• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyetsizlik Topiği

Arkadaşlar sormak istediğim birşey var genelde sayfama resim eklerken resim upload sitelerinden birinden upload edip linki kk'da ki sayfaya yapıştırıyorum.
Ama bazen resimleri göremiyoruz diyenler oluyor buradan cevap yazma bölümünden nereden, ne şekilde resim ekleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim.:)

Arkadaşlar sormak istediğim birşey var genelde sayfama resim eklerken resim upload sitelerinden birinden upload edip linki kk'da ki sayfaya yapıştırıyorum.
Ama bazen resimleri göremiyoruz diyenler oluyor buradan cevap yazma bölümünden nereden, ne şekilde resim ekleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim.:)
Bilgisayariniza kayıtlı bir resmi cevap yazma kisminin altindaki 'dosya yukleme' kismina tiklayarak yukleyebilirsiniz :)

Bilgisayariniza kayıtlı bir resmi cevap yazma kisminin altindaki 'dosya yukleme' kismina tiklayarak yukleyebilirsiniz :)

Canım ikonlara bakıyorum dosya yükleme yazan birşey yok.
resim var, medya var, insert var, taslaklar var, inster an album var, instert an photo/video var bunlardan hangisi ki

Canım ikonlara bakıyorum dosya yükleme yazan birşey yok.
resim var, medya var, insert var, taslaklar var, inster an album var, instert an photo/video var bunlardan hangisi ki
Ikonlar kisminda degil canım,mesela su an bu mesajima cevap yazarken cevapla kisminin yaninda dosya yukle diye bir secenek cikmiyor mu?

Kendimi ihbar ediyorum kızlar okadar sinirliyimki!!! Berivanata isimli üyeye ck çanta sattım bugğn eline ulaştı, önce rengini beğenmedi fakat sorun yok dedi, bikaç saat sonra ise çanta sahte diye tutturdu, neymiş çin malıymış, iç etiketinde seri no yokmuş ama o çantanın replikası yok yani, ben de beğenmediğin için böyle yapıyosun çamur atıyosun dedim, ithalatçı firmayı aradım dedi, kuzkardeşi ingilteredeymiş ona sormuş falan, benim kardeşim orda olcak ben burdan çanta alcam orası da ayrı konu zaten ya neyse, sonra çanta sahte değil ben beğenmedim dedi, sırf beğenmediği için geri alamayacağımı söylediğimde yine sahte dedi, ben de dayanamayıp ck mağazasını aradım, o da aramış güya iç etiketinde seri no olmayışı sahte olduğunu gösterirmiş, ben mağazayı aradığımda görmeden asla yorum yapanayız ayrıca seri no 2015 modellerde var, öncesinde yok ve çin üretimi de var dediler, sonrasında ne allah korkumun olmadığı kaldı ne misliyle benden çıkacağı ne de sahte çanta satarak ek iş yaptığım!!! Sinirden çatlamak üzereyim o yüzden anlatımımda bozukluk olabilir kusura bakmayın şimdiden! Eve gelip oğlumla ilgileneceğime bu bayana cakit harcamak zorunda kaldım, herkes duysun!! Beğenmedim diyeceğine düzgünce iftira atıyo bide üstüne! Neymiş o parayla fakir olmazmış ben milyoner oldum zaten! Oğlumu bile rahat emziremedim sinirden :((((

Kendimi ihbar ediyorum kızlar okadar sinirliyimki!!! Berivanata isimli üyeye ck çanta sattım bugğn eline ulaştı, önce rengini beğenmedi fakat sorun yok dedi, bikaç saat sonra ise çanta sahte diye tutturdu, neymiş çin malıymış, iç etiketinde seri no yokmuş ama o çantanın replikası yok yani, ben de beğenmediğin için böyle yapıyosun çamur atıyosun dedim, ithalatçı firmayı aradım dedi, kuzkardeşi ingilteredeymiş ona sormuş falan, benim kardeşim orda olcak ben burdan çanta alcam orası da ayrı konu zaten ya neyse, sonra çanta sahte değil ben beğenmedim dedi, sırf beğenmediği için geri alamayacağımı söylediğimde yine sahte dedi, ben de dayanamayıp ck mağazasını aradım, o da aramış güya iç etiketinde seri no olmayışı sahte olduğunu gösterirmiş, ben mağazayı aradığımda görmeden asla yorum yapanayız ayrıca seri no 2015 modellerde var, öncesinde yok ve çin üretimi de var dediler, sonrasında ne allah korkumun olmadığı kaldı ne misliyle benden çıkacağı ne de sahte çanta satarak ek iş yaptığım!!! Sinirden çatlamak üzereyim o yüzden anlatımımda bozukluk olabilir kusura bakmayın şimdiden! Eve gelip oğlumla ilgileneceğime bu bayana cakit harcamak zorunda kaldım, herkes duysun!! Beğenmedim diyeceğine düzgünce iftira atıyo bide üstüne! Neymiş o parayla fakir olmazmış ben milyoner oldum zaten! Oğlumu bile rahat emziremedim sinirden :KK43:(((

canım evet ck ların replikası yok zaten sen niye kendini üzdünki bu kadar..üşenmedim kalktım baktım benimkide made in china diyor:)) ayrıca çinde üretilmiş olması sahte olduğunu göstermez artık herkes maliyet düşüklüğünden dolayı orda üretim yaptırıyor..mk lar bile made in china:))
alan arkadaş ayıp etmiş bence herşeyin bir adabı usulü var.. beğenmemiş olunabilir elbette ama o zaman çamur atmak yerine uygun bir dille iadesini istyebilirdi..

canım evet ck ların replikası yok zaten sen niye kendini üzdünki bu kadar..üşenmedim kalktım baktım benimkide made in china diyor:)) ayrıca çinde üretilmiş olması sahte olduğunu göstermez artık herkes maliyet düşüklüğünden dolayı orda üretim yaptırıyor..mk lar bile made in china:))
alan arkadaş ayıp etmiş bence herşeyin bir adabı usulü var.. beğenmemiş olunabilir elbette ama o zaman çamur atmak yerine uygun bir dille iadesini istyebilirdi..

çinde yaşıyorum,üstelik shanghai de .Burada deli gibi ck marka çanta aradım ,sahtesini tabii ama o kadar kolay değil bulabilmek ..Fake marketlerde var ama karşıdan anlaşılıyor sahte olduğu ..Maliyet düşüklüğünden fabrika çinde yaptırıyor ancak Çinde üretildi diye her şey sahte demek değil ..İnsanların bunu anlaması lazım ..Dün bir parfüm aldım kenzodan gerçekti ve fiyatı 270 lira civarı ..Şimdi Çin diye şüphe mi duyayım ..Çin de üretilmeyen bir şey mi var zaten anlamıyorum bu insanları ...

Sağol canım çok haklısın düzgünce söyleseydi keşke! Bide bana seni kkya yazcam dedi ama ne hikmetse yazamadı!! Bana rengini sormadı ki fotolarda belli zaten neymiş rengi matmış, krem kanvas bi çanta ne kadar parlak olabilirki? Ben ona şöyle parlak böyle parlak diye bişi demedim ki sormadı zaten! Ben de eve gelince elimi yıkamadan evdeki çantalarımı kontrol ettim ki çok haklısın mk bile çin malı, fotosunu çektim onun da iç etiketini yolladım, hala çin malı görünce şok oldum diyo, nerde üretildiğini de sormadı bana, açıkçası benim de aklıma gelmedi çin malı demek! Kendisi mango kullanmış şindiye kadar en lüks, mango sanki hepsini ispanyada üretiyo ispanyol olmasına rağmen, çok az ürünü made in spain zaten çoğu yine uzakdoğu üretimi!! Gidebilsem mağazaya gidip fotoları göstercektim artık!!?

çinde yaşıyorum,üstelik shanghai de .Burada deli gibi ck marka çanta aradım ,sahtesini tabii ama o kadar kolay değil bulabilmek ..Fake marketlerde var ama karşıdan anlaşılıyor sahte olduğu ..Maliyet düşüklüğünden fabrika çinde yaptırıyor ancak Çinde üretildi diye her şey sahte demek değil ..İnsanların bunu anlaması lazım ..Dün bir parfüm aldım kenzodan gerçekti ve fiyatı 270 lira civarı ..Şimdi Çin diye şüphe mi duyayım ..Çin de üretilmeyen bir şey mi var zaten anlamıyorum bu insanları ...
Bendekiler çakmaymış canım çin malı ya ben sana yollayım sen de bana made in china orjinal yolla olmaz mı :))))

Bendekiler çakmaymış canım çin malı ya ben sana yollayım sen de bana made in china orjinal yolla olmaz mı :))))

şüphe duyacaksa gidecek kendi mağazasından alacak o zaman ..Hem ucuz olsun,hem istediğimi söyleyebileyim mantığı olmaz ..Gerçekten ben Çinde bulamıyorum bu kadar sahte ,TR de daha çok galiba :D

IMG_20150127_040414_1422302753293.jpg IMG_20150127_032720_1422300510105.jpg IMG_20150127_040421_1422302719025.jpg bunları Çin den aldım,bir dünya da para verdim,şimdi aaaa Çin malı mı diyebilirler ama arkasına bakarsanız japon üretimi ..Bu Çin malı muhabbetini bilmeyenler gerçekten sizi zan altında bırakmışlar ..Üzüldüm :(

alan arkadaş içine sinmesi açısından onaylatabilir ürünü ayrıca.. ck nın distribütörü çiçek iç giyimdir..netten telefonunu bulup arasın ..çantayı gönderip yada foto yoluyla onaylayabilirler sanırım..
Canım güya orayı aramış onlarda öyle demişler, ben doğrudan mağazayı aradım, bana söyledikleri görmeden kesinlikle bişi söyleyemeyecekleri ve seri nosunun 2015 te yazılmaya başlandığı
Hoş ben bunu alan arkadaşa söylediğimde bana 2015ten 26gün geçti dedi, kafayı yicektim, zatwn hemwn gelirdi buraya! Ki ben ona 2015 demedim zaten değil ben de bilmiyodum 2015te yazıldığını! Buraya fotolarını koyarım ki koydum fotodan bile anlaşılıyo orjinal olduğunu, ayrıca snlayan bu işi yapab bi iki arkadaşa da sordum, onlar da orjinal dedi! Daha napıyım bilemedimki! Sırf beğenmeyip iade edebilmek için bu kadar şey yapılır mu? Hak yenir mi? :((

BURANIN MÜDAVİMİ GİBİ OLDUM YA NEYSE
ÜZERİNDE 80 TL ETİKETİ OLAN ŞEYE 20 TL YAZMIŞIM, FİYAT SON DEDİĞİMDE AMA YARDIMCI OLURUM YAZMIŞSINIZ SAYFANIZA DİYENLER ÇIKIYOR
TAMAM YARDIMCI OLURUM DA EL İNSAF ZATEN 1/4 FİYATINI YAZMIŞIM, DAHA NEYİNE YARDIMCI OLAYIM BEN O ÜRÜNÜN
DAHA YARDIMI BEDAVAYA VERMEK OLUR HERALDE
ARKADAŞLAR HEP YAZILIYOR AMA NOLUR ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN, BURASI BİT PAZARI, YOK PAZARI DEĞİL ÜRÜNLERİ YOK PAHASINA ELİMİZDEN ÇIKARALIM
SONUÇTA BİZ DE ONA GÖRE KENDİMİZİ AYARLIYORUZ, ALACAĞIMI ALIP VERECEĞİMİZİ VERİYORUZ, TEK TARAFLI DÜŞÜNMEYİN BU KADAR LÜTFEN :((

BURANIN MÜDAVİMİ GİBİ OLDUM YA NEYSE
ÜZERİNDE 80 TL ETİKETİ OLAN ŞEYE 20 TL YAZMIŞIM, FİYAT SON DEDİĞİMDE AMA YARDIMCI OLURUM YAZMIŞSINIZ SAYFANIZA DİYENLER ÇIKIYOR
TAMAM YARDIMCI OLURUM DA EL İNSAF ZATEN 1/4 FİYATINI YAZMIŞIM, DAHA NEYİNE YARDIMCI OLAYIM BEN O ÜRÜNÜN
DAHA YARDIMI BEDAVAYA VERMEK OLUR HERALDE
ARKADAŞLAR HEP YAZILIYOR AMA NOLUR ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN, BURASI BİT PAZARI, YOK PAZARI DEĞİL ÜRÜNLERİ YOK PAHASINA ELİMİZDEN ÇIKARALIM
SONUÇTA BİZ DE ONA GÖRE KENDİMİZİ AYARLIYORUZ, ALACAĞIMI ALIP VERECEĞİMİZİ VERİYORUZ, TEK TARAFLI DÜŞÜNMEYİN BU KADAR LÜTFEN :KK43:(
siz her yazistiguniz ozeli buraya dokmeye alistiniz sanirim.ayip ediyorsunuz

Back