• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyetsizlik Topiği

siz her yazistiguniz ozeli buraya dokmeye alistiniz sanirim.ayip ediyorsunuz
Ben sizin isminizi vermedim dikkatli okuyun ki bu konuyla ilgili daha önce bi kaç kez yine aynı serzenişte bulundum
Kimseye ayıp ettiğim falan yok hazdünkü mevzuyu diyosanız o sizi ilgilendirmez, sırf beğenmediği ürünü iade edebilmek için bana iftira atan ne allah korkumu ne de benden bunun misliyle çıkacağını bırakan birini nereye yazacaktım suya mı? Tabiki yazıcam ki herkes bilsin! Dün bana neler söyledi bayan, şok oldum hala baş ağrısı çekiyorum onun yüzünden, çocuğumla bile rahat ilgilenemedim bütün akşamımı mahvetti benim! Ayrıca nereye ne yazacağımı kimseye soracak halim yok, 5 yıldır üyeyim kimseyle polemik yaşamadım aldım da sattım da sorun da yaşamadım, ilk kez böyle bişi başıma geldi!!!
Pazarlık konusuna gelince ilk başta da söylediğim gibi zaten ilk kez yazdığım bişi değil bu!

Ben sizin isminizi vermedim dikkatli okuyun ki bu konuyla ilgili daha önce bi kaç kez yine aynı serzenişte bulundum
Kimseye ayıp ettiğim falan yok hazdünkü mevzuyu diyosanız o sizi ilgilendirmez, sırf beğenmediği ürünü iade edebilmek için bana iftira atan ne allah korkumu ne de benden bunun misliyle çıkacağını bırakan birini nereye yazacaktım suya mı? Tabiki yazıcam ki herkes bilsin! Dün bana neler söyledi bayan, şok oldum hala baş ağrısı çekiyorum onun yüzünden, çocuğumla bile rahat ilgilenemedim bütün akşamımı mahvetti benim! Ayrıca nereye ne yazacağımı kimseye soracak halim yok, 5 yıldır üyeyim kimseyle polemik yaşamadım aldım da sattım da sorun da yaşamadım, ilk kez böyle bişi başıma geldi!!!
Pazarlık konusuna gelince ilk başta da söylediğim gibi zaten ilk kez yazdığım bişi değil bu!
Isim verebilirdiniz hic sorun diil. Akmak istedigim urunler icin indirim istemisim ve sizde bunu kalkip memnuniyetsizlik topigune yazmissuniz . Ben de burda en eski uylerden sayilirim. Bit pazarindada 1 yuldan fazladir varim. Ve bir olcut degildir.

Isim verebilirdiniz hic sorun diil. Akmak istedigim urunler icin indirim istemisim ve sizde bunu kalkip memnuniyetsizlik topigune yazmissuniz . Ben de burda en eski uylerden sayilirim. Bit pazarindada 1 yuldan fazladir varim. Ve bir olcut degildir.
Sadece polemik istemediğimi, 5 yıldır ilk kez buraya böyle bir şey tazdığımı anlatmak için söyledim bunu! İsim verecek olsam dün akşamki gibi verirdim zaten! Ayrıca dün akşamki mevzu üzerinden bana laf söylemeye çalışmanız da hiç hoş değil! Konunun tarafı bile değilsiniz! İndirim isteyebilirsiniz bunu ben de yapıyorum ama ölçülü makul oluyorum, 80 tl etiketli ürüne 20 tl yazan birinden daha neyin indirimini isteyim ben?? Ama hata bende, fiyatı yüksek tutup pazarlığa girmediğim için!! Öyle yapsam aa bak çok güzel indirim yaptı olacaktım hem!!!

:KK19: R rubi E enoxx canlar gozunuzu seveyim fevri olmayin ikinizide taniyrum.rubi cim senin nickini vermeden yazmis zaten rahatsiz oldugu konuyu esw.Sen kendini teshir ettin cnm.Ama olur da boyle seyler Ama hic bisey insanligin yerini tutmaz.Canm ck canta konusuna da gelinirse senin replika satacak biri olmadigini biliyrum.Alici arkadastan ses yok acaba neye karar verdi.Fot ekledim benim ck cantamin ic etiketinden.Belki yardimim olur yanlis anlasiliyorsun umarim.duzelir.
Neyse burası polemik yeri değil! Ben yzatmıyorum sizin de keyfinize kalmış, iyi günler...

Eklentiler

• 1422357489710.jpg
    1422357489710.jpg
    138,7 KB · Görüntüleme: 88
Ck ile alakalı.yorum yapan arkadaşların bilgilerine. Çantayı satan kişiye aldığı mağazayı sordum söylemedi. Siz ne düşünürsünüz. iki kere aradım telefonuma cevap vermedi. Neden tlf cevap vermiyorsunuz diyince bebeğe süt veriyorum dedi. Süt verirken yazmak daha zor olsa gerek değil mi arkadaşlar , süt veren anneler bilir. Bu davranışları çanta orjinalse bile şüphe duymaya yeter. Müsait değilse sonra arayın konuşalım der değilmi. daha konuşarak sorunu çözemeyecek gerisi boş hikaye.

Çinde ne kadar kaliteli ve orjinal ürünlerin yapıldığını çok iyi biliyorum.10 yıldan fazla dis ticaret yaptım.sürekli çalıştığımız ülkelerden sadece biri çin di. İkincisi satıcı çantasından bu kadar eminse mağaza adını niye vermesin çok ısrar edince hediye olduğunu söyledi.

Siz daha çiçekiç giyimi burdan yazmadan ben o ve ck SATAN bir iki yeri daha aramıştım. Ben kendisine çiçek iç giyimin telini verince üstüne birde fırça attı ne alaka iç giyimcinin no sunu veriyorsunuz diye. Hanfendi daha ithalat yapan firma ile konuşup emin olmadan. Ben çantayı begendim sadece rengi soluk demiştim fotoğrafda daha parlak görünüyor. Satıcı tutturdu begenmedim çamur atıyorsun iade etmek için ve sadece buna odaklandı. En son çok uzamasın diye tamam begenmedim iade edebilirmiyim parayı geri gonderebilirmisiniz diyince hanfendi celallendi. Sadece bunlar değil ben kendisini burda yazmadım o hiç beklememis yazmış neden acaba???? Çantayı ucuza aldım diye hakaretler fakir fukara muamelesi. ya hadi ben muhtaç aciz biriyim orjinal alamıyorum.sen ne diye sana gelen hediyeler hiç etiketi sokulmemis çantalar satiyorsun.buda çok düşündürücü.

Kendisine sunu da söyledim çantanın orjinal olduğu doğru ise Yaptığım haksızlık için özür diler im. Ama hiç ama hiç ne dinledi ne sustu.

Şimdi lütfen yorum yapmayın. Gereksiz boyutlara taşınmasın. Bu benle satıcı arasında sadece bizi ilgilendiriyor.

Her ne olursa olsun haksizsamda hakliysamda bunu muhakak netlestirecem.

Allah haksızlığı hiç kimsenin yanına bırakmaz bunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

Ck ile alakalı.yorum yapan arkadaşların bilgilerine. Çantayı satan kişiye aldığı mağazayı sordum söylemedi. Siz ne düşünürsünüz. iki kere aradım telefonuma cevap vermedi. Neden tlf cevap vermiyorsunuz diyince bebeğe süt veriyorum dedi. Süt verirken yazmak daha zor olsa gerek değil mi arkadaşlar , süt veren anneler bilir. Bu davranışları çanta orjinalse bile şüphe duymaya yeter. Müsait değilse sonra arayın konuşalım der değilmi. daha konuşarak sorunu çözemeyecek gerisi boş hikaye.

Çinde ne kadar kaliteli ve orjinal ürünlerin yapıldığını çok iyi biliyorum.10 yıldan fazla dis ticaret yaptım.sürekli çalıştığımız ülkelerden sadece biri çin di. İkincisi satıcı çantasından bu kadar eminse mağaza adını niye vermesin çok ısrar edince hediye olduğunu söyledi.

Siz daha çiçekiç giyimi burdan yazmadan ben o ve ck SATAN bir iki yeri daha aramıştım. Ben kendisine çiçek iç giyimin telini verince üstüne birde fırça attı ne alaka iç giyimcinin no sunu veriyorsunuz diye. Hanfendi daha ithalat yapan firma ile konuşup emin olmadan. Ben çantayı begendim sadece rengi soluk demiştim fotoğrafda daha parlak görünüyor. Satıcı tutturdu begenmedim çamur atıyorsun iade etmek için ve sadece buna odaklandı. En son çok uzamasın diye tamam begenmedim iade edebilirmiyim parayı geri gonderebilirmisiniz diyince hanfendi celallendi. Sadece bunlar değil ben kendisini burda yazmadım o hiç beklememis yazmış neden acaba???? Çantayı ucuza aldım diye hakaretler fakir fukara muamelesi. ya hadi ben muhtaç aciz biriyim orjinal alamıyorum.sen ne diye sana gelen hediyeler hiç etiketi sokulmemis çantalar satiyorsun.buda çok düşündürücü.

Kendisine sunu da söyledim çantanın orjinal olduğu doğru ise Yaptığım haksızlık için özür diler im. Ama hiç ama hiç ne dinledi ne sustu.

Şimdi lütfen yorum yapmayın. Gereksiz boyutlara taşınmasın. Bu benle satıcı arasında sadece bizi ilgilendiriyor.

bi ustunde sana foto koydum cnm benim ck nin ic etiketini bak istersen

:KK19: R rubi E enoxx canlar gozunuzu seveyim fevri olmayin ikinizide taniyrum.rubi cim senin nickini vermeden yazmis zaten rahatsiz oldugu konuyu esw.Sen kendini teshir ettin cnm.Ama olur da boyle seyler Ama hic bisey insanligin yerini tutmaz.Canm ck canta konusuna da gelinirse senin replika satacak biri olmadigini biliyrum.Alici arkadastan ses yok acaba neye karar verdi.Fot ekledim benim ck cantamin ic etiketinden.Belki yardimim olur yanlis anlasiliyorsun umarim.duzelir.

kızz bunda madrid yazıyo benimkinde çin:))

Her zaman derim iki taraftan da dinlemek lazım diye.
Satıcının fevri uslubu beni bile rahatsız etti. İkisini de tanımam etmem ama biraz daha sükunet..

Ayrıca hazır gelmişken başka bir konuyu da ben dile getireyim. Satıcıların bir ürün soran ya da almaya niyet eden alıcılara gereğinden fazla ısrarcı davranışlarla yaklaşıp, gerek özel gerek watsapta devamlı bu konuyla ilgili rahatsız etmemeleri gerekir diye düşünüyorum. Alacağı varsa alır zaten..Kimseyi bu şekilde rahatsız etmeye hakkımız yok.

bu arada alınan urunler geri verilmiyormu ki ben 1-2 kez aldığımı gönderdim..malum herşey resimdeki gibi değil.

ben de alırım. ama bugüne kadar aldığım ( memnun olmadıklarımı) geri yollamadım. genelde çöpe attım.ama kesinlikle fotoğraflardaki çekim çok önemli. özellikle defosu renk solukluğu ya da lekesi varsa gizleniyor.

ben de alırım. ama bugüne kadar aldığım ( memnun olmadıklarımı) geri yollamadım. genelde çöpe attım.ama kesinlikle fotoğraflardaki çekim çok önemli. özellikle defosu renk solukluğu ya da lekesi varsa gizleniyor.

ben zaten çok memnun kaldımm.zaten cogu etıketlı ıdı diğer urunleride alcam ama bu ay bayagı zarardayım ...

bu arada alınan urunler geri verilmiyormu ki ben 1-2 kez aldığımı gönderdim..malum herşey resimdeki gibi değil.

alan da var almayan da canım.. ben ikiletmem..ama bu arkadaşların durumu farklı anladığım kadarıyla ..satıcı arkadaş ürününe çakma denilmesi nedeniyle iade almak istememiş..

arkadaşlar iade istediğini düzgün bir şekilde söyleseydi bayan sorun yoktu zaten
önce ulaşınca çanta geldi büyüklüğü güzel ama rengi soluk dedi
bana rengini sormadı, krem kanvas çanta ne kadar parlak olabilir ki?
bir de simli zaten logo baskısı
öyle mat bir çanta değil
ayrıca arkadaş doğrudan bu çanta sahte deyince neye uğradığımı şaşırdım
etiketli olamaz mı?
bana büyük geldiği için sattum zaten çantamı
benim elimdeki bebek çantasından daha büyük bir çanta çünkü o çanta
ben kullanamıcaktım o yüzden satıyorum, ayrıca ihtiyacım da olabilir başka yerlerden çok harcama yaptım çünkü, ayrıca bu kimseyi de ilgilendirmez sonuçta paçavra satmıyorum, adı sanı markası belli etiketli ürün sattığım izcin kabahatli olacağım hiç aklıma gelmezdi
bana nerdeyse donlandırıcı diyen, allah korkumun olmadığını söyleyen, misliyle benden çıkacağını söyleyen biri için yazdıklarım niye bazılarına fevri geldi ben de anlamış değilim
bana bide seni kkye yazıcam dedi, yaz dedim, kimden niye çekineceğim ki?
o yazmadan ben kendimi kendim yazdım yaşadıklarımı paylaştım, tam 3 saat laf anlattım bayana
telefonunu açmak zorunda değilim ayrıca, evime gelmişim senin mesajlardaki üslubun belli niye üstüne bide sesine katlanayımki?
oğlumu emzirirken konuşmak zorunda değilim çünkü 20 aylık bir bebeğim var ve sesten daha çok rahatsız oluyor, buna bile takılmışsın ya pes!!!!!
ithalatçı firmanın isminin çiçek iç giyim olduğunu bilmek zorunda değilim, önce bulamadım sonra aklıma geldi cepa mağazasını aramak
onlarda bana görmeden asla bir şey söyleyemeceklerini, iç etiketinde seri nonun 2015 yılında basılmaya başlandığını söylediler
ki eve gelince diğer ckları da kontrol ettim, onlarda da yok seri no, made in china yazıyor, ama orjinaller
koca micheal kors bile çin de üretiyor, onun da fotosunu çektim yolladım, made in china yazıyor, az önce mangodaydım, özellikle baktım bi kaç çantaya yine made in china
sırf made in china olması replika olduğunu göstermez ama anlatamadım bayana, bana mağazanını söydekilerini söylediğimde de e 2015ten 26 gün geçti dedi, sanki ben ona 2015 model dedim o çantaya, zaten ben de bilmiyodum 2015lerde seri no yazıldığını, dün öğrendim, bi daha alırsam dikkat ederim artık ben de

Back