- 14 Ocak 2009
- 891
- 237
- 103
Bana orjinal parfum diyerek sahte parfumu kakalayan arkadaşa yazıklar olsun... yere gösterdim Boynere Sevil mağazasına güldüler kapağındanda mı anlamadınız dediler.Allah havale ettim bende...
Bana orjinal parfum diyerek sahte parfumu kakalayan arkadaşa yazıklar olsun... yere gösterdim Boynere Sevil mağazasına güldüler kapağındanda mı anlamadınız dediler.Allah havale ettim bende...
yok okursa anlar vicdanı varsa zaten..çok uzuldum ama canım..kuzenım basta anladı sahte dedi ..kıza karşı cıktı..Üstüne bana saydırdı ay bana inanmıyormsn babam aldı magazadan eminim falan..şu an masamda baktıkca hatırlayacağım yaptıgım hatayı dıyım.
insanlar sahtekar olmuş.
YOK BİRDE HEDİYE ÜRÜNLER YOLLAMIŞ BANA BİRDE SİNİRLENMELER ETMELER..AKLINCA PISTIRCAK BENİ..
İNANIN NERDEYSE DUNYA KADAR ALIŞVERİŞ YAPTIM ONDAN TAMAM BAZI URUNLERİ GÜZEL AMA ISRARLA BANA BU ORJINAL DEDİ İNANDIM..ALDIM..MASAMDA GÖRDÜKCE ÜZÜLÜYORUM..YEDİĞİM KAZIGI HATILIYIM DİE.UNUTMAYIN BU BİR GERÇEK SUCLU İNSAN SİNİRLENİR ÇİRKEFE YATAR %85 Sİ BÖYLE.
ismini yaz cnm başkası da aldanmasın...
ismini ifşa etmemeniz ona hediye olur ismini vermelisiniz bu topik burda bunun için var ismini verin ki başkası bari kandırılmasın
geçmiş olsun arkadaşım..en sinir olduğum şey..her malın bi alıcısı vardır..çakmaysada çakma de..şimdi kazandığın helal mi yani??? yazık
üzülme canını sıktığına değmez..bu dünyanın öbür dünyasıda var..allah kerimdir...
Orjınal dıye ıddıa edenlerden aldıgı urunun faturasını yada ırsalıyesını ısteyın .Ben ozellıkle benım CHrıstıan dıor fondotenın evraklarını atmadım kutusunda oldugu halde.
Cok uzuldum canım nasıl anlamadın ben parfum kullanmadıgım halde anladım bıze 3 tane hedıye geldı erkek parfumlerı orjınal olabılır belkı ama bayan parfumu degıl hepsının kokusu cok guzel esım orjınal parfum kullandıgı ıcın hemen anladı boyle durumlarda verılen paraya yazık oluyor durust olsaydı keske bence ısmını vermelısın bızde aldanmayalım
Ben sizden aldığım hiçbir üründen bir sıkıntı yaşamadım pınar hn... Ben sizden hep memnun kaldım.. Önce bu ismin siz olduğu aklımın ucundan bile geçmedi zaten.. Sonra öğrendim.. Sıkmayın canınızı.. Belliki bi yanlış anlaşılma var..Benim bu şahsın bahsettiği kişi..Tesadüfen açıp okumasam, jetonum düşmese haberim dahi olmayacak..Aradan 1 seneden fazla geçti, hatta 1.5 sene..Bana tek bir bilgi verilmedi ama buraya yansıtılmış..
Sahte parfümü orjinal diye kakalamadım, burada beni biraz olsun tanıyanlar varsa, umarım tanıdıkları kadarıyla anlatırlar beni..Parfüm hediye, boynerden teyit ettir dedim..Bana da bilgi ver dedim..Ama bu arkadaş nedense haftalarca gidip teyit ettirmedi, yeni aklına gelmiş sanırım..
adba kaç kere benden alışveriş yaptın canım?
Ben senden kaç kere alışveriş yaptım?
Yüzlerce kargo gönderdiğim kişileri tek tek etiketlemicem, okurlarsa yazsınlar, hangi biriniz benden sorunlu ürün aldınız? Olan aksilikler konusunda hanginiz telafi edilmediniz?
Ayıptır..Her şeyin yolu yordamı vardır..Beni burada dolandırıcı gibi ifşa edenin alnını karışlar, bir de gider dava açarım iftiradan..Allahtan ki alışveriş yaptığım insanlarla yazışmaları tutma gibi bir huyum var..
Ben sizden aldığım hiçbir üründen bir sıkıntı yaşamadım pınar hn... Ben sizden hep memnun kaldım.. Önce bu ismin siz olduğu aklımın ucundan bile geçmedi zaten.. Sonra öğrendim.. Sıkmayın canınızı.. Belliki bi yanlış anlaşılma var..
_MedceziR_ Ben nereden bılebılırdım kı sahıs baska uyelık almıs veya uyelık ısmını degıstırmıs herkezın buna hakkı var kımı ıyı nıyetı ıle degıstırıyor kımıde kotu bılemıyoruz her ısmını degıstırene damga vuramayız bu cırkın olur bende degıstırdım aceleyle alınmıstı uye olabılmek ıcın baktım benım ısmımın benzerınde bır cok uye var degıstırdım
kım haklı kım haksız bılemem ama ben sahsım adına ıkı taraftan da ozur dılerım araya gırdıgım ıcın
_MedceziR_ den daha önce 2-3 kere bende alışveriş yaptım
krem tarzı şeyler almıstım. hiç sorun yaşamadım.
3 kuruş içinde böyle bişi yapacagını düşünmüyorum.
arkadaşa söylemıs söyleyecgını, teyit ettırsın ve ıspat etsın, parasını iade alsın
gizli gizli yazmakta neyın nesi? asıl burada sorun varsa 2. üyelıkle yazan arkadastır bence
madem şüphelendın
mesaj at, anlat durumu. eğer o zaman çemkirir, çirkinleşirse
açık açık yaz.. arkasında durmamıs izlenmını neden verıyorsun.
Bana bunu 1 sene once soylediginde, teyit ettir bana bilgi ver dedim ozelikle..ne bilgi geldi ne bisey..asla ve asla bana bu konu yansıtılmadı..bak ne diyorum, telefonum da var, burası da acık..hatta bu sahıs, nisan ayında sana geldigimde ısrarla gel bende kal demisti, gidemeyince bozulmustu..o kadar bayılıyordu yani bana..parfumu aldıktan aylarca sonrasından bahsediyorum..
Hani demis ya, orjinal degilmis parfum demis bana, ben de saydırmısım ona..yok oyle bisey..kuzeni "salak mısın, dolandırmıs seni" demis benim icin..ben onu duyunca sinirlendim..
Dolandırmak kim ben kim..dolandıracak olsam, 2 cuval urun gondermem odemesini almadan..edepsizlige bak..
Teyit etirsin bana ispat etsin, odemesini derhal yaparım..gonderdigim gibi de parfumu isterim..kendim almadım, hediye gelen seyin faturasını da isteyecek degilim..ama ispatlamak gayet kolay..
Ha toredo, bana sattırmaya calıstıgın ve orjinal dedigin vakko cantanın da belgesini alacaktın, alamamıstın bir turlu, noldu o is?
Bir de benden ricası uzerine kendisinin urunlerini sayfama koymustum burada ve instagramda..
Asıl sana yazıklar olsun, halledilebilecek bir olayda, ben buradayken, arkamdan gizli gizli atıp tuttugun icin..
bu kadar samimi olmaya çalışıpBana bunu 1 sene once soylediginde, teyit ettir bana bilgi ver dedim ozelikle..ne bilgi geldi ne bisey..asla ve asla bana bu konu yansıtılmadı..bak ne diyorum, telefonum da var, burası da acık..hatta bu sahıs, nisan ayında sana geldigimde ısrarla gel bende kal demisti, gidemeyince bozulmustu..o kadar bayılıyordu yani bana..parfumu aldıktan aylarca sonrasından bahsediyorum..
Hani demis ya, orjinal degilmis parfum demis bana, ben de saydırmısım ona..yok oyle bisey..kuzeni "salak mısın, dolandırmıs seni" demis benim icin..ben onu duyunca sinirlendim..
Dolandırmak kim ben kim..dolandıracak olsam, 2 cuval urun gondermem odemesini almadan..edepsizlige bak..
Teyit etirsin bana ispat etsin, odemesini derhal yaparım..gonderdigim gibi de parfumu isterim..kendim almadım, hediye gelen seyin faturasını da isteyecek degilim..ama ispatlamak gayet kolay..
Ha toredo, bana sattırmaya calıstıgın ve orjinal dedigin vakko cantanın da belgesini alacaktın, alamamıstın bir turlu, noldu o is?
Bir de benden ricası uzerine kendisinin urunlerini sayfama koymustum burada ve instagramda..
Asıl sana yazıklar olsun, halledilebilecek bir olayda, ben buradayken, arkamdan gizli gizli atıp tuttugun icin..
Sende onun asıl üyeliğini söle canım bu arada zayen uasak değilmi bu 2. Üyelik zaruri durumlar hariç
bu kadar samimi olmaya çalışıp
gizli gizli yazması da enteresan aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?