Memnuniyetsizlik Topiği!

150ye alıp 1 sene kullanıp 200e sattıgınızı ortaya cıkardıgım mesajınızı alıntı yaptım zaten.neyse bana ne ya uzatmıycm.sadece yaptıgınızı gorunce şok oldum
ustelık ben sızın de 2. el olarak aldıgınızı bılseydım yemın ederım talıp olmazdım.sızın urune talıp olduktan sonra sıtede hoppala ararken karsıma cıktı.neyse artık ugrasmıycm

Ayrica ben utanilacak birsey yapmiyorum siz fiyati yuksek buldugunuz ve alamadiginiz icin kendinizi bu sekilde rezil ediyorsunuz cok yazik

Birsuru insan degil sizin gibi istedigini yaptiramayan 2.3 edepsiz insan
ne ılgısı var kadın senın urunlerıne bıle talıp olmamıs.dısardan bır goz olarak 2. el urunlerınıze fahiş fiyatlar yazdıgınızdan bahsetmısler.tamam ben edepsızım ugrasamıycm

Ayrica ben utanilacak birsey yapmiyorum siz fiyati yuksek buldugunuz ve alamadiginiz icin kendinizi bu sekilde rezil ediyorsunuz cok yazik
ya ne ılgısı var.sah....den de cok daha uygunu var oradan alırım ıstedıgınız fıyata satarsınız bu yuzden neden sıze kızayım.benım kızma sebebım 2. el alıyorsunuz kullanıp daha yuksek rakamlara ıhtıyacı olan ınsanlara satmaya calısıyorsunuz.bılmem anlatabıldım mı???nokta

Sizde okudugunu anlama zorlugu dikkat eksikli var sanirim uzman doktorlar bu sekilde psikolojik destek veriyorlar tavsiye ederim beyza hnm.

Ben hoppalami 2.el almadim konusmayi dikkatlice okumadiginiz belli

Merhaba, yazışmaları henüz gördüm. Ayrıntılı okuma fırsatım olmadı ama sanırım geçen sene forumda satılığa çıkardığım hoppalayı arcsibel arkadaşın alıp almadığıyla ilgili bir tartışma dönmüş. layı özel mesaj atarak yazıştığımız birine satmıştım. Sattığım kişinin sanırım hoppalayla ilgili başlıkta mesajı dahi yok, sadece özelden yazışmıştık. Herkese iyi günler dilerim..

Bir haftadır bu konuyu izliyorum, nasıl sinirlendiğimi tahmin edemezsiniz. ÇırPındınız resmen ben hopplamı ikinci el almadım diye. Neyseki S suute cevap verdide diğer hanımefendiye gerekli cevap verildi. Beyza hanımla benimde bir hoppla hikayem vardır, satışa aldığım ürün çok özel bir sebepten satıştan almak durumunda kaldım, kendisine söz verdiğim içinde özürün bini bin para meselesiydi.Sırf mahcup oldum meselesi yüzünden eşimle bir hafta boyunca birbirimiz yedik. Çünkü satışımı engelleyen görümcem vasıtasıyla eşim oldu. Yani durum biraz özel detaylandıramıyorum. Üşenmedim oturdum sahibndne den ve ikinci el sitelerinden hoppla aradım pazarlık yaptım falan filan, düşünün okadar mahcup hissettim kendimi. Durumu anlattım anlayışla karşıladı sağolsun ki ben öyle anladım. Bir kaç gün sonra açtığım topkite sitem dolu mesajlar yağmaya başladı ve ben hala özür diler vaziyette kusura bakmayınlarla kendimi affettirmeye çalışıyordum. Şimdi size yazdıklarınıda gördükten sonra çok net anlayabiliyorum hamın efendini tavrının aslında bu olduğunu. Anlaşamadığı her insana çemkirmek, çirkinleşmek, karalamak. Yazık diyorum. Burası çok özel bir palaşım sitesi. Çok şey aldım bugüne kadar. Almasamda takip ettim. Bu kadar çirkileşmeye gerek yok. Hepimizn tek derdi çocuklarımınız bir eksiği olmasın başka birşey değil. Kimse burdan ticaret yapıp para kazanmıyor. Saldırmak gereksiz. Ben burdan sattığım her ürünün parasıyla yine burdan kızıma bir şeyler alıyorum. Ki eminim bir çoğumuzda aynısını yapıyoruz. Neyseki senin konun açıklığa kavuştu inan çok mutlu oldum. Okurken çok üzülmüştüm. Garip olucak belki ama çooook geçmiş olsun. Hak yerini buldu.

İftira atmak bu kadar kolay mı. birde Beyza hanım dedi ki ben boşuna günah almam satan bayanla görüştüm arcsibele satmış falan.halbuki o kadar açıktıki ona satmadığı.konusunda arcsibele başkasına sattım diye cevap vermişti.ona rağmen Beyza hanım diretti de durdu yok ikinci el aldın pahalıya satıyorsun bir de demez mi ben ortaya çıkardım diye.ne yani biz burada fiatını sorduğumuz her şeyi almış mı oluyoruz.ben de araba aradım bulamadım gittim sıfır aldım iki gün sonra burda satmaya kalksam ben demi iftira yiyeceğim ne kadar saçmalık.beyza hanım nerelerdesin bir açıklaman vardır herhalde

anlatamıyorum galıba ısteyen ıstedıgı fıyata satar sadece bana garıp gelen kısmı yazdım.arcsibel hanıma ınanmıyorum.kendısı almak ıstedıgınden cok daha yuksege satmaya calısırsa benım de tepkım olur elbet bu bırıncısı.ıkıncısı de onun soyledıgı fıyata sıfırı var kli...com da

şimdiye kadar burada sizin yazdıklarınızın dışında hiçbiri beni üzmedi...meger bana karsı ne kadar doluymussunuz..bu kadar doluydunuz da neden bana bır sey demedınız?ben sıze ne yaptım..urunu bana sattınız anlastık ben sızınle anlastım dıye baska bır urunu kacırdım.tam parayı yatırmaya gıdecegımde parayı yatırma esım vazgectı ablasına verecekmıs dedınız.ben yıne bır sey demedım..konunuzda melegın annesı benı yarı yolda bıraktın kırgınım sana yazdım.sen de esım son anda vazgectı tarzı bır sey yazdın.ben de şaka yaptığımı söyledim.burada suçlu olan sizken neden benim hakkımda uzun uzadıya bu yazıyı yazdınız..bu kadar uzun yazı yazdıracak ne yaptım ben size.benim alışveriş yaptığım insanlar çok iyi tanır...başka söze gerek yok

Bir insani haksiz yere sucluyorsunuz, ozur yerine olayi baska yonlere cekip kendinizi hakli gostererek hala konusuyorsunuz.pes..

http://www.bebefix.com/images_buyuk/f60/78072718434794556.jpg

Merhaba konusmayi izleyip bana destek veren tum arkdslara tesekkur ediyorum. Yukarida linkini verdigim bendeki hoppalanin aynisi ve suan piyasada aynisi yok alip kullananlar fiyatini ve kalitesini bilirler beyza hnm.yeni cikan model ile karsilastirma yaparak yorum yaziyor bendeki bu model hoppalayi alip kullanan arkadaslar kac tl oldugu yazarmisiniz lutfeen ben e bebekten 370 tl ye almistim bebegim 3-4 ay kullandi 200 tl istemem cok mu sizce ?
Benimle alisveris yapan bilirler bu zaman kadarbana fiyat teklifi veren kimseyi kirmadim hickimsenin konusuna kirici sozler yazmadim kimseyi elestirmedim bana fiyati uyani aldim .fiyatini yuksek buldugum icin kimseyi karalama politikasinda bulunmadim teklif ederim karsi tarafa uyarsa verir uymazsa cani sagolsun boyle seyler cok ayip geliyor bana

size garip gelen kısmı burdan ikinci el alıp sonra tekrar daha pahalıya satmak istemesiydi sizce.ısrarla burdan aldınız deyip durdunuz satan bayanla görüştüm sibele satmış dediniz yoksa pahalı satmasını ya da başka bir şeyi eleştirmişsiniz mesele o değil.aslında sizde biliyorsunuz da ne demek istediğimizi haksız olduğunuzu bildiğiniz için konuyu başka yöne çekiyorsunuz.hala o kadar emin misiniz sibelin buradan aldıgına

Anlamadiginiz birsey var. Benim konumda yerden goge kadar haklisiniz kesinlikle buna diycek birseyim yok.kaldiki bunun icinde defalarca mahcubiyetimi belirttim. Benim soylemim sizin tavriniza hic birmiz burda birbirimizi tanimiyoruz yorumlara konusmalara gore hareket ediyoruz sizde bunu cok iyi bildiginiz icon kalkip benim actigim konuda yasanmis bir olayi dile getiriyorsunuz ki insanlar tepki alsin. Yaptiginiz ayip telefon numaram sizde var arayip sitem edebilirsiniz diger insanlara bunu yansitmanizdaki niyet benim kizdigim.

benım de sız de telefonum var buraya yazıncaya kadar neden bana yazmadınız???ustelık cuma aksamı sızınle anlastık pazartesı gunu parayı yatırmaya cıkacaktım ne olur ne olmaz dedım mesaj attım bır sıkıntı yok dı mı paranızı yatırmaya cıkıyorum dedım sız de esım ızın vermedı dedınız.ben aramasam haber verecegınız yok..baska bır sıteden ben mı dedım benım ıcın arastırın dıye kı ben buraya daha cok guvenıyorum oncelıgım bu sıteden almak cunku burada bır sıkıntı yasarsak bunun kararını verecek bır muhatap bır topluluk var..ıkıncısı esınızle sankı benım yuzumden kavga ettınız ne alaka ya sız sıteye yuklemıssınız ben de talıp oldum..her seye ben sebep olmusum gıbı tukaka ılan etmıssınız..o buyuk bır sey ve esınle beraber almanız gereken bır karar.madem ızın vermeyecek neden benım zamanımı alıyorsunuz ya da duygularımla oynuyorsunuz ben hoppala buldum dıye ne kadar sevındım sızın haberınız var mı.ustelık sızınle anlastım dıye baska bır hoppalayı kacırdım.burada suclu olmanıza ragmen bana benı yarı yolda bıraktınız deyıp sonra da saka yapıyorum cnm nasıp degılmıs yazmama ragmen kızmıssınız.kusura bakmayın ama o bır cumleyı yazmaya yerden goge kadar hakkım vardı.hem suclu hem guclu bır sekılde yazmıssınız..yerden goge kadar sız suclusunuz ben magdurum...pesssss

arc sibel bahsettiğim bu 2 gun once vardı suan bıtmıs stoklarda.burada kargo ucretsız fiyatı.sizde bir de kargo var sıfırıyla aynı fıyata gelıyor kargosuyla demek ıstedıgım bu...ben hoppalamı aldım ama sız yazdıkca ben de yazmak zorunda kalıyorum uzayıp gıdıyor

hayırlı olsun buldugunuza o kadar sevindimki anlatamam yani derinnn bir nefess ile OHHHH çekebilirim artık yazmazsınız umarım dansöz gibi her mesaj farkli gülüyorum artıkk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…