• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyetsizlik Topiği

Ayırtıp, kesin alıcam diyip, banka bilgilerime kadar isteyen insanlardan bıktım artık. Birinden 1 haftadır haber bekliyorum ayıptır ya. Alamıycam demek zor değil.
Galiba utaniyorlar ama bu ayip bsy degil. Vazgecebilirsin haber et yeter degil mi...

Galiba utaniyorlar ama bu ayip bsy degil. Vazgecebilirsin haber et yeter degil mi...
canım kesin alıcam diyorlar konumdaki son sayfalara bak pazarlığa kadar giriştiler sonra havale ücretinden dem vuruluyor ya da hiç cevap verilmiyor. zaten havale ücreti olduğu için pazarlık payı bırakıyoruz. ben anlamıyorum bu insanları o kadar kişi istedi ayrıldı dedim şimdi ortalıkta yoklar ürünler kaldı elimde

ürün ayırtmak veya ürünü ayırmak hiç sorun değil..ancak almaktan vazgeçildiğinde veya alamayacağında;dönüpte haber vermemek ...çarşambanın gelişi perşembeden belli olur..benimde alamayacığım ürünler oldu..ama hemen dönüp haber verdim..bu çok zor değil..işte beni en çok çıldırtan buuuuu...

ürün ayırtmak veya ürünü ayırmak hiç sorun değil..ancak almaktan vazgeçildiğinde veya alamayacağında;dönüpte haber vermemek ...çarşambanın gelişi perşembeden belli olur..benimde alamayacığım ürünler oldu..ama hemen dönüp haber verdim..bu çok zor değil..işte beni en çok çıldırtan buuuuu...
ay o sinirle atasözünüde yanlış yazmışım :KK70:

Burada satış ya da takas yaptığım her zaman karşı tarafa gönlümden kopan ufak tefek hediyeler göndermeye çalışırım. Elim o konuda boldur biraz.

Fakat bir süre önce yolladığım hediyelerden birinin satışa çıkarıldığı gördüm. (isim sormayın lütfen vermem)..
Ne kadar ayıp.
Beğenilmeyebilir ama bari burada ulu orta koymayın.Hediye olarak yollanmış size. Siz de hediye olarak yollayın veya çevrenizden birine hediye edin.
Bana gelen her hediye önemlidir. Değil onları satışa koymaya, bir kenara atmaya utanırım.

canım sen neden bana bu kadar kafayı taktın
Allah'a şükür gelen şikayetler bu yönde olsun
ben telafi ederim
sizin gibi insanları kandırmıyorum en azından

Benim mesajımın altında olunca bana yazmıssınız gibi olmus..Ama sizinle hic alısverisimiz olmadı :)

Burada satış ya da takas yaptığım her zaman karşı tarafa gönlümden kopan ufak tefek hediyeler göndermeye çalışırım. Elim o konuda boldur biraz.

Fakat bir süre önce yolladığım hediyelerden birinin satışa çıkarıldığı gördüm. (isim sormayın lütfen vermem)..
Ne kadar ayıp.
Beğenilmeyebilir ama bari burada ulu orta koymayın.Hediye olarak yollanmış size. Siz de hediye olarak yollayın veya çevrenizden birine hediye edin.
Bana gelen her hediye önemlidir. Değil onları satışa koymaya, bir kenara atmaya utanırım.
Canm sen iyiligini yapmissi hediyeni yollamissin senden cikmis artik.Gerisi cokta onemli degil bence ne yaptigi cunki senden gecmis o.Karsi tarafida dusunmek lazim.Lutfen tek tarafli dusunmeyin senide sayfadan biliyrum iyi birisin.Ama buraya boyle bi konunun yazilmasi bile beni rahatsiz etti.O kisinin yerinde olmak istemezdim.

Ne kadar ayıp.

Medom :KK60: bi an kendimi sorguladım da koydum mu hediyesini diye koymadım galiba :KK53:

açıkçası ben burdan çok alışveriş yaptım o kadar ürün geldi hediyede geldi tabi bi o kadarda, bazen unutuyorum neyi kimden ne kadara aldım bu hediyemi falan hiç bilmiyorum :KK43: o yüzden benim konumda böyle bişiye denk gelirseniz affola arkadaşlar kusuruma bakmayın lütfen hoş bi durum değil gerçekten düşmek istemem bu duruma :KK51:

Medom :KK60: bi an kendimi sorguladım da koydum mu hediyesini diye koymadım galiba :KK53:

açıkçası ben burdan çok alışveriş yaptım o kadar ürün geldi hediyede geldi tabi bi o kadarda, bazen unutuyorum neyi kimden ne kadara aldım bu hediyemi falan hiç bilmiyorum :KK43: o yüzden benim konumda böyle bişiye denk gelirseniz affola arkadaşlar kusuruma bakmayın lütfen hoş bi durum değil gerçekten düşmek istemem bu duruma :KK51:

Yok kuzum sen yapmazsın öyle bişey :KK60:, Zaten satın alınan şeyler uymamışsa elbet koyulabilir..Ama Hediyenin satılması tuhafıma gitti açıkçası..Rahatsız oldum.

Son düzenleme:
Guzel bi indirim yaptigim halde havale ucretini soyledigim zaman "bana bunu soylemeniz cok tuhaf benim bildigim alici sadece kargo oder" diyen arkadas hem guluyorum hem kiniyorum..Bize esyalari yuk ettirp tasitip hakkimiza gecmeyin
aynennn haklisin canm.

Guzel bi indirim yaptigim halde havale ucretini soyledigim zaman "bana bunu soylemeniz cok tuhaf benim bildigim alici sadece kargo oder" diyen arkadas hem guluyorum hem kiniyorum..Bize esyalari yuk ettirp tasitip hakkimiza gecmeyin
satıcı havale ücreti ödemez kim diyor ya saçmalamasın bana da bir kaç defa denk geldi öyle. 5 tl lik bir tunik için bilmem havale bilmem kargo muhabbeti yapıyor. o yüzden bu tiplerle hiç uğraşmamak gerek canım

ne diyorsun sen asıl ben seni kınıyorum ..ben yeni üyeyim bilmeyebilirim ama sen bunuı banaaa önce deyil sonra en son syledin baştan söyleseydin ozaman bilmeyebilirim . bilseydim almazdım hem ptt hem havale parasını ödicemiii bilseydim almazdımmm ..tamammı insanları kandırıyorsunuz siz sen ödediyimi düşündün o vakit sonra söyledin uynıklık yaptın aklın sıra ...iyikide seninle alışveriş yapmadım kimsede yapmasın bence

aynen bende karıştırmaya başladım..kimden ne aldığımı hediyemi takas mı??

aynen bende karıştırmaya başladım..kimden ne aldığımı hediyemi takas mı??

Kızlar siz değilsiniz yahu :) Takasta ya da satışta olmayan, beden uyumsuzluğu olan ürünleri elbette satışa çıkarabiliriz..
Ben ufak tefek hediyelerden bahsediyorum..
Zan altında bıraktım sanırım bir çok kişiyi..Yazmasaydım iyiydi..

Back