canm iste bu sorunun karsi tarafi baglamaz o senin bilgi eksikligin.Ama gercekten cok kirici oluyorsun.Burasi internet ortami tanimiyo kimse kimseyi diye kirici olmayalim.Gercekten cok ters konusiyosun.Burda cogumuz birbirimizi taniyoruz artik sende unut bu gerginligi katil aramiza.evet yapmadım ..anlamanızda sorun var heralde sürekli aynı sorular dönüpte zahmet ette bir geçmişi oku kafana bir şey girerde anlarsın belki ..
canm iste bu sorunun karsi tarafi baglamaz o senin bilgi eksikligin.Ama gercekten cok kirici oluyorsun.Burasi internet ortami tanimiyo kimse kimseyi diye kirici olmayalim.Gercekten cok ters konusiyosun.Burda cogumuz birbirimizi taniyoruz artik sende unut bu gerginligi katil aramiza.
Yok kizzz yanlis anlasiliyor herkes uzuluyorum Allah icin iki tarafta aslinda uzuluyo sinirlenmekte bir nevi uzuntu aslinda araci olmak lazim.Sevaptir.Sakin catlamaAllahım yarabbım.. Evlacım sen nasıl bi insansın yaa. Su konuya yazdıklarına bakıyorum da sendekı bu sabır, iyi niyett..Valla bende yokk Amilelikten midir nedir.. Bısey yazmadım ama catlıcak gıbı oluyorum okudukca
kızlar en para kullansanıza eft havale ücreti yok..yok 3 tane otomatik ödeme talimatı ver yok.. yıllık ücret yok..netten başvuruyosunuz evinize geliyo kart..
:)) seviyom tabi aşk yaşıyoz kendisiyle:))Ahh tatlım benim en parasını pek sever
HEYT..insanları anlamak çok zor.. bir ürün için farklı resim istiyorsunuz ben veya bir başkası zaman ayırıp o o resmi çekiyor ve size gönderiyor istediğiniz gibi olmamış olabilir,beğenmemiş olabilirsiniz hiç önemli değil sadece beklenilen şey bir 'TEŞEKKÜR' !
VE AYRICA; 10tl-20tl olan bir ürün için yarı fiyatını teklif edip almak isteyebilirsiniz ama misal veriyorum 50tl olan bir ürünü 25 tl almak istemeniz karşı tarafa yapılan büyük saygısızlıktır. Zaten buradaki bir çok arkadaşımız( ben dahil)
toplu alımda güzel indirimler yapıyor(yapıyoruz) ama lütfen insanların iyi niyetini suistimal etmeyin..
sızlere de ptt elektronık alet sattıgınızda problem yarattı mı..benım kargomu acıp elektronık dıye sorun cıkarttılar.hazırladıgım paketı yırttılar baktılar sınır oldum ..yasak mı vardı yenı mı bu ?bılgısı olan var mı?
ptt genelde bu konularda sıkıntı yaratıyor ben geçen gün askeriyeye deodorant traş köpüğü ve şampuan yollıcaktım iyice sardım dökülmesine kırılmasına imkan yok yollatmadılar, ptt şubeler bu sorunu çıkartıyor genelde merkez pttler pek sorun çıkarmıyor
merkez pttden telefon ve tablet yolladım kartonla etrafını iyice sardım yolladım sıkıntı olmadı
canm kimiside kıllık yapiyor benim buradaki ptt kiler tanislar hic bakmiyorlar bileSasırdım kaldım.hem paketımı bozdular.hem cıakrıp baktılar tuhaf tuhaf hareketler benı mı bulur hep derken ..demekkı bır benı bulmuyormus
merkezden yolladım ben gercı ama bır daha dusunurum artık
tesekkur ederım
Guncelleme olsa dahi gunde 1-2 defa yapiyordum Ben, bir arkadas ozelden sikayet edildigini ve konularin bu yuzden kapandigini yazmis, eger isin asli boyleyse, yargisiz infaz yapiliyorsa boyle, yaziklar olsun.Konunun kapanmasina bende sasirdim sayfa asagiya inince mecburuz yani yukari cikartmaya yoksa gerilerde kalinca kimse bakmiyor konu basliklarina yazmayinca bile bakilmiyor
bence guncelleme yasak olmamali kim 5 sayfadan sonrasına bakiyor ki...hele yabanci birisi hic bakmaz
Haksiz rekabet yapmisim diye konum kapatildi.
Bit pazari topiginin aktif kullanicilarindan objektif olarak gorus almak istiyorum ,
Ne yapmisim ben Allah askina? Surekli ekleyecek urunum yok ekledigimde konu uste cikiyor evet, ama 1-2 gun yazmayinca 4.-5. Sayfaya dusuyor zaten kimse bakmiyor.
Ben saat basi guncelleme mesaji yazan bir insan degilim. Gunde 1 veya 2 kere yaziyorum, urun satildiginda bilgi vermek amaciyla yaziyorum, ki 'konum gunceldir, filanca kampanya devam ediyor' seklinde mesaj yazan bir suru uye var burada.
Yapmayin lutfen ya, kesinlikle haksizliga ugradigimi dusunuyorum. Konumun boyle bir sebepten kapatilmasina da sasiran arkadaslar var ozelden yazan.
Gercekten lutfen objektif olarak yorumlayabilir misiniz haksiz rekabet var miymis yok muymus diye?
Bana sadece 1 uyari mesaji geldi, Konu disi mesajdan dolayi. Guncelleme bu kapsama mi giriyor?Hemen objektif yorumumu yapayım, 1-2 gün yorum yapmadığınızda konunuz 4. 5. sayfakara düşüyorsa yine sizin gibi güncelll, ürünlerim günceldir arkadaşlar yazan üyeler sebebiyledir zira bir topiğin 2 günde 4. sayfaya düşmesi için birgünde en az 60 yeni konu açılmış olması gerekir, sizce bit pazarında 1 günde 60 yeni konu açılıyor mu? Hayır açılmıyor, bunun yerine yasak olmasına rağmen üyeler güncelleme mesajları yazıyorlar.
Güncelleme mesajları yasaktır, yazarsanız uyarı alırsınız ki size de 2 ayrı tarihte uyarı verdik ama kurala uydunuz mu?
Uymadınız, bakınız geçen gün uyarı aldığınız topik linkini vereyim, orda kaç mesajınız silinmiş ve silinirken sebep yazılmış bir inceleyin ve yine o topikte uyarı ve güncel mesajlarınızın silinmesine rağmen Cuma gününe ait "Güncel" mesajınıza bir göz atın, bu siteye üyeyseniz kurallarına uymalısınız çünkü üye olurken kabul ediyorum diye işaretlediğiniz site sözleşmesinde site kuralları yer alır ve siz işaretlediğinizden itibaren kuralları okuduğunuzu ve uyacağınızı beyan etmiş sayılırsınız.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ik-vs-uygun-fiyat.748364/page-7#post-38668104
Ve ayrıca güncelleme mesajı yazan herkes uyarı alır, daha uymazsa banlanır ve daha da uymazsa yönetim uygun görürse kapatılır.
Bana sadece 1 uyari mesaji geldi, Konu disi mesajdan dolayi. Guncelleme bu kapsama mi giriyor?
Peki benim Hakkımda bir sikayet var mi bunu ogrenebilir miyim?
Burada surekli ustte olan konular var uzun zamandır guncel mesaji yazan uyeler var ama konulari halen açik, kurallar varsa herkese uygulansin madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?