• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyetsizlik Topiği

Bana sadece 1 uyari mesaji geldi, Konu disi mesajdan dolayi. Guncelleme bu kapsama mi giriyor?
Peki benim Hakkımda bir sikayet var mi bunu ogrenebilir miyim?
Burada surekli ustte olan konular var uzun zamandır guncel mesaji yazan uyeler var ama konulari halen açik, kurallar varsa herkese uygulansin madem.

Sikayet edin guncel yazanlari, siz nasil sikayet edildiyseniz...

"yaziklar olsun" derken biraz ayip olmamis mi ?

Sikayet edin guncel yazanlari, siz nasil sikayet edildiyseniz...

"yaziklar olsun" derken biraz ayip olmamis mi ?
Beni hiç rahatsız etmiyor çunku başka türlü nasıl insanlar satış yapabilir bilmiyorum. Ileriki sayfalara gittikçe konu güncelliğinı yitirmiş gibi algılanıyor. Şikayet edildigini bile bilmiyordum ki ben. Kimsenin konusunu baltalamadan satış yapıyordum. Sürekli guncelleme mesajı yazmıyordum. Ben hala haksızlığa uğradığımı dusunuyorum burada onca insan varken gunde 5-6kez guncelleyen. Yapılacak bir şey yok yönetim mercii sizsiniz. Ben sadece haksızlıgimi dile getirmek istedim. Teşekkürler.

Beni hiç rahatsız etmiyor çunku başka türlü nasıl insanlar satış yapabilir bilmiyorum. Ileriki sayfalara gittikçe konu güncelliğinı yitirmiş gibi algılanıyor. Şikayet edildigini bile bilmiyordum ki ben. Kimsenin konusunu baltalamadan satış yapıyordum. Sürekli guncelleme mesajı yazmıyordum. Ben hala haksızlığa uğradığımı dusunuyorum burada onca insan varken gunde 5-6kez guncelleyen. Yapılacak bir şey yok yönetim mercii sizsiniz. Ben sadece haksızlıgimi dile getirmek istedim. Teşekkürler.

40 kişi satış yapıyor diyelim ...

hepsi güncel yazsa ilk sayfada 10 konu var geri kalan 30 konu 2. sayfada kalacak ?

Ön sayfada konunuz ilgi çeker ise müşteri memnuniyeti olur ise kullanıcı yorumlarına göre yer almalısınız. Güncel yazarak değil.

desdemona gerçekten kendini koruduğu kadar var öyle göze batırıcı davranışlarını görmedik yönetici kardeşlerin aslında daha çok güncel yazanları bulup banlaması gerektiğine inanıyorum bu ben bile olsam hakkımsa çekerim hiç sorun olmaz ama isim vermek istemem 30 sayfanın 3 sayfasını yoruma ayırıp gerisini güncele ayıranları gördüm onlar satışı bol keseden yapıyorlar desdemona nın 8 sayfası oldu sanırım 5 güncel gördüm yanılmıyorsam zaten onları görmeden ürünleri ve fiyatları gördüm ürünlerinden ikisini aldım bile çünkü hem iyi niyetli hemen cevap verdi sorularıma hem de fiyatta anlaşmamız için ortam sağladı satıcı iyi niyetli olduğunu fiyatlarıyla belli eder bunun en iyi örneği desdemona ama bir güncelle de olsa ceza çekilecekse o da olmalı disiplin öyle sağlanır yoksa elini kolunu sallayan sayfaları güncellerle doldurup satış yapar forumu çirkinleştirmenin anlamı yok haksız rekabetle kardeşçe alım satım varken.ben desdemonanın avukatı değilim ama gördüğümü hak olanı söyledim yöneticilerin dikkatini çekmek istedim zaten beni anlayacaklardır kendileri teşekkür ederim onlara disiplin öyle olmalı.

desdemona gerçekten kendini koruduğu kadar var öyle göze batırıcı davranışlarını görmedik yönetici kardeşlerin aslında daha çok güncel yazanları bulup banlaması gerektiğine inanıyorum bu ben bile olsam hakkımsa çekerim hiç sorun olmaz ama isim vermek istemem 30 sayfanın 3 sayfasını yoruma ayırıp gerisini güncele ayıranları gördüm onlar satışı bol keseden yapıyorlar desdemona nın 8 sayfası oldu sanırım 5 güncel gördüm yanılmıyorsam zaten onları görmeden ürünleri ve fiyatları gördüm ürünlerinden ikisini aldım bile çünkü hem iyi niyetli hemen cevap verdi sorularıma hem de fiyatta anlaşmamız için ortam sağladı satıcı iyi niyetli olduğunu fiyatlarıyla belli eder bunun en iyi örneği desdemona ama bir güncelle de olsa ceza çekilecekse o da olmalı disiplin öyle sağlanır yoksa elini kolunu sallayan sayfaları güncellerle doldurup satış yapar forumu çirkinleştirmenin anlamı yok haksız rekabetle kardeşçe alım satım varken.ben desdemonanın avukatı değilim ama gördüğümü hak olanı söyledim yöneticilerin dikkatini çekmek istedim zaten beni anlayacaklardır kendileri teşekkür ederim onlara disiplin öyle olmalı.
Cok teşekkür ederim canım, sağlık olsun evet Ağustos'ta açtım konumu kaç ay oldu henüz 10 sayfaya ulaştım sanırım. Neredeyse 6 ay olmuş. Onlarca sayfaya ulaşmış, sürekli Güncelleme yapan konular dururken benim mimlenmem, talihsizlik,, çok da diyecek bir şey yok yani memleket meselesi değil sonuçta. Iyi niyetin ve desteğin için çok sağ ol :KK66:

haklı olan kimse o kazansın bu forumda ve her konuda hiç farketmez en önemlisi bu dünyada...kuralları kesin olmayan dünyamızda haklı kimse o kazansın ama forumda artık kurallar kesin çizgili en azından ben de dahil olmak üzere herkes haddini bilecek bu sevindirici.

Geçen gün bende konu dışı mesajdan dolayı 2 gün foruma giremedim ve gerçekten çok merak etmiştim sayfada hayat hikayesi mi yazdım diye burdaki herkesin amacı satış yapmak ya da alışveriş yapmak CinnamonQueen CinnamonQueen arkadaşım sadece 2 gün girilmediginde bile değil sanahtan aksama kadar gormedigim zaman bile konu 4 5 sayfalarda yer alıyor

Geçen gün bende konu dışı mesajdan dolayı 2 gün foruma giremedim ve gerçekten çok merak etmiştim sayfada hayat hikayesi mi yazdım diye burdaki herkesin amacı satış yapmak ya da alışveriş yapmak CinnamonQueen CinnamonQueen arkadaşım sadece 2 gün girilmediginde bile değil sanahtan aksama kadar gormedigim zaman bile konu 4 5 sayfalarda yer alıyor
Evet Haklısın canım, Kullanıcıların istekleri biraz dikkate alınmalı diye düşünüyorum , en azından gün içinde 1-2 sefer Güncelleme yapılabilmeli, ürün sattığımız kişiler -eğer isterlerse- topiğe memnuniyetlerini yazabilirler,biz zorlayamayız ille de yazın diye, ama kural buymuş güncel yazarak değil memnuniyet ile ön sayfalarda olmalıymışız. Ee onlar da yazmazsa iyice konu gözden kayboluyor.

Hanımlar,
güncelleme mesajları yasak, bu yönde talepte bulunmayınız lütfen, güncelleme ha bir tane yazılmış ha 5 tane, ilk sayfada yer alan 20 konu aynı anda güncelleme yapsa sizlerin topikleri arka sayfaya düşecek, 2. sayfadakilerde güncellese 3. sayfaya düşeceksiniz, peki sonra ne olacak?

Bir sürü güncelleme yapan var mı diyorsunuz? O zaman yorumların altında K.İ.B butonu var, basar bildirirsiniz gereken yapılır.

Size daha önce de uyarı verilmiş, uyarı sonrası yine güncelleme yaptığınız için bu sefer sistem banlamış.
Hayat hikayesi yazmamışsınız ama aynı gün içinde en az 5 güncelleme mesajı yazmışsınız. Herkes sizin kadar güncellemesi yaparsa konular tabii arka sayfalara düşer.
Buyrun sayın 24 Aralık tarihli kaç güncel mesajınız silinmiş ve siz yine ısrarla ertesi günde güncel yazmaya devam etmişsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...leyin-hadi-buyrun.780641/page-7#post-38520707

Lütfen herkes bölüm kurallarına uysun, kurallara uymayan topikleri de burda savunmak maksatlı söylemek yerine bildirirseniz seviniriz.

Sayın editör ; beni uyardiniz evet bende dikkat ettim çünkü ben yeni üye oldum ve kuralları okuduğum zaman güncellemenin bu şekilde olmayacağını fark etmedim arkadaşlarımın sayfalarında gezinirken gördüğüm için sakıncalı olmadığını düşündüm uyarı aldıktan sonra da gerçekten dikkat ettim ama gerçekten bunu yapanlar sadece bizler değiliz

Hanımlar,
güncelleme mesajları yasak, bu yönde talepte bulunmayınız lütfen, güncelleme ha bir tane yazılmış ha 5 tane, ilk sayfada yer alan 20 konu aynı anda güncelleme yapsa sizlerin topikleri arka sayfaya düşecek, 2. sayfadakilerde güncellese 3. sayfaya düşeceksiniz, peki sonra ne olacak?

Bir sürü güncelleme yapan var mı diyorsunuz? O zaman yorumların altında K.İ.B butonu var, basar bildirirsiniz gereken yapılır.

Size daha önce de uyarı verilmiş, uyarı sonrası yine güncelleme yaptığınız için bu sefer sistem banlamış.
Hayat hikayesi yazmamışsınız ama aynı gün içinde en az 5 güncelleme mesajı yazmışsınız. Herkes sizin kadar güncellemesi yaparsa konular tabii arka sayfalara düşer.
Buyrun sayın 24 Aralık tarihli kaç güncel mesajınız silinmiş ve siz yine ısrarla ertesi günde güncel yazmaya devam etmişsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...leyin-hadi-buyrun.780641/page-7#post-38520707

Lütfen herkes bölüm kurallarına uysun, kurallara uymayan topikleri de burda savunmak maksatlı söylemek yerine bildirirseniz seviniriz.
Ben birşey sormak istiyorum , gerçekten öğrenmek amaçlı. Tamam güncel, satış devam ediyor yazılmayacak. Peki sayfamıza sonradan yeni ürünler ekleyebiliyormuyuz? yoksa bu da güncellemeye mi giriyor. Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Cevap için şimdiden teşekkürler...

Ben birşey sormak istiyorum , gerçekten öğrenmek amaçlı. Tamam güncel, satış devam ediyor yazılmayacak. Peki sayfamıza sonradan yeni ürünler ekleyebiliyormuyuz? yoksa bu da güncellemeye mi giriyor. Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Cevap için şimdiden teşekkürler...
ben cevap yazabilir miyim:KK66:yeni ürünler yükleyebilir siniz tabi ilerleyen sayfalara,konu başlığı bile değiştirebilirsiniz admin yardımı ileEn Büyük KK

Ekleyeceğiniz yeni ürünleri topiğinizi güncellemek adına, tek bir mesajla ekleyebilecekken, bilerek ve isteyerek bir sürü mesajla eklemediğiniz sürece sıkıntı yok;)

ben cevap yazabilir miyim:KK66:yeni ürünler yükleyebilir siniz tabi ilerleyen sayfalara,konu başlığı bile değiştirebilirsiniz admin yardımı ileEn Büyük KK
Evet aynen, konu başlığınızı bölüm editörü yarfımıyla değiştirebilir ve yeni ürünler ekleyebilirsiniz.

SATILANLARI DA YAZABİLİYORSUNUZ GÜNCELLEME AMAÇLI.AMA HER SAAT BAŞI FARKLI BİR MESAJLA DEĞİL AYNI MESAJDA VE ANDA BU YAPILABİLİR.
Evet, bu da doğru, sattığınız ürünleri tek bir mesajda toparlayıp xx ürünlerim satılmıştır yazabilirsinizHoppa

Bir
Ekleyeceğiniz yeni ürünleri topiğinizi güncellemek adına, tek bir mesajla ekleyebilecekken, bilerek ve isteyerek bir sürü mesajla eklemediğiniz sürece sıkıntı yok:KK66:

Evet aynen, konu başlığınızı bölüm editörü yarfımıyla değiştirebilir ve yeni ürünler ekleyebilirsiniz.

Evet, bu da doğru, sattığınız ürünleri tek bir mesajda toparlayıp xx ürünlerim satılmıştır yazabilirsinizHoppa

Ürünlerin fotoğraflarının net görünebilmesi adına tam resim seçeneğini kullanıyorum
Ürünün detay ve fiyat bilgisinide fotoğraf üzerine yazıyorum. Şimdi daha önce yaptığım gibi bir mesaja 4-5adet ürün eklediğimde hangi resimin hangi ürün olduğu ya da fiyat ve bilgisinin ne olduğu tam anlaşılamadığı için çok soru geliyor kaç bedendi, fiyatı neydi vs bende aslında diğer arkadaşların konusuna baktığımda karışıyor gerçekten bazı bilgiler

ayrıca msj bölümüne tam resim ekleyerek (bu genelde bir ürün için ayrıntılı olması açısından en az 2-3 fotoğraf olabiliyor) daha fazla ürün ekleyemyorum neden , çünkü resimbüyük msj yazılan yer az yukarı aşağı hareket ederek görme sağlanıyor yazma aşamasında... sonra diğer ürün bilgisini yazarken bir bakıyorum ilk yazdığım ürünün içinden devam ediyor haydiii sil baştan :KK43:
bilemiyorum ben bunları yaşıyorum belki de bilgi eksikliğimden kaynaklanan bi sorundur ama beni bayağı uğraştırıyor bende çareyi tek ürün tek mesaj şeklinde bulmuştum yalnız şöyle de bir durum var belirteyim yeni konu açtım ürünlerin tamamını girmek zaman alıyor arka arkaya diyelim 4-5ürün koyuyorum genelde( bitince zaten bu durum ortadan kalkacak) bir iki dk içinde...

anladığım kadarı ile bu kural dışı ne yapmam lazım bu durumda

biraz ayrıntılı ve uzun anlattım afedersiniz ama beni aydınlatırsanız sevinirim iyi günler diliyorum kolay gelsin....

Merhaba aziz misafir,
ürün beden ve fiyatını fotoğrafa eklemeyin bence, dediğiniz gibi fotoğrafta bu tür bilgiler olmasına rağmen bazen alıcılar tarafından gözden kaçabiliyor, onun yerine ürün fotoğraflarını ön arka yüzü olarak ekleyin yine aynı mesaj içersinde beden ve fiyat bilgilerini girin, daha detaylı fotoğraf isteyen olursa zaten sizle irtibata geçip üstte duruşu veya işte şu açıdan bu açıdan fotoğraflarını koyar mısınız diye talep edilir, sizde ona göre eklersiniz.
Örnek olarak bir topik linki ekleyeyim, mesela bu üyenin topiğinde ürün fotoları paylaşılmış, beden ve fiyat belirtilmiş, gayet düzenli gözüküyor, ürün alacaksam hangisi kaç beden ve kaça satılıyor anladım, almaya niyetlendiğim üründe daha detaylı foto istemek kalmış;)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...canta-ve-cuzdan-eklendi.785439/#post-38776473

Back