10. Uyeligi olmustur..Flowerlove olAnilir mi 2. Üyeliği acaba. Beni de o dolandırdı. Çocuk elbiseleri de satıyordu bu arada
Mutfak eşyası ve kız çocuk elbiseleri satıyorsa bence odur.10. Uyeligi olmustur..
Poyrazberk beni dolandiran.
Ayselsur bit pazarinda..
Necla0
Tubik01bebek cocuk esyasinda..
Sevni
Bunlarin disinda iki tane hatirlamadigim var..
Ve dahasii..
Çok geçmiş olsunndaha önce buranın ve forumun çok sıkı bir takipçisiydim.taki üzücü bir anım olana kadar.başka üyelerden de cok güzel alışverişler yaptım.1 yılı olmuştur.alışverş yapalı ama gördükçe aklıma giriyor.başka bişey bakarken buraya girdim ve yorumumu yazmak istedim.
1 yılı önce bir satıcıdan markalı hatırı sayılır bi ck çanta aldım.gelince incelemedim baktım başklarıyla yorumlar ı gayet güzel. 1 hafta sonra takınca sap kısmında kullanıma engel olacak soyulmalar gördüm.kendisine fotoğrafıda attım ben yollarken yoktu dedi önemsemedi.faturada yok aldığım yer kapatılmış dedi. neyse bana çiçek pasajına git orda yaparlard dedi.neyse orayada ulaşamadım.el mi ne değiştirmiş.istanbula gittiğimde orjinal ck mağazasına gittim.parasıylada değiştirirmisiniz diye bu çanta orjinal değil dedi.herşeyin mantıklı bi açıklamalı sı vardır diye Allaha havale ettim. ama o kişi benim ona dememe rağmen ne bi fatura buldu ne sordu bana çantacıda boyat değiştir dedi ve bi dahada sormadı.o kişi bile soyulmaların farkında değildir. hak veriyorum ama olaydan sonra yardımcı olmasını beklerdim sonuçta benim 150 tl havaya gitti.
Kim olduğunu söylerseniz bence daha iyi olurdaha önce buranın ve forumun çok sıkı bir takipçisiydim.taki üzücü bir anım olana kadar.başka üyelerden de cok güzel alışverişler yaptım.1 yılı olmuştur.alışverş yapalı ama gördükçe aklıma giriyor.başka bişey bakarken buraya girdim ve yorumumu yazmak istedim.
1 yılı önce bir satıcıdan markalı hatırı sayılır bi ck çanta aldım.gelince incelemedim baktım başklarıyla yorumlar ı gayet güzel. 1 hafta sonra takınca sap kısmında kullanıma engel olacak soyulmalar gördüm.kendisine fotoğrafıda attım ben yollarken yoktu dedi önemsemedi.faturada yok aldığım yer kapatılmış dedi. neyse bana çiçek pasajına git orda yaparlard dedi.neyse orayada ulaşamadım.el mi ne değiştirmiş.istanbula gittiğimde orjinal ck mağazasına gittim.parasıylada değiştirirmisiniz diye bu çanta orjinal değil dedi.herşeyin mantıklı bi açıklamalı sı vardır diye Allaha havale ettim. ama o kişi benim ona dememe rağmen ne bi fatura buldu ne sordu bana çantacıda boyat değiştir dedi ve bi dahada sormadı.o kişi bile soyulmaların farkında değildir. hak veriyorum ama olaydan sonra yardımcı olmasını beklerdim sonuçta benim 150 tl havaya gitti.
baya zaman oldu yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama adı nootpotiondu sanırımKim olduğunu söylerseniz bence daha iyi olur
Çok geçmiş olsunn
Kim olduğunu söylerseniz bence daha iyi olur
daha önce buranın ve forumun çok sıkı bir takipçisiydim.taki üzücü bir anım olana kadar.başka üyelerden de cok güzel alışverişler yaptım.1 yılı olmuştur.alışverş yapalı ama gördükçe aklıma giriyor.başka bişey bakarken buraya girdim ve yorumumu yazmak istedim.
Nooption nin sahte urun satma ihtimali 0 dir sikintili bir durum oldugu ortada ki once onunla halledebilirisiniz.Burada cogu orjinal urune sahte yaygarasi yapip olay cikaranlarida gorduk ama yasananlar tatsiz oldu.Ama arkadasin oyle birsey yapma ihtimali yok ki benim gibi kac kisi Nooption a kefildir
bende zaten sahtedir demedim.sadece başımdan geçenleri anlattım.üzüldüğüm satış sonrası yardımcı olmamasıdır.olay kefil aramak olayımı burda yasadığımız olayları anlatıyoruzNooption nin sahte urun satma ihtimali 0 dir sikintili bir durum oldugu ortada ki once onunla halledebilirisiniz.Burada cogu orjinal urune sahte yaygarasi yapip olay cikaranlarida gorduk ama yasananlar tatsiz oldu.Ama arkadasin oyle birsey yapma ihtimali yok ki benim gibi kac kisi Nooption a kefildir
daha önce buranın ve forumun çok sıkı bir takipçisiydim.taki üzücü bir anım olana kadar.başka üyelerden de cok güzel alışverişler yaptım.1 yılı olmuştur.alışverş yapalı ama gördükçe aklıma giriyor.başka bişey bakarken buraya girdim ve yorumumu yazmak istedim.
bende zaten sahtedi
bende zaten sahtedir demedim.sadece başımdan geçenleri anlattım.üzüldüğüm satış sonrası yardımcı olmamasıdır.olay kefil aramak olayımı burda yasadığımız olayları anlatıyoruz
Sahte dediler demek ne oluyor peki.Arkadasim urunun arkasindandir o yuzden kefil lafini kullandim.yillardir burada alisveris yapan belli basli isimler vardir ve herkes birbirini tanir.Bu insan bunu yapmaz demek istiyrmbende zaten sahtedi
bende zaten sahtedir demedim.sadece başımdan geçenleri anlattım.üzüldüğüm satış sonrası yardımcı olmamasıdır.olay kefil aramak olayımı burda yasadığımız olayları anlatıyoruz
pardon ama mağdur olan ben oldum siz neyin ofunu çekiyorsunuz atarlı konuşuyorsunuz sonuçtaaz değil 150 +kargo+havale verdim ve elimde kullanamadığım bir ürün kaldı.sonuçta ben böyle bir durum yaşadım.ve burasıda böyle bir topik memnuniyetsizlik topiği.ve diğer alışveriş yapmak isteyenlere yardımcı olmak üzere yazılıyor.hem siz bütün bunları bana ürün elime geçtikten sonra dediniz fatura bulmaya çalışıcam dediniz bi daha sesiniz çıkmadı.lütfen bi sürü şey yazmanız olayı değiştirmiyor.herkes yüzde yüz memnun olacak diyede bişey yok.Önce bu dünyada halledin işlerinizi öbür tarafa bişey kalmaz.off diyorum başka birşey demiyorum..
çiçek pasajı ne alaka ..
çiçek iç giyim o ck nın distiribütörü.. el falanda değiştirmedi ..
oraya gönderin dedim ama ilgilenmiyorlar diye de ekledim.. senin aldığın gri küçük postacının çıtçıtı bozulmuştu ben göndermiştim o zaman yapmadılar .. evet ck mağazaları ürünün arkasında durmuyor bu benim suçum mu ?
ayrıca bana atılan sapı soyulmuş fotolara istinaden benim göndermeden önce çekip kendisine yolladığım fotolardan örnek gönderdim tekrar sapları gayet sağlamdı hatta kendisi arabaya binerken sürtülmüş olabilir dedi..
ben burda herhangi bir üründe bir sıkıntı varsa mutlaka belirtiyorum..
dünya kadar ürün sattım fotodan beğenip teslim aldığında beğenmediğini söyleyenlerin bile ürünü gönderdikten sonra iadesini yaptım..
iade de kabul ettiğim için neden yalan söyleme gereği duyayım ki ..
sahtelik meselesine gelince akbatı ck dan aldım ve evet kapandı kontrol etmek isteyen edebilir..
hiçbir marka mağazada sahte yada orjinal diye bilgi vermez..
ben başka bir siteden aldığım burbbery çantayı mağazasına götürdüm içime şüphe düşünce orjinal mi diye böyle konularda bilgi veremediklerini söylediler..
arkadaş beni Allaha havale etmiş öte tarafta hesaplaşırız o zaman..
Guzelim 1 sene oldu diyorsun o zaman yazsaydin peki benim anlayamadigim o iade etseydim ki iade alirdipardon ama mağdur olan ben oldum siz neyin ofunu çekiyorsunuz atarlı konuşuyorsunuz sonuçtaaz değil 150 +kargo+havale verdim ve elimde kullanamadığım bir ürün kaldı.sonuçta ben böyle bir durum yaşadım.ve burasıda böyle bir topik memnuniyetsizlik topiği.ve diğer alışveriş yapmak isteyenlere yardımcı olmak üzere yazılıyor.hem siz bütün bunları bana ürün elime geçtikten sonra dediniz fatura bulmaya çalışıcam dediniz bi daha sesiniz çıkmadı.lütfen bi sürü şey yazmanız olayı değiştirmiyor.herkes yüzde yüz memnun olacak diyede bişey yok.Önce bu dünyada halledin işlerinizi öbür tarafa bişey kalmaz.
Guzelim 1 sene oldu diyorsun o zaman yazsaydin peki benim anlayamadigim o iade etseydim ki iade alirdi
Tabii ki yaz memnuniyetsizligini ama 1 sene gecmis ki demek istedigim karsindaki insana sen iade edicem desen ki alir ben zamaninda aldim bana ufak geldi canta iade ettim gıkı cikmadi Allah icin yeni mi aklina geldi
baya zaman oldu yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama adı nootpotiondu sanırım
pardon üye adı nooption