Esw bu konuya nokta koyamaz. Bu kendisine ömür billah dert oldu. ilk cantayi nerden aldınız diye sorduğumda mağazayı söylemek yerine saçma sapan şeyler söylediniz en son çanta hediye çıktı. Alıcının en doğal hakki marka sormak mağaza sormak madem her şey usulünce değil mi?
Bana bu çanta orjinal her şekilde kanıtların dediğiniz çantayı orjinal olduğunu bile bile neden tekrar cepaya goturup orjinal mi değil mi diye sordunuz? Sizin sorun çıkardığınız akşam ben o gittiğiniz mağazayı aradım. Dediler ki biz asla bir çanta için yüzde yüz orjinaldir diyemeyiz biz satış danismaniyiz expertis değiliz. Nasıl oldu da size yazı vermezler çok şaşırdım....
Cin den amerika ya amerika dan turkiye ye gelen bir çanta kacccccc ithalatçı firma değiştirmiş yahu İthalat ihracat ama değişmiş ben yapmayali.ya allah aşkına kim kolunuza girip hadi bu çanta cakma mi değilmi diye AVM ye gider.
Burası mahkeme değil size hak verenler de jüri. İnsanları yaniltmaktan vazgeçin. haklı haksız.sorun karşı tarafı anlamadan dinlemeden taktiniz cine yok begenmemeye iftiraya ilk önce dinlemeyi öğrenin.
Sizin adınıza bana kargo gönderen bayan kargo takip makbuzunun üzerine şöyle bir yere imza atmış. Her ne sebebten dolayı bu kargo bana geri iade edilirse her türlü ücretini ödemeyi kabul ediyorum. Sadece o bayanı ve imzasını burda herkesin içinde yayinlamanin doğru olmadığını düşündüğüm için yayinlamiyorum. Çok isterseniz o parayı o bayandan tahsil edersiniz.
Peki neden burdaki herkese keyfi sebeblerden dolayı 4 gün geç odeme yaptığınızı yazmiyorsunuz. Ayın 30 da aldığınız kargonun iadesini sırf keyfi sebeblerden dolayi 4gun geç yaptınız. Bu arada çok rahatlıkla kargo ücretini kesebilirdiniz değil mi yok olur mu şimdi karalama kampanyası ne bulsam ne yazsam değil mi?Kargo ücretini iade den kesi verseydiniz veya kargo yu iade etseydiniz odemiyorum diye
ama yok buraya yazacaksınız ya malzeme olsun.
Sizin hakkında kim bana ne sorarsa tabii ki dusunlerimi yazicam. Birde entrikalar hiç mi işiniz gücünüz yok başka isimle ozelime msj atıp birde kendi hakkınızda fikrimi sordunuz pes doğrusu supersiniz.
Burda beni kotulemekle kimse bana bir şey satmaz diye düşünüyorsaniz yanılıyorsunuz ve öyle olsa bile ne yazar. Ya siz o hiç etiketini sokmediginiz almak için sattığınız ürünlerinizi kim su mevzuyu okursa en azından bir kere daha düşünür.
Bu arada arkadaşlar ben ilk çantayı esw değil çanta SATAN bir başka arkadaşa yazmıştım hemen cevap geldi nicklere bakmadan cevap yazdım. Sonra asıl çantayı sorduğum kişi bana çanta onerince kafam karıştı. Her ikisinede ikiniz aynı kisi misiniz kafam karıştı diyince, esw dedi ki ben adıni vermediğim orjinal kullAnılmış çanta SATAN kişinin konusunu takip ediyorum siz çanta sorunca ben size cevap verdim dedi. Asıl çantayı sorduğum kişinin bana cevap yazmasina fırsat vermeden çantasını satmak için hiç beklemeden bana çantasını sattı bile....
İki tarafı dinlemeden anlamadan yorum yapmak doğru değil. Kimsenin beni haklı bulmasina hiç ihtiyacım yok hepimiz yetişkin aklı başında kadinlariz değilmi. Vicdana gelince allah yukarda bir damla yalnış hissetmiyorum.
Bakın göreceksiniz esw son noktayı koymuş mu koymamış mi...
Tekrar başlar madde madde yazmaya kedisi çok alışık maddelere.
Herkese hayırli satışlar ve alislar kisaca dertsiz problemsiz alış verisler.
HOŞÇAKALIN