Memnuniyetsizlik Topiği

Çok haklısın arkadaşım
Burdaki durum biraz daha farklı ama artık ben konuyu kapattım sadece iadeyi bekliyorum...
Sen de bidaha umarım iyi satıcılarla karşılarşırsın

Canım konuşmayı koydum zaten, sahte değil beğenmedim dedi bana
Ama düzgünce bunu söyleseydi durum başka olurdu
Ki zorla satmadım
Önce anlaşamadık sonra kendisi geri dönüş yaptı almak için gözümdd kaldı dedi, neyse neyin ne olduğu ortada zaten

bende bu siteden bir çok ürün aldım, ancak iki üyeden aldığım ürünlerden memnun kalmadım... birisinden bir kaban aldım bana hiç bir deformasyonu yok dedi ancak kaban elime geldiğinde şoklara girdim... çöpün kenarına bırakılacak bir şekildeydi.. değil üstüme giymek elime bile alınmayacak şekildeydi yani....ama ben bu kişinin ismini deşifre etmedim, hatta konumuna bile yazmadım, bu bayanla özelden konuştuk, kötü niyetli birisi olsaydım çoktan ismini verirdim ve bu bayandan alışveriş yapmayın derdim.... burada önemli olan aldığın ürünün içine sinmesidir arkadaşlar, içine sinmedi mi işte bu kötü, böyle olunca da verdiğin paranın hayrını görme inşallah diyorum... yalan değil yani, sonuçta biz burada bütçemize uygun oluyor diye alışveriş yapıyoruz... ancak aldığımız ürünler resimlerdeki gibi çıkmayınca hüsrana uğruyoruz, hem parasını veriyorsun, üstüne birde kargo parası veriyorsun....... satıcı arkadaşlardan istediğim lütfen dürüst olun.. aldığınız para ahlı olmasın...

Çokk haklısın canım...Çok iyi resim çekilince deformasyonu belli olmuyor...Artık netten 1.el alışverişe devam ediyorum. ..Çok güzel ürünlerim var ama satışa cıkarmaya cesaret edemedim...Büyük özveri isteyen bir iş çünkü bu. .

canım önemli olan dürüstlük.. ürünümde şunlar şunlar var, ne bileyim şurasında lekesi var, şurasında yırtılma var, şurasında solma var gibi.... ne yapıyorlar ürünün deformasyonlu olmayan yerlerini çekip buraya koyuyorlar... onlar ne resim koyarsa biz alıcılar onu görüyoruz..... ürün eline geliyor sonra şok oluyorsun.... az da olsa biz bu ürünlere para yatırıyoruz sonuçta.... kimse parasını kolay kazanmıyor..... allah tan korkan insanlar zaten bu tür işler yapmaz.... çöpe gidecek ürünlerinizi çöpe atın lütfen......

Bence bu tür üyeleri yazmalısınız..İnsanlar -ben dahil- alışveriş ediyoruz.
Benim de bir defa başıma geldi, yolladığım eşofmanın cep tarafı sökülmüş, Hiç farketmedim..Allahtan yakın arkadaşımdı..Ama yerin dibine girdim utancımdan..iade istemedi ben de yenisini yolladım yerine.

Farketmeden gözden kaçan bişeyse halledilebilir..Ama bile isteye defolu ürün yollamak enayi yerine koymaktır.

Benim menuniyetsizligim şahıs uzerine değil yani tek bir kisi icin değil.
Genel olarak konuşuyorum mesela biri mesaj atıyor fiyat vs soruyor yazıyorum açıklama yapıyorum cevap yok.
Teşekkür ederm fiyat yüksek beden uymadı vs diye hic bizman geri dönüş olmuyo.
Uymadiysa birdaha cevap vermiyolar .
Ben herzman sordugm biseyden uymasada teşekkürmu ederm cok zor bisey değil.
Birde ariyorum konusu açılıyor herkes elindeki uygun seyleri paylaşıyor ben dahil tek bir cevap bile gelmiyo.
Insan bakıyo diger herkese yazilms ama begenmedine yazmiyor bi tsk dmek zor degl kizlar

eğer gönderilen ürün kusurlu ise ( ve bunu belirtmediyse), bence gönderen kişi karşılamalı. ben olsam öyle yapardım.
kusurlu ürün olsa sormam bile zaten
sırf beğenmediği için ürün iade edip bide kargoyu karşı ödemeli yollayanlar var da
o yüzden soruyorum, senin dediğin gibi olsa ben de öyle yaparım zaten

Ben buradan bir canta almistim orjinal lacoste diye cakma yollamisti satan kisi , karsi odemeli olarak geri gonderdim. Tabi sizin durum farkli ancak ne yapilabilir bilmiyorum resmi bir kurum degil burasi sonucta insiyatife kalmış..
sırf beğenmediği için ürün iade edip bide kargoyu karşı ödemeli yollayanlar var da

bence; beğenmeyip göndermek isterse o zaman kendi karşılamalı... ya da konuşup karşılıklı yarı yarıya ödenebilir, hesaptan düşülebilinir. artık ikili ilişkinize göre değişir o durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…