Memnuniyetsizlik Topiği

hiç kimsenin taraftarı değilim 1 senedir burda çok fazla satışım oldu ve bende yorum yapma geregi duydum

satıcı 3 pantolonu 15 liraya satıyorsa bu satıcının problemidir. o fiyata 3 pantolon alıyorsun daha ne istiyorsun demeye kimsenin hakkı yok. satmasaydı o zaman kardeşim zorla 15'e ver denilmemiş..

iş bankası para kesiyor bu benimde başıma geldi, ben kesilecegini bilmeden direk ürün ücretini yatırdım ve satıcıya eksik ulaştı sorun edilmedi aramızda. zaten bu konudaki alıcı arkadaşta bu sebeple kargo parasını ödemeyi kabul etmiş. ama el insaf be arkadaşım özel kargoyla neden ürün yollanır anlamış değilim hele ki alıcıya sormadan ..

velhasıl kelam bu tatsızlıklara prim verilmemeli ...

sende afedersin ama ben zengin değilim 2çocuk okutuyorum 10 lira onların 3 günlük harçlığı anladınızmı .param çok olsa sayfa sayfa 2.el kıyafet bakmaz mağaza mağaza gezerim anladınızmı laflarınıza dikkat edin

Bunlar cidden birlik olmuş iftira atmaya çalışıolar laf dıolgna girmeye değmez cnki başta benim hakkımı yiyen smdide yanndaki yandaşları iftraya dewam etsin ben 5tl içn kmsenin kalbini kırıp şaf söylememiştim fakat laf soyleseymişim doğru yere gidermiş zaten.. Arkadaş bana ısrarla pttden gönder diye bişey demedi

BiZde zaten zengin olsaydık burdan satış yapmazdık bende evliyim genç deglim hovarda bi insanda değilim. Bende paramı mutfaga ev ihtyclarna harcıyorum.. Kimseye kötü mal satmadım göndermedim5 tl içinde laf yapmadım OyüZden alan da yapmasın karşı taraf bana ısrarla pttden gönder diğer kargolar çok gelir diye bişey söylemediği için ilk önüme gelen kargoya girdim ve rica ediyorum benle sıkıntısı olan yazsın herkes lafa girip konuyu anlamadan hakaret etmesin bunu sizden rica edıyorum

Kusura bakma bacım dogruya dogru denir. Sıkıldım ben hep aynı seylerı soyluyoruz

Aynen canım kesinlikle size katılıyorum Bu askperisi87 adlı şahış'a tüm üyeler dikkat etsin..Beni ve burda ki bir arkadaşımıza da birkaç gün önce çok mağdur etti..Yalan yanlış iftiralarda bulundu.Hakkımıza girdi..Olmamış olayları oldu diye burda sundu..Yok hayır deyince de ne Ruh hastalığım ne sahtekarlığım kalmadı.. Lütfen dikkat edin bu üyeye...

Neden? Gayette hoş tatlı dilli bir kadın 3 tane babet aldım sıfır gibiler hoş sohbetide cabası bence boş boş konuşmayın

Neden? Gayette hoş tatlı dilli bir kadın 3 tane babet aldım sıfır gibiler hoş sohbetide cabası bence boş boş konuşmayın

Ne demek boş boş konuşma..Bu nasıl bir saygısızlık böyle ya..Kimsin beni böyle yargılıyorsun...
Önce dönde oku bakalım sayfaları sonra kalk buraya yaz boş boş konuşan kimmiş diye...

Ne demek boş boş konuşma..Bu nasıl bir saygısızlık böyle ya..Kimsin beni böyle yargılıyorsun...
Önce dönde oku bakalım sayfaları sonra kalk buraya yaz boş boş konuşan kimmiş diye...
Bura mahalle ortamımı hemen sac bas gırısmeye calışıyorsun sevıyen ortada bana bulasma ben fıkrımı soyledım

Bura mahalle ortamımı hemen sac bas gırısmeye calışıyorsun sevıyen ortada bana bulasma ben fıkrımı soyledım

Fikir böyle söylenmez..Buraya gelip Bilip bilmeden "boş boş konuşma"diyerek..ve üstüne kalkıp hakaretlere devam ederek "seviyen ortada" diye..
Size daha birşey demiyeceğim..Yöneticiye şikayet edeceğim...

Hanımlar az önce Mune uyarıda bulundu .Polemikte bulunanlar ceza aldı, siz hala devam ediyorsunuz..

Nevreste hanım
Burda birkaç gün önce bir magduriyet yaşadım..Ve haklı olarak diğer üyeleri uyarayım dedim..ama lütfen bakarmısınız şahsıma yazılan cevaplara..

Bu topikte yaptığınız alışveriş sonrası yaşadığınız sorunları, aksaklıkları yazabilirsiniz lakin karşılıklı hakaret, kötüleme, polemik olursa kusura bakmayın gereken neyse yaparım.

Daha 15-20 dakika önce ikaz edildi, birkaç üye polemikten banlandı, bölüm editörünün ikazlarını dikkate alsanız iyi olur.

ortalık karışmış burda :)ama nacizane fikrimi belirtmek istiyorum tartısan arkadaslara
havale ücretini satıcı ödemez bunu alıcı öder bu alısverıs sitelerinde bile böyledir site havale indirimi yapar ama asla satıcı havale ucretını ödemez.
20 tl ye urun alınıyorsa 2 tl havale ucretıyse bunu alıcı oder. şayet ödemek istemiyorsa satıcıya uygun bir dille bak arkadasım hem havale ucretı hemkargo odeyecegım ındırım yapar mısın demeli

Ben burafa 1 senedir satis yapiyorum alisverislerimde takaslarimda oldu
Yeri geldi bi elbise begendim 35 tl 5 tl havale ucreti 40 10 tl de kargo odedim 50 tl ye geldi bana :)
Bu zamana kdar cok satidim oldu bikere bile sorun yasamadm insallah da yasamam yeri geldi 140 tl aldigim etiketi uzerinde duran gomlegimi 20 tl sattim yeri geldi 300 tl aldik etiketi ustunde ceketi 40 tl sattim bu benim tercihim o fiyayi ben bicmisim
Satis yaparken indirimi yaparm ayriyeyten hediyemi koyarim bikere hediyesiz kargo yollamdm ama oncelikle aliciya kesintiyi sylerim ptt hesbm var ayrica ptt ile gnderirim pttde kesinti 2.5 veya 1.5 tl oluyo bnu basta belirtiyorum ki hak gecmesin karsdkide ona gore yatryr
Cogu xaman uyarmama ragmen eksik yatranda oldu asla arksnda durmdm helal edip gectm 2 lirayla ne o batar ne ben.zengn olurum helal olsun
Daha uc dort gn once bi arkdsa 4 kilo urun yolladm 13 tl tuttu pttde ayni gn bska arkds bnden 15 tl urun aldi acele istedi arasla yollammi rca etti arasla yolladim 250 gr bile olmamsna ragmen 17 tl tuttu 15 tl urun aldi 17 tl kargo odedi ama kendi istedi ben fzla olcgni syledim ama hc sorun bile etmedi
Bayan benden 10 tl urun aldi kesbti olck die 15 yatrmis 13.5 gecmis hesbma bende hak gecmsn die bisi begen yollim dedim bileklik begendi yolladim yani ucun besin hsabi olmadi hc
Bayanlar ben tarafsizim iki tarafda haksiz bence birisi eksik yatrms dgeri ozel kargo ile yollams missilleme olms byle polemik yapip bit pazarini kotulemeyin ben hc sorun ysmadm benden alisveris yapanlarda hc skayet belrtmedler bu zamana kdr sorunu gzlce aranzda halledjn bnce kul hakkina grmeyin bizim satislarmzi da engellemyin
Rica ediyorum

Okudum okudum kafam çorba oldu..Herkes birbirini suçlamış kim dogru kim yalan anlamak çok zor.. içinde ALLAH korkusu olan dürüst davransın.. 15-20 lirayla bu dünyada bişeyler alırsınızda eger birbirinizin hakkına girerseniz kul hakkıyla ahiretinizi yakmış olursunuz.. Birbirinizle daha fazla atışmayın bence herkes sakin konuşsun orta yol bulunur elbet.. Şöyle bi okudum herkes birbirini dolandırmış sanki çok üzücü öyle degilse bile öyle yansıyo yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…