- 4 Haziran 2013
- 301
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana ınanamıyorum.korkma arkadaşım hesabım kapalı olduğu için ıbanını isteyemedm.paran iade olacak.hani elbiselerim pis ve kötü ya.üstlerine kireç dök göm onları.mazallah hastalık bulaştırırgüya paramı geri yollayacaktı şimdi de jesabını pasifize etmiş. resmen kandırıldım. helal olmasın......
Ayyy med bir arkadasıım da pttyle kargo yolladı kargo kayıp...yyok ortada..ne oraya gıtmış ne buraya...ugrasıyorlar şimdi bakalım ne olacak
kargo subede hic beklemis mi cnm 15 gun dolarsa iadeye giderValla çok pis sövdüm erzurumdaki ptt şubeye..bide beni tersliyorlar.
444 1 788 i arayıp şikayet talebi oluşturdum ben canım..2 kere kargo parası ödetsinler de o zaman gidicem tüketici haklarına..
parayı sokaktan topluyoruz sanki.
o parayla bi çocuğun karnını doyururum..
kargo subede hic beklemis mi cnm 15 gun dolarsa iadeye gider
O zaman yanlis islem yapmislarsir bir keresinde ist ici benim elime gelicek kargo ankarayi gezdi 1 hafta oyle geringeldi teslim ettiler.Sasilacak isssHiç beklememiş..Geldiği an izmire sevketmişler..
Gösteriem ama onlara..Ameliyatlı ameliyatlı uğraştırdılar beni.
Yazık alan arkadaşım da madur..
O zaman yanlis islem yapmislarsir bir keresinde ist ici benim elime gelicek kargo ankarayi gezdi 1 hafta oyle geringeldi teslim ettiler.Sasilacak isss
Gecmis olsn cnm hayirdirr
MeDceZir aynisi bana da oldu canim mahvoldum 10 gun.dn skn geri aldm kargoyu yurticyle yolladm.sikayet dilekcesi de olstrdm.hic geri bile donmuyor zavallilar.yapamayacaginiz ise ne giriyosunuz
Teşekkür ederim Gezellik uğruna yaptırdık işte bişeyler
Yanlış işlem yaptılarsa bedelini kendileri ödeyecek. Uğraşırım yani..
Dönmesinler, kargoyu arkadaşıma ulaştırdıktan sonra uğraşmazsam med değilim.
ay korkutmayın ya bi daha gönderemeyeceğim valla değerli şeyler alamam artık ptt ile gönderimdeBiz de şikayet ettik ...Arkadasım her gün arıyor ne yapıp edip o kargo bulunsun diye
..Bakalım ne olacak...Benim de beklemeden iade olmuş yok böyle bişey. ..
Vallla ebrucum basima ilk defa geldi böyle bişey. ..Mümkün mertebe kullanmamalı ptt yi...
Açıkcası ben sizi haksız buldum,memnun kalmadıysanız bi şekilde geri alırdınız paranızı zaten almışsınız da yaygara koparmışsınız sabdedip beklemeden.arkadaşlar iskefiye paramı geri yolladı bilginiz olsun