Memnuniyetsizlik Topiği

Arkadaşım sen mağdur oldum demiyor musun? Medcezir de haberim yoktu şimdi oldu, kanıtla paranı iade edeyim diyor. Paranı istemiyor musun? Vercem diyo işte.

Yok onun niyet farklı..Dur şimdi itiraf ettirene kadar kapanmıcak bu olay..Tüm telefonlarım her şeyim var kendisinde ve bu olay 1 sene önce gerçekleşti..

Parfümü aldıktan aylarca sonra da, beni evine davet etmişti..Çok bayılıyordu yani bana..
Dur bakalım çıkacak kokusu..

Ha orjinal değilse, ben fazla anlamam çünkü..Derhal para iadesini yaparım..İşim gücüm yok 3 kuruş için kendimi rezil edicem..

Arkandan kime atip tutmusum pardon de hele ispat et hicbirseyinin ispati yok konusup duruyorsun..ama haklisin burda geciyor hayatin..belki seni sevenler ben hakli bile olsam seni tutcaklar..8 ay once bende olsam seni savunurdum haklilarda
..tamam medcezir konu uzadi seni vicdaninla birakiyorum ..bu urunun sahteligini burdan ispat bile etsem seni sevenler husrana ugrucak..ve sen diyeceksin ki o urun bu urun degil diceksin..kimde hak varsa o onun boynuna ..abbada sana sevgisinden konduramiyor.tek seye bakar kalbi bilir ister gosterir ister gosternez.Allah buyuk ki o kizcagizi cikardi karsima bana senin urunlerinle geldi...agzinida bozma birdaha gorundugun gibi kalbinde guzel olsun..bu dunyada degil ahirette o parfumle karsina gelecegim...bu bana ettigin hakaretlerinde kefaretin olcak.

Tamam parfümle karşıma gel lütfen :KK70:
Ben de ücret almadıklarımla gelirim, anlaşırız..

Cidden şaka gibi..Bak arkadaşım, ispatını yap, iadeni al..Benden öyle katakulliler göremezsin..Çırpınma o yüzden, konuştukça batıyorsun zira..

Arkamdan burada atıp tutmuşsun, 3.4 sayfa geriye git oku yazdıklarını..Parfümü kakalamışım sana, dolandırmışım seni..İsim vermemen, bunları bana söylediğin gerçeğini değiştiriyor mu? Tesadüfen girip okumasam haberim hala olmayacak..

Hak aramak böyle gizli gizli konuşmalarla, sıkışınca beddua etmelerle olmaz..Yapacağın tek şey var, git teyit ettir..Bu kadar basit bişey..

Arkadaşım sen mağdur oldum demiyor musun? Medcezir de haberim yoktu şimdi oldu, kanıtla paranı iade edeyim diyor. Paranı istemiyor musun? Vercem diyo işte.
Hanfendi urun elimde sevil magazina gittim dalga gectiler yazili kagit mu verelim sahte diye yada imzami topluyum.bunun ispati akil verin nasil olur.hadi cikti bu sefer diyecek bnm urunum degil dicek..bakin 8 ay sustum ..bu nickim yeni acildi memnuniyetsz topigine soyle bakim dedim dedim millet hakkini arayor isim vermeden soyle yazayim dedim..bakalim millet ne yol gostercek..ve pisman okdum sirlarim oksaydi buralara kadar dokcekti..hak aramak bu kadar mu aci.ki usim vermedim

Yok onun niyet farklı..Dur şimdi itiraf ettirene kadar kapanmıcak bu olay..Tüm telefonlarım her şeyim var kendisinde ve bu olay 1 sene önce gerçekleşti..

Parfümü aldıktan aylarca sonra da, beni evine davet etmişti..Çok bayılıyordu yani bana..
Dur bakalım çıkacak kokusu..

Ha orjinal değilse, ben fazla anlamam çünkü..Derhal para iadesini yaparım..İşim gücüm yok 3 kuruş için kendimi rezil edicem..
ARKADASLAR BU MESAJDAN SONRA ARTIK YAZMIYORUM BU BAYANLA BAHSEDILMEZ..BUNUN NIYETI FARKLI DEDI..SANIRIM BU KONU FARKLI YERE GIDECEK..IYIKI BIR SIRRIMI VERMEDIM SANA ..NE NIYETIM VAR ISTANBULA GELMISSIN BUYUR ETTIM BABAN HASTALANDI KAHRETSIN KI DUA ETTIM.VE OLAY FARKLI DEDIN..TAMAM MEDCEZIR...OKUYUM ARKADASLAR AKLI BASINDA OLAN BIR INSAN ONUN BU YOLLADIGI MESAJDAN CIKAR...DERDIM BENI SALAK YERINE KOYMANDI..AL O DERT AHIRETE KADAR BOYNUNDA OLSUN..VE BENI HATIRLA BASINA BIRSEY GELDIGINDE ALLAHIM NIE BEN DEME TOREDONUN VEBALI DE..YAZIKLAR OLSUN BU MESAJDAN SONRA SENI GORDUM..DAHADA YAZMAM..SEN ARTIK KONUS DUR..MUSTERI KAZAN..BEN KOTU OLAYIM.

ARKADASLAR BU MESAJDAN SONRA ARTIK YAZMIYORUM BU BAYANLA BAHSEDILMEZ..BUNUN NIYETI FARKLI DEDI..SANIRIM BU KONU FARKLI YERE GIDECEK..IYIKI BIR SIRRIMI VERMEDIM SANA ..NE NIYETIM VAR ISTANBULA GELMISSIN BUYUR ETTIM BABAN HASTALANDI KAHRETSIN KI DUA ETTIM.VE OLAY FARKLI DEDIN..TAMAM MEDCEZIR...OKUYUM ARKADASLAR AKLI BASINDA OLAN BIR INSAN ONUN BU YOLLADIGI MESAJDAN CIKAR...DERDIM BENI SALAK YERINE KOYMANDI..AL O DERT AHIRETE KADAR BOYNUNDA OLSUN..VE BENI HATIRLA BASINA BIRSEY GELDIGINDE ALLAHIM NIE BEN DEME TOREDONUN VEBALI DE..YAZIKLAR OLSUN BU MESAJDAN SONRA SENI GORDUM..DAHADA YAZMAM..SEN ARTIK KONUS DUR..MUSTERI KAZAN..BEN KOTU OLAYIM.

Bana bak, babamı bir daha agzına alırsan sonucuna katlanırsın..temmuzda kaybettim, beni delirtme haddini bil..

Terbiyesiz..bir parfum icin ettigi duadan bile pisman olan, ahireti karıstırıp beddua ustune beddua eden bi zihniyeti bence de herkes anlamıstır..

ispat et paranı iade al diyorum kadın ahiret diyor..rahatsız mıdır nedir..bu olayı bana 1 sene once soyleyip, o parfumu teyit ettirsrydin o zaman da iadeni alırdın..kimsenin 3 kurusuna goz dikmedim ben bu yasıma kadar..

O yuzden fazla laf ebeligi yapma, hakkını aramak istiyorsan git teyit ettir..gel buraya paylas..

ARKADASLAR SIZDEN RICAMDA LUTFEN BILMEDIGINIZ OLAY ICIN YORUM ATMAYIN SADECE OKUYUN BILIN..BEN HAKKIMI ARADIM...KUL HAKKIDIR BU..VE KONU BASKA YERLERE SAPTIRILDI..BENIM BU BAYANA CEVAP VERMEMEM.SUCLULUGUMU GOSTERMEZ..KI BEN MAGDURUM..MESAJLARI OKUYUN ISIM VERMEDEN SIKAYETIMI SUNDUM..BIR ARKADASTA BANA ONUN URUNLERINI VERINCE ISTEMEM SAHTE OLABILUR DEDIM..TEK YAPTIGIM BU..BEN YAZMAYA DEVAM EDERSEM BU KADIN NAMUSUMA DIL UZATACAK..SOZDEN RICAMM ALLAH ICIN BILMEDEN ETMEDEN KONUSUP KIMSENIN VEBALINE GIRMEYINNM..UC AY ONCE BANA SELAM BILE VERMEDEN YAZLIK URUNU SATMAYA KALKAN BU BAYAN SIMDI DUNYANIN EN KOTU INSANICIKTI..BEN ALLAHA HAVALEMI ETTIM.TAKDIR SIZINN.ARTIK YAZMIYORUM..CUNKU OLAY UZUCAK..HERKESE HAYIRLI ALISVERISLER...DEMEK MAGDUR OLAN BU TOPIGE YAZMICAK.

Satıcı olarak 1 seneden fazla zaman gecmıs bır alısverısınızın gerı odemesını yapayım dıyor..Ben hala sabah 8 den berı ne

ıstedıgınızı anlamadım.

Dua ettım kahretsın vs ye kadar gıttınız.Ben medcezırı tanımam,Sızı de tanımıyorum.Sıtede kac kısı bırbırını tanıyor zaten.?

Surada evınde oturdugu yerden 3,5 hanımlar gelır elde edılsın dıye tanınan bır hak var.Sıtenın amacı alısverıs

sıtesı olmak zaten degıl.
50.000 tane topıc var burada .Ürünü K Kazen Mune Mune gönderip kullanılabılırlık

almaya kadar goturdunuz.Bakın forumda ne dıyor okuyun.Alıcı - satıcı arasındakı hıcbır dıalogtan,arada olup

bıtenlerden mesul degıller.Bu ınsanlar kar elde etmıyor sızden bızden.

Ne mutlu kı medcezır sıze odemenızı yapıcam da dıyor.

Gercekten ne ıstıyorsunuz?

Madur olan bu topıge elbette yazacak.AmA urunu alalı 1 seneden fazla olmus hadı onu da gectım ,ıadenızı yapayım dıyor

ne yapsın daha?Ne yapmasını ısterdınız ?

benımde basıma kullanıp 6 ay sonra bu yırtıldı elımde dıye urun gonderıp tamır ettırmemı ısteyen Alıcılar oldu..Yanı alıcı

olmak ıllakı sızı haklı kılmıyor.Zaten Dior parfumun orjınalı 500 tl..isterse 50 tl olsun iadenizi yapacagım dıyor .Ne

mutlukı sız adını vermedıgınız halde o , o kısı benımve iade yapacagım dıyor.Cıdden ne ıstedıgınızı kımse anlamadı

burada maalesef.

-

ARKADASLAR SIZDEN RICAMDA LUTFEN BILMEDIGINIZ OLAY ICIN YORUM ATMAYIN SADECE OKUYUN BILIN..BEN HAKKIMI ARADIM...KUL HAKKIDIR BU..VE KONU BASKA YERLERE SAPTIRILDI..BENIM BU BAYANA CEVAP VERMEMEM.SUCLULUGUMU GOSTERMEZ..KI BEN MAGDURUM..MESAJLARI OKUYUN ISIM VERMEDEN SIKAYETIMI SUNDUM..BIR ARKADASTA BANA ONUN URUNLERINI VERINCE ISTEMEM SAHTE OLABILUR DEDIM..TEK YAPTIGIM BU..BEN YAZMAYA DEVAM EDERSEM BU KADIN NAMUSUMA DIL UZATACAK..SOZDEN RICAMM ALLAH ICIN BILMEDEN ETMEDEN KONUSUP KIMSENIN VEBALINE GIRMEYINNM..UC AY ONCE BANA SELAM BILE VERMEDEN YAZLIK URUNU SATMAYA KALKAN BU BAYAN SIMDI DUNYANIN EN KOTU INSANICIKTI..BEN ALLAHA HAVALEMI ETTIM.TAKDIR SIZINN.ARTIK YAZMIYORUM..CUNKU OLAY UZUCAK..HERKESE HAYIRLI ALISVERISLER...DEMEK MAGDUR OLAN BU TOPIGE YAZMICAK.

Ya arkadaşım sana hakkını arama diyen mi var madem orj. Değildi 1 sene önce nerdeydin sustum hikayesi yapma susmasaydın. şimdi sana kusura bakmada orj. Bile olmasa 1 sene sonra kim inanır bide niye beddua edip duruyosun bedduadan başkada bişey bilmiyosun maşallah

Alışverişlerden site sorumlu değildir, sorumluluklar sizlere ait, sonuçta burada alışveriş yaptığınız kişilerle adres, telefon isim soyad paylaşıyorsunuz, açar birebir görüşürsünüz.
Sonuçta burası ticari bir site değil, sırf sizler 2. el ürünlerinizi değerlendirin diye talepleriniz doğrultusunda açılmış bir bölümdür Bit Pazarı.
Site Yönetimi'nin sizin aldığınız ya da sattığınız 2. el ürünleri bu orjinal, bu değil diye teyit etme zorunluluğu yok.
Memnun olmadığınız durumlarda bu topiğe yazarsınız lakin olayı kavgaya çevirip polemiğe giremezsiniz.

dolandırıldım, dediği kişi ortaya cıkmadan önce atıp tutan, yandaş arayan arkadaş
kişi ortaya cıktıktan sonra '' bilmeden yorum yapmayın '' dıyor.

bende anlamadım nıyetı, medcezir, arkadaş diyor zaten '' ıspatla paranı iade edıcem'' ama diğer arkadasın amacını çözemedım
arkadas, ödüycem diyor işte amac nedir yani..
ürünümün arkasındayım diyor.

Arkadaslar memnuniyetsiz topigi nicin var sikayet icin var.ve ben bu sikayetimi sizce yapmamalimiydim..parfum sahte...ben aylarca sustum ama cevremdeki herkes nie susuyorsun bak isyerinde 6 aydir masanda hergelen kapagindandami anlamadin salaksin safsin kelimeleri beni gercekten ezdi..ve ben isim vermeden yazdim..ki asla vermicektim..sagolsun abda diye arkadasimiz dun whatsuptan takas sonucunda dun gece medcezire o yazmis sabahta zaten bana belirtti dedigini..medcezir oyle anlamistir muhtemelen.bana direkt medcezir tanirmisin dedi rujlar onun..bende dogal olarak anlattim sahtedir istemem dedim..ALMALIMIYIMDIM arkadaslar...soyleyin lutfen....ve lutfen hakli haksizi yanlis dogruyu bilmeden sakin yorum yapmayin bu bir vabaldir inanci olan Allah korkusu olan insan ne demek istedigimi anlar..bna burda hakarey edip suclarsaniz ahirette eger hakliysam bunun vebalini oder...
Sağolsun falan değil.. Ben bana sizin söylediğinizi söylememiştim söylemeyecektimde zaten.. Ama medcezir pınar hn ı çok severim.. Geceleyin o kendi görmüş ve sizi tanımış ..biz onunla teldende görüşüyoruz alışveriş dışında..bu yüzden akşam yazdım ben ona..üzülüp sinirlendiğini görünce..yetiştirip haber vermek diye birşey yok yani.. Onu bi belirteyim öncede .. Yanlış anlaşılma olmasın...ben kimswyi gaza getirip birbirine düşürmem.......nu ikinizin problemi ve ikinizi ilgilendirir

konuyu şimdi gördüm. medceziri tanırım. istanbula geldiğinde bendede kalmıştır.
yılların arkadaşıdır kısaca.
ve onun bilerek sahte parfümü gerçek diye satacağına inanmam.
yapmaz çünkü..
böyle bir karakteri yok.
parfüm hediyeymiş.
ve med bunu gerçek olduğunu düşünerek size satmış.
siz gidin bir baktırın. zaten hangimiz aldığımız parfümlerin faturasını saklıyoruz. ben anında çöpe yollarım mesela.fatura beklemek zaten ütopya 2ci ellerde.
madem böyle bir şüpheniz vardı sahte olabilir diye. yazın özelden yada arayın medi ,
arkadaşım sen eminmisin bunun gerçek olduğundan deyin. sanki değil gibi geldi bana. medi az çok tanıyorsam ben gerçek diye biliyordum ama siz öyle düşünüyorsanız ücretini geri vereyim size diyecek kadarda insandır ve merttir.
buraya 1 sene önceki şeyi yazacağınıza ,yapsaydınız bunu.
ha,ayrıca baba falan karıştırmayalım konularra. onlar hepimizin hassas noktası çünkü.
kısaca ,konuşmadan sorunu karşı tarafa söylemeden bir iletişime girmeden insanları burada kötü duruma sokmak ve üzmek hiç hoş değil. yakışmıyorda kimseye.

Son düzenleme:
MeDceZir MeDceZir , beni de hiç tanımadığı halde ödemesini almadan far paleti yollamıştı.. Sonra yapmıştım ödemesini, yanına da bir sürü hediye koymuş, hoş sohbetli cici bir insan. Böyle bir şey yapmış olabileceğine ihtimal vermem ki yazışmalardan da anlaşılıyor zaten.. Yazık ne beddualar edilmiş, çok çirkin.

Hanımlar,
herkes memnuniyetini olduğu kadar memnuniyetsizliğini de dile getirmeli, bu topik bunun için var, evet nahoş bir olay yaşandı fakat konuyu ürünü alan ve satan üye kendi aralarında hallederse daha uygun olur.
Burada yazıldıkça konu uzayacaktır.

sevgili adminler ya bu bakım çalışmasından sonra açtığım konular linkinden ulaşamıyorum tek tek aramam gerekiyor bulmak için..

Benim bu şahsın bahsettiği kişi..Tesadüfen açıp okumasam, jetonum düşmese haberim dahi olmayacak..Aradan 1 seneden fazla geçti, hatta 1.5 sene..Bana tek bir bilgi verilmedi ama buraya yansıtılmış..
Sahte parfümü orjinal diye kakalamadım, burada beni biraz olsun tanıyanlar varsa, umarım tanıdıkları kadarıyla anlatırlar beni..Parfüm hediye, boynerden teyit ettir dedim..Bana da bilgi ver dedim..Ama bu arkadaş nedense haftalarca gidip teyit ettirmedi, yeni aklına gelmiş sanırım..

adba adba kaç kere benden alışveriş yaptın canım?
Ben senden kaç kere alışveriş yaptım?

Yüzlerce kargo gönderdiğim kişileri tek tek etiketlemicem, okurlarsa yazsınlar, hangi biriniz benden sorunlu ürün aldınız? Olan aksilikler konusunda hanginiz telafi edilmediniz?

Ayıptır..Her şeyin yolu yordamı vardır..Beni burada dolandırıcı gibi ifşa edenin alnını karışlar, bir de gider dava açarım iftiradan..Allahtan ki alışveriş yaptığım insanlarla yazışmaları tutma gibi bir huyum var..
cnm mrb üzüldüm bunları yaşamana
bu arada saçlarımı koyu yaptım ve senden aldığım çıtçıtlarıda kullanıyorum çok güzeller

Arkadaslar , Ptt tüm gönderilerimin paketlerini açıyor ve başka bir ambalajla sarana kadar acıkta sepette bırakıyor.Bu 2. oldu.Daha önce alıcıya gnderilen şeyin içeriğini soruyorlardı Şimdi hem sorup hem açıyorlar paketleri..Bilginiz olsun.

Arkadaslar , Ptt tüm gönderilerimin paketlerini açıyor ve başka bir ambalajla sarana kadar acıkta sepette bırakıyor.Bu 2. oldu.Daha önce alıcıya gnderilen şeyin içeriğini soruyorlardı Şimdi hem sorup hem açıyorlar paketleri..Bilginiz olsun.
Genel olarak kirilicak ve sivi olmadigi zaman mahremiyetinizi koruyun bence bu kadar da degil gerekirse mudur ile de gorusun derim.Benim burdaki memurlar bakmiyor bile soruyorlar sivi kirilicak var mi diye ?
Bazi memurlar haddini asabiliyor.

X