canm bahsettigin nickler bbit pazarinda degilde sanirim anne bebek bolumundw bayag teshir edildi hangi isimlere falan gectigi gecmis olsun sevdigin bisey istedigin gibi cikmamis.
Haklısınız Ablacığım :) ama o abla bit pazarı bölümünde de konusu olunca ve memnuniyetsizlik topiğinde de nick adları söylenince bende buraya yazmak istedim :)
Aynen :/ sağlık olsun artık ne diyeyim :)
canm bahsettigin nickler bbit pazarinda degilde sanirim anne bebek bolumundw bayag teshir edildi hangi isimlere falan gectigi gecmis olsun sevdigin bisey istedigin gibi cikmamis.
deeemiiii bebemmmm dogru diyosunn
ben her iki taraftanda kib ledim ve kaldırıldı konuları..
ben her iki taraftanda kib ledim ve kaldırıldı konuları..
ürün bitmeyince kapatılmıyor muymuş? benim satılmıyor valla nasıl bitecekNe zormuşş bu satışş ya...satışlarda durdu. ..konuyu kapattrmk istiyorum bitmeden konuyu da kapattmıyorlar napıcam bilmem. ..
Kurallarda öyle yazıyordu yanlış hatırlamıyorsamürün bitmeyince kapatılmıyor muymuş? benim satılmıyor valla nasıl bitecek
Ben dün ne yedim hatırlamıyorum okuduğumu hiç hatırlamam :) o zaman eğer kapattırırsak bi daha aynı ürünleri satışa koyamaz mıyız? yazın falan tekrar açamaz mıyız konuyu?Kurallarda öyle yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
Ben dün ne yedim hatırlamıyorum okuduğumu hiç hatırlamam :) o zaman eğer kapattırırsak bi daha aynı ürünleri satışa koyamaz mıyız? yazın falan tekrar açamaz mıyız konuyu?
oo o zaman ben hiç kapatma işine girişmeyeyim :) satış yapamıyorum hevesim kalmadıilk konunun üstünden 6 ay ve konun 30 sayfayı geçtiğinde "1 defa" ya mahsus kalan ürünlerle konu açılabiliyor canım.
oo o zaman ben hiç kapatma işine girişmeyeyim :) satış yapamıyorum hevesim kalmadı
Aynen öyle :)Kırılmasın hevesiniz, ilk konu açtığımıza hepimiz öyleydikZaman zaman duruyor zaman zaman açılıyor..
ilk konuda böyle bir başarı çok güzel bence :) diyorum çok mu pahalı ya da güzel mi değiller ki acaba ürünlerim..Aynen öyle :)
İlk konumda kapış kapış sattım bütün ürünler bitti neredeyse, şimdiki konumda sadece soruyorlar henüz alan olmadı :/
Bakalım , bekliyoruz :)
Yo canım ürünlerin çok güzel :) ben baktım, fiyatları gayet uygun.. bazen bir zaman geliyor art arda satılıyor hemen, geçenki konumda öyle olmuştu :) şu sıralar durgunluk var..ilk konuda böyle bir başarı çok güzel bence :) diyorum çok mu pahalı ya da güzel mi değiller ki acaba ürünlerim..
Kknın dedektifi :)swear denen arkadas tekrar konu acmus bilginiz olsun
ahahahahaKknın dedektifi :)