Memnuniyetsizlik Topiği!

Daha karlı bir satış yapacağını anlayınca..
Böyle kisilikte insanlar çocuk yetiştiriyor sonra dürüstlük dersi verecek..
Parasız kaldınız aceleniz var..
Madem burada paylaştıniz muhattap olan kişi de kayıtsız kalamaz bu mesajlara siz iban numarası istemeden yada elden almak için buluşmayı teklif etmeden ne kadar olur diye fiyat sorunca (is vs gibi durumlarınızı kimse oturdugu yerden tahmin edemez) cevap geldi diye satın almış yada kesin olarak anlaşmış OLMAZSINIZ begendiyseniz gerçekten numaranizi yazarsınız kesin alacağım diye ikinci bir mesajı atarsınız burda herkes birbirine o kadar çok soru soruyor ki bu durumda hala bildiğinizi okumanız şaşırttı açıkçası çoook paragraf yazmışsınız sizin gibi atasözü deyim sıralamayacagim işler istediğiniz gibi yurumeyince karşıdakine parasız kaldınız ne demek GERCEKTEN AYIP!

Alisveriste insanlar taninir der buyukler bende boyle inanrm. bana guvensizlik verdi bu muhabbette.evet ayirin demedm ama en son ne kadar olur demek ve karsi tarafinda fiyat soylemesi ikili bir anlasmaya gidildiginin gostergesi. hic yoktan sizden haber cikmadi satiyrm diye bir mesaj atabilirdi bu surede.. sorun tabiki bu urunlere sahip olmak asla degil. Tabiki herkes en iyi anne olmaya calisr hayatinda ama hayatta yaptiklari seyler sirayet eder cocuga. ben konusmak dahiistmdm ama haksizlik yapildigni dusundugmden gercektn uzuldm. ilk mesaj bu uzuntuyle yazilmis ve diger alisverislerini bilmedigmden genelleme yapmayym dusuncesiyle adi verilmems. Buradaki memnuniyetsizliklere bakip bende yasadgm bir seyi yazma geregi duydm. Ben hala hakli oldugmu dusunyrm..
Genel olarak bir urunu alicak kisi sayfaya hemen yazar bana ayirin diye yazmadiysan sikinti sende baslar cnm.Senin disinda ozele kac kisiden mesaj gelir Allah bilir.Nooption u cok iyi tanirim.Cokta alisverisimiz oldu.Ayir desen ayirir bekletirdide.Yanlis anlasilma var

hala anlamak istemediğiniz birşey var.. ürün fiyatı sormuş olmanız indirim istemeniz o ürünü alacağınız anlamına gelmez ..burda günde kaç kişi fiyat soruyor sonra bir daha ses seda çıkmıyor.. ancak ürünü ayırtırsanız satıcı sizin için o ürünü saklar ki siz ayırtmadınız ..ayırtmış olsanız ve ben satmış olsam haklısınız ama öyle bir durum yok ortada..

ENABE ENABE nickli arkadaş burdaysa yazsın lütfen .. benden bir ayakkabı ayırmamı istemişti ve bende ayırdım kendisi unutmuş bende 5 ay kadar ayırdım ayakkabıyı .. bu süre içinde kendisine dönüpte bir kere bile sormadım ayırtmıştınız alıcakmısınız diye .. baktım ses çıkmıyor bu süre sonunda ayakkabıyı tekrar satışa koydum ve o zaman kendisi görüp ulaştı bana ayakkabıyı aldı..

ama sizin ithamlarınız yok daha karlı satmışım (hayır aynı fiyata sattım) yok parayamı ihtiycaım varmış , yok çocuk yetiştirmem yok kişiliğim.. siz hakaret ediyorsunuz resmen ve ben ismim saklı kimse kim olduğumu anlamadı diye sizin ithamlarınızın neden altında kalıyım tabiki cevap vereceğim..

ayrıca özelden soranlarada ismimi söyleyebilirdiniz.. söylememiş olmanız gibi bir lutfa ihtiyacım yok..

yaa arkadasım kusura bakma görmemişim mesajını
evet ben noopyıon ın cok hakkına girdim çok beklettim
hatta sonra unuttum bile ayakkabıyı kimden begendiğimi
3 bebek beni o hale getirdi
ama sonra tekrar koydugunu görünce istedim yine ama beni hiç kırmadı utandırmadı sağolsun :)
çok teşekkür ederim arkadaşım Nooption Nooption

MESAJİMİ OKUYAN HERKESE MERHABA
ALİSVERİSTE YAPİLAN BAZİ UMURSAMAZLİKLARDAN SOZUNDE DURMAMALARDAN KARSİ TARAFİ OYALAMAKDAN COOOK SİKAYETCİYİM
SOZ VERDİYSE SOZUNDE DURMALİ HERKES BENCE
BURDAN COK GUZEL DİYOLOGLARDA BULUNDUGUM ALİSVERİS YAPTİGİM HALA DA GORUSTUGUM HERGUN MESAJLASTİGİM ARKADASLAR VAR
HERKES BOYLE OLMAZ TABİKİ AMA UZMEYE BEKLETMEYE UMURSAMAMAYA DA LAYİK DEGİL İNSANLAR BİRAZ DAHA İNCE DUSUNMELİ EMPATİ YAPMALİ BENCE

Merhaba yazma gereği duydum. Alisveris yaptığım arkadaş sağolsun defolu urun gönderdi ayakkabının cirtcirtlari hic yapismiyor ve indirim yerine hediye gondereyim dedi pazarlık yapmadık, değerinin üstünde aldığım ürünlerle birlikte hediye olarak yırtık pırtık eski püskü cocugunuza evde bile giydiremeyeceginiz eskiler göndermiş sağolsun. Bende acar acmaz eşim bile görmesin diye çöpe attım adam para kazanıyor biz eski ve defolu urun alalım diye değil artı ortada mahcubiyetlik var. Gelgelelim bunu ürünleri aldığım arkadaşa yazdım ama tek kelime yazmadı dönmedide ama okuduğu belli. Neyse cani sağolsun herkes karakterini bir şekilde belli ediyor.

siteye yeni ürün eklemek için girerken korkuyla uzun zamandır takip etmediğim için burayada takıldım ve saat 03,40 .
öncelikle son iki ayda zaman zaman beklettiğim arkadaşlarımdan çok özür diliyorum. onlar beni şikayet etmemiş ama ben kendimi ele vereyim dedim. 2 ay içinde aniden taşınıp yeni bi düzen kurdum.eşimin yeni işi sebebiyle çocukların ve evin tüm sorumluluğu bendeydiki aynı zamanda öğretmenim.
aynı zmanda benden alışveriş yapmak için beni araştıracak arkadaşlarada kendimi eleştirmiş olayım. ürünlerimde sıkıntı çıkmaz çıksada anında para iadesi yaparım bilen bilir. ama şu kargo olayını hala çözemedim. maalesef çoğu zaman gec kargo yapıyorum beni tercih ederken bunu düşünün:)

bu arada bayada tartışmalar olmuş farkettim sanki istenin eski düzeni kalmamış. bazı yorumlarda isim belirtilmemiş ama bizzat kişiyi eklemek bile lazım hem haklıysa kendini savunsun hemde haksızsa bilip ona göre alışveriş yapılsın
neuse benim ürünler yine yüklenemedi herkese iyi geceler

Alın bendende o kadar ben yazacaktım bır balktım kı aynı konudan bır çok arkadasım muzdarip olmuş amacım kimseyı rencide etmek yada burda nick paylaşmak asla değildir olabilir insanlık halidir siz satarken geç kalabılırsınız 1 hafta 10 gun normaldır çumkı karsı taraf der acaba ne tutar kargo önce öğrenseniz haydı bakalım git kargoyu öğren sor yolla vs vs yada alıcı bekle der ay sonu gelsin der karsılıklı anlasırsınızda anlasırsınız bunun yanında cvp verıcem diye cocuklarınız ağlar elinizde ki işi bırakırsınız vs vs ama bir bakarsınız kı sattım dediğiniz ürünler elinizde kalır konuyu coktan kapattırmıssınızdır yenıden acmak zorunda kalırsınızda kalırsınız yok kargosu çok tutucak derler hadı dersin kargoda benden olsun bu sefer dersiniz ister istemez bır muhabbet oluşmuştur çünki !!! bu sefer de para transferi sorun olur da olur ama su bır gercekçı gercek alıcı alıcam dedimi alıyor burdanda çok güzel dostuluklarda kurdugum insanlar var ürünlerimi çok çok fiyatının altında satıp hala telefonuma ablam allah razı olsun duacımım diyende var buda bana yeter ama insanız işte tek üzüldüğüm şey herkesin vakti tabiki çok çok değerli en azından kendi adıma dıyeyım harcadıgım zamana çok üzülüyorum başka ne diyim ki yıne de alanda sağolsun verende saolsun sadece azcık entapı yuz yuze gorusmuyor olabılırız ama lütfen hepimiz anneyiz zaman onemli

Sürekli alışveriş yapan arkadaşlar bi bana ulaşabilir mi ya. Birşey sormak istiyorum acil

Arkadaslar benim rahatsizligim bazi kisiler kendi istedigi fiyati kabullendiremeyince neden çirkeflesiyorlar anlamiyorum burada bircok arkadasla alisveris yaptim ben kimseye istedigim fiyata alamadigim icin hakaret etmedim neticede herkesin kendi mali zorla kimseye birsey satmiyor magazada pazarda istediginiz fiyata alamayincada edepsizlikmi yapiyorsunuz anlamiyorum benim konularima durup durup yazan arkadaslar var kime napsimsim isteyen alir fiyati uyan alir ama lutfen hakaret yapilmasin ben cok rahatsiz oldum bir arkadas burada hopala ariyor bende var dedim fisher price fiyati soyledim eski model jumperoo bana yazmis 65 tlye satmislar bana diyo 120 tl vet 2 ay sonra geri veriyim bende o fiyata veremem uzgunum yazdim benim konularimi didiklemis hoppalayi almadan once burada 2.el olarak aramistim S suute arkadasa yazmistim 150 tl veririsen aliciyim diye oda satildi tsklr yazmis bu konudan alinti yaparak 150 tlye aldigin seyi 200 tlye satmaya utanmiyormusun yazmis B beyzaa006 aslini bilmediginiz olaylarla ilgili yorum yapmayin ben hoppalayi ebebekten 370 tl ye aldim bunuda neden burada kendimi haklamak zorunda kaliyorum anlamiyorum bu tarz kirici olamayalim herkesin belirledigi fiyat var kesesine uyan alir uymayan ccirkeflesmeain lutfenn.

Arkadaslar benim rahatsizligim bazi kisiler kendi istedigi fiyati kabullendiremeyince neden çirkeflesiyorlar anlamiyorum burada bircok arkadasla alisveris yaptim ben kimseye istedigim fiyata alamadigim icin hakaret etmedim neticede herkesin kendi mali zorla kimseye birsey satmiyor magazada pazarda istediginiz fiyata alamayincada edepsizlikmi yapiyorsunuz anlamiyorum benim konularima durup durup yazan arkadaslar var kime napsimsim isteyen alir fiyati uyan alir ama lutfen hakaret yapilmasin ben cok rahatsiz oldum bir arkadas burada hopala ariyor bende var dedim fisher price fiyati soyledim eski model jumperoo bana yazmis 65 tlye satmislar bana diyo 120 tl vet 2 ay sonra geri veriyim bende o fiyata veremem uzgunum yazdim benim konularimi didiklemis hoppalayi almadan once burada 2.el olarak aramistim S suute arkadasa yazmistim 150 tl veririsen aliciyim diye oda satildi tsklr yazmis bu konudan alinti yaparak 150 tlye aldigin seyi 200 tlye satmaya utanmiyormusun yazmis B beyzaa006 aslini bilmediginiz olaylarla ilgili yorum yapmayin ben hoppalayi ebebekten 370 tl ye aldim bunuda neden burada kendimi haklamak zorunda kaliyorum anlamiyorum bu tarz kirici olamayalim herkesin belirledigi fiyat var kesesine uyan alir uymayan ccirkeflesmeain lutfenn.
150ye alıp 1 sene kullanıp 200e sattıgınızı ortaya cıkardıgım mesajınızı alıntı yaptım zaten.neyse bana ne ya uzatmıycm.sadece yaptıgınızı gorunce şok oldum

150ye alıp 1 sene kullanıp 200e sattıgınızı ortaya cıkardıgım mesajınızı alıntı yaptım zaten.neyse bana ne ya uzatmıycm.sadece yaptıgınızı gorunce şok oldum
Beyza hnm ben hoppalayi sifir aldim 2.el almadim suute ins gorup yazar sizde bu yaptiginizdan UTANIRSINIZ

Zaten dikkatli baksaniz konusmayi gorursunuz bayan benm mesajimdan sonra satildu tsklr yazmis cevap olarak

X