Sanırım alıcılar hep istanbuldaydı kapanın elinde kaldı gibi..
bende öyle düşündüm zaten, diğer türlü olması mümkün değil zaten.. bizler 3-5 kuruşluk ürünlerimizi bile satmakta zorlanıyoruz...
aa ne dedi ki merak ettim ?Mrb lar ben bir pazarına yeni katıldım ancak PINAR3498 adlı kişiden şikayetçiyim. Hakaret içeriği sözler yazmaktadır.bu kişi için gereğinin yapılmasını rica ederim.
Birşey söylemeden geçemiycem. arkadaşlar sitede satılan ürünlerde adam akıllı davranan yok mu ayakkabılar dökülüyor kıyafetler parzardan elden düşme tarz. özürlerim ama birde üstüne para isteyenler var:) biraz ütüleseniz en azından görsel olarak şık olsun. sevgiler herkese bol kazançlar.
Yaptığı hoş değil tabii ki ama "Allah'ından bul, hakkım helal değildir!" çok ağır değil mi böyle bir olay için? Sanki paranız gasp edilmiş, ya da ürününüz alınmış ama parası ödenmemiş olsa anlayacağım ama bunlar her zaman olan şeyler. Benim de başıma kaç kere geldi. Hesap numarama kadar verdim tamam yarın yatırırım dendi ses seda yok.. Ya da kesin alıcıyım diyorlar ben 2 yerde kalıyorum oradan oraya taşıyorum eşyaları satılırsa kargoya veririm diye ama ses yok. Hak helal etmemek vs bunlar çok ağır olmuş.. Engellersiniz, bir daha konuşmazsınız buraya da memnuniyetsizliğinizi yazarsınız olur biter bence bu kadar ne kendi sinirlerinizi harap edin ne de büyük konuşun.. Nacizane tavsıyem.Arkadaşlar ANGEL36 beni haftalardır oyalıyor ürün beğendi 2 gün boyunca pazarlık yaptık hesap bilgilerime kadar aldı her gün yarın yatiricam diye oyaladi durdu en son 2 gun once canim kusura bakma yarin yatiricam kesin parani izin gunum dedi tamam dedim baktim dun geceye kadar gene ses yok hallolmadi mi canim haber de vermiyorsun dedim baktim whatsapptan beni engellemis bu mubarek gunde ah almak boyle kolay olmus ben tam 2 haftadir hanfendinin keyfini bekliyorum konumdan bile fotolarini kaldirdim urunun kesin alici diye amaci ne bu kisinin anlamadim madem almiycaksin kac haftadir oyalama dimi boyle bir seyin mazeretini bile kabul etmiyorum hakkim kendisine helal degildir
2 haftadir oyalaniyorum diyorum bilmem farkinda misiniz ses seda olmasa anlarim biz her gun yazistik her gun turlu bahanelerle yarin yatiricam canim dedi durdu. Ayrica ben kimseyi engellemem o beni engelledi benimde basima boyle olay geldi ama bu farkli yerimde olmayan bilemezYaptığı hoş değil tabii ki ama "Allah'ından bul, hakkım helal değildir!" çok ağır değil mi böyle bir olay için? Sanki paranız gasp edilmiş, ya da ürününüz alınmış ama parası ödenmemiş olsa anlayacağım ama bunlar her zaman olan şeyler. Benim de başıma kaç kere geldi. Hesap numarama kadar verdim tamam yarın yatırırım dendi ses seda yok.. Ya da kesin alıcıyım diyorlar ben 2 yerde kalıyorum oradan oraya taşıyorum eşyaları satılırsa kargoya veririm diye ama ses yok. Hak helal etmemek vs bunlar çok ağır olmuş.. Engellersiniz, bir daha konuşmazsınız buraya da memnuniyetsizliğinizi yazarsınız olur biter bence bu kadar ne kendi sinirlerinizi harap edin ne de büyük konuşun.. Nacizane tavsıyem.
Farkındayım, hala söylediklerimin arkasındayım çok fevri laflar kullanmışsınız. Evet yaptığı hiç hoş değil ve onun ayıbıdır, bunu burada söyler geçersiniz, hak helal etmemek Allah'ından bulsun demek çok ağır söylemler. Eminim bir çok kişi benim gibi düşünecektir. Sonuçta burası sanal bir ortam klavye başından yazışıyorsunuz bu kadar anlam yüklememek gerek her şeye. Adınıza üzüldüm yine de tabii ki, her neyse iyi günler dilerim.2 haftadir oyalaniyorum diyorum bilmem farkinda misiniz ses seda olmasa anlarim biz her gun yazistik her gun turlu bahanelerle yarin yatiricam canim dedi durdu. Ayrica ben kimseyi engellemem o beni engelledi benimde basima boyle olay geldi ama bu farkli yerimde olmayan bilemez
2 haftadir oyalamak bir insani hakka girmez mi? 2 haftadir kendisiyle ugrasiyorum konudan urunun fotosunu kaldirdim kesinlikle satma kaldir dedi bu hakka girmez mi? Ustune ustuk gayet kendisine duzgun bir uslupla konusurken kufur eder gibi beni engellemesi hakka girmez mi? Bence girer. Size deFarkındayım, hala söylediklerimin arkasındayım çok fevri laflar kullanmışsınız. Evet yaptığı hiç hoş değil ve onun ayıbıdır, bunu burada söyler geçersiniz, hak helal etmemek Allah'ından bulsun demek çok ağır söylemler. Eminim bir çok kişi benim gibi düşünecektir. Sonuçta burası sanal bir ortam klavye başından yazışıyorsunuz bu kadar anlam yüklememek gerek her şeye. Adınıza üzüldüm yine de tabii ki, her neyse iyi günler dilerim.