Memnuniyetsizlik Topiği

BEN DE
Merhaba bayanlar. Ürün ayırtıp almama konusunda çok sıkıntı yaşıyorum bende . Bir sürü insan saatlerce uğraştırıp üzerinde deneyebillir misin farklı fotoğraflarını atabilir misin deyip almaya karar verdikten sonra mesajlarıma cevap vermemeye başladı. Lütfen insanları boş yere uğraştırmayın demek için yazma gereği hissettim .
SİZE KATİLİYORUM.ANLASTİK BİR BAYANLA BU GUN KARGOLİYCAM NE SİTEDEN CEVAP VERİYO NE TELEFONDAN.VAZGECEBİLİR HOS KARSİLARİM AMA ONCEDEN SOYLEMESİ GEREKMEZ Mİ
BİRDE FİYAT SORULUYOR TAMAM DİYORLAR OLC BİC FOTO AT EN SON BU KADAR VEREMEM
İNSANLARİ OYALAMAK BU GERCEKDEN

BEN DE

SİZE KATİLİYORUM.ANLASTİK BİR BAYANLA BU GUN KARGOLİYCAM NE SİTEDEN CEVAP VERİYO NE TELEFONDAN.VAZGECEBİLİR HOS KARSİLARİM AMA ONCEDEN SOYLEMESİ GEREKMEZ Mİ
BİRDE FİYAT SORULUYOR TAMAM DİYORLAR OLC BİC FOTO AT EN SON BU KADAR VEREMEM
İNSANLARİ OYALAMAK BU GERCEKDEN
Bende sizlere katılıyorum arkadaşlar,görünce dayanamadım yorum yazmak istedim, aynı şey banada yapılsın istemem bende ürün satıyorum,üstelik ilk kez hayatımda bişey satıyorum, kimse almak zorunda değil, ama saygı duymak zorunda, lütfen arkadaşlar neden böyle yaptığınızı bildirin, belki bi hastanız var.başınıza bişey geldi, olabilir insanlık hali ,ama söylemesseniz nerden bilelim neden böyle yaptığınızı, kimseyi suçlamıyorum ben, fakat böyle şeylerin tekrarlanmamasını diliyorum. inşallah bu durum böyle devam etmez, herkez için hayırlısını diliyorum herkeze sevgiler...:stop::stop::stop::stop::stop:

Bende sizlere katılıyorum arkadaşlar,görünce dayanamadım yorum yazmak istedim, aynı şey banada yapılsın istemem bende ürün satıyorum,üstelik ilk kez hayatımda bişey satıyorum, kimse almak zorunda değil, ama saygı duymak zorunda, lütfen arkadaşlar neden böyle yaptığınızı bildirin, belki bi hastanız var.başınıza bişey geldi, olabilir insanlık hali ,ama söylemesseniz nerden bilelim neden böyle yaptığınızı, kimseyi suçlamıyorum ben, fakat böyle şeylerin tekrarlanmamasını diliyorum. inşallah bu durum böyle devam etmez, herkez için hayırlısını diliyorum herkeze sevgiler...:stop::stop::stop::stop::stop:

HAKLİSİNİZ BİR ARKADASLA ANLASMİSTİK MESAJLRA
CEVAP VERMEYİNCE UZULMUSTUM
HASTASİ VARMİS HEPİMİZİN BASİNA GELEBİLECEK SEYLER.UZULDUM DUSUNDUKLETİM İCİN.BENİM TAKİLDİGİM KONU KARSİDAKİNİN EN SON ETKİNLİGİNİ GOREBİYORSUNUZ.KONU TAKİP EDİYOR FALAN YAZİNCA GORUYORSUNUZ NEDEN CEVAP VERMİYOR DİYE DUSUNUYOSUNUZ.İYİLERLE KARSİLASMAK DİLEGİYLE.

HAKLİSİNİZ BİR ARKADASLA ANLASMİSTİK MESAJLRA
CEVAP VERMEYİNCE UZULMUSTUM
HASTASİ VARMİS HEPİMİZİN BASİNA GELEBİLECEK SEYLER.UZULDUM DUSUNDUKLETİM İCİN.BENİM TAKİLDİGİM KONU KARSİDAKİNİN EN SON ETKİNLİGİNİ GOREBİYORSUNUZ.KONU TAKİP EDİYOR FALAN YAZİNCA GORUYORSUNUZ NEDEN CEVAP VERMİYOR DİYE DUSUNUYOSUNUZ.İYİLERLE KARSİLASMAK DİLEGİYLE.
Haklısınız salık nedeniyle ulaşamayanların tamam mazeret kabul edilir.forumda başka üyelere cevaplar yazıp sana dönmüyorsa, ona bende kızarım, kimse kusura bakmasın, kimse kimseyle bu şekilde alay edemez. kim olsa böyle bir konuda hakkını sonuna kadar savunur.Bende haksızlığa göz yummam kim olsa düşmanım dahi haksızlığa uğramışsa savunurum,peygamberimiz s.a.s bir haksızlık yapıldığında görmezden gelmeyin diyor. inşallah bundan sonra düzelirler. hata yaptıklarının farkına varıp aaaa ben ne yapmışım deyip pişmanlık duymalarını diliyorum.(( hepinize mutluluk nedir? birkez daha düşünmenizi diliyorum.)):stop::stop::stop:

JULLY nıcklı bır hatun vardı.İZMİRDENDI sanırım.
bır bot sattı neymıs hammerjack mı oyle markalı megersem mılattan önceden kalma heryerı yırtık.
fotoda yırtık değildi büzüştürüp yollamış cok eskı olunca dışı hep kavlamış.
neyse 15 tl verıp yırtılan yerlerı kaplattım gıydım kuflenmıs ya resmen, aynı gun başka yerler yırtıldı.
bıde havalı havalı konuşmalar....
elbıse yolladı ıkı beden kucuk
haram olsun ona...50-60 tl için bunu duymak ne kadar feci ama hatun kabullenmiş yapcak bısey yok...
hıc kimseye bu kadar beddua etmemıstım

bıde canan hanm var kayserıden genelde pijama falan satar.onun urunlerı süperdı.teşekkürler.

bır bot sattı neymıs hammerjack mı oyle markalı megersem mılattan önceden kalma heryerı yırtık.
neyse 15 tl verıp yırtılan yerlerı kaplattım gıydım kuflenmıs ya resmen, aynı gun başka yerler yırtıldı.
haram olsun ona...50-60 tl için bunu duymak ne kadar feci ama hatun kabullenmiş yapcak bısey yok...

bıde canan hanm var kayserıden genelde pijama falan satar.onun urunlerı süperdı.teşekkürler.
Üzüldüm canım senin adına, geçmiş olsun, inşallah bu tarz olaylar hiç yaşanmasın artık:KK69:

Bende odemeyi almadan birine urun gonderdim cuma gunu 1 hafta olucak hala parayi yatirmadi
Ayip gercekten mesaj atip soylemedi bile ben sormak zorunda kaldim
Cok yanlis hareketler bir daha boyle bir hataya düşmem!

CANIM BÖYLE OLAYLAR BENİM BAŞIMA DA GELDİ, GELMİŞ GEÇMİŞ OLSUN, MERAK ETME AĞLAYANIN MALI GÜLENE YARAMAZ... ALLAH ÇIKARTIR BİR YERİNDEN.. DEDİĞİN GİBİ CANAN HANIMDAN BENDE BİR ÇOK KEZ ÜRÜN ALDIM.. ÇOK MEMNUN KALDIM.. BÜTÜN ÜYELER GÖZ KAPALI ALIŞVERİŞ YAPABİLİR KENDİSİ İLE.........

"Üste alınmayacak kıyafetleri buraya koymuşlar, benim ürünlerim on numaradır, aradaki fark ortada" gibi bir mesaj okudum bugün bir konuda.

Bu ne kibir?

Alışverişiniz ve herhangi bir memnuniyetsizliğiniz olmadan kimsenin ürünlerini bu şekilde aşağılayamazsınız. Sizin zevkinize hitap etmeyebilir, sizin zevkiniz de bir çok insana hitap etmiyordur eminim.

Öyle fazla fazla fiyatlar koyduğunuzda kalitesi artmıyor ürünlerinizin.

Ne tuhaf ki bu arkadaşlar bir ürün beğendiğinde ürün fiyatının yarısını falan teklif eder, ama kendilerinden indirim talep edildiğinde 3-5 kuruş indirim yapar..

Neyse, gözüme çarpan mesaj cidden hiç hoşuma gitmedi..Her kime yazıldıysa yazıldı ama hoş değil ve ayıp.

MeDceZir MeDceZir ürünlerinize laf eden varsa ben buradayım iki kişi dalabiliriz.

Benim de birkaç konuda içimi dökmem lazım...

Birçok kişi marka ürünlere bile 10-15 tl gibi garip rakamlar bekliyorlar. Piyasa da 150 tl olan kullanılmamış bir ürüne bile 50 tl fiyat koyduğum halde daha indirim yap pahalı deniyor. Olmadı bedava verelim. Çok yanlış bu zihniyet. Bir çok kez 2. El alışveriş ve satış yaptım pazarlık payı elbette olabilir Türküz pazarlığı severiz ama bu tarz hareketlerde insanın keyfini kaçırıyor. Neyse...

Herkese bol, hayırlı satışlar...

X