Memnuniyetsizlik Topiği!

kızlar egitim baska bir konu tabiki üni bircok sey katıyo ama bazen essek ne kadar okusa da essektir.
o birsey değil de bu poyraz berk cok hos ya :)
yeni profilde yazmıs ya arastırma görevlisi ama lise mezunu :)
hangi üniversite kendine lise mezunu birini almıs bi türlü aklım almadı :)
ölecektim gülmekten :KK45:

canım lise mezunu filan değil orta okul mezunu, karakolda çıktı foyası onun da..

Sizde bir gariplik yok. Nezaket kuralları gereği cevap verilmesi lazım müspet menfi. Ben cevap yazmayanların profiline baktığımda genelde eğitim seviyesi düşük kişiler olduklarını görüyorum.

çok büyük bir önyargınızı açığa çıkarmışsınız aslında bu cümle ile. benim annem ilkokul mezunudur ama ondaki incelik ve başkasını kendinden fazla düşünme tanıdığım hiçbir ünv hatta yüksek lisans mezununda bile yok. bu insanlıkla ilgili olan birşey, birde aileden verilen eğitim. okulda ne yazık ki ahlaki ve insani eğitim filan verilmiyor.

çok büyük bir önyargınızı açığa çıkarmışsınız aslında bu cümle ile. benim annem ilkokul mezunudur ama ondaki incelik ve başkasını kendinden fazla düşünme tanıdığım hiçbir ünv hatta yüksek lisans mezununda bile yok. bu insanlıkla ilgili olan birşey, birde aileden verilen eğitim. okulda ne yazık ki ahlaki ve insani eğitim filan verilmiyor.

Ön yargı değil bizzat profillere girip yaptığım genel tespiti paylaşmıştım. Yalnız konunun ne başını, ne devamını okumuşsunuz. Annenizin alıcı olup cevap vermeyen tayfasıyla ne alakası var anlamadım. Okuyanları direkt annenizle kıyaslayıp çizmişsiniz. Okulda ahlaki ve insani eğitim tabii ki veriliyor. Değerli öğretmenlerimiz boşuna kürek çekmiyor. Çocuklar kavga ettiğinde veya anlaşmazlık durumunda git ailen öğretsin denmiyor herhalde. Zor şartlarda görev yapan, okul boyayan, tamir eden, yardım getiren nice öğretmen biliyorum.

canım lise mezunu filan değil orta okul mezunu, karakolda çıktı foyası onun da..
cnm ben profilinde yazanı dedim. allah yanıltmasın kimseyi. biri bi yalan söylediğinde er ya da geç allah eline yüzüne bulastırır. ben orda yazanı dedim lise mezunu ve araştırma görevlisi yazmış nasıl bi yalan içinde yaşadığı ordan bile belli sadece onu belirttim :) bu arada ben burdan sadece bi kez alısveriş yaptım Y yagmur7968 dan allah razı olsun bu kıs oglum üsümedi ustelik hediye de göndermişti allah razı olsun. rabbim hepinizi vicdanlı insanlarla karsılastırsın insallah
ama burda herkes iyi cıkmıyo maalesef. o yüzden bence sıfırı mevsimi dısında alın sıfır alın üstelik kargo ücretine de katlanmıyorsunuz bazıları diyor ya yıpranmıstı fln öyle durumlar da olmaz nacizane tavsiyemdir
ben mesela kereme yazlıklarını ocakta aldım. mart bası da kıslıklarını aldım cok ucuzlamıslardı böyle seyler cok daha mantıklı geliyo bana

cnm ben profilinde yazanı dedim. allah yanıltmasın kimseyi. biri bi yalan söylediğinde er ya da geç allah eline yüzüne bulastırır. ben orda yazanı dedim lise mezunu ve araştırma görevlisi yazmış nasıl bi yalan içinde yaşadığı ordan bile belli sadece onu belirttim :) bu arada ben burdan sadece bi kez alısveriş yaptım Y yagmur7968 dan allah razı olsun bu kıs oglum üsümedi ustelik hediye de göndermişti allah razı olsun. rabbim hepinizi vicdanlı insanlarla karsılastırsın insallah
ama burda herkes iyi cıkmıyo maalesef. o yüzden bence sıfırı mevsimi dısında alın sıfır alın üstelik kargo ücretine de katlanmıyorsunuz bazıları diyor ya yıpranmıstı fln öyle durumlar da olmaz nacizane tavsiyemdir
ben mesela kereme yazlıklarını ocakta aldım. mart bası da kıslıklarını aldım cok ucuzlamıslardı böyle seyler cok daha mantıklı geliyo bana
canım sendende Allah razı olsun fotosunu gördüm çokta yakışmış yakışıklı Kereme .aynen katılıyorum sana bende bir kez giysi aldım bazıları soluk geldi belirtilmeliydi baştan. birde mama sandalyesi elden aldım çok sağlam ama daha kıyafet almıyorum ilk ve son oldu .

gelişme var mı? son durum nedir merak ettim..
Esi hapiste bildigim kadariyla. Kendisi dogum yapmis. Bebegi yogun bakimdaymis..
Bu ay mahkemeleri var..
Dolandirdigi bazi arkadaslarin odemelerini yapti..
Bazilarinin yarisini verdi..
Bazilari da pesinde..
Dolandirilanlar birbirleriyle irtibat halinde..

Esi hapiste bildigim kadariyla. Kendisi dogum yapmis. Bebegi yogun bakimdaymis..
Bu ay mahkemeleri var..
Bazilari da pesinde..

inşallah herkes alır parasını..
resmen çocuğundan çıkmış aklı başına gelmiştir umarım..

Bu ay mahkemeleri var..
Bazilari da pesinde..
zavallı bir sabiden cikmis :KK43: ben boyle durumlarda cocuklara cok üzülürüm keske ondan cikmasaymis. allah islah etsin

Ben de cok uzuldum bebege, agladim :KK43: Amin insaAllah..
cnm cocugundan haber alirsan bana yaz. suan esimin memleketteyiz suriyeliler milletin asma yapragini topluyo bi baktik kadin hamile ki hamilelikteki fitratin çocuğa bulasiyo cok üzüldüm :KK43: bir de yanlarinda ufak ufak cocuklar vardi allah islah etsin ya neler neler var :KK43:

Konu başkası tarafından daha önce dile getirilmişti.
Benden resim isteyip, sonra müspet menfi bir cevabı esirgeyenleri not etmeye başladım. Konuşmaları terkediyorum artık. Bir daha başka bir şey için konuşmaya çalışırlarsa cevap verilmeyecek.

Son düzenleme:
X