Bana sadece 1 uyari mesaji geldi, Konu disi mesajdan dolayi. Guncelleme bu kapsama mi giriyor?
Peki benim Hakkımda bir sikayet var mi bunu ogrenebilir miyim?
Burada surekli ustte olan konular var uzun zamandır guncel mesaji yazan uyeler var ama konulari halen açik, kurallar varsa herkese uygulansin madem.
Beni hiç rahatsız etmiyor çunku başka türlü nasıl insanlar satış yapabilir bilmiyorum. Ileriki sayfalara gittikçe konu güncelliğinı yitirmiş gibi algılanıyor. Şikayet edildigini bile bilmiyordum ki ben. Kimsenin konusunu baltalamadan satış yapıyordum. Sürekli guncelleme mesajı yazmıyordum. Ben hala haksızlığa uğradığımı dusunuyorum burada onca insan varken gunde 5-6kez guncelleyen. Yapılacak bir şey yok yönetim mercii sizsiniz. Ben sadece haksızlıgimi dile getirmek istedim. Teşekkürler.Sikayet edin guncel yazanlari, siz nasil sikayet edildiyseniz...
"yaziklar olsun" derken biraz ayip olmamis mi ?
Beni hiç rahatsız etmiyor çunku başka türlü nasıl insanlar satış yapabilir bilmiyorum. Ileriki sayfalara gittikçe konu güncelliğinı yitirmiş gibi algılanıyor. Şikayet edildigini bile bilmiyordum ki ben. Kimsenin konusunu baltalamadan satış yapıyordum. Sürekli guncelleme mesajı yazmıyordum. Ben hala haksızlığa uğradığımı dusunuyorum burada onca insan varken gunde 5-6kez guncelleyen. Yapılacak bir şey yok yönetim mercii sizsiniz. Ben sadece haksızlıgimi dile getirmek istedim. Teşekkürler.
Cok teşekkür ederim canım, sağlık olsun evet Ağustos'ta açtım konumu kaç ay oldu henüz 10 sayfaya ulaştım sanırım. Neredeyse 6 ay olmuş. Onlarca sayfaya ulaşmış, sürekli Güncelleme yapan konular dururken benim mimlenmem, talihsizlik,, çok da diyecek bir şey yok yani memleket meselesi değil sonuçta. Iyi niyetin ve desteğin için çok sağ oldesdemona gerçekten kendini koruduğu kadar var öyle göze batırıcı davranışlarını görmedik yönetici kardeşlerin aslında daha çok güncel yazanları bulup banlaması gerektiğine inanıyorum bu ben bile olsam hakkımsa çekerim hiç sorun olmaz ama isim vermek istemem 30 sayfanın 3 sayfasını yoruma ayırıp gerisini güncele ayıranları gördüm onlar satışı bol keseden yapıyorlar desdemona nın 8 sayfası oldu sanırım 5 güncel gördüm yanılmıyorsam zaten onları görmeden ürünleri ve fiyatları gördüm ürünlerinden ikisini aldım bile çünkü hem iyi niyetli hemen cevap verdi sorularıma hem de fiyatta anlaşmamız için ortam sağladı satıcı iyi niyetli olduğunu fiyatlarıyla belli eder bunun en iyi örneği desdemona ama bir güncelle de olsa ceza çekilecekse o da olmalı disiplin öyle sağlanır yoksa elini kolunu sallayan sayfaları güncellerle doldurup satış yapar forumu çirkinleştirmenin anlamı yok haksız rekabetle kardeşçe alım satım varken.ben desdemonanın avukatı değilim ama gördüğümü hak olanı söyledim yöneticilerin dikkatini çekmek istedim zaten beni anlayacaklardır kendileri teşekkür ederim onlara disiplin öyle olmalı.
Evet Haklısın canım, Kullanıcıların istekleri biraz dikkate alınmalı diye düşünüyorum , en azından gün içinde 1-2 sefer Güncelleme yapılabilmeli, ürün sattığımız kişiler -eğer isterlerse- topiğe memnuniyetlerini yazabilirler,biz zorlayamayız ille de yazın diye, ama kural buymuş güncel yazarak değil memnuniyet ile ön sayfalarda olmalıymışız. Ee onlar da yazmazsa iyice konu gözden kayboluyor.Geçen gün bende konu dışı mesajdan dolayı 2 gün foruma giremedim ve gerçekten çok merak etmiştim sayfada hayat hikayesi mi yazdım diye burdaki herkesin amacı satış yapmak ya da alışveriş yapmakCinnamonQueen arkadaşım sadece 2 gün girilmediginde bile değil sanahtan aksama kadar gormedigim zaman bile konu 4 5 sayfalarda yer alıyor
Geçen gün bende konu dışı mesajdan dolayı 2 gün foruma giremedim ve gerçekten çok merak etmiştim sayfada hayat hikayesi mi yazdım diye burdaki herkesin amacı satış yapmak ya da alışveriş yapmakCinnamonQueen arkadaşım sadece 2 gün girilmediginde bile değil sanahtan aksama kadar gormedigim zaman bile konu 4 5 sayfalarda yer alıyor
Ben birşey sormak istiyorum , gerçekten öğrenmek amaçlı. Tamam güncel, satış devam ediyor yazılmayacak. Peki sayfamıza sonradan yeni ürünler ekleyebiliyormuyuz? yoksa bu da güncellemeye mi giriyor. Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Cevap için şimdiden teşekkürler...Hanımlar,
güncelleme mesajları yasak, bu yönde talepte bulunmayınız lütfen, güncelleme ha bir tane yazılmış ha 5 tane, ilk sayfada yer alan 20 konu aynı anda güncelleme yapsa sizlerin topikleri arka sayfaya düşecek, 2. sayfadakilerde güncellese 3. sayfaya düşeceksiniz, peki sonra ne olacak?
Bir sürü güncelleme yapan var mı diyorsunuz? O zaman yorumların altında K.İ.B butonu var, basar bildirirsiniz gereken yapılır.
Size daha önce de uyarı verilmiş, uyarı sonrası yine güncelleme yaptığınız için bu sefer sistem banlamış.
Hayat hikayesi yazmamışsınız ama aynı gün içinde en az 5 güncelleme mesajı yazmışsınız. Herkes sizin kadar güncellemesi yaparsa konular tabii arka sayfalara düşer.
Buyrun sayın 24 Aralık tarihli kaç güncel mesajınız silinmiş ve siz yine ısrarla ertesi günde güncel yazmaya devam etmişsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...leyin-hadi-buyrun.780641/page-7#post-38520707
Lütfen herkes bölüm kurallarına uysun, kurallara uymayan topikleri de burda savunmak maksatlı söylemek yerine bildirirseniz seviniriz.
ben cevap yazabilir miyimBen birşey sormak istiyorum , gerçekten öğrenmek amaçlı. Tamam güncel, satış devam ediyor yazılmayacak. Peki sayfamıza sonradan yeni ürünler ekleyebiliyormuyuz? yoksa bu da güncellemeye mi giriyor. Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Cevap için şimdiden teşekkürler...
Ben birşey sormak istiyorum , gerçekten öğrenmek amaçlı. Tamam güncel, satış devam ediyor yazılmayacak. Peki sayfamıza sonradan yeni ürünler ekleyebiliyormuyuz? yoksa bu da güncellemeye mi giriyor. Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Cevap için şimdiden teşekkürler...
Evet aynen, konu başlığınızı bölüm editörü yarfımıyla değiştirebilir ve yeni ürünler ekleyebilirsiniz.ben cevap yazabilir miyimyeni ürünler yükleyebilir siniz tabi ilerleyen sayfalara,konu başlığı bile değiştirebilirsiniz admin yardımı ile
Evet, bu da doğru, sattığınız ürünleri tek bir mesajda toparlayıp xx ürünlerim satılmıştır yazabilirsinizSATILANLARI DA YAZABİLİYORSUNUZ GÜNCELLEME AMAÇLI.AMA HER SAAT BAŞI FARKLI BİR MESAJLA DEĞİL AYNI MESAJDA VE ANDA BU YAPILABİLİR.
Ekleyeceğiniz yeni ürünleri topiğinizi güncellemek adına, tek bir mesajla ekleyebilecekken, bilerek ve isteyerek bir sürü mesajla eklemediğiniz sürece sıkıntı yok
Evet aynen, konu başlığınızı bölüm editörü yarfımıyla değiştirebilir ve yeni ürünler ekleyebilirsiniz.
Evet, bu da doğru, sattığınız ürünleri tek bir mesajda toparlayıp xx ürünlerim satılmıştır yazabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?