evet aslında yanlış anlaşılmışım.merhaba canım.
Buradaki hiçbir satıştan yada satıcı ile alıcı arasındaki iletişimden arada olup bitenlerden KK sorumlu değildir diye yazıyor.Dolayısıyla para iadesi gibi bir konuda da @Kazen ya da @Mune veya bir başka 3. kişi size yardımcı olamaz.
Bit pazarı bölüm kurallarına bir okumakta fayda var.
Tüm bunların yanında geçmiş olsun
merhaba ben burdan cok alısverıs yaptım bırçok farklı isimden kitap kozmetık ayakkabı kıyafet....bazılarında ufak tefek aksaklıklar oldu ama en kötüsü üstelıkte en cazgırı üste çıkmaya çalışanı @jully oldu yanı yeni nicki @Linsyy de okusun.
gönderdiği bot çürümüş ve heryerı yırtık içindeydı .bırde uste çıkmaya calısyor bir görsenız mjları...yaptırayım dedim bir ayakkabıcı bu ölmüş abla dedi. zor zar bırıne bır kısmını yaptırdım diğer gün yıne yırtıklar açıldı.sinirimden çöpe attım.
üstelik kargosuda 20 tl tuttu.
bır elbıse sattı ısrarla bedenım şu ölç dememe rağmen olur olur dedi.içine giremedim bıle. paramın iadesini istiyorum.@Kazen ve @Mune de okusun:)
yani kısacası benım 60-70 tl'm gitmiş olabilir. tümden sana zıkkım olsun eski jully yeni linsy.
para için herkesten beddua kazanıyorsun.bunun tebrik ediyorum seni.
kızlar bu mjı bırkaç yere yapıştıracağım.
herkes görsün bilsin.
biz yandık siz yanmayın.
Canimasaga nickli üye arkadaşım benden ürün ayırıp, bugün aksama kadar mesajlarıma tek cevap vermedi. Arkadaşlar burda kimse kimseye zorla ürün satmiyor.almıyorum yada vazgeçtim diye tek bir kelime ile bile cvp verme nezaketinde bulunmayan bayanlar var. Satis yaparken Lütfen dikkat üzülmemek için lütfen dikkat...
ismini yaz cnm başkası da aldanmasın...Bana orjinal parfum diyerek sahte parfumu kakalayan arkadaşa yazıklar olsun... yere gösterdim Boynere Sevil mağazasına güldüler kapağındanda mı anlamadınız dediler.Allah havale ettim bende...
ismini yaz cnm başkası da aldanmasın...
insanlar sahtekar olmuş.Vakko diye akvo eşarp satıldı msjlarda duruyor sinir oldum sinir ne insanlar var
ismini ifşa etmemeniz ona hediye olur ismini vermelisiniz bu topik burda bunun için var ismini verin ki başkası bari kandırılmasıninsanlar sahtekar olmuş.
geçmiş olsun arkadaşım..en sinir olduğum şey..her malın bi alıcısı vardır..çakmaysada çakma de..şimdi kazandığın helal mi yani??? yazıkyok okursa anlar vicdanı varsa zaten..çok uzuldum ama canım..kuzenım basta anladı sahte dedi ..kıza karşı cıktı..Üstüne bana saydırdı ay bana inanmıyormsn babam aldı magazadan eminim falan..şu an masamda baktıkca hatırlayacağım yaptıgım hatayı dıyım.
geçmiş olsun arkadaşım..en sinir olduğum şey..her malın bi alıcısı vardır..çakmaysada çakma de..şimdi kazandığın helal mi yani??? yazık
üzülme canını sıktığına değmez..bu dünyanın öbür dünyasıda var..allah kerimdir...YOK BİRDE HEDİYE ÜRÜNLER YOLLAMIŞ BANA BİRDE SİNİRLENMELER ETMELER..AKLINCA PISTIRCAK BENİ..
İNANIN NERDEYSE DUNYA KADAR ALIŞVERİŞ YAPTIM ONDAN TAMAM BAZI URUNLERİ GÜZEL AMA ISRARLA BANA BU ORJINAL DEDİ İNANDIM..ALDIM..MASAMDA GÖRDÜKCE ÜZÜLÜYORUM..YEDİĞİM KAZIGI HATILIYIM DİE.UNUTMAYIN BU BİR GERÇEK SUCLU İNSAN SİNİRLENİR ÇİRKEFE YATAR %85 Sİ BÖYLE.
üzülme canını sıktığına değmez..bu dünyanın öbür dünyasıda var..allah kerimdir...
SAĞOL CANIM İLGİNE..
Orjınal dıye ıddıa edenlerden aldıgı urunun faturasını yada ırsalıyesını ısteyın .Ben ozellıkle benım CHrıstıan dıor fondotenın evraklarını atmadım kutusunda oldugu halde.