Merhaba,
her memnuniyetsizlik topiğinde okuduğuma rağmen bu beyza006 ile takas yaptım ,gönderdiği ürünlerin resmi aşağıda ,nerdeyse 1 ay olacak alalı.
memnun kalmadığımı belirttiğimde -tatildeyim ,15 gün sonra dedi...bekledim ,hiç bir gönderdiğini kullanmadım kullanamazdım da.kullanacak halde değiller
15 gün geçti .beğenmediğim şeylerin yerine başka seçin dedi-seçtim ,onun da sorunu varmış,ve ikinci tatil başladı ve kadın gönderemem,bazılarını attım dedi.ancak tatil sonrası gönderirim .resim çektim -bu sefer ben yırtmış ve pisletmiş oldum .
bu kadarına da pes .
bu arada ne isim soyad ne tel no vermedi .kardeşim alır diye geçirdi.kargoyı ptt şubeye gönderdim.Eki Görüntüle 1600548 Eki Görüntüle 1600550 Eki Görüntüle 1600551 Eki Görüntüle 1600552 Eki Görüntüle 1600553 Eki Görüntüle 1600555
bu gönderdiği sırt çantası
Eki Görüntüle 1600540 Eki Görüntüle 1600541 Eki Görüntüle 1600542 Eki Görüntüle 1600545
tabi ,bekliyorum .1 ay oldu artık ya, ürünlerimi gönderin .resim mi çekeceksin ne yapacaksan yap .sana söyledim -HER GÖNDERDİĞİMİN ARKASINDAYIM.tatıl donusu urunlerınızı resımleyıp buraya atarım...
SEN BU RESİMDEKİLERİ BANA GÖNDERDİN Mİ -ONU İTİRAF ET ÖNCEtatıl donusu urunlerınızı resımleyıp buraya atarım...
AKILLI OYNUYORSUUUNNN........ TEHDİTLER ÖZELDEN -BUNDAN SONRA BÖLE ŞÖLE .BURDAN DA KİBARCA -SONRA RESİM YÜKLERİM DİYORSUNbeyza006 dan benim ona gönderdiklerimin geri göndermesini istedim ,artık yeterince bekledim
NEYIN KAFASI BUbeyza006 dan benim ona gönderdiklerimin geri göndermesini istedim ,artık yeterince bekledim
Akıl vermek gibi olmasın ama tel.bu kadar yaz ana ve tatilde gerilene kadar sikayetci olduğu ürünleri parasını iade edin.shakra sana tatıldeyım suan ne yapabılıım ayın 30una kadar ıdare et sonra ne yapmam gerekıyorsa yaparım dıyorum anlamıyorsun.tatılımı gergın gecırıyorum lutfen artık.sana tatıle cıkmadan once 4 gun boyunca yazdım begenmedıgınız urunlerın yerıne baska urunler secın de gondereyım salı tatıle cıkıyorum dıye kac kez yazdım ama pazartesı ogleden sonra yazdınız yetısemedım.ya 15lıralık urunler ıcın nıye hakkına gıreyım.ustelık cantanın ıcındekı yıpranmayı gormedıgıme yemın ederım belkı de kargo az tutsun dıye tum urunlerı cantanın ıcıne sıgdırmaya calısırken oldu bılemıyorum.ayakkabıyı kendım aktıf olarak kullanıyordum zten ucundakı gocme cantanın ıcıne urunlerı sıgdırmaya calısırken ıcıne gocmus elınl ıcerden kaldırsan duzelıcektır emınım cok sevdıgım bır ayakkabıydı vaktım olmadıgı ıcın zaten sen makıneye atarsın dıye sılmeden gonderdım zaten suet oldugu ıcın sılınce gececek bır sey benım dıkkatımı bıle cekmemıstı.haklı oldugun tek sey reebook ayakkabılar onlarında kullanımdan kaynaklı yıpranma oldugu ıcın 15tl oldugunu soylemıstım keske ayakkabıcıma yapıstırtsaydım sadece ayakkabı konusunda haklısın ama ben begenmedıgın 3 urun ıcın de gerekenı yapacagım ustelık ben sana 15 taneye yakın urun gonderdım el ınsaf...bu kadar gergın olmana gerek yok...
şuan benım mesajlarıma cevap yazmıyor ıletısım kuramıyorum maalesef...shakra arkadasımız benım arc ıle yasadıgım sorunu okuyup bana on yargılı oldu bence cunku işi yokuşa sürüyor...shakra 1 ay demıssın de bız 2 temmuzda alısverıs yapmısız ama urunlerden begenmedıklerınızın oldugu mesajını ayın 21 ınde yazmıssın.ben de ramazandan sonra tatılıme devam ettım.sen 20 gun sonra mesaj yazmıssın sankı ben senı 1 aydır oyalıyormusum gıbı yansıtmıssın.gerceklerı konus.Akıl vermek gibi olmasın ama tel.bu kadar yaz ana ve tatilde gerilene kadar sikayetci olduğu ürünleri parasını iade edin.
MErak ettim, tatlıya bağlandı mı konu ? İnş bağlanmıştırAKILLI OYNUYORSUUUNNN........ TEHDİTLER ÖZELDEN -BUNDAN SONRA BÖLE ŞÖLE .BURDAN DA KİBARCA -SONRA RESİM YÜKLERİM DİYORSUN
NEYIN KAFASI BU
SENDEN SADECE KENDİM GÖNDERDİKLERİMİ İSTİYORUM ------BAŞKA BİŞEY DEĞİL ,
Bence montun parasını hesabına iade edin sonuçta sizin hesabınızı gelen para parada karşı tarafın hesap nosuda var bu şekilde telafi edin.geri alsanız yırtık şeyi saticakmisiniz daha faZla ugrastirmayin.Bu arada ürün alanlar için beğenmediği niz ürünlerde yırtık sokup olan çıkarsa değişim yaparım tabiki herzaman
Canım benim minik kuzun hasta mıydı senin, hiç bilmiyordum o kadar da muhabbetimiz oldu bir kez bile ağzını açıp demedin.Allah tez zamanda şifasını versin inşallah.duygu sömürüsü yapmadığına da adım gibi eminim.Merhaba yazsam mi yazmasam mi diye çok düşündüm ancak görüldüğü gibi yaptığım alışverişin husranligini ve alışverişi yaptığım arkadaşın nickini paylaşmaya karar verdim ki kimse benim gibi parasını malını çöpe atmasin yazıktır eslerimiz soğukta sıcakta vatanı için canlarını feda etmiş evine iki kuruş getirmek için,.. eliay nickli ve hulyaselcuk nicki arkadaşlardan alışveriş yaptım ancak gelenlerin hemen hepsi mahallede hatta evin içinde dahi giydiremeyeceginiz cinsten lekeli yırtık yikanmaktan renkleri gitmiş porsumus, yıkayıp utuledim bir kaçını ama yine biseye benzemedi, bende onların hayrına bi fakire verecegimi söyledim ama hangi fakir bu devirde çocuklarına bunu giydirir bilmiyorum, yukarıda bahsettiğim arkadaşlara durumdan bahsettim telafi edeceklerini söylediler ama ikinci defa guvenebilecegimi sanmıyorum yine bir suru kargo parası basıma patlıcak, kusmesin kirilmasinlar bahsedecegimi soyledim kendilerine, gayet net konuştum kendileriylede, çocuğum losemi monta dış kıyafetlere cokkk ihtiyacımız var dedik tabi alışveriş sonrasında kesinlikle duygu somurusu yapmadım kimseye yapmamda , sagolsunlar alacağımız iki parça varsa da iyice alamaz olduk :) bu arada kesinlikle burada yazılanlara cevap verip polemiğe girmicem, zahmet edip okuyanlara tesekkur ederim :)
Amin canım çok amin , bende memnun oldum iyiki tanışmışiz arkadasim :)Canım benim minik kuzun hasta mıydı senin, hiç bilmiyordum o kadar da muhabbetimiz oldu bir kez bile ağzını açıp demedin.Allah tez zamanda şifasını versin inşallah.duygu sömürüsü yapmadığına da adım gibi eminim.
bir kaç ay önce cananzeyno'dan toplu alışveriş yapmıştım gönderdiği ürünler aynen belirttiği gibi tertemiz hatta yepyeniydi.tekrar tekrar seni tanıdığıma çok memnun oldum.güzel zeyno'yu da çok öpüyorum.Allah sana ve eşine bağışlasın kızını.