• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyetsizlik Topiği

Bugün akşam cepa avm de bulunan calvin klein mağazasına berivanata isimli üyenin sırf beğenmediği halde bunu düzgünce söylemek yerine iftira atarak, olmadık laflar söyleyerek, sahte diye ortalığı velveleye vererek iade ettiği ve üstüne kargo ücretini bana ödettiği çantamı orjinal olarak onaylattım!!!!
Mağaza çalışanları ürün amerikan olduğu için belge veremediler bunu merak eden olursa!!
İade eden şahsın çin malı yazısını görünce şok oldum dediği iç etiketini de gösterdim, bunu da merak eden olursa!!!
Çoğu ürünün çin üretimi olduğunu, mağazada o anda satılan ayakkabıların da çinden geldiğini söylediklerinde ben de şok oldum tabi!!!!!!
Ayrıca çantanın orjinal olduğunun zaten belli olduğunu, gönül rahatlığı ile kulkanabileceğimi ve her modelde iç etiketin farklı olabildiğini de ekstra söylediler!!!
İnanmayan olursa buyursun gelsin beraber gidelim mağazaya!!!!

Burdan bana destek olan arkadaşlara çok tşk ederim, kendimi size doğru anlatmışım bu beni çok sevindirdi
Ama arkamdan fırsat bu fırsat deyip, ürünlerimi alamadığı için böyle yaptığını düşündüğüm, atıp tutan şahsı da Allaha havale ediyorum ve bu konuyu burda kapatıyorum
Tüm KK'ya duyurulur.....

@jully den aldigim ceketin bir düğmesi eksik. Bir düğmenin önemi yok demeyin zaten topu topu 3 olması lazım. Kesinlikle o şekilde kullanılamaz, kolunun kocaman bi yarısı güneşten sararmış. Bu konular hakkında kesinlikle bilgilendirilMEdim. Ayıp !

Son düzenleme:
Esw bu konuya nokta koyamaz. Bu kendisine ömür billah dert oldu. ilk cantayi nerden aldınız diye sorduğumda mağazayı söylemek yerine saçma sapan şeyler söylediniz en son çanta hediye çıktı. Alıcının en doğal hakki marka sormak mağaza sormak madem her şey usulünce değil mi?

Bana bu çanta orjinal her şekilde kanıtların dediğiniz çantayı orjinal olduğunu bile bile neden tekrar cepaya goturup orjinal mi değil mi diye sordunuz? Sizin sorun çıkardığınız akşam ben o gittiğiniz mağazayı aradım. Dediler ki biz asla bir çanta için yüzde yüz orjinaldir diyemeyiz biz satış danismaniyiz expertis değiliz. Nasıl oldu da size yazı vermezler çok şaşırdım....

Cin den amerika ya amerika dan turkiye ye gelen bir çanta kacccccc ithalatçı firma değiştirmiş yahu İthalat ihracat ama değişmiş ben yapmayali.ya allah aşkına kim kolunuza girip hadi bu çanta cakma mi değilmi diye AVM ye gider.

Burası mahkeme değil size hak verenler de jüri. İnsanları yaniltmaktan vazgeçin. haklı haksız.sorun karşı tarafı anlamadan dinlemeden taktiniz cine yok begenmemeye iftiraya ilk önce dinlemeyi öğrenin.

Sizin adınıza bana kargo gönderen bayan kargo takip makbuzunun üzerine şöyle bir yere imza atmış. Her ne sebebten dolayı bu kargo bana geri iade edilirse her türlü ücretini ödemeyi kabul ediyorum. Sadece o bayanı ve imzasını burda herkesin içinde yayinlamanin doğru olmadığını düşündüğüm için yayinlamiyorum. Çok isterseniz o parayı o bayandan tahsil edersiniz.

Peki neden burdaki herkese keyfi sebeblerden dolayı 4 gün geç odeme yaptığınızı yazmiyorsunuz. Ayın 30 da aldığınız kargonun iadesini sırf keyfi sebeblerden dolayi 4gun geç yaptınız. Bu arada çok rahatlıkla kargo ücretini kesebilirdiniz değil mi yok olur mu şimdi karalama kampanyası ne bulsam ne yazsam değil mi?Kargo ücretini iade den kesi verseydiniz veya kargo yu iade etseydiniz odemiyorum diye:-) ama yok buraya yazacaksınız ya malzeme olsun.

Sizin hakkında kim bana ne sorarsa tabii ki dusunlerimi yazicam. Birde entrikalar hiç mi işiniz gücünüz yok başka isimle ozelime msj atıp birde kendi hakkınızda fikrimi sordunuz pes doğrusu supersiniz.

Burda beni kotulemekle kimse bana bir şey satmaz diye düşünüyorsaniz yanılıyorsunuz ve öyle olsa bile ne yazar. Ya siz o hiç etiketini sokmediginiz almak için sattığınız ürünlerinizi kim su mevzuyu okursa en azından bir kere daha düşünür.

Bu arada arkadaşlar ben ilk çantayı esw değil çanta SATAN bir başka arkadaşa yazmıştım hemen cevap geldi nicklere bakmadan cevap yazdım. Sonra asıl çantayı sorduğum kişi bana çanta onerince kafam karıştı. Her ikisinede ikiniz aynı kisi misiniz kafam karıştı diyince, esw dedi ki ben adıni vermediğim orjinal kullAnılmış çanta SATAN kişinin konusunu takip ediyorum siz çanta sorunca ben size cevap verdim dedi. Asıl çantayı sorduğum kişinin bana cevap yazmasina fırsat vermeden çantasını satmak için hiç beklemeden bana çantasını sattı bile....

İki tarafı dinlemeden anlamadan yorum yapmak doğru değil. Kimsenin beni haklı bulmasina hiç ihtiyacım yok hepimiz yetişkin aklı başında kadinlariz değilmi. Vicdana gelince allah yukarda bir damla yalnış hissetmiyorum.

Bakın göreceksiniz esw son noktayı koymuş mu koymamış mi...

Tekrar başlar madde madde yazmaya kedisi çok alışık maddelere.

Herkese hayırli satışlar ve alislar kisaca dertsiz problemsiz alış verisler.

HOŞÇAKALIN

Sizin hakkında kim bana ne sorarsa tabii ki dusunlerimi yazicam. Birde entrikalar hiç mi işiniz gücünüz yok başka isimle ozelime msj atıp birde kendi hakkınızda fikrimi sordunuz pes doğrusu supersiniz.

Ben burayı anlamadım, 2. üyelik yasak..esw olduğundan emin misin?

Ben burayı anlamadım, 2. üyelik yasak..esw olduğundan emin misin?
Ben değilim zaten canım o
Başka bi arkadaş
Ben ikinci bi üyelik almadım nick bile değiştirmedim şindiye kadar..
Yönetim de cevap verebilir buna!!
Sahte sahte diye ortalığı ayağa kaldırıp sobra sahte olmadığı ortaya çıktığı için ne diyeceğini bilemedi sanırım bu şahıs başka iftiralar atmaya başladı
Ben kendi açımdan konuyu kapatmıştım, önemli olan çantanın sahte olup olmamasıydı ki değildi, ben bunu kaç ke söylememe rağmen inanmadı, napim ben de gittim sordum son çare!
Şimdi de yalan söylediğimi ima ediyor ben artık bişi demiyorum
Ücretin iadesine gelince çantayı ben almadım ve şehir dışındaydım, çantayı pzt akşam teslim aldım salı günü de 11 gibi yolladım ücretini şahsın!!
Kim olsa iade edilen ve hiç bir kusuru olmayan ürünü görmeden parasını iade etmez
Kendisi beni pzt günü iki kez aradı, yoldaydım 9 saat yol geldim ama daha gecikmesin diye eve gitmeden çantayı aldık eve öyle geçtik
Çantayı kontrol ettikten sonra da yolladım zaten parayı
Kargo ücreti konusuna gelince ben zaten parasında değilim, sadece şahsın düşüncesizliğini ve nezaketsizliğini anlatmak için bunu belirttim burda

Ayrıca ben asla ona mesaj atıp kendim hakkımda fikrini sormadım, çok şükür buna ihtiyacım da yok zaten, kimse bunu yapan yazsın buraya, ben de şikayet edeyim onu!!! Böyle bir olaydan haberim bile yok, tabi gerçek mi orası da ayrı konu, çamur at izi kalsın çünkü

Ayrıca berivan hanım madem size çanta için kesinlikle orjinal diyemeyiz dediler, niye bana yalan söylediniz, aradım etiketini sordum, sahte dediler dediniz?
Gördüklerinde onay veremiyolar maden telefonda nasıl pat diye sahte deyiverdiler, siz de bunun üzerine olmadık laflar ettiniz?
Allah aşkına siz bilmediğiniz bi konu hakkında ortalığı ayağa kaldırdınız, haksız çıktınız başka şekilde üste çıkmaya çalışıyosunız kendinizce!! Neymiş fikir sormuşum, bu kadarına pes diyorum ben, sizi de Allaha havale ediyorum

bu çanta işi çok uzadıııı................:KK11::KK51::KK72:
Bence de
Ama çantanın orjinal olduğunu burata yazmak zordundaydım, gidip sormak zorunda kaldım çünkü :((
Beni böyle zan altında bırakmaya hakkı yoktu bu şahsın!!!
Burayı böyle gereksiz meşgul ettiğim için kendi adıma özür dilerim

Ödeme yaparken kesinti olmamasına dikkat etmek de bir inceliktir...Çok uyguna satılan ürünlerin parasınınn yarıdan fazlası bankaya gitmiş durumda. ...Helal hoş olsun ama satıcılara karsı biraz daha itinalı olalım. ..Ayrıca kimse ürünleri almak zorunda değil...Ayırttıp sonrada vazgeçtim diye geri dönme zahmetinde bulunursak çok daha güzel olur...Empati kurarak alışveriş yapalım. ..

Ödeme yaparken kesinti olmamasına dikkat etmek de bir inceliktir...Çok uyguna satılan ürünlerin parasınınn yarıdan fazlası bankaya gitmiş durumda. ...Helal hoş olsun ama satıcılara karsı biraz daha itinalı olalım. ..Ayrıca kimse ürünleri almak zorunda değil...Ayırttıp sonrada vazgeçtim diye geri dönme zahmetinde bulunursak çok daha güzel olur...Empati kurarak alışveriş yapalım. ..
bişey sattığımda mutlaka belirtiyorum kesinti alıcıdan olacak diye...siz de öyle yapın:nazar::nazar:

Arkadaslar, bu bolumde hepimiz artık kullanmadıgımız, alıp eve geldigimizde icimize sinmeyen esyalarımızı degerlendiriyoruz. Hem alıyoruz hem satıyoruz. Kendi adıma benim gibi bi alısveris manyagı icin gercekten degerli bir bolum..En azından artık evin her kosesi kıyafet, canta, ayakkabı ve kozmetik dolu degil..

Bit pazarının ilk mudavimlerinden sayılırım..Simdiye kadar benden en ufak bir memnuniyetsizlik yasanmadı..Belki de sans..

Ama eger yasansaydı once yerin dibine girer, sonra fazlasıyla telafi etmeye calısırdım..Bırakın karsımdakini asagılarcasına ezmeyi, uzuntuden ne yapacagımı sasırırdım..

Satıcı arkadaslar lutfen..usluplara biraz dikkat..Memnuniyetsizlik illa ki olur..insanogluyuz, gozumuzden kacan aksaklıklar olabilir..Ama mahcup olmayı bilmek ve telafi edebilmek insanlıktandır..

Alıcı arkadaslar, sizler de bir sorun yasadıgınızda pat diye ulu orta yazmak yerine once satıcıyla uygun dilde irtibata gecin..maduriyetiniz giderilmezse o vakit yazarsınız sikayetinizi. İnsanlar konusa konusa demis atalarımız..

Son olarak, burası bit pazarı diye kimsenin yırtık pırtık, defolu, kullanılmayacak urunlerini baskalarına kakalama ve insanları salak yerine koyma gibi bir luksu yok.
Neler gorduk burda..kullanılmayacak halde olan seyleri insanlara kakalayanlar, bu urunlerle takasa girip aldıkları yeni urunleri ustune kar koyup satarak ticaret yapanlar..Bir de ustune bık bık bık konusup zeytinyagı gibi uste cıkanlar..Allahaskına su memnuniyetsizlik topiginde 100 kisiden 80 i sizden bahsediyorsa konusmayı bırakın da biraz mahcup olmayı bilin..oyle 50 kere nick degistirdiniz diye tanınmayacagınızı sanmayın.

Bazen okuduklarım karsısında ben utanıyorum yeminle..

Neyse cok uzattım..İcimden geldi gorduklerimi yazayım dedim..

Herkese guzel alısverisler..

@julyy adlı üyeden aldığım ürünler özellikle sormuş olmama rağmen kısa ve problemli geldi. Önce kabul etti iadeyi iban numarası verdiğimde "kargoyu yolla gönderirim nerden bileyim yollayacağını?" dedi. Editörlere aldığım ürünleri ve kargonun geliş ağırlığını gönderdim. Yarın da içeriğin TUTANAK TUTULMUŞ HALİNİ FOTOĞRAFLI OLARAK geldiği şekilde iade edeceğim. Şimdiye kadar pek çok kişiden bebeğim için ürünler aldım, anlaşır anlaşmaz ıban numarası istedim ve parasını yollladim. Arkadaşa da sordum ama kapıda ödeme tercihim dedi ve ben YİNE GÖRMEDEN PAKETİN İÇERİĞİNİ BİLMEDEN PARAYİ GÖREVLİYE ÖDEDİM yani GÜVENDİM ama suan kendisi bana GÜVENMEDİ NEDENSE. Sitenin durumla herhangi bir ilişkisi olmamasına rağmen hanımefendi tarafından üyeler inkar edilebilir kişiler olacağı için kargo takip numarasını Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ve Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. editörlerle paylaşacağım. Eğer aldığım ürünleri tutanak dahilinde gondermezsem beni siteden çıkarabilirler. Perşembe gününden beri izah ediyorum buna mecbur etti bundan sonra herhangi bir sekilde hakaret iceren mesaj olduğu taktirde bilişim şubeyle paylasacagimi bilmenizi isterim. 10tl sigara paranizdi bakalım 80 tl ye denk gelen nasıl bir şey?

Eklentiler

• 15902_402631596558205_3335035997019334711_n.jpg
    15902_402631596558205_3335035997019334711_n.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 174
  • 10957918_10153042144822272_561396558_n.jpg
    10957918_10153042144822272_561396558_n.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 161
  • 10957466_10153042144117272_198575168_n.jpg
    10957466_10153042144117272_198575168_n.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 185
  • 10952364_10153042145107272_986220632_n.jpg
    10952364_10153042145107272_986220632_n.jpg
    125,8 KB · Görüntüleme: 163
  • QJR7mj.jpg
    QJR7mj.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 169
Arkadaşlar içeriği kalem kalem tutanak tutturarak 80tl ye kargo ücreti ve kesintiler göndericiden olarak aldığım kargoyu yine 80tl ye ücret ve kesintiler benden(göndericiden) olmak üzere gönderdim -ptt kapıda ödemeyi her zaman göndericiden kesiyormuş ki biliyordur bunu tercih edenler- şu durumda ikimizde aynı miktarda kesintiye uğramış olacağız geliş ve gidiş ağırlığı 1600 küsur gram burada paylaşamıyorum ama editörler görebiliyorlar emanet edecek kimse yok ama hava kötü vs gibi nedenle o kargoyu bugün yollamama gibi bir bahanem olamazdı şimdiden alışmasın İNSANLARA SÖZ VERİP YERİNE GETİRMEMEYE benden bu kadar gerisi bir insanda olması gereken birçok faktöre kalmış sonucu belirtmekten gurur duyacağım.

Back