Memnuniyetsizlik Topiği!

Ortada bir yalan ve bu yalanı ortaya çıkınca ölümüne inkar eden biri var hala üste çıkmaya çalışmalar helal olsun bence artık kapansın konu belli oldu neyin ne olduğu.

benım de sız de telefonum var buraya yazıncaya kadar neden bana yazmadınız???ustelık cuma aksamı sızınle anlastık pazartesı gunu parayı yatırmaya cıkacaktım ne olur ne olmaz dedım mesaj attım bır sıkıntı yok dı mı paranızı yatırmaya cıkıyorum dedım sız de esım ızın vermedı dedınız.ben aramasam haber verecegınız yok..baska bır sıteden ben mı dedım benım ıcın arastırın dıye kı ben buraya daha cok guvenıyorum oncelıgım bu sıteden almak cunku burada bır sıkıntı yasarsak bunun kararını verecek bır muhatap bır topluluk var..ıkıncısı esınızle sankı benım yuzumden kavga ettınız ne alaka ya sız sıteye yuklemıssınız ben de talıp oldum..her seye ben sebep olmusum gıbı tukaka ılan etmıssınız..o buyuk bır sey ve esınle beraber almanız gereken bır karar.madem ızın vermeyecek neden benım zamanımı alıyorsunuz ya da duygularımla oynuyorsunuz ben hoppala buldum dıye ne kadar sevındım sızın haberınız var mı.ustelık sızınle anlastım dıye baska bır hoppalayı kacırdım.burada suclu olmanıza ragmen bana benı yarı yolda bıraktınız deyıp sonra da saka yapıyorum cnm nasıp degılmıs yazmama ragmen kızmıssınız.kusura bakmayın ama o bır cumleyı yazmaya yerden goge kadar hakkım vardı.hem suclu hem guclu bır sekılde yazmıssınız..yerden goge kadar sız suclusunuz ben magdurum...pesssss
Anlama zorlugu cekiyorsunuz sanirm ben size haksizsiniz demedim israrla ayni seyi soyluyorsunuz ve hala tavriniz ayni kendi kafanizda yazip ciziyorsunuz. Haber verdi vermedi mevzusuna gelince son dakikaya kadar bekledim ama sizmi bana yazdiniz benmi size yazdin o konuda sizin kadar kesin seyler soylemem. Kaldiki ne kadar dogru soylediginizide baskalari icin yazdiklarinizdan gorebiliyoruz. Kendi kendinize olaylari sekillendirmeyin kimsenin size siz sebep oldu dedigi yok sergilediginiz tavirda sorun var. Saka yaptim falan filan gibi bir mevzuda hatirlamiyorum. Ha yazdiysanizda gormedim. Konuyu allayip pullayip ben magduruma getirmeyin. Ben ustume duzeni yapip ozur diledim siz bulandirdiniz arkamdan is ceviri gibi sayfamda durumu paylastiniz.Bu gun bunlari duyuncada aman tukaka niye ben oldum diyorsunuz. Benimle ilgili soylemek istediginiz bir sey varsa buyrun yazin ama esimle ilgili daha fazla yorum yapmazsaniz sevinirim. Bu kadarina hakkiniz yok.

arcsibel nasıl aynısı değil ya:) resım ve lınk te kabak gıbı goruluyor.sımdı de bırılerını ayarlayıp kor oldugumu ıddıa edın

linke tıkladıgınızda ilk cıkan resim jumpero 2.ve diğer resimler katlanır yeni çıkan modelleri ya bunu tarsırmak bile aptalca yani oradaki farkı göremeyenede yuhh artık

arcsibel nasıl aynısı değil ya:) resım ve lınk te kabak gıbı goruluyor.sımdı de bırılerını ayarlayıp kor oldugumu ıddıa edın
AYARLAMAK NE DEMEK ? NASIL BİR KELİME BENİM AYARLADIĞIM DEDİĞİNİZ KİŞİLERLE DAHA ÖNCE NE BİR ALIŞVERİŞİM NEDE BİR KONUSMAM BULUNUYOR AYIBINIZI KABUL EDİP SUSACAĞINIZA HALEN YAZMAYA DEWAM EDİYORSUNUZ...
FAKAT NE YAZARSANIZ YAZIN DAHA ÖNCE YAZDIKLARINIZI ATTIĞINIZ İFTİRAYI HER MESAJDA DEĞİŞKEN RUH HALİNİZİ HERKES GÖRDÜĞÜ VE GÖRECEĞİ İÇİN BENİM İÇİM RAHAT ALLAH KİMİN DÜRÜST KİMİN YALANCI OLDUGUNUDA GÖRÜYO BEN SATTIGIM MALIN BİLE ARKASINDA DURAN BİR İNSANIM SIRF OLMADIGI İÇİN KARGOSUNU ÖDEYİP GERİ ALDIKLARIM VAR AHH ALMAMAK İÇİN KUL HAKKI YEMEMEK İÇİN ..
SİZİNLE ALIŞVERİŞ YAPAN ARKADAŞLARIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN VALLA NE DİYİM

Vallaha çok komiksiniz.kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz.yalanininiz ortaya çıkınca kalitenizde oetaya cikti debelenip dahada cirkinlesmeyin.

Anlama zorlugu cekiyorsunuz sanirm ben size haksizsiniz demedim israrla ayni seyi soyluyorsunuz ve hala tavriniz ayni kendi kafanizda yazip ciziyorsunuz. Haber verdi vermedi mevzusuna gelince son dakikaya kadar bekledim ama sizmi bana yazdiniz benmi size yazdin o konuda sizin kadar kesin seyler soylemem. Kaldiki ne kadar dogru soylediginizide baskalari icin yazdiklarinizdan gorebiliyoruz. Kendi kendinize olaylari sekillendirmeyin kimsenin size siz sebep oldu dedigi yok sergilediginiz tavirda sorun var. Saka yaptim falan filan gibi bir mevzuda hatirlamiyorum. Ha yazdiysanizda gormedim. Konuyu allayip pullayip ben magduruma getirmeyin. Ben ustume duzeni yapip ozur diledim siz bulandirdiniz arkamdan is ceviri gibi sayfamda durumu paylastiniz.Bu gun bunlari duyuncada aman tukaka niye ben oldum diyorsunuz. Benimle ilgili soylemek istediginiz bir sey varsa buyrun yazin ama esimle ilgili daha fazla yorum yapmazsaniz sevinirim. Bu kadarina hakkiniz yok.
eşinizle ilgili ne yazmışım gosterır mısınız???ınan artık mıdem bulaandı bundan sonra ıstedıgınız kadar tahrık edın yıne de yazmayacağım.benım soyledıklerımın dogurulugunu sorgulayacagınıza keske konunuza bakıp da yazsaydınız da soyledıklerımın hepsının dogru oldugunu gorseydınız
Adsız.png
Adsız2.png
.ya da vazgectım bence sız artık yazmayın cunku hem suclusunuz hem guclu...

bende bütün muhabbeti takip ettim.her kelimesine kadar tekrar okudum şu an. Burda yeni sayılırım. 6-7 arkadaşla alışverişimiz oldu. Korkarak yaklaşıyordum ama Hep iyi insanlara denk geldim çok şükür.Hiç görmeden, sesini duymadan sadece mesajlardan,kurduğu cümlelerden güvenebiliyorsunuz karşınızdakine, ya da tam tersi. A arcsibel ve B beyzaa006 ikiniz içinde üzüldüm. Sonrada meleginannesi123 meleginannesi123 dahil oldu onada üzüldüm. Ne biliyim içime dert oldu yazmak istedim. Herkes anlamıştır herkesi bence. Daha fazla kendinizi yıpratmayın yormayın derim. Memnuniyetsizlik topiği çok iyi düşünülmüş. Alışverişim bile olmadan kimden memnun olurum,anlaşırım yada olmam diye bu 3 arkadaş hakkında fikir sahibi oldum. Ben sevdim burayı. Herkese iyi akşamlar diliyorum...

bende bütün muhabbeti takip ettim.her kelimesine kadar tekrar okudum şu an. Burda yeni sayılırım. 6-7 arkadaşla alışverişimiz oldu. Korkarak yaklaşıyordum ama Hep iyi insanlara denk geldim çok şükür.Hiç görmeden, sesini duymadan sadece mesajlardan,kurduğu cümlelerden güvenebiliyorsunuz karşınızdakine, ya da tam tersi. A arcsibel ve B beyzaa006 ikiniz içinde üzüldüm. Sonrada meleginannesi123 meleginannesi123 dahil oldu onada üzüldüm. Ne biliyim içime dert oldu yazmak istedim. Herkes anlamıştır herkesi bence. Daha fazla kendinizi yıpratmayın yormayın derim. Memnuniyetsizlik topiği çok iyi düşünülmüş. Alışverişim bile olmadan kimden memnun olurum,anlaşırım yada olmam diye bu 3 arkadaş hakkında fikir sahibi oldum. Ben sevdim burayı. Herkese iyi akşamlar diliyorum...

6 yıldır uyeyim A arcsibel i tanımam hiç muhabbetimiz de olmadı kendisiyle. istediğiniz fiyata alamadığınız hoppala için ayaklarınızı yere vururken gördüm sayfasını o kadar emindiniz ki kendinizden sonuca bakarsak bu tavrından ötürü hem onu hemde meleginannesi123 meleginannesi123 ni kutlamak lazım hem ozel den konuşup hemde ben ona kirildim diye sayfasında kimseye şikayet etmenize gerek yoktu duygularimla oynadınız demissn hoppala yüzünden bu kadar yikilmayin Allah aşkına :KK48: alışveriş için özellikle tercih ettiğin kk mercii si diyosun ya burada iftiraya müsade etmez kimse arkadaş birbirini tanimasa bile hadi gözün aydın hoppalana kavusmusun :21:

Bu arada A arcsibel ve meleginannesi123 meleginannesi123 ilk fırsatta alışveriş yapıp tanışmak isterim tabi hala dusunursenz :))

eşinizle ilgili ne yazmışım gosterır mısınız???ınan artık mıdem bulaandı bundan sonra ıstedıgınız kadar tahrık edın yıne de yazmayacağım.benım soyledıklerımın dogurulugunu sorgulayacagınıza keske konunuza bakıp da yazsaydınız da soyledıklerımın hepsının dogru oldugunu gorseydınızEki Görüntüle 1580488 Eki Görüntüle 1580489 .ya da vazgectım bence sız artık yazmayın cunku hem suclusunuz hem guclu...
Anlatmaya calistigimda tam olarak bu. Saldirgan tavriniz. Karsi tarafi kiskirtmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz. Hak hukuk beyanlarinda bulunarak. Sizin egonuzla savasiniza daha fazla ortak olmiycam. Kimseden cekinicek birseyim yok yalan soyleyip ortaligi karistirmiyorum en azindan ortada olani, hatam varsa hatami, gayet net ortaya koyabiliyorum. En kaba tabirle UYDURMUYORUM. Yazip yazmama kararimi siz vericek degilsiniz kaldiki ortada bir suc varsa iftira atip insanlari karalayan siz hala kendinizi aklamaya calismak icin yazabiliyorsaniz ben benim insiyatifim disinda gelismis bir kusur icin daha cok yazi yazabilirim. Tartismayi boyutlandiramiyorsunuz biel hala ben hakliyimin derdindesiniz ki anlamadiginiz sey ben size haksizsiniz demiyorum yazik bunu da anlamiyorsunuz. Neyse sizin sacma sapan magdureyim sen suclusun falanca arkadas yalanci muhabbetlerinizi dinlemiycem. Sizin disinizda ugrasicak cok isim var. Bebeginizi gule gule buyutun. Rabbim baska sıkıntı vermesin. Tek derdiniz sadece hoppalaniz olsun. Hayirli aksamlar.

6 yıldır uyeyim A arcsibel i tanımam hiç muhabbetimiz de olmadı kendisiyle. istediğiniz fiyata alamadığınız hoppala için ayaklarınızı yere vururken gördüm sayfasını o kadar emindiniz ki kendinizden sonuca bakarsak bu tavrından ötürü hem onu hemde meleginannesi123 meleginannesi123 ni kutlamak lazım hem ozel den konuşup hemde ben ona kirildim diye sayfasında kimseye şikayet etmenize gerek yoktu duygularimla oynadınız demissn hoppala yüzünden bu kadar yikilmayin Allah aşkına :KK48: alışveriş için özellikle tercih ettiğin kk mercii si diyosun ya burada iftiraya müsade etmez kimse arkadaş birbirini tanimasa bile hadi gözün aydın hoppalana kavusmusun :21:

Bu arada A arcsibel ve meleginannesi123 meleginannesi123 ilk fırsatta alışveriş yapıp tanışmak isterim tabi hala dusunursenz :))
Agziniza saglik demekten baska birsey diyemiyorum. Anlatmaya calistigim tam olarak buydu. Benim sayfamda benimle olan ozel konusmanizi tekrar yansitmaniza gerek yoktu. Demekki yazdiklarim gayet net amlasiliyorda amlamak isteyene. Ögretmenligimden tereddt etmeye baslamistim. Koskoca insanlar soyledigimi anlamiyorlarsa bu gencecik cocuklara acaba ben ne veriyorum diye. Sagol karaca01 karaca01 icimi ferahlattin.

Arkadaşlar benimde bahsettiğim şuydu Beyza006 ya ve Arcsibel arkadaşımıza birbirinize yüklenip Kırıcı olmayın dedim ama sonradan Katılan arkadaşlarımız daha çok yüklenmiş gördüğüm kadarıyla okurken ne hissediyorum biliyomusunuz 'hırs'la Yazılmış yazılar ne gerek var arkadaşlar yaa gördükçe okudukça çok üzülüyorum belki beyza006 yanlış anlamış belki anlatamamış belki düşünce yapısı bu ama hepimizmi hırslarımıza yenik düşüyoruz aman diyemiyoruz evet bende katıldım arcsibele yüklenmiştir dedim ama bukadar olmazki Ozmn herkes birleşsin bişeyler söylesin yakışıyormu arkadaşlar ne kadar yanlış ve ya dogru bukadar kızgın olmak ve öfkeli olmak bilmiyorum bana çok geldi ...

Ben buradan bir arkadastan abiye aldim cok memnun kaldim kizlar kargoyu arayin ne kadara yollarsin die hesaplatin oyle alin magdur olmayin

Merhaba,
her memnuniyetsizlik topiğinde okuduğuma rağmen bu beyza006 ile takas yaptım ,gönderdiği ürünlerin resmi aşağıda ,nerdeyse 1 ay olacak alalı.
memnun kalmadığımı belirttiğimde -tatildeyim ,15 gün sonra dedi...bekledim ,hiç bir gönderdiğini kullanmadım kullanamazdım da.kullanacak halde değiller
15 gün geçti .beğenmediğim şeylerin yerine başka seçin dedi-seçtim ,onun da sorunu varmış,ve ikinci tatil başladı ve kadın gönderemem,bazılarını attım dedi.ancak tatil sonrası gönderirim .resim çektim -bu sefer ben yırtmış ve pisletmiş oldum .
bu kadarına da pes .
bu arada ne isim soyad ne tel no vermedi .kardeşim alır diye geçirdi.kargoyı ptt şubeye gönderdim.
011.jpg
012.jpg
014.jpg
016.jpg
018.jpg
019.jpg

bu gönderdiği sırt çantası
008.jpg
007.jpg
005.jpg
009.jpg

Eklentiler