- 1 Mayıs 2011
- 715
- 293
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah islah etsin ne diyim :) kendinizi komik duruma dusurmeyin... havale ucretini soylemeyip uyaniklik yapacakmisim :)))
Allah kimsenin yuzunu kara cikarmasin. Benim alnim ak... herkese iyi alisverisler
Bakin polemige girmek istemiyorum ama saygisizca konusmayin... Paranizi yatirdiysaniz gidip bakiyim gerekeni yapiyim yok eger yatirmadiysaniz neyin derdindesiniz siz?
Havale ucretini sonradan soylemisim diye mi dolandiricilikla sucluyorsunuz... bu nasil bir anlayistir...
Alacak verecek davasina donmesin.
Soyledikleriniz tutarli degil bunu da not dusmek istedim
Canm fevri davraniyosun havale masrafinin soylenmesine gerwk yok cunki ne islem yaparsan yap islem.ucreti alinir bunuda yatiran kisi oder aliciya net parasi gecer.Yeni uyeyim diyosun belki bizim buradaki alis verislerimizi bilmiyo olabilirsin.Arkadasinda gunahina girme gercekten.Parani calmadi malini yollamamazlik yapmadi zatennoyke kisileri sitede barindirmiyoruz yonetiminde destegiyle.Helallesin bence konuyuda uzatmayin.Arkadas tavsiyesi.Evet ben size yeni uyeyim dedim ptt kargosunuda konustuk havaleden haberim yoktu sizde soylemediniz en son benim parayi yatiracagim zaman soylediniz ..benimde uzerimde oan kitaba ve pttye vercek kadar vardi hakli olarak gayet sakin bir sekilde neden bana bunu simdi soyluyorsunuz dedim..
evet yapmadım ..anlamanızda sorun var heralde sürekli aynı sorular dönüpte zahmet ette bir geçmişi oku kafana bir şey girerde anlarsın belki ..havale ücreti ödeneceğini bilmeyen mi var allah aşkına
şimdiye kadar hiçmi para transferi yapmadınız?
tamam teşekkür ederimevet yapmadım ..anlamanızda sorun var heralde sürekli aynı sorular dönüpte zahmet ette bir geçmişi oku kafana bir şey girerde anlarsın belki ..
evet canım bende burdan ilk yaptığım alışverişte öğrendim olabilir bilmiyordur öğrendi kızlar yeni bir yıl yeni umutlar var lütfen kırmayın birbirinizi uzatmayın daha fazlasabah sabah bu ne sinir??bende bilmiyordum..hiç bankalarla işim olmamıştı...sonradan öğrendim..olabilir..havale kesintisini öğrenince ona göre pazarlık yapmayı öğrendim..şimdi bunları göz önüne alıp ürünlerimde ona göre indirim yapıp satıyorum..bu kadar büyütülecek ve kabalaşacak kadar büyük bir sorun değil bu..boşverin..allah hepimize yeni yılda huzur ve sağlık versin..gerisi boş..sıkmayın tatlı canlarınızı...
senin için dileğim dahada farklı..aklımdasın cnm...evet canım bende burdan ilk yaptığım alışverişte öğrendim olabilir bilmiyordur öğrendi kızlar yeni bir yıl yeni umutlar var lütfen kırmayın birbirinizi uzatmayın daha fazla
gülüm benim Allah razı olsun rab'bim herkese gönlüne göre versin bende senin için ve herkes için dua ediyorum sağolsenin için dileğim dahada farklı..aklımdasın cnm...