Canım yaa teşekkür ederim ben zaten bu karamşık olaylar yüzünden konularımı kapattım çoğu alıcı çoğu satıcıda güvensiz durumlar yaşanmaya başladı bir kötü kişi yüzünden birçok insana güven kalmadı buyüzden nbiz eskiden satış yapan ve alıcılarımızı memmn eden insanlar çok az kaldıBikerede elimde bi urun vardi birine hediye etmek istedim biri istedi gzlce paketldm bska hediyeleede koydum not yazdım yolladim kargyu yanls adres yanlis telefon urun bana geri dondu postaci adrs yk dedi tlfda kullnlmiomus benm urun gezdi geldi kargo benden çıktı :) urunlermi tatile yollamis gbi oldum gezip geldiler
Takas yapip memnum kalmdklarm oldu Gene bisi dmedm tsk ettim bazi yaptm arkdslar haric onlardan ck memnun kaldim ama bir iki memnun kalmdklarm vardi gnderdim ürünlere gore ck ktydu ses ckrmdm etiketi uzerinde ürünlerimi 140 aldim 20 ye sattim 300 e aldim 40 a sattim hemde etiketiyle duruydu :)
Ama aralarinda hala dost kalip memnun olduklarimda var biriside myrules arkdsim okdr memnin kaldm takasdan hala knsuruz :)
Iyisi kötüsü her cinsi cikabliyo insanın karsisina
Canım yaa teşekkür ederim ben zaten bu karamşık olaylar yüzünden konularımı kapattım çoğu alıcı çoğu satıcıda güvensiz durumlar yaşanmaya başladı bir kötü kişi yüzünden birçok insana güven kalmadı buyüzden nbiz eskiden satış yapan ve alıcılarımızı memmn eden insanlar çok az kaldı
senide arasımıda öpüyorum
alıcı olmak eminim zordur bişi beğeniyorsun belki önceden parayı yatırıyorsun eline nasıl bişi gelecek bilemiyorsun zoorr hak veriyorum ama satıcı olmakta çok zormuş gerçekten.
isim vermeden yazacağım amacım isim verip rencide etmek değil sadece biraz anlayış diyorum.
bu kacıncı yasayısım 3 gündür arkadaşın biri pantolon ve bir tunik begendi rengini bedenini her şeyini her yönden foto istedi gönderdim bir çok soru sordu cevaladım inanın pantolonun iç kısımlarına kadar foto istedi hatta tam bana göre dedi hiçbir sorun yoktu ve bir daha cevap yazmadı 1 gün sonra ben canım alacak mısın dedim yok kalsın dedi sadece cevap bu. ya insan bir teşekkür eder hayır begenmemiş olsa beden uymamıs olsa anlarım hepsine okey veriyor o kadar foto çektiriyor almacagım diye mesaj bile yazmıyor ben mesaj attıgımda da sadece yok kalsın diyor. sadece saygı diyorum baska bişi demiyorum.
burda sürekli ayrıntılı foto isteniyor her soru soruluyor elimden geldiğince indirimde yapıyorum ekol pantolonu 8 tl ye koton gömleği 5tl ye veriyorum ve sorunsuz ürünler tüm ayrıntılı fotoları atmama rağmen fiyat beni aşar diyen arkadaşlar var ben pes diyorum baska bişi demiyorum
hayır fiyatı önceden söylüyorum o zaman ayrıntılı foto neden istiyorsun arkadaşım hadi istedin begenmemıs oalbilirsin o zaman begenmedim de. surası bana uymuyor de fiyat beni aşıyor ne ya toplamda 13 tl yapıyor zaten hadi 10 tl olsa nedir ki bu bedava mı verelim anlamadım :S
katılıyorum. sıfırdan farksız kirapları ve içi yün dışı polar montu 35'e istiyorlar iyilik yapıp tamam diyorsun sonra alıcak mısın diye yazdığında ''internette daha uyguna buldum'' muhabbeti oluyor. zaten istediğin kitaplar 20 TL, mont 35 TL'ydi ben hepsini toptan 35'e vereyim dedim. iyilik yaramıyor bunlara canımalıcı olmak eminim zordur bişi beğeniyorsun belki önceden parayı yatırıyorsun eline nasıl bişi gelecek bilemiyorsun zoorr hak veriyorum ama satıcı olmakta çok zormuş gerçekten.
isim vermeden yazacağım amacım isim verip rencide etmek değil sadece biraz anlayış diyorum.
bu kacıncı yasayısım 3 gündür arkadaşın biri pantolon ve bir tunik begendi rengini bedenini her şeyini her yönden foto istedi gönderdim bir çok soru sordu cevaladım inanın pantolonun iç kısımlarına kadar foto istedi hatta tam bana göre dedi hiçbir sorun yoktu ve bir daha cevap yazmadı 1 gün sonra ben canım alacak mısın dedim yok kalsın dedi sadece cevap bu. ya insan bir teşekkür eder hayır begenmemiş olsa beden uymamıs olsa anlarım hepsine okey veriyor o kadar foto çektiriyor almacagım diye mesaj bile yazmıyor ben mesaj attıgımda da sadece yok kalsın diyor. sadece saygı diyorum baska bişi demiyorum.
burda sürekli ayrıntılı foto isteniyor her soru soruluyor elimden geldiğince indirimde yapıyorum ekol pantolonu 8 tl ye koton gömleği 5tl ye veriyorum ve sorunsuz ürünler tüm ayrıntılı fotoları atmama rağmen fiyat beni aşar diyen arkadaşlar var ben pes diyorum baska bişi demiyorum
hayır fiyatı önceden söylüyorum o zaman ayrıntılı foto neden istiyorsun arkadaşım hadi istedin begenmemıs oalbilirsin o zaman begenmedim de. surası bana uymuyor de fiyat beni aşıyor ne ya toplamda 13 tl yapıyor zaten hadi 10 tl olsa nedir ki bu bedava mı verelim anlamadım :S
Ben de burda sessiz sakin bir şekilde hem satış hem de alışveriş yapıyorum.Benim rahatsız olduğum noktalardan biri bazı arkadaşların almak istedikleri ürünlerin yakın fotoğraflarını istedikten sonra hiç bir şekilde geri dönüş yapmaması. sorun fotoğraf çekip ,göndermek değil.Almayacaksan bile en azından bir teşekkür et , di mi?
Bir de burda bir arkadaş rahatsız olduğu konuları' memnuniyetsizlik topiğinde' paylaşmış.Geçenlerde kendisinden toplu olarak alışveriş yapacaktım.Biraz indirim istedim.Sonra yine arkadaşın dediği fiyatı kabul ettim.Ben, kendi adıma her dakika site de olamıyorum.Arkadaş sonra istediklerinizin bir kısmı başka bir sitede satıldı diye msj atmışEve gelince gördüm.Dışardayken ücreti de yatırmış olabilirdim.Ben yine hiçbirşey demeden kısmet değilmiş diyerek geri dönüş yaptım..Sonra arkadaşın aynı parçaları teker teker sattığını gördüm.Sattım dedikleri de aynen duruyordu.Bu durum beni çok rahatsız etti,onu da paylaşmak istedim.
Benim dileğim hepimizin daha duyarlı olup,saygı çerçevesi içinde ,birbirimizi mağdur edecek davranışlardan kaçınmamız.Sevgilerimle...
Kizlar merhaba. Satis yapanlar ucretin yatip yatmadigina dair resim istiyor musunuz ? Bu ayip bisey midir ?yani makbuz resmi istemek ?bu gune kadar hic bi sorun yasamadim simdi bir musterim makbuz resmi istedim diye beni kotu duruma dusurdu. Cok uzgunum.bildigim herkes bu sekilde alisveris yapiyor
Yalniz hesabima bakma durumum yok.. yani is yerimden cikar cikmaz kargoya gidiyorum.uygulamam bu sekilde...
yani en bastan belirtmeme ragmen ayip mi sizce... tanimadigimiz birine ayip mi olur... bu bi hak degil mi
aynı anda aynı şeyleri yazmışız. O risk alıyorsa ben de alıyorum. 3 kuruş için neden itibar kaybedeyim ben burda...ayıp mı değil mi bakış açısına göre değişir..bunun kararını ben veremem ..siz eğer işyerinizde bakamıyorsanız hesabınıza evde bakıp bir sonraki gün kargolarsınız ..hak değil mi diye sormuşsunuz elbette hakkınızdır..ama şöyle de düşünün karşınızdaki kişi yani sizden alışveriş yapan kişi de en az sizin aldığınız kadar risk alıyor..parayı yatırsa bile ürünün gitmeme riskini göze alıyor ki burda rastanmamış bir olay değildir..siz ne kadar para yattığında ürünü göndereceğinizden eminseniz kendiniz adına karşıdaki kişide ürün geldiğinde parayı göndereceğinden emindir.. o zaman alış yapan arkadaşında ürünü gönderin elime geçtikten sonra paranızı yatırayım deme hakkı vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?