Memnuniyetsizlik Topiği

bana da belirtse 50 tl lik değil 15 tl lik ürün olduğu anlaşılır dı

güya paramı geri yollayacaktı şimdi de jesabını pasifize etmiş. resmen kandırıldım. helal olmasın......
sana ınanamıyorum.korkma arkadaşım hesabım kapalı olduğu için ıbanını isteyemedm.paran iade olacak.hani elbiselerim pis ve kötü ya.üstlerine kireç dök göm onları.mazallah hastalık bulaştırır

Ayyy med bir arkadasıım da pttyle kargo yolladı kargo kayıp...yyok ortada..ne oraya gıtmış ne buraya...ugrasıyorlar şimdi bakalım ne olacak

Ayyy med bir arkadasıım da pttyle kargo yolladı kargo kayıp...yyok ortada..ne oraya gıtmış ne buraya...ugrasıyorlar şimdi bakalım ne olacak

Valla çok pis sövdüm erzurumdaki ptt şubeye..bide beni tersliyorlar.
444 1 788 i arayıp şikayet talebi oluşturdum ben canım..2 kere kargo parası ödetsinler de o zaman gidicem tüketici haklarına..

parayı sokaktan topluyoruz sanki.
o parayla bi çocuğun karnını doyururum..

kargo subede hic beklemis mi cnm 15 gun dolarsa iadeye gider

MeDceZir aynisi bana da oldu canim mahvoldum 10 gun.dn skn geri aldm kargoyu yurticyle yolladm.sikayet dilekcesi de olstrdm.hic geri bile donmuyor zavallilar.yapamayacaginiz ise ne giriyosunuz

O zaman yanlis islem yapmislarsir bir keresinde ist ici benim elime gelicek kargo ankarayi gezdi 1 hafta oyle geringeldi teslim ettiler.Sasilacak isss
Gecmis olsn cnm hayirdirr

Teşekkür ederim Gezellik uğruna yaptırdık işte bişeyler

Yanlış işlem yaptılarsa bedelini kendileri ödeyecek. Uğraşırım yani..

MeDceZir aynisi bana da oldu canim mahvoldum 10 gun.dn skn geri aldm kargoyu yurticyle yolladm.sikayet dilekcesi de olstrdm.hic geri bile donmuyor zavallilar.yapamayacaginiz ise ne giriyosunuz

Dönmesinler, kargoyu arkadaşıma ulaştırdıktan sonra uğraşmazsam med değilim.

Aynen beN de ugrasiyorum.asla birakmam pesini.hergun arayp bagrp cag

Biz de şikayet ettik ...Arkadasım her gün arıyor ne yapıp edip o kargo bulunsun diye
..Bakalım ne olacak...Benim de beklemeden iade olmuş yok böyle bişey. ..

Valla ptt mi boynu altnda kalsn.neden bir telfn dahi etmeden dagtma ckarmdn gonderdinz dyorm.ayri telfn parasi odemeniz gerekyo dyo.hey bismillahhh:)

bakın ben hiç buraya yazmadan önce özelden konuşup halledelim diye msj attım. benim msjımdan sonra giriş çıkış yapmış ve cevap yazmamış. siz ne düşünürsünüz, ürünü sattı çekildi diye düşündüm. belki ibir kaç gün belemeliydim ama giriş çıkış yapıp mesajı okudu ve umursamadı diye düşünmem beni böyle davranmaya yöneltti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…