aynen canımalan da var almayan da canım.. ben ikiletmem..ama bu arkadaşların durumu farklı anladığım kadarıyla ..satıcı arkadaş ürününe çakma denilmesi nedeniyle iade almak istememiş..
alan da var almayan da canım.. ben ikiletmem..ama bu arkadaşların durumu farklı anladığım kadarıyla ..satıcı arkadaş ürününe çakma denilmesi nedeniyle iade almak istememiş..
evet medcezir hnım üslupzaten önemli olanBen de alırım..Şimdiye kadar iade isteği gelmedi ama bedenleri uymayan, ne bileyim bir şekilde bir hoşnutsuzluk olan ürünlerin paralarını almadım..Ya da beğenilen başka ürün yolladım.
iki kişi arasında alışveriş, düzgün üslupla halledilebilir şeyler.
evet medcezir hnım üslupzaten önemli olan
bana fevri demeden önce rica ediyorum benim yazdıklarımı dra okuyun
bayanın fırça attı dediğine inanıyorsunuz peki tamamValla yine diyorum esw hanım. Fazla heyecanlı ve fevrisiniz.
Bakın o bayan da diyor ki "bana fırça attı"..
Bir sorun yaşamışsınız belli ki, etki tepkiyi doğurur. Biz buradan 3. göz olarak bakıyoruz.
Ayrıca indirim isteyenleri burdan aynı üslupla uyardınız..Ne gerek var ki? alışverişlerde neler yaşıyoruz, tüm özelleri buraya döksek işimiz var.
sizinle alakalı değil ama arkadaşa toz kondurmayıp bana fevri derseniz konuya dahil olmuy oluyorsunuz, ozaman sadece kendi fikrinizi söyleyin, bizim söylediklerimize fevri ya da başka şekilde sıfatlar takmayınNeyse konu bizimle alakalı değil..Umarım çözersiniz aranızdaki meseleyi.
bayanın fırça attı dediğine inanıyorsunuz peki tamam
öncesinde bana dolandırıcı diyen allah korkusu yok diyen misliyle çıkar diyen birine ne diyim ik fırça atmadım, anlatmaya çalıştım, bana gönderidği ilk mesaj bu çanta sahte oldu, başka hiç bir şey yazmamış, insan düzgünce anlatır dimi meramını, iki mesajdan biri bu çanta sahte, neymiş made in china yı görünce şok olmuş, şimdi de diyorki e ben de biliyorum çinde üretildiğini, ozaman dün akşam niye bu kadar yordun beni?
seri no olayını da anlattım, dedim ya mknın fotosunu çektim yolladım, made in china yazıyor
önce firmanın nosunu istedim, ben de aramak istiyorum dedim, kendin bul dedi bana vermedi, sonra kızkardeşime sordum dedi, yani bi dediği bi dediğini tutmadı
ki yukarda yazdım yine yazıyorum
önce beğenmedim dedi
sonra sahte dedi
sonra değil ama beğenmedim iade edicem ddi
sonra bu şekilde yaptığı için olmaz deyince yine sahte dedi
ben yine de parasını gönderip çantayı alacaktım ama bu saatten sonra sanki haksız mışım gibi olacak diye almadım, ben o çantanın parasıyla zengin olmadım, geri verince de fakir olmam zaten, ayrıca bana bunu da söyledi, parası kalsın, çantayı gönderiyorum, o para beni fakirleştirmez diye bunlar resmen hakarettir benim nazarımda
diğer konuya gelince ben arkadaşı deşifre etmedim, sadece makul olun dedim ki daha önce de yazdım bununla ilgili!!
siz benim yazdıklarımı okumayıp diğer arkadaşınkileri noktasına virgülüne kadar okuyunca ben fevri oluyorum, sorun değil
bunları da eklettirdiniz ya buraya bana(((((((
ama gerçekten yeterberivanita gönder çantamı geri, parasını yolluyorum sana, kıymetini bilen çantadan markadan anlayan biri kullanır, satılmazsa kendim kullanırım
bu nedir ya?
medcezir hanım geri istedim zaten whataspttan da yazdım şimdiBen olsam alırdım çantamı, orjinalliğini ispatlar buraya koyardım. Sonra o bayandan özür beklerdim. Bence bunu yapın..
Emziriyormuşsunuz bakın, dışardan bir göz olarak söylüyorum ama beni de yanlış anlıyorsunuz. Biraz sakin kalmaya çalışın..Her şeyin çözümü var.
medcezir hanım geri istedim zaten whataspttan da yazdım şimdi
o çantanın parasına muhtaç değilim çok şükür
sadece bayan iki çocukla kullanıcam dedi
bana da çok büyüktü, diyorum ya bebek çantamdan büyük bi çanta, önce fiyatta anlaşamadık, sonra kendisi tekrar yazdı gözümde kaldı diye, kırmayayım dedim, benim de çocuğum var çünkü çok iyi anlıyorum bayanı da, hepsine yetişmek zor oluyor
ama sonra yaptıkları gerçekten o kadar üzüldüm ve sinirlendim ki, akşam eşim de çok kızdı, geri al dedi, o zaman dedim haksız gibi olucam
ama artık buraya bunları ekledim sorun değil geri alırım
ayrıca çantayı mağazaya götürmeden onaylatamazsınız hiç bir şekilde, ki bazı çantaların çakmalarını mağaza bile ayırt edemiyor, adam kullandıkça sapı kararan orjinali gibi, replika lv yapıyor mesela
ki mağaza bana belge de vermez, vermiyolar çünkü, geçen bi güneş gözlüğünde başıma geldi aynısı, replikaymış ama belge veremeyiz, kimse de bu sorumluluğun altına girmez zaten dediler bana
ben her türlü ispatlarım da onun özrünü istemiyorum
bana diyo ki dün orijinal olduğunu ispatla etiket fiyatını sana ödeyeyim, rezilliğe bak, iddia eden o, ispatı bana düşüyor bide üstüne parasını verecekmiş, e madem git mağazasından al, beni niye üzüyosun yoruyosun(((
BELGE VERMİYORLAR AMA SAHTE VEYA ORJİNAL DİYE. SADECE SÖYLÜYORLARBende de vakko çanta var kullanmadığım şuan, vakkoda orjinalliği konusunda yardımcı oluyorlar diye biliyorum ama belge v.s veriyorlar mı bilemiyorum tabi. Seri numarasını verirler bence.
Gerek yok cidden ya, üzülmeyin bu kadar..Keşke yazmasaydınız buraya, belki halledilebilirdi ikinizin arasında. Neticede replika olduğunu ispatlamadan yazamazdı buraya o arkadaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?