- 14 Ocak 2009
- 891
- 237
Arkadaslar , Ptt tüm gönderilerimin paketlerini açıyor ve başka bir ambalajla sarana kadar acıkta sepette bırakıyor.Bu 2. oldu.Daha önce alıcıya gnderilen şeyin içeriğini soruyorlardı Şimdi hem sorup hem açıyorlar paketleri..Bilginiz olsun.
Benım yasadıgım yer kucuk bır ılce ve bır tane PTT subesı var,4-5 kez kargo gonderımımımden sonra bayan meraklı memur artık sormaya baslamıstı ve ben bu durumdn asırı rahatsız oldum,kısa cevaplar vererek gecıstırdım ve bır daha sorarsa cevabını verecektım ama sanırım bır baskası benım kadar sabırlı olamadı ve bayan ısten cıkarıldı
Son gelen bayandan cok memmunum anlayıslı ve guleryuzlu sadece ısını yapıyor bır kez bıle paketımın ıcınde ne oldugunu sormadı sadece bır defa kırılacak yada sıvı seyler almıyoruz dedı o kadar kesınlıkle gereklı yerlere soylemelısınız cunku bu durum hem sızın hemde karsı tarafın ozel hayatıyla ılgılı ve kımse bunu acıkca ifşa edemez
Yok benim hiç olmadı..sinir olurum böyle şeye
artık kımse alısverıs ypmıyor eskısı gıbı.
tatlım para hesabına yatmadan ürün gönderilir mi hiç ne yaptın senBu boyle basıt bırsey degıl Arkadaslar ben bunu haketmedım 10 gun olacak nerdeyse bugun gonderdım dedı ne belge var ne bırsey hesapta para yok 200 TL alısverıs yaptı benden ıcım yanıyor nasılda umutlanmıstım ogluma dolap alabılecegım dıye ama ınanıyorum kı Ahım Mevlama ulastı benı tanıyanlar cok ıyı bılır bu bana yapılmazdı
Bu boyle basıt bırsey degıl Arkadaslar ben bunu haketmedım 10 gun olacak nerdeyse bugun gonderdım dedı ne belge var ne bırsey hesapta para yok 200 TL alısverıs yaptı benden ıcım yanıyor nasılda umutlanmıstım ogluma dolap alabılecegım dıye ama ınanıyorum kı Ahım Mevlama ulastı benı tanıyanlar cok ıyı bılır bu bana yapılmazdı
Hic bi zaman parayi hesabami almadan ürn yollmadim para yatar bakarim ayni gün en gec ertesi gün yollarim benide bilen bilir. Allaha skür hic skntım olmadi bikere oldu o da bu siteden degildi kadin 2 tane tshrt istedi 5 tlden ikisi 10 tl neyse yolladim almamis kargoyu kargo geri gelmis esimin is yerine bana sylemeyi unutmus kadin parayi yollamadan yollamistm ertesi gn 10 tl yatrdi neyse 1 hafta snra kadin msj atms kagm gelmedi de blmem ne esime sordum aa unttm kargo geri geldi 7 tl kargo verdm dedi bende kadina geri dnmus dedim inanmadi kargonn uzerndeki kagtlari gdip geldgnin resmlerini attim.
Kadin bidaha yolla kbkma ben largo paranida òdym cok begenmistm dedi.
Tmm dedim yolladim bdaha ne para yollayan ne bisi oldu yani 10 tl paradan bana kalan 3 tl oldu iki kiyafeti 3 liraya satmis oldum helal ettimmi sadakam olsun dedim.
Ama sizinki az da degil 200 lirayi riske atmazdim ben şahsen.
Sımdıye kadar cok kısıye para almadan kargo gonderdım ama hıc boyle bırsey yasamamıstım o gun bır baskasıda alısverıs yaptı benden ve kucuk bebegım oldugu ıcın her zaman cıkamıyorum ıkısını bır yolluyum dedım zaten o gun yatıracaktı oyle konusmustuk pısmanlıgımın tek sebebı ınsanlara olan guvenım zedelenıyor
Hafta sonu yatırdıgını soyledı ınsallah yatırmıstır 5-6 saat sonra bellı olur yatırmadı ıse buradan ısmını verecegım cunku cok uzadı
Arkadaslar yeni uyelere ozellikle cok ama cok dikkat edin. Ben, bebek esyasi bolumunde gecen gun 150 Tl dolandirildim. Odemeyi yaptigim halde kargom gelmedi. Bir hafta oyaladi durdu. Sonunda watsaptan engelledi ve telefonlarima cikmadi. Ben dahil 5 arkadas daha ayni kisi tarafindan dolandirildi. Bir cok uye ile anlasmalari olmus bozulmus. Bunlar yetmezmis gibi hakaretler ve uste cikmalar.. Inanilir gibi degil. Savciliga suc duyurusunda bulundum. Tum belgelerimi teslim ettim. Iki senedir alisveris yaptigim yer. Ilk defa boyle bjr sey basima geldi. Suan o uyenin hala aramizda olduguna eminim.
Bu arada uyenin adi Poyraz berk.
arkadaşlar aynı olayı bende yaşadım bi kaç gün önce bebek bölümünden oradada derdimi anlattım zaten benim de 200 tl zararım oluyordu az kalsın ama burada yazılanları okuyup ondan önce davrandım kargomu geri çektim bende katılıyorum o kişi hala buralarda bundan sonra para hesaba geçmeden ürün göndermek mi tövbeeeeee
Arkadaşlar bende eski üye sayılmam kadınlar kulubünü sürekli takip ediyordum ama üye olmamıştım bebeğim olunca üye olma ihtiyacı duydum ama malum kişi beni yem olarak gördü sanıyorum ki hemen kıstırdı yani diyeceğim tabi ki dikkatli olalım ama yeni ve dürüst olan insanların da hakkını yemeyelim! Peki bunu nereden bileceğiz??? İnanın benimde fikrim yok tecrübeli arkadaşlar bize yardımcı olsun bildikleri varsa...arkadaşlar öncelikle çok geçmiş olsun, buradan yıllardır alışveriş yaparım (hem alıcıyım hem de satıcılık yaptım). çok şükür böyle bir durumla karşılaşmadım. yazdıklarınızdan parasını gönderen arkadaşımızın kargosunu alamadığını, kargosunu gönderen arkadaşımızında parasını alamadığını anlıyoruz. Yani hem satıcı hem de alıcı arkadaşlar sıkıntı yaşayabiliyor. bu durumda yeni üyelere gerçekten dikkat etmek gerekiyor.
Cok sagolun. Ben de uzun zamandir hem alis hem satis yapiyorum. Ilk defa karsilastim boyle bir durumla.arkadaşlar öncelikle çok geçmiş olsun, buradan yıllardır alışveriş yaparım (hem alıcıyım hem de satıcılık yaptım). çok şükür böyle bir durumla karşılaşmadım. yazdıklarınızdan parasını gönderen arkadaşımızın kargosunu alamadığını, kargosunu gönderen arkadaşımızında parasını alamadığını anlıyoruz. Yani hem satıcı hem de alıcı arkadaşlar sıkıntı yaşayabiliyor. bu durumda yeni üyelere gerçekten dikkat etmek gerekiyor.
Hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim. Ben de bi an neler olduğunu anlayamadım. Ayrıca yaptığınız incelemeler ve uygulamalarınızı destekliyorum. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar...Boncuk_35 hakkında ki hatalı anlaşılma çözülmüştür. Kesinlikle 2. üyelik değildir.
Son günlerde yaşanan olaylar herkesi şüphe altında bıraktı bizde incelemek durumundayız.
Flowerlove olAnilir mi 2. Üyeliği acaba. Beni de o dolandırdı. Çocuk elbiseleri de satıyordu bu aradaArkadaslar yeni uyelere ozellikle cok ama cok dikkat edin. Ben, bebek esyasi bolumunde gecen gun 150 Tl dolandirildim. Odemeyi yaptigim halde kargom gelmedi. Bir hafta oyaladi durdu. Sonunda watsaptan engelledi ve telefonlarima cikmadi. Ben dahil 5 arkadas daha ayni kisi tarafindan dolandirildi. Bir cok uye ile anlasmalari olmus bozulmus. Bunlar yetmezmis gibi hakaretler ve uste cikmalar.. Inanilir gibi degil. Savciliga suc duyurusunda bulundum. Tum belgelerimi teslim ettim. Iki senedir alisveris yaptigim yer. Ilk defa boyle bjr sey basima geldi. Suan o uyenin hala aramizda olduguna eminim.
Bu arada uyenin adi Poyraz berk.