arkadaşlar iade istediğini düzgün bir şekilde söyleseydi bayan sorun yoktu zaten
önce ulaşınca çanta geldi büyüklüğü güzel ama rengi soluk dedi
bana rengini sormadı, krem kanvas çanta ne kadar parlak olabilir ki?
bir de simli zaten logo baskısı
öyle mat bir çanta değil
ayrıca arkadaş doğrudan bu çanta sahte deyince neye uğradığımı şaşırdım
etiketli olamaz mı?
bana büyük geldiği için sattum zaten çantamı
benim elimdeki bebek çantasından daha büyük bir çanta çünkü o çanta
ben kullanamıcaktım o yüzden satıyorum, ayrıca ihtiyacım da olabilir başka yerlerden çok harcama yaptım çünkü, ayrıca bu kimseyi de ilgilendirmez sonuçta paçavra satmıyorum, adı sanı markası belli etiketli ürün sattığım izcin kabahatli olacağım hiç aklıma gelmezdi
bana nerdeyse donlandırıcı diyen, allah korkumun olmadığını söyleyen, misliyle benden çıkacağını söyleyen biri için yazdıklarım niye bazılarına fevri geldi ben de anlamış değilim
bana bide seni kkye yazıcam dedi, yaz dedim, kimden niye çekineceğim ki?
o yazmadan ben kendimi kendim yazdım yaşadıklarımı paylaştım, tam 3 saat laf anlattım bayana
telefonunu açmak zorunda değilim ayrıca, evime gelmişim senin mesajlardaki üslubun belli niye üstüne bide sesine katlanayımki?
oğlumu emzirirken konuşmak zorunda değilim çünkü 20 aylık bir bebeğim var ve sesten daha çok rahatsız oluyor, buna bile takılmışsın ya pes!!!!!
ithalatçı firmanın isminin çiçek iç giyim olduğunu bilmek zorunda değilim, önce bulamadım sonra aklıma geldi cepa mağazasını aramak
onlarda bana görmeden asla bir şey söyleyemeceklerini, iç etiketinde seri nonun 2015 yılında basılmaya başlandığını söylediler
ki eve gelince diğer ckları da kontrol ettim, onlarda da yok seri no, made in china yazıyor, ama orjinaller
koca micheal kors bile çin de üretiyor, onun da fotosunu çektim yolladım, made in china yazıyor, az önce mangodaydım, özellikle baktım bi kaç çantaya yine made in china
sırf made in china olması replika olduğunu göstermez ama anlatamadım bayana, bana mağazanını söydekilerini söylediğimde de e 2015ten 26 gün geçti dedi, sanki ben ona 2015 model dedim o çantaya, zaten ben de bilmiyodum 2015lerde seri no yazıldığını, dün öğrendim, bi daha alırsam dikkat ederim artık ben de