medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim arkadaşım keşke herkes böyle dürüst olabilseBen burada kendimi sikayt etmek istiyorum. Saticilara ders olmasi acisindan. Kendime aldigim sıfır bir saat vardi (ikinciel sitesinden) daha ayar dugmesinde korumasi bile duruyordu. Daha sonra ozel bir sebepten satisa koydum bir arkadasim begendi almak istedi calisip calismadigini sordu. O anda korumayi kaldirdim bir sure baktim sorunsuz calisiyor. Hemen unutmamak icin paketledim kargoya hazir hale getirdim. Buradaki sorun su : saati bir sure takibe almaliydim, oysa saat bozukmus ve düzgün calismiyormus. Simdi arkadasim madur ben mahcup oldum.
Diyecegim su ki, sifir alinan urunlere bile guvenmeyin emin olmadan kimseye gondermeyin. Bu durum benim dikkatsizligim yuzunden yasandi. Hepimize ders olsun.
alamıcağınız ürünleri ayırtmayın hanımlar lütfen. bu şekilde satışlara mani oluyorsunuz, ayırdıktan sonra talip olan kişilere ayrıldı diyoruz sonra pat çıkıp alamıyorum demek iyi niyeti suistimal etmiş oluyor.
sadece kendi adıma değil tüm satıcı arkadaşlar bu durumdan rahatsız olur eminim.
kesinlikle katılıyorum hiçbirimiz zaten kullanılmayacak ürünleri satmıyoruz yüksek fiyat verdiğimiz şeyler zaten ya az kullanılmış yada hiç kullanmadığımız ürünler ki zaten sıfır fiyatıda vermiyoruz bu paraya sıfırını alırım diyenler var ozaman niye indirim istiyosunki git sıfırını al madem sıfırı bu kadar ucuz !!!!Alicilarin sunu artik anlamasi gerek. Biz burda 2. El temiz ve az kullanilmis urun satiyoruz. Pacavra satmiyoruz. 2. El diye olmadik fiyat teklifleriyle gelneyin lutfen. Oyle fiyatlar teklif ediliyorki satip ugrasmya degmez.
Bide malimi kotuleyip zaten 2.el zsten kullanilmis deyip indirim talep rdenlere de ayricasinir oluyorum. Begenmiyosan 2. El pazarinda isin ne??
Medcezire katılıyorum. ..Gerekli kişiye de düşüncemi yazdım..Ne kadar asagılayıcı bir üsluptu...Kendi adıma sıfıra yakın temiz ürünler sattımm yok pahasına...Ucuz verdim...Öyleyken bile indirim isteyenler olurdu. ..Her insanla zaten alışveriş edilmez...Yüksek fiyat koymayı bizde biliriz sıfır ürünleri bile 10 liradan verdim ,veriyorum...İkinci el diye...Çok enteresan insanlar var gercekten. ..Diger arkadaslarım adına sessiz kalamadım ve yorum yapma gereği duydum....
Medcezire katılıyorum. ..Gerekli kişiye de düşüncemi yazdım..Ne kadar asagılayıcı bir üsluptu...Kendi adıma sıfıra yakın temiz ürünler sattımm yok pahasına...Ucuz verdim...Öyleyken bile indirim isteyenler olurdu. ..Her insanla zaten alışveriş edilmez...Yüksek fiyat koymayı bizde biliriz sıfır ürünleri bile 10 liradan verdim ,veriyorum...İkinci el diye...Çok enteresan insanlar var gercekten. ..Diger arkadaslarım adına sessiz kalamadım ve yorum yapma gereği duydum....
Arkadaşım senin nerden nedir ya.... benim sözüm size değildir... neden bu kadar üzerinize aliniyorsunuz.... Burada işini düzgün yapan insanlar olduğu kadar yapmayanlar da var... üzerine giyilmeyecek ürünler satanlar var. bu benim başıma geldiği icin öyle yazdım....
Ben de üstüme alınmadım..Ayrıca üslubunuza dikkat edin lütfen..."kardesim ya vs " diye konuşmayın lütfen. ..Bana dokunmayan yılan bin yasasın diyemem ben...Ne olursa olsun bir talihsizlik yasadıysanız da o şekilde genelleme yapınnca herkes o kalıba girer...Kim ne bilsin kime laf carpıttığınızı...Neyse uzatmayalım meseleyi....Arkadaşım senin nerden nedir ya.... benim sözüm size değildir... neden bu kadar üzerinize aliniyorsunuz.... Burada işini düzgün yapan insanlar olduğu kadar yapmayanlar da var... üzerine giyilmeyecek ürünler satanlar var. bu benim başıma geldiği icin öyle yazdım....