Oooo sen laf edilecek bir insan degilsin 1.si ayirtilmayan urunu istedigin kisiye satarsin bu kimseyi baglamaz 2.kaliteme, kişiliğime ve yetiştirdiğim çocuklara laf etmek de kesinlikle size düşmez ..haddinizi bilin.
Genel olarak bir urunu alicak kisi sayfaya hemen yazar bana ayirin diye yazmadiysan sikinti sende baslar cnm.Senin disinda ozele kac kisiden mesaj gelir Allah bilir.Nooption u cok iyi tanirim.Cokta alisverisimiz oldu.Ayir desen ayirir bekletirdide.Yanlis anlasilma varAlisveriste insanlar taninir der buyukler bende boyle inanrm. bana guvensizlik verdi bu muhabbette.evet ayirin demedm ama en son ne kadar olur demek ve karsi tarafinda fiyat soylemesi ikili bir anlasmaya gidildiginin gostergesi. hic yoktan sizden haber cikmadi satiyrm diye bir mesaj atabilirdi bu surede.. sorun tabiki bu urunlere sahip olmak asla degil. Tabiki herkes en iyi anne olmaya calisr hayatinda ama hayatta yaptiklari seyler sirayet eder cocuga. ben konusmak dahiistmdm ama haksizlik yapildigni dusundugmden gercektn uzuldm. ilk mesaj bu uzuntuyle yazilmis ve diger alisverislerini bilmedigmden genelleme yapmayym dusuncesiyle adi verilmems. Buradaki memnuniyetsizliklere bakip bende yasadgm bir seyi yazma geregi duydm. Ben hala hakli oldugmu dusunyrm..
evlaefe dükkandan bir şarj aleti gönder :) o bilip bilmeden herşeyi beğenen parmaklarınla ilgili sanada diyeceklerim var:))
Kız oğlanı okula bırakırken gittim şarj aleti aldım bu seferde internet gitti harelax baby relaxxxx yanlis anlasilma var
Ben satardim sana sarj aleti biye baskasindan aldin yazihhhlar olsunnnnKız oğlanı okula bırakırken gittim şarj aleti aldım bu seferde internet gitti ha
Ben satardim sana sarj aleti biye baskasindan aldin yazihhhlar olsunnnn
Benden almazsan bozulu verirrahahha para vermedim kız daha geçen hafta almıştım bozuluverdi değişim yaptılar:))
hala anlamak istemediğiniz birşey var.. ürün fiyatı sormuş olmanız indirim istemeniz o ürünü alacağınız anlamına gelmez ..burda günde kaç kişi fiyat soruyor sonra bir daha ses seda çıkmıyor.. ancak ürünü ayırtırsanız satıcı sizin için o ürünü saklar ki siz ayırtmadınız ..ayırtmış olsanız ve ben satmış olsam haklısınız ama öyle bir durum yok ortada..
ENABE nickli arkadaş burdaysa yazsın lütfen .. benden bir ayakkabı ayırmamı istemişti ve bende ayırdım kendisi unutmuş bende 5 ay kadar ayırdım ayakkabıyı .. bu süre içinde kendisine dönüpte bir kere bile sormadım ayırtmıştınız alıcakmısınız diye .. baktım ses çıkmıyor bu süre sonunda ayakkabıyı tekrar satışa koydum ve o zaman kendisi görüp ulaştı bana ayakkabıyı aldı..
ama sizin ithamlarınız yok daha karlı satmışım (hayır aynı fiyata sattım) yok parayamı ihtiycaım varmış , yok çocuk yetiştirmem yok kişiliğim.. siz hakaret ediyorsunuz resmen ve ben ismim saklı kimse kim olduğumu anlamadı diye sizin ithamlarınızın neden altında kalıyım tabiki cevap vereceğim..
ayrıca özelden soranlarada ismimi söyleyebilirdiniz.. söylememiş olmanız gibi bir lutfa ihtiyacım yok..
150ye alıp 1 sene kullanıp 200e sattıgınızı ortaya cıkardıgım mesajınızı alıntı yaptım zaten.neyse bana ne ya uzatmıycm.sadece yaptıgınızı gorunce şok oldumArkadaslar benim rahatsizligim bazi kisiler kendi istedigi fiyati kabullendiremeyince neden çirkeflesiyorlar anlamiyorum burada bircok arkadasla alisveris yaptim ben kimseye istedigim fiyata alamadigim icin hakaret etmedim neticede herkesin kendi mali zorla kimseye birsey satmiyor magazada pazarda istediginiz fiyata alamayincada edepsizlikmi yapiyorsunuz anlamiyorum benim konularima durup durup yazan arkadaslar var kime napsimsim isteyen alir fiyati uyan alir ama lutfen hakaret yapilmasin ben cok rahatsiz oldum bir arkadas burada hopala ariyor bende var dedim fisher price fiyati soyledim eski model jumperoo bana yazmis 65 tlye satmislar bana diyo 120 tl vet 2 ay sonra geri veriyim bende o fiyata veremem uzgunum yazdim benim konularimi didiklemis hoppalayi almadan once burada 2.el olarak aramistim S suute arkadasa yazmistim 150 tl veririsen aliciyim diye oda satildi tsklr yazmis bu konudan alinti yaparak 150 tlye aldigin seyi 200 tlye satmaya utanmiyormusun yazmis B beyzaa006 aslini bilmediginiz olaylarla ilgili yorum yapmayin ben hoppalayi ebebekten 370 tl ye aldim bunuda neden burada kendimi haklamak zorunda kaliyorum anlamiyorum bu tarz kirici olamayalim herkesin belirledigi fiyat var kesesine uyan alir uymayan ccirkeflesmeain lutfenn.
Beyza hnm ben hoppalayi sifir aldim 2.el almadim suute ins gorup yazar sizde bu yaptiginizdan UTANIRSINIZ150ye alıp 1 sene kullanıp 200e sattıgınızı ortaya cıkardıgım mesajınızı alıntı yaptım zaten.neyse bana ne ya uzatmıycm.sadece yaptıgınızı gorunce şok oldum
cnm konuna bakarsan bır suru ınsan senden sıkayetcı.ben neden utanayım senın utanman gerekmıyor muZaten dikkatli baksaniz konusmayi gorursunuz bayan benm mesajimdan sonra satildu tsklr yazmis cevap olarak