Memnuniyetsizlik Topiği

Benim de birkaç konuda içimi dökmem lazım...

Birçok kişi marka ürünlere bile 10-15 tl gibi garip rakamlar bekliyorlar. Piyasa da 150 tl olan kullanılmamış bir ürüne bile 50 tl fiyat koyduğum halde daha indirim yap pahalı deniyor. Olmadı bedava verelim. Çok yanlış bu zihniyet. Bir çok kez 2. El alışveriş ve satış yaptım pazarlık payı elbette olabilir Türküz pazarlığı severiz ama bu tarz hareketlerde insanın keyfini kaçırıyor. Neyse...

Herkese bol, hayırlı satışlar...

Oncelikle ne demisler pazarlik sunnettir :)
Tabikide pazarligi kim sevmez ki :)
Evet dedigin gibi bazi olmayacak indirim isteyen cok oluyor cnm
Ben mesela 300 tl aldigim ceketi 40 a sattim sifir bi sekilde ayni sekildr etiketi uzerinde 140 tl aldgm gmlege 40 yazdim %50 indirim yapdim 20 ye verdim
Bunun gbi bikac urunm vardi 40 da yazsam 20 de yazsam illaki bi pazarlik isteniyor 5 yazsan az geliyo kargo vericez bide kargo urunden pahali deniyor 40 yazsan pahli geliyo :)
O yzden en iyisi yapman gerken urunu satacgn fyatin uzerine 5 tl fzla ekle indrm yapar istedgn fyata verirsn :))

Canım zTen indirim yapıyorum ama bedavacı da demek istemiyorum ama bu sitede çok fazla ne yazık ki... Satılmazsa da ya takas ediyorum ya da bir ihtiyacı olana verip sevaba giriyorum. Oh mis!

ürün sorup da geri dönüş yapmamak yeni moda mı ? bit pazarının tadı kaçıyo mu iyice ne:KK14:
satıcıların tek amacı ürünü satıp cüzi miktar cebine para kalması değil alıcıların dikkatine..
burdan alışveriş yaparken edilen sohbet muhabbetin tadı ayrı..
bişi soruyorsanız devamını getirin lütfen zorla satış yapmıyoruz sonuçta, bana uymadı veya bi düşüneyim demek zor değil..
sevgiler :cool:

Ben de bir şeyden şikayetçiyim. Ürünlerin ayrıntılı fotoğraflarını istiyorsunuz, tamam elbette ki istemek hakkınız para verip satın alıyorsunuz sonuçta. Ama resimleri ekliyorum, haber de veriyorum, hiçbir şekilde geri dönüş yok. Sadece kk için konuşmuyorum başka bir platformda da başıma geldi bu. Emek verip ayrıntılı resım eklıyoruz, bir teşekkür etmek, alıp almayacağına dair bilgi vermek zor değil.

bence artık hiç tadı yok..eskiden bi hevesle giriyordum ..alıcılar üşenip ürünlere bakmıyorlar bile..tamamen durgunlaştı..oysa ki ne kadarda düzenli halbuki..bi anlam veremiyorum..satıp beğendiğim ürünleride alamıyorum..bu nasıl iş anlamadım gitti..

Valla bende sıkıldım bu yeni sistemden.. forumun tadı tuzu kalmadı .... eskiden sürekli girer bakardim. . Şimdi doğru dürüst girmiyorum bile.....

Valla bende sıkıldım bu yeni sistemden.. forumun tadı tuzu kalmadı .... eskiden sürekli girer bakardim. . Şimdi doğru dürüst girmiyorum bile.....

Eski nasıldı bilmiyorum ama çok durgun burası. bende günlük giriyorum inceliyorum ama bir aksilik var bu işte

Benhiç satış yapamıyorum. ..Temiz ürünler halbuki ...Alan yok diye dagıttım öncekileri..Şimdi de öyle olacak gibi sanki. ..Guncel yapasım bile gelmiyor...Halbuki yeni sistem ne güzel oldu ama alıcı yokk...

Ben yeni sistemi begenmedim açıkçası ve sorunda burada yatıyor. Eskiden daha cok merakla girip bakıyorduk çünkü basliklar farklı farklıydı. Acaba aradığım hangi baslikta diye tüm başlıkları yoklardik.bide cok eglenceli başlıklar oluyordu cezbediyordu insanı ihtiyacın olmasa bile girip bakıp aliyordun.
Simdi o kadar nizami ki sanki her başlıkta ayni rutin seyler var...bakma dürtüsü dogmuyor zira tüm başlıklar aynı x in butigi.
Kadınlar kulübü satış uzerine kurulmuş bir platform değil bu kadar sistematik hale getirmeye gerek yoktu açıkçası. İnşallah eski haline donerde hem alışverişler hem muhabbetler renklenir.

Bence de kim ne satıyor ne arıyor belli değil ..Üye perde arıyor ama x in butiği diye geçiyor isim bu tam bir saçmalık ...Butikte bir şey satılır ,butik sahibi satar ..Ama burda müşteriye butik denmiş ..Ben nerden bilicem kim ne arıyor ne satıyor ..Ben 42 bedenim ama her yerde butik yazdığı için bütün başlıklara girmek zorunda kalıyorum çok sıkıcı ...Belki bir şey ariyorum ama witchin butiği diye başlık açıyorum ilginç...

Ben yeni sistemi begenmedim açıkçası ve sorunda burada yatıyor. Eskiden daha cok merakla girip bakıyorduk çünkü basliklar farklı farklıydı. Acaba aradığım hangi baslikta diye tüm başlıkları yoklardik.bide cok eglenceli başlıklar oluyordu cezbediyordu insanı ihtiyacın olmasa bile girip bakıp aliyordun.
Simdi o kadar nizami ki sanki her başlıkta ayni rutin seyler var...bakma dürtüsü dogmuyor zira tüm başlıklar aynı x in butigi.
Kadınlar kulübü satış uzerine kurulmuş bir platform değil bu kadar sistematik hale getirmeye gerek yoktu açıkçası. İnşallah eski haline donerde hem alışverişler hem muhabbetler renklenir.
arkadasim soylediklerine noktasi virgülune kadar katiliyorum hatta Ben de yazmayi dusunmustum aynilarini,baktim sen yazmissin.ben simdiye kadar sadece aliciydim eskiden basliklara göz atar aradığım birsey varsa ya da ilgimi çeken parfüm kozmetik vs.girer bakardım.ama şimdi hangi butikte ne var tek tek bakmak hakikaten sıkıcı ve vakit alıyor başlarda sayfa sayısı azken butiklere girip bakmak kolaydı ama şimdi butik sayısı bayağı çoğalmış,bir sürü de sayfa var insanın hiç bakası gelmiyor ki.eskiden sürekli takip eder bakmaktan zevk alırdım halbuki

Aynen.
Bi canta ariyorum ve baslik elagamin butigi :KK53:
Illa bi düzen olacaksa x arıyor olabilir.

Vallahi isteyen satıyor da alıyor da,3 günde üye oldu konu açtı bayan koca evin eşyalarını çatır çatır sattı gitti konuyu kapattı:KK51:

Vallahi isteyen satıyor da alıyor da,3 günde üye oldu konu açtı bayan koca evin eşyalarını çatır çatır sattı gitti konuyu kapattı:KK51:
Canım onun topiğinin ismi, içeriği çoğu üyenin göreceği zaman dilimince " yeni evli çiftten satılık eşyalar" gibi bir başlıkla durdu ama. Dikkat çekiciydi anlayacağın :KK66:

Canım onun topiğinin ismi, içeriği çoğu üyenin göreceği zaman dilimince " yeni evli çiftten satılık eşyalar" gibi bir başlıkla durdu ama. Dikkat çekiciydi anlayacağın :KK66:
hee..dikkat etmemişim o zaman :eek:,bi katlanır koltuk vardı ona bakıp çıkmıştım,ikinci kez baktım-hooop resimler kaldırılmış satılmış koltuk vs.vs,çok kullanışlı bişeye benziyordu :KK51:demek mobilya ihtiyacı çok bit pazarı sakinlerinin:KK53:

hee..dikkat etmemişim o zaman :eek:,bi katlanır koltuk vardı ona bakıp çıkmıştım,ikinci kez baktım-hooop resimler kaldırılmış satılmış koltuk vs.vs,çok kullanışlı bişeye benziyordu :KK51:demek mobilya ihtiyacı çok bit pazarı sakinlerinin:KK53:
Olabilir, bit pazarına pek konulmayan bir şey mobilya :cool:

valla canım ben o ürünlerin satıldığına inanmıyorum... belki küçük parçalar satılmış olabilir ancak büyük ev eşyalarının satıldığını düşünmüyorumm. bu kadar basit mi ... biz küçük parçaların bile kargosunun çok tutmasından endişe ediyoruz ,kaldı mi bu kadar büyük mobilyalar kimbilir ne kadar tutar.. belki yakın çevreden elden alınmış olabilir.. onu bilemiyorummm

valla canım ben o ürünlerin satıldığına inanmıyorum... belki küçük parçalar satılmış olabilir ancak büyük ev eşyalarının satıldığını düşünmüyorumm. bu kadar basit mi ... biz küçük parçaların bile kargosunun çok tutmasından endişe ediyoruz ,kaldı mi bu kadar büyük mobilyalar kimbilir ne kadar tutar.. belki yakın çevreden elden alınmış olabilir.. onu bilemiyorummm

Sanırım alıcılar hep istanbuldaydı kapanın elinde kaldı gibi..:KK48:

X