Benim de birkaç konuda içimi dökmem lazım...
Birçok kişi marka ürünlere bile 10-15 tl gibi garip rakamlar bekliyorlar. Piyasa da 150 tl olan kullanılmamış bir ürüne bile 50 tl fiyat koyduğum halde daha indirim yap pahalı deniyor. Olmadı bedava verelim. Çok yanlış bu zihniyet. Bir çok kez 2. El alışveriş ve satış yaptım pazarlık payı elbette olabilir Türküz pazarlığı severiz ama bu tarz hareketlerde insanın keyfini kaçırıyor. Neyse...
Herkese bol, hayırlı satışlar...
Valla bende sıkıldım bu yeni sistemden.. forumun tadı tuzu kalmadı .... eskiden sürekli girer bakardim. . Şimdi doğru dürüst girmiyorum bile.....
arkadasim soylediklerine noktasi virgülune kadar katiliyorum hatta Ben de yazmayi dusunmustum aynilarini,baktim sen yazmissin.ben simdiye kadar sadece aliciydim eskiden basliklara göz atar aradığım birsey varsa ya da ilgimi çeken parfüm kozmetik vs.girer bakardım.ama şimdi hangi butikte ne var tek tek bakmak hakikaten sıkıcı ve vakit alıyor başlarda sayfa sayısı azken butiklere girip bakmak kolaydı ama şimdi butik sayısı bayağı çoğalmış,bir sürü de sayfa var insanın hiç bakası gelmiyor ki.eskiden sürekli takip eder bakmaktan zevk alırdım halbukiBen yeni sistemi begenmedim açıkçası ve sorunda burada yatıyor. Eskiden daha cok merakla girip bakıyorduk çünkü basliklar farklı farklıydı. Acaba aradığım hangi baslikta diye tüm başlıkları yoklardik.bide cok eglenceli başlıklar oluyordu cezbediyordu insanı ihtiyacın olmasa bile girip bakıp aliyordun.
Simdi o kadar nizami ki sanki her başlıkta ayni rutin seyler var...bakma dürtüsü dogmuyor zira tüm başlıklar aynı x in butigi.
Kadınlar kulübü satış uzerine kurulmuş bir platform değil bu kadar sistematik hale getirmeye gerek yoktu açıkçası. İnşallah eski haline donerde hem alışverişler hem muhabbetler renklenir.
Canım onun topiğinin ismi, içeriği çoğu üyenin göreceği zaman dilimince " yeni evli çiftten satılık eşyalar" gibi bir başlıkla durdu ama. Dikkat çekiciydi anlayacağınVallahi isteyen satıyor da alıyor da,3 günde üye oldu konu açtı bayan koca evin eşyalarını çatır çatır sattı gitti konuyu kapattı
hee..dikkat etmemişim o zamanCanım onun topiğinin ismi, içeriği çoğu üyenin göreceği zaman dilimince " yeni evli çiftten satılık eşyalar" gibi bir başlıkla durdu ama. Dikkat çekiciydi anlayacağın
Olabilir, bit pazarına pek konulmayan bir şey mobilyahee..dikkat etmemişim o zaman,bi katlanır koltuk vardı ona bakıp çıkmıştım,ikinci kez baktım-hooop resimler kaldırılmış satılmış koltuk vs.vs,çok kullanışlı bişeye benziyordu demek mobilya ihtiyacı çok bit pazarı sakinlerinin
valla canım ben o ürünlerin satıldığına inanmıyorum... belki küçük parçalar satılmış olabilir ancak büyük ev eşyalarının satıldığını düşünmüyorumm. bu kadar basit mi ... biz küçük parçaların bile kargosunun çok tutmasından endişe ediyoruz ,kaldı mi bu kadar büyük mobilyalar kimbilir ne kadar tutar.. belki yakın çevreden elden alınmış olabilir.. onu bilemiyorummm