Memnuniyetsizlik Topiği

Bana orjinal parfum diyerek sahte parfumu kakalayan arkadaşa yazıklar olsun... yere gösterdim Boynere Sevil mağazasına güldüler kapağındanda mı anlamadınız dediler.Allah havale ettim bende...

Cok uzuldum canım nasıl anlamadın ben parfum kullanmadıgım halde anladım bıze 3 tane hedıye geldı erkek parfumlerı orjınal olabılır belkı ama bayan parfumu degıl hepsının kokusu cok guzel esım orjınal parfum kullandıgı ıcın hemen anladı boyle durumlarda verılen paraya yazık oluyor durust olsaydı keske bence ısmını vermelısın bızde aldanmayalım

Bana orjinal parfum diyerek sahte parfumu kakalayan arkadaşa yazıklar olsun... yere gösterdim Boynere Sevil mağazasına güldüler kapağındanda mı anlamadınız dediler.Allah havale ettim bende...

yok okursa anlar vicdanı varsa zaten..çok uzuldum ama canım..kuzenım basta anladı sahte dedi ..kıza karşı cıktı..Üstüne bana saydırdı ay bana inanmıyormsn babam aldı magazadan eminim falan..şu an masamda baktıkca hatırlayacağım yaptıgım hatayı dıyım.

insanlar sahtekar olmuş.

YOK BİRDE HEDİYE ÜRÜNLER YOLLAMIŞ BANA BİRDE SİNİRLENMELER ETMELER..AKLINCA PISTIRCAK BENİ..
İNANIN NERDEYSE DUNYA KADAR ALIŞVERİŞ YAPTIM ONDAN TAMAM BAZI URUNLERİ GÜZEL AMA ISRARLA BANA BU ORJINAL DEDİ İNANDIM..ALDIM..MASAMDA GÖRDÜKCE ÜZÜLÜYORUM..YEDİĞİM KAZIGI HATILIYIM DİE.UNUTMAYIN BU BİR GERÇEK SUCLU İNSAN SİNİRLENİR ÇİRKEFE YATAR %85 Sİ BÖYLE.

Sen diğer nickinle yazsana? Mesajları dikkatle okumasam anlamayacağım..Aradan 1.5 sene geçmiş..

Terbiyesizlik etmeden önce, doğru konuşmayı öğreneceksin..Beni burada yıllardır tanırlar, satış yaptığım kimseden şimdiye kadar şikayet almadım..Ne sahtekarlık yaptım ne çirkefleştim..

Sana 2 çuval ürün yolladım, bana ücretini 3-4 ayda taksit taksit ödedin..Gıkımı çıkarmadım..Ayıla bayıla aldın ürünleri..

Bu parfüm sahteymiş, kuzenim öyle diyor dediğinde, boynerden teyit et bana bilgi ver dedim..
Saydırmadım, çirkefleşmedim.. Sinirlenmem kuzeninin lakayıt söylemlerineydi..Sanki seni dolandırmışım gibi konuşmalarınaydı..

Aradan 1 seneden fazla geçti, derhal git boynere mi gidiyorsun, sevile mi gidiyorsun, sesli kayıt yap bana yolla..ne kadara yolladığımı bile hatırlamıyorum sana, kaydı yolla bana, ücretini iade edicem..

Eger dediğin gibiyse, herkesin önünde senden ben özür dileyeceğim, ama tavrın yüzünden de sen özür dileyeceksin.

Telefon numaram sende var, ulaşman 2 dakikayı almazdı..Sende zerre kadar iyi niyet olsaydı, böyle böyleymiş diye bana durumu anlatırdın, telafisini alırdın..

Şimdi bekliyorum, bana bu hafta içi kayıt yolla..Sonucu yine burada bağlıcaz..

Asıl ben sana hakkımı helal etmiyorum, en ufak bir haber vermeden bu şekilde hakkıma girdiğin, çoğu sıfıra yakın kıyafetleri 3 kuruşa aldığın ve beni böyle karaladığın için..

ismini yaz cnm başkası da aldanmasın...

ismini ifşa etmemeniz ona hediye olur ismini vermelisiniz bu topik burda bunun için var ismini verin ki başkası bari kandırılmasın

geçmiş olsun arkadaşım..en sinir olduğum şey..her malın bi alıcısı vardır..çakmaysada çakma de..şimdi kazandığın helal mi yani??? yazık

üzülme canını sıktığına değmez..bu dünyanın öbür dünyasıda var..allah kerimdir...

Orjınal dıye ıddıa edenlerden aldıgı urunun faturasını yada ırsalıyesını ısteyın .Ben ozellıkle benım CHrıstıan dıor fondotenın evraklarını atmadım kutusunda oldugu halde.

Cok uzuldum canım nasıl anlamadın ben parfum kullanmadıgım halde anladım bıze 3 tane hedıye geldı erkek parfumlerı orjınal olabılır belkı ama bayan parfumu degıl hepsının kokusu cok guzel esım orjınal parfum kullandıgı ıcın hemen anladı boyle durumlarda verılen paraya yazık oluyor durust olsaydı keske bence ısmını vermelısın bızde aldanmayalım

Benim bu şahsın bahsettiği kişi..Tesadüfen açıp okumasam, jetonum düşmese haberim dahi olmayacak..Aradan 1 seneden fazla geçti, hatta 1.5 sene..Bana tek bir bilgi verilmedi ama buraya yansıtılmış..
Sahte parfümü orjinal diye kakalamadım, burada beni biraz olsun tanıyanlar varsa, umarım tanıdıkları kadarıyla anlatırlar beni..Parfüm hediye, boynerden teyit ettir dedim..Bana da bilgi ver dedim..Ama bu arkadaş nedense haftalarca gidip teyit ettirmedi, yeni aklına gelmiş sanırım..

adba adba kaç kere benden alışveriş yaptın canım?
Ben senden kaç kere alışveriş yaptım?

Yüzlerce kargo gönderdiğim kişileri tek tek etiketlemicem, okurlarsa yazsınlar, hangi biriniz benden sorunlu ürün aldınız? Olan aksilikler konusunda hanginiz telafi edilmediniz?

Ayıptır..Her şeyin yolu yordamı vardır..Beni burada dolandırıcı gibi ifşa edenin alnını karışlar, bir de gider dava açarım iftiradan..Allahtan ki alışveriş yaptığım insanlarla yazışmaları tutma gibi bir huyum var..

Bu arada şimdi eski konularını bulucam onun..Yurt dışı kozmetiği orjinal diye satıyordu bir ara, eger hafızam beni yanıltmıyorsa..Birazdan bulucam konularını..Senelerdir buradayım, ilk defa böyle bir saygısızlığa maruz kaldım..

O parfüm teyit ettirilirken kayıt yapılacak, o kayıt bana gelecek..Orjinal değilse herkesin önünde özür dilicem..Ücret iadesi yapılacak ve burada paylaşılacak..Bunlar yapılana kadar her gün girip buraya yazıcam.

Benim bu şahsın bahsettiği kişi..Tesadüfen açıp okumasam, jetonum düşmese haberim dahi olmayacak..Aradan 1 seneden fazla geçti, hatta 1.5 sene..Bana tek bir bilgi verilmedi ama buraya yansıtılmış..
Sahte parfümü orjinal diye kakalamadım, burada beni biraz olsun tanıyanlar varsa, umarım tanıdıkları kadarıyla anlatırlar beni..Parfüm hediye, boynerden teyit ettir dedim..Bana da bilgi ver dedim..Ama bu arkadaş nedense haftalarca gidip teyit ettirmedi, yeni aklına gelmiş sanırım..

adba adba kaç kere benden alışveriş yaptın canım?
Ben senden kaç kere alışveriş yaptım?

Yüzlerce kargo gönderdiğim kişileri tek tek etiketlemicem, okurlarsa yazsınlar, hangi biriniz benden sorunlu ürün aldınız? Olan aksilikler konusunda hanginiz telafi edilmediniz?

Ayıptır..Her şeyin yolu yordamı vardır..Beni burada dolandırıcı gibi ifşa edenin alnını karışlar, bir de gider dava açarım iftiradan..Allahtan ki alışveriş yaptığım insanlarla yazışmaları tutma gibi bir huyum var..
Ben sizden aldığım hiçbir üründen bir sıkıntı yaşamadım pınar hn... Ben sizden hep memnun kaldım.. Önce bu ismin siz olduğu aklımın ucundan bile geçmedi zaten.. Sonra öğrendim.. Sıkmayın canınızı.. Belliki bi yanlış anlaşılma var..

Ben sizden aldığım hiçbir üründen bir sıkıntı yaşamadım pınar hn... Ben sizden hep memnun kaldım.. Önce bu ismin siz olduğu aklımın ucundan bile geçmedi zaten.. Sonra öğrendim.. Sıkmayın canınızı.. Belliki bi yanlış anlaşılma var..

Yok yanlış anlaşılma yok..Bildiğin karalamak için girmiş..Eğer iyi niyet olsaydı, 1.5 senedir bu konuyla ilgili bana ulaşırdı..Telefon numaram, her şeyim var kendisinde..Burada da üyeliğim devamlı açık ve aktif. anlıcaz şimdi amacını.

_MedceziR_ Ben nereden bılebılırdım kı sahıs baska uyelık almıs veya uyelık ısmını degıstırmıs herkezın buna hakkı var kımı ıyı nıyetı ıle degıstırıyor kımıde kotu bılemıyoruz her ısmını degıstırene damga vuramayız bu cırkın olur bende degıstırdım aceleyle alınmıstı uye olabılmek ıcın baktım benım ısmımın benzerınde bır cok uye var degıstırdım
kım haklı kım haksız bılemem ama ben sahsım adına ıkı taraftan da ozur dılerım araya gırdıgım ıcın

_MedceziR_ Ben nereden bılebılırdım kı sahıs baska uyelık almıs veya uyelık ısmını degıstırmıs herkezın buna hakkı var kımı ıyı nıyetı ıle degıstırıyor kımıde kotu bılemıyoruz her ısmını degıstırene damga vuramayız bu cırkın olur bende degıstırdım aceleyle alınmıstı uye olabılmek ıcın baktım benım ısmımın benzerınde bır cok uye var degıstırdım
kım haklı kım haksız bılemem ama ben sahsım adına ıkı taraftan da ozur dılerım araya gırdıgım ıcın

Siz beni yanlış anlamışsınız..Bu şahsın 2 üyeliği var..Hatta benden rica etmişti, asıl üyeliğimi söylicem sana ama kimseye söyleme, 2. el aldığım belli olmasın diye..Ben de tamam dedim..Bana ne kendi bileceği iş..

Haklı haksız mevzusu değil, ortada bir art niyet var..Eğer o parfüm sahte diye teyit ettirildiyse, bana bunun bilgisi verilirdi, ben aynen ücret iadesi yapardım..Çünkü belirttim, teyit ettir bana bilgi ver dedim..

Özür dilemenizi gerektirecek bişey yok yani..

İsmimi vermeden sallamış ta sallamış, girip okumasam, dikkatli bakmasam anlamıcam..Çirkefleşmişim, pıstırmışım, üste çıkmaya çalışmışım..

Kuzeni "seni dolandırmış" deyince tepki gösterdim..Kimsenin 3 kuruşunu haksız yere geçirmemişimdir boğazımdan.
Aldığım 30-40 liralık ürünleri 5 ten 10 dan satan biriyim.

Şu memnuniyet topiğinin tüm sayfalarını okusun tüm arkadaşlar..İsmim kaç kere geçmiş, kimler tarafından geçirilmiş...Neredeyse her sayfada ismim geçmiştir son 1 sene öncesine kadar..Bir ara satışa ara verdim çünkü..

Bir de memnuniyetsizlik topiğine göz gezdirin, bir defa olsun ismim geçiyor mu?

Ama ben bu işin peşini bırakmam..Yine söylüyorum eğer orjinal değilse herkesin önünde özür dileyip ücret iadesi yapıcam, ama eğer o kayıt gelmezse vay haline..

_MedceziR_ _MedceziR_ den daha önce 2-3 kere bende alışveriş yaptım
krem tarzı şeyler almıstım. hiç sorun yaşamadım.
3 kuruş içinde böyle bişi yapacagını düşünmüyorum.

arkadaşa söylemıs söyleyecgını, teyit ettırsın ve ıspat etsın, parasını iade alsın
2. üyelıkle gizli gizli yazmakta neyın nesi?
madem şüphelendın
mesaj at, anlat durumu. eğer o zaman çemkirir, çirkinleşirse
açık açık yaz.. arkasında durmamıs izlenmını neden verıyorsun.

Son düzenleme:
_MedceziR_ _MedceziR_ den daha önce 2-3 kere bende alışveriş yaptım
krem tarzı şeyler almıstım. hiç sorun yaşamadım.
3 kuruş içinde böyle bişi yapacagını düşünmüyorum.

arkadaşa söylemıs söyleyecgını, teyit ettırsın ve ıspat etsın, parasını iade alsın
gizli gizli yazmakta neyın nesi? asıl burada sorun varsa 2. üyelıkle yazan arkadastır bence :KK66:
madem şüphelendın
mesaj at, anlat durumu. eğer o zaman çemkirir, çirkinleşirse
açık açık yaz.. arkasında durmamıs izlenmını neden verıyorsun.

Bana bunu 1 sene once soylediginde, teyit ettir bana bilgi ver dedim ozelikle..ne bilgi geldi ne bisey..asla ve asla bana bu konu yansıtılmadı..bak ne diyorum, telefonum da var, burası da acık..hatta bu sahıs, nisan ayında sana geldigimde ısrarla gel bende kal demisti, gidemeyince bozulmustu..o kadar bayılıyordu yani bana..parfumu aldıktan aylarca sonrasından bahsediyorum..

Hani demis ya, orjinal degilmis parfum demis bana, ben de saydırmısım ona..yok oyle bisey..kuzeni "salak mısın, dolandırmıs seni" demis benim icin..ben onu duyunca sinirlendim..

Dolandırmak kim ben kim..dolandıracak olsam, 2 cuval urun gondermem odemesini almadan..edepsizlige bak..

Teyit etirsin bana ispat etsin, odemesini derhal yaparım..gonderdigim gibi de parfumu isterim..kendim almadım, hediye gelen seyin faturasını da isteyecek degilim..ama ispatlamak gayet kolay..

Ha toredo, bana sattırmaya calıstıgın ve orjinal dedigin vakko cantanın da belgesini alacaktın, alamamıstın bir turlu, noldu o is?

Bir de benden ricası uzerine kendisinin urunlerini sayfama koymustum burada ve instagramda..

Asıl sana yazıklar olsun, halledilebilecek bir olayda, ben buradayken, arkamdan gizli gizli atıp tuttugun icin..

Bana bunu 1 sene once soylediginde, teyit ettir bana bilgi ver dedim ozelikle..ne bilgi geldi ne bisey..asla ve asla bana bu konu yansıtılmadı..bak ne diyorum, telefonum da var, burası da acık..hatta bu sahıs, nisan ayında sana geldigimde ısrarla gel bende kal demisti, gidemeyince bozulmustu..o kadar bayılıyordu yani bana..parfumu aldıktan aylarca sonrasından bahsediyorum..

Hani demis ya, orjinal degilmis parfum demis bana, ben de saydırmısım ona..yok oyle bisey..kuzeni "salak mısın, dolandırmıs seni" demis benim icin..ben onu duyunca sinirlendim..

Dolandırmak kim ben kim..dolandıracak olsam, 2 cuval urun gondermem odemesini almadan..edepsizlige bak..

Teyit etirsin bana ispat etsin, odemesini derhal yaparım..gonderdigim gibi de parfumu isterim..kendim almadım, hediye gelen seyin faturasını da isteyecek degilim..ama ispatlamak gayet kolay..

Ha toredo, bana sattırmaya calıstıgın ve orjinal dedigin vakko cantanın da belgesini alacaktın, alamamıstın bir turlu, noldu o is?

Bir de benden ricası uzerine kendisinin urunlerini sayfama koymustum burada ve instagramda..

Asıl sana yazıklar olsun, halledilebilecek bir olayda, ben buradayken, arkamdan gizli gizli atıp tuttugun icin..

Sende onun asıl üyeliğini söle canım bu arada zayen uasak değilmi bu 2. Üyelik zaruri durumlar hariç

bu kadar samimi olmaya çalışıp
gizli gizli yazması da enteresan aslında.

Sende onun asıl üyeliğini söle canım bu arada zayen uasak değilmi bu 2. Üyelik zaruri durumlar hariç

Yavrum asıl uyeligi bu bildigim kadarıyla..benden baska bi uyelikle alısveris yapmıstı..yasak dedigimde de, 2.el aldıgımı bilmesin kimse, aramızda kalsın demisti..

Benden alısveris yaptıgı nickini unuttum, Mune Mune bakabilir..

Gece gece butun sinirlerim zıpladı..en ufak bi bilgi vermedi bana ya, her seyim var onda..soyle bana bu durumu al iadeni, 1 sene sonra gizli gizli atıp tutmak nedir, amacın ne?

Bibi asabım bozuldu..2 cuval urun yolladım 3 e 5 e..cogu sıfır ayarındaydı..odeme almadan cıkardım kargosunu..kim kime bu devirde guvenip odeme almadan urun yolluyor? Odemelerini 4 ayda taksitle alıyor?

bu kadar samimi olmaya çalışıp
gizli gizli yazması da enteresan aslında.

Aklına yeni gelmis teyit ettirmek..benimle konusmak yerine de burada tribunculuk oynamayı tercih etmis..masasında parfume bakıp bakıp beni hatırlıyormus..

Hic gerek yok, ispat etsin iadesini alsın , parfumu de yolladıgım sekliyle bana gondersin..bana agır geldigi icin kullanamamıstım ama zevkle kullanacak arkadaslarım var..

Merhaba arkadaslar ben toredo bu benim gercek nickim mesajlarimdan bakarsaniz eski uyeyim ve bakarsaniz bu maili nerdeyse 1 senedir kullanmadim cunku mail adresimi kaybettigimden bu mail kapali kaldi ve kendime SERAPCAN7677 die nick actim nitekim gecen hafta kapattim yoneticiler bu mail adresimi geri verdim..ve ben SERAPCAN adi altinda bir suru alisveris yaptim bazi arkadaslar simdi bni tanirlar..pardon bunda ne sahtakarlik var toredoyu hic kullanamadim..acmamalimiydim...birde bu sitede ogrendigim birsey var sizlerde azbucuk bilirsiniz agzi iyi laf yapan yada terbiyesiz diyecek kadar cirkeflesen insanlar seviliyor susanda suclu oluyor arkadaslar...evet ben 8 ay sustum bunu belirtmedim haklisiniz nie diyeceksiniz cunku serapcanla bike girmedim toredo ile devam edecegim bu siteye..ama bu olay cok sasirtti...uzdu...

Arkadaslar memnuniyetsiz topigi nicin var sikayet icin var.ve ben bu sikayetimi sizce yapmamalimiydim..parfum sahte...ben aylarca sustum ama cevremdeki herkes nie susuyorsun bak isyerinde 6 aydir masanda hergelen kapagindandami anlamadin salaksin safsin kelimeleri beni gercekten ezdi..ve ben isim vermeden yazdim..ki asla vermicektim..sagolsun abda diye arkadasimiz dun whatsuptan takas sonucunda dun gece medcezire o yazmis sabahta zaten bana belirtti dedigini..medcezir oyle anlamistir muhtemelen.bana direkt medcezir tanirmisin dedi rujlar onun..bende dogal olarak anlattim sahtedir istemem dedim..ALMALIMIYIMDIM arkadaslar...soyleyin lutfen....ve lutfen hakli haksizi yanlis dogruyu bilmeden sakin yorum yapmayin bu bir vabaldir inanci olan Allah korkusu olan insan ne demek istedigimi anlar..bna burda hakarey edip suclarsaniz ahirette eger hakliysam bunun vebalini oder...

Sevgili medcezir sen boyle kibar bir bayanken satislarda ozelikle nie boyle agzi bozuk biri oldun..ne iftiralar ne yalan sozlerlen bambaska biri olarak ciktin karsima..neden burda senden ne kadarlik alisveris yaptigimi yazmadin..bine yakin olmadimi en yakin hatirladigim 600 du..soylermisiniz bu sitede pat die bir anda oder ben iki taksit yapip odemedim mi ustune ikinci taksidi cok evvel verdim gunumden once bunuda inkar et

Madem ben parani odemedim o zmn soylermisin bana bir kac evvel mesaj atip yazlik urunletim var almak istersen bakarmisin topigime nie dedin ben parami odemediysem hal hatir sormadan direkt satis kibar bir dille saf toredo alir dimi ..vallahi hatrimi sorsaydin o tatli dilinle yemin alirdim..ama simdi senin dilinle konusmam gerek gene yazmazdim ama sen kendin burada hakaret ettin bna milletin gozunde beni rezil etmekti..hosmu bu terbiyesiz demisin bunu sineye cekip susmus olsaydim efendimi olcaktim..o xmn bu topik niye var...

Sevgili abbada bna senin rujlarini sundu dun tesadufen ..dedim istemiyorum boyle boyle ...almalimiydim..dedim mac e git goster dedim..bunda hak arama vardir..ki bn sevile boynere gosterdim ..Sahte dedi.. 100 tlye verdin bna dedin ki ben sana fazla fazla urun verdim...su iki yesil canta ve o iki ayakkabi disinda kullandigim varsa Allah tanimasin beni ..hepsini eski die o fakir kiza verdim..

X