- 1 Mayıs 2011
- 715
- 293
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mal satıyosunuz diye üstünlük sizde değil.
Kızlar neden bukadar büyütüyosunuz tabiki isteyebilir bende mutluluk dükkanı adlı arkadaşımızdan alışveriş yaptm bendende istedi makbuz ve yolladım bu daha çok hoşuma gitti benimde ona güvenebiliceğimi anladım bu açıdan bakın kimse üstünlük taslamıyo burda kaç arkadaş var burda bizi kandıran yarı yolda bırakan böle olması bunları yaşamamız daha mı ii bence mantıklı hatta hepimiz böle davranmalıyız ki işin ciddiyeti bazı arkadaşlar tarafından anlaşılsın ben çok memnun kaldım mutluluk dükkanından :)
Ben makbuz resmi istemem..Hiç tanımadığım bir üyeyse hesabıma bakarım, yattıysa yollarım..Yatmadıysa da yollarım, illa ki yatıracaktır diye düşünürüm :)
Ama makbuz resmi istemek bir haktır.
Karşıdaki kendini dolandırıcı gibi neden hissetsin? Burada kimse kimseyi tanımıyor. Elbette haktır.
Benden biri makbuzunu yollayın dese ne kırılırım ne gücenirim..
Ufak tefek şeyler bunlar..
canım ben makbuz fotosu isteyince bozulmadım ama foto attığım halde okunmuyor diyince çok gücendim. Bi de bana paranı öğrencilerime harcayacağım diyor, sanki sadaka olarak veriyormuş gibi. Bana hayrına mal gönderiyormuş gibi.Ki justice,ben senden de alışveriş yaptım ,ürün aldım,çok nazik ve kibar davranmıştın .Hep takip ederim topiğini. Amaç sadece ticaret olmamalı. Sen bana güvenmesem ben sana güvenmesem kim kimden alışveriş yapar. O benden makbuz istiyorsa benim de ondan kargo takip no isteme hakkım var ama neden önce ben para yatırıyorum o zaman . Belki kargoyu göndermeyecek. Ben nasıl güveniyorsam o da güvenmeli . Aksi halde kimse kimseden memnun olmaz. Bu arada justice kışlık bişeyler bekliyorum sendenaçıkçası benim alışveriş yaptıgım kişi benden makbuz istese bende bozulurum..
ben istememiş olmama ragmen yaptığım satışlarda hesabıma havale yaptıgında makbuz fotosu atan arkadaş var, o foto atınca bile utanıyorum ben
canım benim sen sorun yaşamamışsın ne güzel ama arkadaşın bana tarzı hoşuma gitmedi ki ben onun foto makbuz istemesine bozulmadım tekrar tekrar söylüyorum... Sorun parayı yatırdığım halde yatırmamışım gibi hissettirmesi. Ve parayı öğrencilerime harcayacağım tarzı konuşması. Sanki parana ihtiyacım yok sadaka olarak dağıtacağım der gibi.Kızlar neden bukadar büyütüyosunuz tabiki isteyebilir bende mutluluk dükkanı adlı arkadaşımızdan alışveriş yaptm bendende istedi makbuz ve yolladım bu daha çok hoşuma gitti benimde ona güvenebiliceğimi anladım bu açıdan bakın kimse üstünlük taslamıyo burda kaç arkadaş var burda bizi kandıran yarı yolda bırakan böle olması bunları yaşamamız daha mı ii bence mantıklı hatta hepimiz böle davranmalıyız ki işin ciddiyeti bazı arkadaşlar tarafından anlaşılsın ben çok memnun kaldım mutluluk dükkanından :)
Ama ben size sertce okunmuyor diyip bagirip kizip kestirip atmadim ki.olsun dedim.Ben size ne darildim ne gucendim sadece sasirdim. Hic boyle bsy yasamadim. Hani ima olarak icime sinmedi gule gule harca dediniz ya o yuzden o para benimde icime sinmedi ogrencilerime harcarim kendim harcayamam demek istedim...canım ben makbuz fotosu isteyince bozulmadım ama foto attığım halde okunmuyor diyince çok gücendim. Bi de bana paranı öğrencilerime harcayacağım diyor, sanki sadaka olarak veriyormuş gibi. Bana hayrına mal gönderiyormuş gibi.Ki justice,ben senden de alışveriş yaptım ,ürün aldım,çok nazik ve kibar davranmıştın .Hep takip ederim topiğini. Amaç sadece ticaret olmamalı. Sen bana güvenmesem ben sana güvenmesem kim kimden alışveriş yapar. O benden makbuz istiyorsa benim de ondan kargo takip no isteme hakkım var ama neden önce ben para yatırıyorum o zaman . Belki kargoyu göndermeyecek. Ben nasıl güveniyorsam o da güvenmeli . Aksi halde kimse kimseden memnun olmaz. Bu arada justice kışlık bişeyler bekliyorum senden
canım benim sen sorun yaşamamışsın ne güzel ama arkadaşın bana tarzı hoşuma gitmedi ki ben onun foto makbuz istemesine bozulmadım tekrar tekrar söylüyorum... Sorun parayı yatırdığım halde yatırmamışım gibi hissettirmesi. Ve parayı öğrencilerime harcayacağım tarzı konuşması. Sanki parana ihtiyacım yok sadaka olarak dağıtacağım der gibi.