• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyetsizlik Topiği

alan da var almayan da canım.. ben ikiletmem..ama bu arkadaşların durumu farklı anladığım kadarıyla ..satıcı arkadaş ürününe çakma denilmesi nedeniyle iade almak istememiş..
aynen canım
önce beğenmedim ama sorun yok dedi
rengi şyle böyle dedi
ama diyorum ya rengiyle ilgili tek bir şey sormadı bana
5 tane falan fotosunu yolladım uzaktan yakından kolumda
daha ne yapiyim gidip evinde sunum mu yapayım çantayla?
ondan sonra 3 saat geçti
sahte dedi
değil dedim
biraz mesajlaştık
evet değil ama beğenmedim iade edicem dedi
ben de bu şekilde davrandığı için olmaz dedim
sonra yine çakma dedi, yok kardeşi ingilterede mağazadaymış ona sormuş falan
şimdi beğenmedim dediği çantaya sahte diyen, sonra hayır değil ama beğenmedim diyen sonra yine bir dünyü laf söyleyen berivanata hanım mı haklı oluyor, elinizi vicdanınıza koyun lütfen
ne demek misliye çıkar, beddua ediyor resmen , çocuğum var benim, kimsenin hakkını yemedim çok şükür şimdiye kadar, ama nedir yanı beddua etmek dolandırıcı şeklinde imalarda bulunmak

alan da var almayan da canım.. ben ikiletmem..ama bu arkadaşların durumu farklı anladığım kadarıyla ..satıcı arkadaş ürününe çakma denilmesi nedeniyle iade almak istememiş..

Ben de alırım..Şimdiye kadar iade isteği gelmedi ama bedenleri uymayan, ne bileyim bir şekilde bir hoşnutsuzluk olan ürünlerin paralarını almadım..Ya da beğenilen başka ürün yolladım.

iki kişi arasında alışveriş, düzgün üslupla halledilebilir şeyler.

bana şimdiye kadar ürün iade etmek isteyen olmadı ama usulünce söylendikten sonra niye olmasın ki?
benim de oldu çünkü iade etmek istediğim karşı taraf anlayışla karşıladı ama sonra ben vazgeçtim falan
böyle yapan birinden kim ürünü iade alır ki?

Ben de alırım..Şimdiye kadar iade isteği gelmedi ama bedenleri uymayan, ne bileyim bir şekilde bir hoşnutsuzluk olan ürünlerin paralarını almadım..Ya da beğenilen başka ürün yolladım.

iki kişi arasında alışveriş, düzgün üslupla halledilebilir şeyler.
evet medcezir hnım üslupzaten önemli olan
bana fevri demeden önce rica ediyorum benim yazdıklarımı dra okuyun

evet medcezir hnım üslupzaten önemli olan
bana fevri demeden önce rica ediyorum benim yazdıklarımı dra okuyun

Valla yine diyorum esw hanım. Fazla heyecanlı ve fevrisiniz.
Bakın o bayan da diyor ki "bana fırça attı"..
Bir sorun yaşamışsınız belli ki, etki tepkiyi doğurur. Biz buradan 3. göz olarak bakıyoruz.
Ayrıca indirim isteyenleri burdan aynı üslupla uyardınız..Ne gerek var ki? alışverişlerde neler yaşıyoruz, tüm özelleri buraya döksek işimiz var.

Valla yine diyorum esw hanım. Fazla heyecanlı ve fevrisiniz.
Bakın o bayan da diyor ki "bana fırça attı"..
Bir sorun yaşamışsınız belli ki, etki tepkiyi doğurur. Biz buradan 3. göz olarak bakıyoruz.
Ayrıca indirim isteyenleri burdan aynı üslupla uyardınız..Ne gerek var ki? alışverişlerde neler yaşıyoruz, tüm özelleri buraya döksek işimiz var.
bayanın fırça attı dediğine inanıyorsunuz peki tamam
öncesinde bana dolandırıcı diyen allah korkusu yok diyen misliyle çıkar diyen birine ne diyim ik fırça atmadım, anlatmaya çalıştım, bana gönderidği ilk mesaj bu çanta sahte oldu, başka hiç bir şey yazmamış, insan düzgünce anlatır dimi meramını, iki mesajdan biri bu çanta sahte, neymiş made in china yı görünce şok olmuş, şimdi de diyorki e ben de biliyorum çinde üretildiğini, ozaman dün akşam niye bu kadar yordun beni?
seri no olayını da anlattım, dedim ya mknın fotosunu çektim yolladım, made in china yazıyor
önce firmanın nosunu istedim, ben de aramak istiyorum dedim, kendin bul dedi bana vermedi, sonra kızkardeşime sordum dedi, yani bi dediği bi dediğini tutmadı
ki yukarda yazdım yine yazıyorum
önce beğenmedim dedi
sonra sahte dedi
sonra değil ama beğenmedim iade edicem ddi
sonra bu şekilde yaptığı için olmaz deyince yine sahte dedi
ben yine de parasını gönderip çantayı alacaktım ama bu saatten sonra sanki haksız mışım gibi olacak diye almadım, ben o çantanın parasıyla zengin olmadım, geri verince de fakir olmam zaten, ayrıca bana bunu da söyledi, parası kalsın, çantayı gönderiyorum, o para beni fakirleştirmez diye bunlar resmen hakarettir benim nazarımda

diğer konuya gelince ben arkadaşı deşifre etmedim, sadece makul olun dedim ki daha önce de yazdım bununla ilgili!!

siz benim yazdıklarımı okumayıp diğer arkadaşınkileri noktasına virgülüne kadar okuyunca ben fevri oluyorum, sorun değil

Neyse konu bizimle alakalı değil..Umarım çözersiniz aranızdaki meseleyi.
sizinle alakalı değil ama arkadaşa toz kondurmayıp bana fevri derseniz konuya dahil olmuy oluyorsunuz, ozaman sadece kendi fikrinizi söyleyin, bizim söylediklerimize fevri ya da başka şekilde sıfatlar takmayın

bayanın fırça attı dediğine inanıyorsunuz peki tamam
öncesinde bana dolandırıcı diyen allah korkusu yok diyen misliyle çıkar diyen birine ne diyim ik fırça atmadım, anlatmaya çalıştım, bana gönderidği ilk mesaj bu çanta sahte oldu, başka hiç bir şey yazmamış, insan düzgünce anlatır dimi meramını, iki mesajdan biri bu çanta sahte, neymiş made in china yı görünce şok olmuş, şimdi de diyorki e ben de biliyorum çinde üretildiğini, ozaman dün akşam niye bu kadar yordun beni?
seri no olayını da anlattım, dedim ya mknın fotosunu çektim yolladım, made in china yazıyor
önce firmanın nosunu istedim, ben de aramak istiyorum dedim, kendin bul dedi bana vermedi, sonra kızkardeşime sordum dedi, yani bi dediği bi dediğini tutmadı
ki yukarda yazdım yine yazıyorum
önce beğenmedim dedi
sonra sahte dedi
sonra değil ama beğenmedim iade edicem ddi
sonra bu şekilde yaptığı için olmaz deyince yine sahte dedi
ben yine de parasını gönderip çantayı alacaktım ama bu saatten sonra sanki haksız mışım gibi olacak diye almadım, ben o çantanın parasıyla zengin olmadım, geri verince de fakir olmam zaten, ayrıca bana bunu da söyledi, parası kalsın, çantayı gönderiyorum, o para beni fakirleştirmez diye bunlar resmen hakarettir benim nazarımda

diğer konuya gelince ben arkadaşı deşifre etmedim, sadece makul olun dedim ki daha önce de yazdım bununla ilgili!!

siz benim yazdıklarımı okumayıp diğer arkadaşınkileri noktasına virgülüne kadar okuyunca ben fevri oluyorum, sorun değil

Yine aynı şeyi yapıyorsunuz..Biraz sakin olun..Her mesajı okuyorum.
Her iki tarafın da dinlenmesi taraftarıyım. Ben ona inanıyorum size inanmıyorum gibi bir imada bulundum mu? hayır..Öyle bir şey yok çünkü.

Dün diğer arkadaşlar sizin pencerenizden baktılar, ben de karşı taraf penceresinden bakmayı tercih ettim..Hepsi bu.

bunları da eklettirdiniz ya buraya bana :KK43:(((((((
ama gerçekten yeter berivanita berivanita gönder çantamı geri, parasını yolluyorum sana, kıymetini bilen çantadan markadan anlayan biri kullanır, satılmazsa kendim kullanırım
bu nedir ya?

Ben olsam alırdım çantamı, orjinalliğini ispatlar buraya koyardım. Sonra o bayandan özür beklerdim. Bence bunu yapın..
Emziriyormuşsunuz bakın, dışardan bir göz olarak söylüyorum ama beni de yanlış anlıyorsunuz. Biraz sakin kalmaya çalışın..Her şeyin çözümü var.

Ben olsam alırdım çantamı, orjinalliğini ispatlar buraya koyardım. Sonra o bayandan özür beklerdim. Bence bunu yapın..
Emziriyormuşsunuz bakın, dışardan bir göz olarak söylüyorum ama beni de yanlış anlıyorsunuz. Biraz sakin kalmaya çalışın..Her şeyin çözümü var.
medcezir hanım geri istedim zaten whataspttan da yazdım şimdi
o çantanın parasına muhtaç değilim çok şükür
sadece bayan iki çocukla kullanıcam dedi
bana da çok büyüktü, diyorum ya bebek çantamdan büyük bi çanta, önce fiyatta anlaşamadık, sonra kendisi tekrar yazdı gözümde kaldı diye, kırmayayım dedim, benim de çocuğum var çünkü çok iyi anlıyorum bayanı da, hepsine yetişmek zor oluyor
ama sonra yaptıkları gerçekten o kadar üzüldüm ve sinirlendim ki, akşam eşim de çok kızdı, geri al dedi, o zaman dedim haksız gibi olucam
ama artık buraya bunları ekledim sorun değil geri alırım
ayrıca çantayı mağazaya götürmeden onaylatamazsınız hiç bir şekilde, ki bazı çantaların çakmalarını mağaza bile ayırt edemiyor, adam kullandıkça sapı kararan orjinali gibi, replika lv yapıyor mesela
ki mağaza bana belge de vermez, vermiyolar çünkü, geçen bi güneş gözlüğünde başıma geldi aynısı, replikaymış ama belge veremeyiz, kimse de bu sorumluluğun altına girmez zaten dediler bana
ben her türlü ispatlarım da onun özrünü istemiyorum
bana diyo ki dün orijinal olduğunu ispatla etiket fiyatını sana ödeyeyim, rezilliğe bak, iddia eden o, ispatı bana düşüyor bide üstüne parasını verecekmiş, e madem git mağazasından al, beni niye üzüyosun yoruyosun :((((

medcezir hanım geri istedim zaten whataspttan da yazdım şimdi
o çantanın parasına muhtaç değilim çok şükür
sadece bayan iki çocukla kullanıcam dedi
bana da çok büyüktü, diyorum ya bebek çantamdan büyük bi çanta, önce fiyatta anlaşamadık, sonra kendisi tekrar yazdı gözümde kaldı diye, kırmayayım dedim, benim de çocuğum var çünkü çok iyi anlıyorum bayanı da, hepsine yetişmek zor oluyor
ama sonra yaptıkları gerçekten o kadar üzüldüm ve sinirlendim ki, akşam eşim de çok kızdı, geri al dedi, o zaman dedim haksız gibi olucam
ama artık buraya bunları ekledim sorun değil geri alırım
ayrıca çantayı mağazaya götürmeden onaylatamazsınız hiç bir şekilde, ki bazı çantaların çakmalarını mağaza bile ayırt edemiyor, adam kullandıkça sapı kararan orjinali gibi, replika lv yapıyor mesela
ki mağaza bana belge de vermez, vermiyolar çünkü, geçen bi güneş gözlüğünde başıma geldi aynısı, replikaymış ama belge veremeyiz, kimse de bu sorumluluğun altına girmez zaten dediler bana
ben her türlü ispatlarım da onun özrünü istemiyorum
bana diyo ki dün orijinal olduğunu ispatla etiket fiyatını sana ödeyeyim, rezilliğe bak, iddia eden o, ispatı bana düşüyor bide üstüne parasını verecekmiş, e madem git mağazasından al, beni niye üzüyosun yoruyosun :KK43:(((

Bende de vakko çanta var kullanmadığım şuan, vakkoda orjinalliği konusunda yardımcı oluyorlar diye biliyorum ama belge v.s veriyorlar mı bilemiyorum tabi. Seri numarasını verirler bence.

Gerek yok cidden ya, üzülmeyin bu kadar..Keşke yazmasaydınız buraya, belki halledilebilirdi ikinizin arasında. Neticede replika olduğunu ispatlamadan yazamazdı buraya o arkadaş..

Bende de vakko çanta var kullanmadığım şuan, vakkoda orjinalliği konusunda yardımcı oluyorlar diye biliyorum ama belge v.s veriyorlar mı bilemiyorum tabi. Seri numarasını verirler bence.

Gerek yok cidden ya, üzülmeyin bu kadar..Keşke yazmasaydınız buraya, belki halledilebilirdi ikinizin arasında. Neticede replika olduğunu ispatlamadan yazamazdı buraya o arkadaş..
BELGE VERMİYORLAR AMA SAHTE VEYA ORJİNAL DİYE. SADECE SÖYLÜYORLAR
E SÖYLEMESİ KOLAY, O DÜNDEN BERİ REPLİKA DİYİP BENDEN İSPAT İSTİYOR BİDE
O MESAJLARI DA SON ÇARE EKLEDİM, BANA NASIL ÇAMUR ATTIĞINI GÖSTERMEK İÇİN, DEDİM YA BEĞENMEDİĞİ İÇİN ORTALIĞI VELVELEYE VERDİ, MESAJDA DA YAZIYOR ZATEN, SAHTE DEĞİL BEĞENMEDİM YAZAN KENDİSİ
BEN DAHA NE YAPAYIM
Kİ BİLEN BİLİR, FOTOSUNDAN ANLAŞILIYOR ORJİNAL OLDUĞU YA NEYSE..
BEN HEM MESAJ YAZDIM HEM WHATASPTAN YOLLADIM, GERİ GÖNDERSİN ÇANTAMI

Senin ne yapmak istediğin ortada. Uzatanda belli uzatmayanda. Kendine etmedigim hakaret kalmadı. Allahtan tek kelime size yalnış bir kelime yazmadım.

Siz o 20aylik bebeğinizi bile yazıp yazıp ajitasyon yapıyorsun. kendinize demediginiz kalmadı. Yazık günah. Yazma cevap verme bebeginle ilgilen.

Benim bir 3 yaşında olmak üzere birde 9 aylık bebeğim var ve süt veriyorum. Bu çanta yüzünden ne kendimi nede oğullarını veyahut ne koca mi ne strese sokar nede huzurunu bozarim.

Sadece susmadan dinlemeden yazan Siz ne mümkün laf anlatmak.Ne anlayın ne dinleyin.

Whatsup tanda belli ben bir kelime yazıyorum siz yirmi cümle.

Aman paramı iade etmeyin sütten falan kesilirsiniz 180 lira için allah göstermesin. O minicigin günahı boynuma girmesin.adresiniz var çantayı gönderiyorum.güle güle kulanin hayrını görün.Çantayı gonderdigi de burdan takip no yazarım herkesin huzurunda içiniz rahat olsun.

Benim vicdanım rahat bir damla kötü hissetmiyorum size yazdığım herşeyi biliyorum.

Herkesi burdan kolayca yaniltabilirsiniz ama mesele benle siz arasında geçtiği için ikmizde neyin nasıl olduğunu çok iyi biliyoruz.

Ben sizi bilerek yazicagimi söyledim ve bilerek yazmadım çünkü böyle yapacağınızı çok iyi biliyordum:-)yazık çok yazık.

Siz kendinzi haklı çıkarmak için hemen özelde ne var ne yok kısım kısım dokmussunuz. Bana yazdığınız msjlarida buraya yazsaniza. Dünden beri ne whatsup tan ne telden size tek kelime ne yazdim ne aradım. Birde halen bana beni rahatsız etme diye msjlar atıyorsunuz. Dürüst olun biraz.

En son cumlenizden sonra hem whatsup tan engelledim hemde gelen aramalardan. Msj engellemek mümkün değil benim telefonunda varsa da bilmiyorum yoksa onuda yapardım. Aynı zamanda hemen o sizin son cumlenizden sonra sizi kara listeye aldım. Yazdıklarımızı okuyabilmek için şimdi engel den kaldırdım. Birde halen bana kalkıp artik konularımin yanından bile geçmeyin diye msjlar atıyorsunuz hiç GEREK YOK.

Bu mesele sizin tanıdığına vesile oldu cok ta iyi oldu. Her şey bir tecrubedir. İsteseniz bile adınızı veya konularinizi artık goremem.

LUTFEN DAHA ONCEDE SOYLEDİM DAHA FAZLA UZATMAYİN.

ben size beni rahatsız etmeyin diye mesajı dün akşam attım bugün değil bu bir
ikincisi telefonu neden açmadığımı sormuşsunuz ya o yüzden bebeğimi söyledim, sen buna bile laf ettin neymiş konuşmak daha kolaymış, tabi herşeyi biliyosun ya, ona da sen karar vereceksin, bu da ikii
bugün hesap nosunu yollayın diye mesaj attım size, çantayı geri gönderin dedim, ve evet bidaha konularıma da bakmayın dedim, bunda da yanlış bişi görmüyorum, bu da üüüç
ben size hakaret falan etmedim, yalan söylemeyin, hakaretamiz konuşan, beni dolandırıcı yerine koyan sizdiniz, bu da dööört
whatsaptan dün de koyardım o mesajları fakat burda sanki bütün hata bendeymiş gibi bi algı oluştu o yüzden koymak zorunda kaldım, bu da beeş
ben sizin gibi biri için huzurumu daha fazla bozamıcam zaten, neyin ne olduğunu anlayan anladı, bu da altıı
böyle yapacağımı biliyomuş, gerçekten çok komiksiniz, tehdit eder gibi kkya yazıcam derken hiç de öyle değildi, madem bugün de cevap vermeseydiniz yazdıklarıma, komik olmayın lütfen, bu da yedii
ben size kötü hiç bir şey yazmadım üslubumu korudum, demediğini bırakmayan sensin, bana sahte çanta satarak ek iş bile yapıyosun dedin, ne demek bu sen dolandırıcısın demek gibi bişi
şimdi kalkmış ben ailemle huzurluyum bilmem ne edebiyatı yapmayın bana, huzurlu olun zaten, tersini istemem, benim de huzurumu kaçırmayın benim tek istediğim bu....

isterseniz tüm mesajları dökün buraya
beni hak yemekle suçlayan sizsiniziz
allah korkusn yok diyen sizsiziniz
misliyle çıkar diye beddua eden sizsiziniz
sahte çanta satıp ek iş yapıyosun diyen, allah o parayı senden çıkarır diyen sizsiziniz
ben buna ne cevap verdim peki, bu söyledikleriniz çok ayıp, ispat etmeden beni suçluyosunuz, benim allah korkumu sorgulamak da kimsenin haddi değil dedim, hangisi hakaret seninkiler mi benimkiler mi?

:KK19:kizlar o onu dedi bu bunu dedi calmadiniz cirpmadiniz anlasmazlik oldu bence ozelden ikiniz arasinda halledin buradada kimse sen haklisin sen haksizsin duyemez isin aslini siz aranizda daha iyi bilirsiniz.Bian evvel cozersiniz.Ikinizde annesiniz bebek sahibisiniz uzmeyin kendinizi gercekten....

Bende alışveriş yaptım. ..Fotoğraflardaki gibi olmayabiliyor...Ben geri yollamadım şahsen teşekkür edip çöpe attım...Karşımdaki insanı utandırmamak adına. .Çok ucuz ürünler alalım derken pahalıya da patlayabiliyor...Dersimi aldım...Bunca zaman ikinci el hiç bişey almadım ve artık magazalardan bütçeme uygun sıfır ürünler almaya devam ederim...Tabiki güvendiğim tek bir satıcı var ve onun ürünlerini de ikinci el de olsa alırım. ..Gercekten resimdekiler gibi..Tertemiz ..Memnun kalmadığım satıcının adını buraya yazmayacağım...O kendini mutlaka bilir ..Alışveriş yaparken iyi düşünün arkadaslar. ..

beğenmedip diyip iade etmek bence doğru değil. herkesin işi gücü var ee ben bunu begenmedip diyip geri yollanması akıl karı değil..

orjinal olup olmadığına dair made in china yazısına dair zaten arkdaşalr yazmışlar olabiliyor diye..

eğer yırtık sökük defosu yoksa ve orjinalliği ispatlandıysa iade olmaz, yani ben kabul etmezdim :KK14:

Back