Memnuniyetsizlik Topiği

Canım yaa teşekkür ederim ben zaten bu karamşık olaylar yüzünden konularımı kapattım çoğu alıcı çoğu satıcıda güvensiz durumlar yaşanmaya başladı bir kötü kişi yüzünden birçok insana güven kalmadı buyüzden nbiz eskiden satış yapan ve alıcılarımızı memmn eden insanlar çok az kaldı
senide arasımıda öpüyorum

Gercekler cnm benim evet baya karisti ama olsu napalim bizi bilende biliyor :)) bende masalla seni öpüyorum cnm :*

alıcı olmak eminim zordur bişi beğeniyorsun belki önceden parayı yatırıyorsun eline nasıl bişi gelecek bilemiyorsun zoorr hak veriyorum ama satıcı olmakta çok zormuş gerçekten.
isim vermeden yazacağım amacım isim verip rencide etmek değil sadece biraz anlayış diyorum.
bu kacıncı yasayısım 3 gündür arkadaşın biri pantolon ve bir tunik begendi rengini bedenini her şeyini her yönden foto istedi gönderdim bir çok soru sordu cevaladım inanın pantolonun iç kısımlarına kadar foto istedi hatta tam bana göre dedi hiçbir sorun yoktu ve bir daha cevap yazmadı 1 gün sonra ben canım alacak mısın dedim yok kalsın dedi sadece cevap bu. ya insan bir teşekkür eder hayır begenmemiş olsa beden uymamıs olsa anlarım hepsine okey veriyor o kadar foto çektiriyor almacagım diye mesaj bile yazmıyor ben mesaj attıgımda da sadece yok kalsın diyor. sadece saygı diyorum baska bişi demiyorum.
burda sürekli ayrıntılı foto isteniyor her soru soruluyor elimden geldiğince indirimde yapıyorum ekol pantolonu 8 tl ye koton gömleği 5tl ye veriyorum ve sorunsuz ürünler tüm ayrıntılı fotoları atmama rağmen fiyat beni aşar diyen arkadaşlar var ben pes diyorum baska bişi demiyorum
hayır fiyatı önceden söylüyorum o zaman ayrıntılı foto neden istiyorsun arkadaşım hadi istedin begenmemıs oalbilirsin o zaman begenmedim de. surası bana uymuyor de fiyat beni aşıyor ne ya toplamda 13 tl yapıyor zaten hadi 10 tl olsa nedir ki bu bedava mı verelim anlamadım :S

Hiç uğraşmayın bu insanlarla..Var bu şekilde bir kaç tip..
Mağaza değil burası bit pazarı. Fotolar ortada. Kusursuz olduğu söyleniyorsa kusursuzdur..Kusurlu ürün çıkarsa da gelir burada yazarsın, bu topik o yüzden var.

Saygısızlıktan başka bişey değil bu yapılan.

Ben 6 yıllık üyeyim bugüne kadar onlarca insanla yüzlerce alışveriş yapıp 1 tanesiyle bile aramda geçen pürüzü bir konunun altına yazıp kimseyi ifşa etmemiştim.Üyeliğim boyunca ilkkez bu hafta üst üste ban yedim.Nedenmi?Çünkü artık birçoğu satıcı dürüst değil,bazı güzel insanları tenzi ediyorum!Kimse kusura bakmasın. Yada olmayanlar bana mı denk geliyor.

Son 3 alışverişimin 3ünde de problem yaşadım Ürün ayırtıp hatta alıp sonra vazgeçtim işim çıktı dediğinde para iadesi yaptım ertesi gün başka üyelikle gelip o ben değildim hesabım hacklendi nasıl iptal edersin diyenmi ararsın ,sıfır diye sökük yelek gönderen, 90cm diye 80cm kaban gönderen,40 diye 36 bdn pantolon yollayan üstüne birde özel kargo şirketiyle aldığım ürün parasına denk gelen. Benim için ürünün bedenide boyuda yıpranmamış olmasıda uygun kargoyla yollanmasıda önemli, kim olsa önem verdiği noktaların kaale alınmaması beklediği gibi olmamasına öfkelenir.

Bende ilk ve son kez satıcı olup elimdekileri bitirdim 5 farklı kişiye ulaştırdım ne kesilen 2 liralık havale parası umrumda oldu nede evimin hemen altındaki mng ile yollamadım.Neticede bende ilkkez satış yapmışım ama gerekirse kucağımda bebekle 45dk uzaklıktaki ptt ye gitmeye erinmedim,yeri geldi eşim işinden izin aldı ptt ye o götürdü.Ürün kaç beden/numara dedimse karşıya o gitti. Sıfır dedimse kutusunda gitti.
Şimdi ben bu denli özverili davranırken,başkalarının umursamaz hal ve hareketleri neden zoruma gitmesin; neden paylaşma gereği duymayım ki. Küfür/hakaret yada olmamış birşeyi olmuş gibi varsayarak hareket etmemişken(herşeyin ispatı varken) Ban nedir ? Paylaşmak Yasaksa bu bölüm niçin var? Satıcı yoğurdum ekşi demeyeceğine göre elbet gelip karşılık verecek bu başından belli.Gelip paylaştım diye benim elime birşey geçmeyecek ama enazından başkaları bu kişilere karşı dikkatli olacak amacımın temeli bu zaten.

Neyse bundan böyle ne bilmedik kişilerden alışveriş yaparım nede ben yandım eller yanmasın derim(mecazi anlamda)

Herkesin işi gücü rast gitsin

Ben de burda sessiz sakin bir şekilde hem satış hem de alışveriş yapıyorum.Benim rahatsız olduğum noktalardan biri bazı arkadaşların almak istedikleri ürünlerin yakın fotoğraflarını istedikten sonra hiç bir şekilde geri dönüş yapmaması. sorun fotoğraf çekip ,göndermek değil.Almayacaksan bile en azından bir teşekkür et , di mi?

Bir de burda bir arkadaş rahatsız olduğu konuları' memnuniyetsizlik topiğinde' paylaşmış.Geçenlerde kendisinden toplu olarak alışveriş yapacaktım.Biraz indirim istedim.Sonra yine arkadaşın dediği fiyatı kabul ettim.Ben, kendi adıma her dakika site de olamıyorum.Arkadaş sonra istediklerinizin bir kısmı başka bir sitede satıldı diye msj atmışEve gelince gördüm.Dışardayken ücreti de yatırmış olabilirdim.Ben yine hiçbirşey demeden kısmet değilmiş diyerek geri dönüş yaptım..Sonra arkadaşın aynı parçaları teker teker sattığını gördüm.Sattım dedikleri de aynen duruyordu.Bu durum beni çok rahatsız etti,onu da paylaşmak istedim.

Benim dileğim hepimizin daha duyarlı olup,saygı çerçevesi içinde ,birbirimizi mağdur edecek davranışlardan kaçınmamız.Sevgilerimle...

katılıyorum. sıfırdan farksız kirapları ve içi yün dışı polar montu 35'e istiyorlar iyilik yapıp tamam diyorsun sonra alıcak mısın diye yazdığında ''internette daha uyguna buldum'' muhabbeti oluyor. zaten istediğin kitaplar 20 TL, mont 35 TL'ydi ben hepsini toptan 35'e vereyim dedim. iyilik yaramıyor bunlara canım

uğum noktalardan biri bazı arkadaşların almak istedikleri ürünlerin yakın fotoğraflarını istedikten sonra hiç bir şekilde geri dönüş yapmaması. sorun fotoğraf çekip ,göndermek değil.Almayacaksan bile en azından bir teşekkür et , di mi?

Bir de burda bir arkadaş rahatsız olduğu konuları' memnuniyetsizlik topiğinde' paylaşmış.Geçenlerde kendisinden toplu olarak alışveriş yapacaktım.Biraz indirim istedim.Sonra yine arkadaşın dediği fiyatı kabul ettim.Ben, kendi adıma her dakika site de olamıyorum.Arkadaş sonra istediklerinizin bir kısmı başka bir sitede satıldı diye msj atmışEve gelince gördüm.Dışardayken ücreti de yatırmış olabilirdim.Ben yine hiçbirşey demeden kısmet değilmiş diyerek geri dönüş yaptım..Sonra arkadaşın aynı parçaları teker teker sattığını gördüm.Sattım dedikleri de aynen duruyordu.Bu durum beni çok rahatsız etti,onu da paylaşmak istedim.

Benim dileğim hepimizin daha duyarlı olup,saygı çerçevesi içinde ,birbirimizi mağdur edecek davranışlardan kaçınmamız.Sevgilerimle...[/QUOTE]
Benim de en fazla sikayetci olduum kinu bu malesef.. Urunleo kadar cok ilgileniyorlarki kesin alicak gozuyle bakiyorum, baska bi arkadas sordugunda ayirtildi demek zorunda kaliyorum. Almiycam deyip geri donus bile yapilmiyor. Alicilara da hak veriyorum sonucta 2. El aliyorlar detayli incelemek istiyorlar ama nezaketen bi geri donus yapilabilir..

toredo ile kozmetikler konusunda baya whatasptan yazıştık, herşeyin tek tek fotosunu istedi, fiyatın sordu, indirim istedi, taksit olur mu dedi, eşime sormam lazım, annemden para alıcam, kuzenime kaldım derken nerdeyse 3-4 gün yazıştık ama sonrasında dönüp ne hayır ne evet dedi, kendisine iki kez falan da sordum, naptın karar verebildin mi diye, buna bile tenezzül edip evet veya hayır demedi, mesele almaması değil zaten, benim o kadar vaktimi alıp alacakmış gibi sonra bi dönüp kusura bakma bile dememesi

Kizlar merhaba. Satis yapanlar ucretin yatip yatmadigina dair resim istiyor musunuz ? Bu ayip bisey midir ?yani makbuz resmi istemek ?bu gune kadar hic bi sorun yasamadim simdi bir musterim makbuz resmi istedim diye beni kotu duruma dusurdu. Cok uzgunum.bildigim herkes bu sekilde alisveris yapiyor

valla ben istemiyorum..hesabına bakarsın paranın yattığını görünce kargolarsın eğer ilk defa alışveriş yaptığın bir kişiyse..zaten sürekli alışveriş yaptıklarında buna gerekte olmuyor.

evet hak ama insanları dolandırıcıymış hissine kapılmasına neden olmak da çok büyük ayıp. Arkadaş benden hesabına parayı yatırdığıma dair foto istedi ben de çekip yolladım. Bu sefer de yok okunmuyor falan demeye başladı .Telefonumun kamerası o kadar çekiyor napayım Mevzu uzayınca paranızı ben kullanmıcam öğrencilerime harcıcam deyip ajitasyon yaptı. Sanki bedavaya mal veriyormuş gibi. Halbuki ben beğendiğim kazağın detaylarını gösteren foto isteyip onu uğraştırdığım için hadi alayım o kadar uğraştı dedim . Ama kendisi beni hırsız yerine koymakta hiçbir sakınca görmedi.. O kadar alışveriş yaptım burdan bilenler bilir ama bu duruma düşmemiştim....

Yalniz hesabima bakma durumum yok.. yani is yerimden cikar cikmaz kargoya gidiyorum.uygulamam bu sekilde...
yani en bastan belirtmeme ragmen ayip mi sizce... tanimadigimiz birine ayip mi olur... bu bi hak degil mi

ayıp mı değil mi bakış açısına göre değişir..bunun kararını ben veremem ..siz eğer işyerinizde bakamıyorsanız hesabınıza evde bakıp bir sonraki gün kargolarsınız ..hak değil mi diye sormuşsunuz elbette hakkınızdır..ama şöyle de düşünün karşınızdaki kişi yani sizden alışveriş yapan kişi de en az sizin aldığınız kadar risk alıyor..parayı yatırsa bile ürünün gitmeme riskini göze alıyor ki burda rastanmamış bir olay değildir..siz ne kadar para yattığında ürünü göndereceğinizden eminseniz kendiniz adına karşıdaki kişide ürün geldiğinde parayı göndereceğinden emindir.. o zaman alış yapan arkadaşında ürünü gönderin elime geçtikten sonra paranızı yatırayım deme hakkı vardır..

aynı anda aynı şeyleri yazmışız. O risk alıyorsa ben de alıyorum. 3 kuruş için neden itibar kaybedeyim ben burda...

Surekli okunmuyor diyim resim mi istedim... isterseniz foto koyabilirim. Sadece bir kez foto istedim atti ben de okunmuyor ama olsun guvenim tam yazdim. Sonra da olayi dolandirici degilime getirdi. Yazisma koymamiz da sakinca yoksa koyabilirim yeter ki karalama kampanyasina gitmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…