş yapıldı telefon kanalıyla. Mail adresi vermişsiniz, mail atılmış size başka ürünlerle, en son dediğiniz ürünler 29 Haziran'da size gönderilmiş. Buradan da Haziran başında hastane çıkışı dahil tüm resimler (gerçek resimleri, markanın kendi toplu resmi gibi) size gönderilmiş.
Diğer sitedeki kişi ile buradaki kişinin aynı olduğunu hiç belirtmemişsiniz. Ürün Mayıs ayında alınmış markadan, Haziran 29'da size gönderilmiş. Yani 2 kere mesaj ve email yoluyla, bir kere de diğer siteden bakmışsınız. Paket, üstü şeffaf askılı bir ambalaj içinde. Tüm ürünler görülüyor önünde. İlk konumda da yer alıyor çektiğim resimler. Renk, size gönderilen resimdeki gibi. Bende 1 ay durmuş bir ürün solma yapabilir mi kapalı dolapta? Tüm ürünler kontrol edilip alınmış, aksi takdirde iade edilirdi arkadaşım tarafından. Aynı ürünü aynı renkle _awez_ 'e de göndermişim. Ondan veya elden teslim ettiğim Levent Bey'den bu şekilde bir geri dönüş olmamış. Haziran 29'dan sonra bana dönüş yapabilirdiniz. Buraya direkt bu şekilde yazıp suçlama yapmanızı doğru bulmadım.

Bu sitede yapılan satışlarda alıcı veya satıcı olan üyelerden yana memnuniyetsizliğiniz varsa yazın lakin başka sitelerde yapılan alışverişlerin tartışmasını site ismi vererek buraya taşımayın.

Unutmayınız alışverişler sitemiz üzerinden yapılsa dahi, tüm sorumluluk alıcı ve satıcılara aittir.
Çözülemeyen sorunlarla ilgili hakkınızı yasal platformlarda arayabilirsiniz.

Mevzu olanurunden ben de aldim ve hicbir solma bozulma vs olmadi.esmetime dan aldigim hicbir urun de sorun yasamadim

Zaten sonradan olan bir solma değil bu. Ürün hatalı demekki alt üst takımın kol ve bacakları soluk battaniyesinde birşey yok. Kapalı paket olduğu için belkide mağazadayken soldu rengi farkedilmedi. Keşke ben paketi açtırıp baksaydım. Neyse olan oldu. Uzatmaya gerek yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…