Memnuniyetsizlik Topiği

evet aslında yanlış anlaşılmışım.
para iadesi belki insafa gelir kişi yapar.
sırf bilgileri olsun belki üye iptali olur dıye yazdım.

Ayyy inanamiyorummm yaaaa millet de basil bi pazarlama yetenegi var ki boyle yirtik pirtik seyleri satabiliyor. Ben yepyeni urunlerimi satamiyorum. Hem benn oglumun ihtiyaclarini alayim, hem de elimdeki yepyeni urunler degerlensin istiyorum. Takas bile yapamiyorum. Hayret ki ne hayret

bu arkadaş zaten çok sabıkalı geçmiş olsun sizede .. çirkinde bir uslubu var ne yazık ki..

asaga nickli üye arkadaşım benden ürün ayırıp, bugün aksama kadar mesajlarıma tek cevap vermedi. Arkadaşlar burda kimse kimseye zorla ürün satmiyor.almıyorum yada vazgeçtim diye tek bir kelime ile bile cvp verme nezaketinde bulunmayan bayanlar var. Satis yaparken Lütfen dikkat üzülmemek için lütfen dikkat...

Canim asaga hemen cvp vermez çocuklarından zor girebiliyor internete bizim güzel bir alışverişimiz oldu ordan biliyorum ; ) ben bildim bileli asaga burda alışveriş yapan biri. Kendisi geldiğinde guzelcene konusursunuz.

Ben de cevap verme nezaketine sahip olmayanlara dikkat çekmek istedim. Siteye girmeye vakit bulamayanlara değil sözüm. Girip de cevap vermeyenlere...

Bana orjinal parfum diyerek sahte parfumu kakalayan arkadaşa yazıklar olsun... yere gösterdim Boynere Sevil mağazasına güldüler kapağındanda mı anlamadınız dediler.Allah havale ettim bende...

ismini yaz cnm başkası da aldanmasın...

yok okursa anlar vicdanı varsa zaten..çok uzuldum ama canım..kuzenım basta anladı sahte dedi ..kıza karşı cıktı..Üstüne bana saydırdı ay bana inanmıyormsn babam aldı magazadan eminim falan..şu an masamda baktıkca hatırlayacağım yaptıgım hatayı dıyım.

geçmiş olsun arkadaşım..en sinir olduğum şey..her malın bi alıcısı vardır..çakmaysada çakma de..şimdi kazandığın helal mi yani??? yazık

geçmiş olsun arkadaşım..en sinir olduğum şey..her malın bi alıcısı vardır..çakmaysada çakma de..şimdi kazandığın helal mi yani??? yazık

YOK BİRDE HEDİYE ÜRÜNLER YOLLAMIŞ BANA BİRDE SİNİRLENMELER ETMELER..AKLINCA PISTIRCAK BENİ..
İNANIN NERDEYSE DUNYA KADAR ALIŞVERİŞ YAPTIM ONDAN TAMAM BAZI URUNLERİ GÜZEL AMA ISRARLA BANA BU ORJINAL DEDİ İNANDIM..ALDIM..MASAMDA GÖRDÜKCE ÜZÜLÜYORUM..YEDİĞİM KAZIGI HATILIYIM DİE.UNUTMAYIN BU BİR GERÇEK SUCLU İNSAN SİNİRLENİR ÇİRKEFE YATAR %85 Sİ BÖYLE.

üzülme canını sıktığına değmez..bu dünyanın öbür dünyasıda var..allah kerimdir...

ozellıkle urun ayırtıp , bekeletip,detay detay sorup cevap vermeyen bu tenezzulde bıle buluınmayanlara TİLT oluyorum..

Son düzenleme:
Orjınal dıye ıddıa edenlerden aldıgı urunun faturasını yada ırsalıyesını ısteyın .Ben ozellıkle benım CHrıstıan dıor fondotenın evraklarını atmadım kutusunda oldugu halde.

Atmışlar malesef..aslında bnim asırı iyi niyetım.kısaca salaklıgım diyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…