Memnuniyetsizlik Topiği

Merhaba Ablalarım :)
Bende memnuniyetsizliğimi dile getirip getirmemek konusunda kararsızdım
Burda birden fazla abladan alışverişim oldu
Hepsine de burdan SELAMLAR Olsun..
Hepsine ayrı ayrı tekrardan teşekkür ediyorum
Burdan bir tek abladan memnun kalmadım umarım ilk ve son olur :)
Yazısını alıntı yaptığım ablanın verdiği birkaç nicklerden birine sahip...
Eki Görüntüle 1422841
Resmini koyduğum bu tşörtü almak için
Masalkizim olarak nickine mesaj atmıştım.Ödeme daha yapmamıştım yapacağım sıralarda ismini değiştirerek Balkizim yapmıştı.Açıkcası şüphelenmedim sonuçta ismi isteğimize göre değiştirebiliriz diye biliyorum.
Neyse efendim mesajlarda kendisiyle kısa sohbetimiz oldu ne kadar cana yakın gelmişti oysa ki...
tşört benim çocukken en sevdiğim çizgi film kahramanı olduğu için bebek tşörtüde olsa almak istedim
Kendiside isterseniz elimde 2 tane var ilerde anne olursanız anne-kız giyersiniz demişti bende olur dedim böyle düşünmesi hoşuma gitti açıkcası
Neyse efenim ben 19 aralıkta göndereceği 2 tşört ve hediye olarak göndermek istediği oyuncak için kesilen vergi ile 20 tl yatırdım.kısa zamanda yatıracağını söyledi.1 hafta bekledim sonra mesaj attım cevap yok 1,2,3 hafta derken 1 ay oldu sitem ettim kendi kendime..
Bit pazarında ürün almadığım zamanlar bakmayıda ihmal etmiyordum güncel olan sayfada ki hemen hemen her konuyu inceliyordum.Tesadüf ki kendisinin ürünlerini aynı şekilde Swear adlı nicke ait olarak gördüm.mesaj attım falan neyse kendisinin o hesabı kapanmış bana ulaşamamış falan vs. dedi inanmadım çünkü diğer hesabında geçici olarak hesap pasiftir gibi bir şey yazmıyordu.
neyse bu hesapta bilgilerimi tekrardan verdim göndereciğini söyledi bekledim 1 ay daha
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ...BUGÜN tam 2 ay olmuş ve gönderdim dediği ama gönderdiğine inanmadığım Kargo bugün geldi...
Göndermiş olması memnun olduğum anlamına maalesef ki gelmiyor
Tşörtlerden biri büyük giyebileceğim diye tahmin ediyordum ikiside küçük boy geldi.kendisine de mesaj attım özelden dalga geçtiniz sanırım vs. diye.
en azından ufacık özür üzgünüm hediyesi ufacık bir şey bekledim kutuyu açarken yanılmışım :/ neyse dedim kendi kendime gönderdi yaa onada şükür gönderdi yaa yarım elma gönül elma olmasın dedim...
Kargomu çok geçte olsa gönderdiği için Dolandırıcı diyemem ama memnun kaldığımda pek söylenemez :/
Burayada yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım hatta bir Ablama sordum burdan oda ben olsa yazardım dedi ve yazmaya karar verdim sonuçta alışveriş yaparken bir tek ben yapmıyorum :) yazmak istmeme de gelince açıkcası rencide etmek istemedim ama şikayetleride görünce benim kargomu göndermiş olabilir ama bir başka alısveris yapmak isteyen ablalarımın gönderilmez falan benim gibi olumsuzluk yaşamasını istemediğim için yazmak istedim
Çokkkk uzun oldu kusura bakmayın
Herkese iyi mutlu alışverişler ve satış yapan ablalarımada bol kazançlar diliyorumm
[/QUOTE]

bunlar sadece bir kaci kizlar
yeni alicilar var magdur.olmasinlar

Bukrem

1 turmelis
2 chanelchanel
3 keepcalmlovepink
4 VOGUEM
5.ci hakkınıda 1 haftaya kullanır artık
birde Balkizimm varmış
enabenin yazisi

Bu kadin beni de mahvetmis evime huzursuzluk arkadasimla da arama nifak sokmustu 85 tl lik kargo parasi odeterek. Ve her degasinda kendisi isim degistirip burda satis yapmaya devam etti ama ben adminler tarafindan uslubum bozuk gorulerek 2 gun 3 gun cezar yedim siteden uzaklastirildim.. artik birsry demiyorum sonucta adminler de olaya ne kadar hakim olabilir onlarda bi acidan hakli ama bu kadina hakkimi.helal etmiyorum allah indan bulsun... vesselam!

kitara nin yazisi
maalesef öyle oldu. aynen ben de lekeli bir ürünü bilerek alıyorsam gocunmam olsun evde boya yaparken giydiriyorum iyi de oluyor ama defolu diyipte bu kadar da olmazdı. birçoğunu çöpe attım. ama dediğim gibi ilk gönderdiği oyuncaklar ( turmelis nickiyle) gayet iyiydi bir iki kusur vardı o da problem değil en çok da kargo parasına üzülmüştüm.eşim de iyi söylenmişti hani. diğer (masalkızım benim nickiyle) toplu alışveriş yaptım üstelik indirim de yaptı zaten o para da verilmezmiş kendisine de söyledim o defolu ürünlere para verseydim kahrolurdum. toplamda iki alışveriş 130 tl + 26,50 kargo parası düşünün yani 150 tl az para mı. çoçuk bölümünden ben genelde hep memnun kaldım ( başta nurlum,zeynep82, banucanta,pmayna ismini hatırlayamadıklarım da olabilir sağolsunlar tertemiz misler gibiydi kusur dahi yoktu.) esas bit pazarı beni hayal kırıklığına uğrattı o da ayrı bir konu tabii. onda da artık daha dikkatli olacağım.

Daha dikkatli olalım. ..isim verin ki biz yeni alıcılar magdur olmayalım...memnun kalldığım satıcı sayısı çok az onlar da kendini bilir zaten...Bugün ev temizledim ve ayıkladım çoğu çöpe gitti...Burası bit pazarı diye herseyi koymayalım..zaten o paralarda yaramaz kat be kat çıkar..

iskefiye adlı kullanıcıya dikkattttt !!!!!!!!!!!!!!
55 tl ye mavi kap ve eşarp aldım kap resmen eski püskü ve tüylenmiş. ayrıca her bi düğmesini ayrı bir iple çuval diker gibi dikmiş.eşarpta da leke var başınıza takmaya tiksinirsiniz. 55 tl ödedim helal olmasın. üstelik özeline de yazdım tenezzül edip bi açıklama da yazmamış

cok yazikkk cnm uzuldm

Bu arkadasdan bende elbise ve esarp aldim gayet temiz ve yeniydi.Cokda anlayisli bi arkadas.Bu arkadasa boyle bi yorum yazilmasina cok sasirdim.Yigidi oldur hakkini yeme demisler.Ben cok memnun kaldim.Bu kadar iyi bi arkadasa boyle yorum yazilmasinada uzuldumAyni kisiden bahsediyoz dime, sanki iki farkli kisiymis gibi, tamamen birbirine tezat bi durum..! Hayretler icerisindeyim....

belki yakı arkadaşınız olabilir ama ben 55 tl verdim gelen ürün hiç 55 tl lik değildi. kıyafetin durumunu , özrünü söylersin ona göre fiyat belirtirsin iyi durumdaymış gibi yüksek fiyata satmazsın. ayrıca konuşmasının düzgün oluşuna ve kibarlığına birşey demiyorum ben....

güya paramı geri yollayacaktı şimdi de jesabını pasifize etmiş. resmen kandırıldım. helal olmasın......

Ne alakasi var canm burda herkes birbirinin yakin arkadasi oldugu, tanidiklari icinmi yorum yaziyor.Ben memnuniyetimi dile getirdim yalanmi soyleyim bana kotu urun yolladi diye.Boyle bi arkadasa benzemedigini belirtmek istedim.

Bana belirtmisdi giyinildi cok yeni degil diye.Ama urun gayet iyi durumdaydi.Ne ben bu arkadasi tanirim nede o beni.Bir kere alis-verisimiz oldu.Bunu da belirteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…