- 28 Kasım 2014
- 3.369
- 497
- 198
- 41
ne oldu askperisi87 gördünmü şimdi yaptığın hatayı???bir yanlış anlama yüzünden beni o kadar üzdün ki ...sana hakkımı helal etmiyorum....Merhabalar..
Öncelikle hoş geldiniz..
Herşeyden önce @aşkperisi87 denen bu şahısı bana atmış olduğu iftira için Allah'a havale ettim.İnşallah ettiğini bulur..
Ben bu arkadaş'a geçen hafta perşembe 2 ürün sordum ve almak istedim..Ptt hesabınız varmı dedim.Hem kargo hem de havale masrafı ödemek istemediğimden.Kendisi ise bana gg sitesi ürerinden k.k ile alabilirsin orda hesabım var dedi ve linki attı..Ben o gün sadece o linke baktım ve çııktım.Ha tamam benim kredi kartım burdada geçiyor burdan alırım diye düşündüm..Ertesi gün iş yaptığım firmalardan birine Bulgaristandan yanlış ürün yüklenmiş ve benim haftasonu için acil oraya gitmem gerekti..O yoğunluğumun arasında geldim buraya arkadaşa durumu mu izah ettim..ben şu an alamam geldiğimde alayım sizden dedim..Tamam dedi.
Ertesi gün burayı bir açtım vermiş veriştirmiş bana..Ne ruh hastalığım kaldı ne sahtekarlığım.Şahsa ben size gg den yazmadım diyorum ısrarla bana verip veriştirdi.
Ben 40 yaşında insanın onun karşısında çoluk çocuk yok..Ben onu magdur etmeyeyim diye o gün o yoğunluğuma rağmen buraya gelip kendisine durumumu izah ettim...Ürün ayırttırıp ben onu günlerce oyalamadım,ürünlerini alıp parasını yollamamazlık yapmadım..tüm bunlara rağmen burda bana iftiralarda bulundu durdu..20 tl miydi derdi..Bu kadar mı muhtaçtı bu paraya söyleseydi ben ona başımın gözümün hayrına gönderirdim..
Şimdi bakıyorum sizi de mağdur etmiş..İş yapayım derken bir sürü günah toplamış başına..