Arkadaşım pantln 15tl 3ü toplam dimi .. Kendini benm yerime koy 15 diosun 10 tl gelıyor kargo 10 tl burda kâr nedir ? Ben pantlonları çöpten alıp satmıyorum sonucta hepsi değerli mallar... Sen dıosun ya pas pas yap diye o laf senin nasıl yetiştirildiğini gösteriyo zaten ... Şahsıma hakaret etme... Ayrca makbuz okumayı bilmiosun sanırım. Aç internetten bak bilgi edin. Boş laf kovalıcağına
Afedersiniz 10 lira için mi o dediğiniz şeyi yiyeceksiniz? Karşımızdaki satıcı bilmiyor olabilir yanlış yapmış olabilir bu ona ders olur bir daha ki sefere aynı hataya düşmez sanki malınız mülkünüz gitti elinizden de yandım diye konuşuyorsunuz. 5-10 tl nin lafı yapılıyor bir de arkadaşa sanki dolandırmış muamelesi yapılıyor. Ayıpp yahu ne diyim başka.
BiZde zaten zengin olsaydık burdan satış yapmazdık bende evliyim genç deglim hovarda bi insanda değilim. Bende paramı mutfaga ev ihtyclarna harcıyorum.. Kimseye kötü mal satmadım göndermedim5 tl içinde laf yapmadım OyüZden alan da yapmasın karşı taraf bana ısrarla pttden gönder diğer kargolar çok gelir diye bişey söylemediği için ilk önüme gelen kargoya girdim ve rica ediyorum benle sıkıntısı olan yazsın herkes lafa girip konuyu anlamadan hakaret etmesin bunu sizden rica edıyorumsende afedersin ama ben zengin değilim 2çocuk okutuyorum 10 lira onların 3 günlük harçlığı anladınızmı .param çok olsa sayfa sayfa 2.el kıyafet bakmaz mağaza mağaza gezerim anladınızmı laflarınıza dikkat edin
Kusura bakma bacım dogruya dogru denir. Sıkıldım ben hep aynı seylerı soyluyoruzBunlar cidden birlik olmuş iftira atmaya çalışıolar laf dıolgna girmeye değmez cnki başta benim hakkımı yiyen smdide yanndaki yandaşları iftraya dewam etsin ben 5tl içn kmsenin kalbini kırıp şaf söylememiştim fakat laf soyleseymişim doğru yere gidermiş zaten.. Arkadaş bana ısrarla pttden gönder diye bişey demedi
Öncelikle benim hakkımda beni tanımadan bilmeden alışverişe girmeden yorum yapmayın... Askperisi adlı şahıs a 3 pantolan karşılığı 15 tl yatıracaktı bana yalandan para kesildi falan dedi 10tl yollamış oldu.... Bikere satıcı nekadar satış fiyatı koymuşsa alıcı okadar öder...
Yani 15tly se 15 öder.. 10 ÖDEMEZ ASIL BU KUL hAKKINA GİRMİŞ olur ......
Ben bu askperisi adlı şahısa bana 10 tl gönderdiği halde 'aramızda 5tl nin şafı olmasın size yinede ürünü kargolıcam dedim....,,, şimdi kargo bedeli 13 tl değilmi? 5lira benden yedi ve ben hç bişey demedim.. Şimdi o 5tl için burda laf söylüyo... Yazık... Ve hatırlatırım bu askperisi kız gecen gün BAN yedi herkese yalan ve iftira atan bi insan.......... Ben ona hep iyilikle konuştum ama anlamadı size tavsiyem bu kıza bişey satmayın sonra arkanızdan konuşup rezil ediyo. Ben dha fazla polemiğe girmiyorum ban yemek istemiyorum... İii günler
Neden? Gayette hoş tatlı dilli bir kadın 3 tane babet aldım sıfır gibiler hoş sohbetide cabası bence boş boş konuşmayınAynen canım kesinlikle size katılıyorum Buaskperisi87 adlı şahış'a tüm üyeler dikkat etsin..Beni ve burda ki bir arkadaşımıza da birkaç gün önce çok mağdur etti..Yalan yanlış iftiralarda bulundu.Hakkımıza girdi..Olmamış olayları oldu diye burda sundu..Yok hayır deyince de ne Ruh hastalığım ne sahtekarlığım kalmadı.. Lütfen dikkat edin bu üyeye...
Neden? Gayette hoş tatlı dilli bir kadın 3 tane babet aldım sıfır gibiler hoş sohbetide cabası bence boş boş konuşmayın
Bura mahalle ortamımı hemen sac bas gırısmeye calışıyorsun sevıyen ortada bana bulasma ben fıkrımı soyledımNe demek boş boş konuşma..Bu nasıl bir saygısızlık böyle ya..Kimsin beni böyle yargılıyorsun...
Önce dönde oku bakalım sayfaları sonra kalk buraya yaz boş boş konuşan kimmiş diye...
Bura mahalle ortamımı hemen sac bas gırısmeye calışıyorsun sevıyen ortada bana bulasma ben fıkrımı soyledım
Hanımlar az önce Mune uyarıda bulundu .Polemikte bulunanlar ceza aldı, siz hala devam ediyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?